18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Betis – Sevilla: Odds og optakt den 7. november 2021

Foto: Bildbyrån

La Liga-runden bliver rundet af søndag aften med et ordentlig brag i det sydspanske! El derbi Sevillano er slaget om håneretten i Sevilla. Real Betis har hjemmebanefordelen mod bysbørnene fra Sevilla. Hvem trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Betis – Sevilla. Der er kampstart søndag d. 7. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL


Real Betis – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu
Stadion: Estadio Benito Villamarin, Sevilla
Vejret:  11° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Real Betis – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Et af de mest intense spanske derbys finder vi i Sevilla! Tændingen er enorm i disse opgør mellem Real Betis og Sevilla, og tilskuerne på lægterne plejer at gøre deres i forhold til at skabe formidabel stemning. I denne omgang er der tilmed forhåbninger om en ordentlig omgang fodbold, for både Betis og Sevilla byder sig godt til i den øverste del af rækken.

Real Betis leverede et fantastisk forår i sidste sæson, som endte med at sikre dem deltagelse i denne sæsons Europa League. I denne sæson virker de til at fortsætte de glimrende takter, de indtager i skrivende stund en ganske flot 5.plads i La Liga, mens de i Europa League står med fine muligheder for avancement på trods af en snitter på 4-0 i torsdagens kamp mod Leverkusen. I sidste weekend fik de også ørene i maskinen i La Liga, hvor det blev til et 3-0 nederlag til Atletico Madrid. Så de hvidgrønne spillere må være en anelse ramt på selvtilliden. Betis kan stille til kamp her uden nævneværdige fravær.

Sevilla var også ude i en skuffende indsats i Europa i midtugen, hvor de hjemme tabte til Lille i Champions League, og nu er sidst i gruppe G. Gæsterne kan dog trøste sig med at det går strygende i den hjemliga liga, hvor de indtager en aktuel 3.plads á point med Real Madrid på 2.pladsen og kun 1 point fra Real Sociedad på 1.pladsen. Det er meget få udfald Sevilla har haft i La Liga i denne sæson, men dem der er kommet har alle været på udebane, mens de hjemme har gjort rent bord. Sevilla har Jesus Navas ude med en skade resten af året, men ellers burde de resterende være fit for fight.

Real Betis:

  • Victor Camarasa (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Youssouf Sabaly (Back, Reserve) – Tvivlsom

Sevilla:

  • Jesus Navas (Back, Fast) – Skadet

Real Betis forventet startopstilling: Silva; Bellerin, Pezzella, Ruiz, Moreno; Rodriguez, Carvalho; Rodri, Canales, Fekir; Iglesias

Sevilla forventet startopstilling: Bounou; Montiel, Kounde, Carlos, Acuna; Delaney, Fernando, Jordan; Suso, Mir, Ocampos


Odds på Real Betis – Sevilla

Oddsene antyder, vi skal forvente en meget lige kamp. Sevilla har dog en lille favoritværdighed.  

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Ingen vinder af håneretten i Sevilla

Som de så ofte gør sig gældende i disse opgør, som har så stor betydning for spillere og fans, så er det sjældent at det er det skønne spil, som har førsteprioritet. Spillerne kæmper alt hvad de har lært, og går nogle gange mere op i at slås end at spille fodbold. De seneste indbyrdes opgør er alle endt tætte og målfattige.

Sevilla er uden tvivl det stærkeste mandskab af de to Sevilla-klubber, men Real Betis har taget et step op inden for det sidste års tid, så med hjemmebanefordelen in mente, så er der ikke meget der adskiller de to hold i søndagens derby. Sevilla er sjældent sprudlende, men de er sindssygt gode til at få point ud af bestræbelserne. Derfor forestiller jeg mig heller ikke at de taber denne her, til gengæld har Real Betis også evnerne til at kæmpe imod. Det dufter af en målfattig pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,57
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Real Betis – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Betis er aktuelt nummer 5 i La Liga med 21 point for 12 kampe. Statistikken er på 6-3-3 og målscoren 19:15

  • Sevilla finder vi på 3.pladsen med 24 for 11 kampe. Statistikken her lyder på 7-3-1 og målscoren 19:7

  • Juanmi og Willian José deler topscorerværdigheden for hjemmeholdet med fire mål hver.

  • Hos Sevilla er det Lamela og Rafa Mir, som deler æren, ligeledes med fire mål hver.

  • I sidste endte dette opgør med en 1-1’er, mens Sevilla tog en snæver 1-0, da de havde hjemmebanefordelen.


Expected Goals: Real Betis vs. Sevilla de seneste tre kampe:

Real BetisResultatxGSevillaResultatxG
Bayer Leverkusen – Real Betis(4-0)3 – 0,35Sevilla – Lille(1-2)1,42 – 2,38 
Atlético Madrid – Real Betis(3-0)1,65 – 0,4Sevilla – Osasuna(2-0)1,91 – 1,08 
Real Betis – Valencia(4-1)2,61 – 1,57Mallorca – Sevilla(1-1)1,67 – 0,85 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar