18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Betis – Granada: Odds og optakt den 10.maj 2021

Foto:Bildbyrån

Det har været en mere end godkendt sæson for både Real Betis og Granada i denne omgang. Real Betis jagter fortsat Europa League, mens Granada måske kan nå at snige sig med i Conference League, der skal nok blive knald på mandag aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Betis – Granada. Der er kampstart mandag d. 10. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Real Betis – Granada: Dommer, stadion og vejr

Dommer: César Soto Grado
Stadion: Estadio Benito Villamarin
Vejret: 15°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Betis
Granada
Odds are subject to change. Last updated 10. maj 2021 21:00.


Optakt til Real Betis – Granada: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været et forrygende 2021 for Real Betis, efter 18 ligakampe har de blot tabt to, og de er stille og roligt kravlet op igennem tabellen. I skrivende stund indtager de 7.pladsen med 51 point, et point efter Villarreal. Der er derfor masser på spil for Real Betis, som ikke ligefrem er med i de europæiske turneringer hvert år. Selvom det har været fremragende 2021, så virker det som om, at der er kommet lidt grus i maskineriet på det sidste… Weekendens X imod Real Valladolid var den 6.(!?!?) uafgjorte kamp i træk, med den tætte kamp om Europa League-billetterne er 1 point i hver weekend altså ikke nok. Chancerne for at komme tilbage på sejrssporet blev ikke ligefrem bedre da den offensive profil Nabil Fekir ragede et gult kort til sig senest, og igen må sidde ude med karantæne.

Granada har gjort det over forventning i denne sæson, det er ganske imponerende hvad de har formået. De ligger på La Ligas 9.plads, lige uden for de pladser som giver europæisk deltagelse til næste og det er virkelig flot, når man tænker på at de også har skulle præstere i Europa. En virkelig flot Europa League-kampagne sendte dem hele vejen til kvartfinalen, hvor Manchester United blev for stor en mundfuld, i Copa del Rey var de sekunder fra at sende Barcelona ud, og for to spillerunder siden der overraskede de stort med en udesejr over Barcelona i La Liga, så de har virkelig vist at de kan bide skeer med de bedste. Med en sejr her så bringer de sig op 8.pladsen, som giver Conference League til næste sæson, så også Granada vil gå benhårdt efter sejren her.

Real Betis:

 • Aissa Mandi (Back, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Nabil Fekir (Kant, Fast) – Karantæne

Granada:

 • Luis Milla (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Kenedy (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Jesús Vallejo (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Rui Silva (Målmand, Fast) – Tvivlsom

Real Betis forventet startopstilling: Bravo; Emerson, Bartra, Ruiz, Miranda; Guardado, Rodriguez; Ruibal, Canales, Joaquin; Iglesias.

Granada forventet startopstilling: Escandell; Foulquier, Duarte, Sanchez, Quini; Herrera, Montoro, Gonalons; Puertas, Suarez, Machis

Odds på Real Betis – Granada

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 10. maj 2021 21:00.


Odds-forslag: Ingen af dem kan lide iniativet

Det bliver en tæt affære mandag aften når Real Betis tager imod Granada i La Liga. Kun to placeringer skiller dem ad i tabellen, og begge mandskaber kæmper for at avancere yderligere. Det er nærmest så sikkert som amen i kirken, at det bliver tæt når Real Betis er involveret. 6 X’er i de seneste 6 kampe, det er helt vanvittigt jo! Men før disse X’er var det også blevet til utrolig mange tætte kampe for Betis, som dog var inde i så god en stime, at de oftest afgjorde dem til egen fordel. Men niveauet er dalet lidt på det sidste, og den 5.plads de ellers så flot havde erobret, er igen smuttet ud af hænderne på dem.

Der er ingen af de to hold, som er specielt gode til at skabe kampene. De har det bedre i rollen, som underdog, men hvem er egentlig underdog her, for der er ikke stor niveauforskel på de to hold. Jeg forestiller mig en lidt tam affære mandag aften imellem to hold, som har præsteret meget bedre i løbet af sæsonen end tilfældet er lige nu. Granada er uden et par af deres offensive profiler, så de kan få svært ved at bryde Betis’ defensiv op, omvendt har Betis heller ikke vist særlig sprudlende offensiv fodbold på det sidste. Anbefaling lyder på en målfattig omgang i Betis!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,92
Under 2.5 mål
Besøg Unibet *


Real Betis – Granada: Statistik, topscorer og H2H

 • Den kan stadig nå at stå på Europa League for Real Betis til næste sæson, men det kræver point i de sidste runder for de er stadig et point efter Villarreal.

 • Det har været en fremragende sæson for Granada, kvartfinale i Europa League og en 9.plads i La Liga, stærkt!

 • Sergio Canales har fra hans position på midtbanen bidraget med 8 ligamål, det er nok til at gøre ham til topscorer i Real Betis i denne sæson.

 • Soldaten! Roberto Soldado har været i fint målhumør for Granada i denne sæson, 9 mål er i hvert fald nok til at toppe den interne topscorerliste.
 • De seneste fem indbyrdes opgør i La Liga imellem de to hold, er endt uden sejr til Real Betis. De er favoritter i morgen aften, men altså ikke på baggrund af de indbyrdes statistikker.


Expected Goals: Real Betis vs. Granada – de seneste tre kampe

Real BetisResultatxGGranadaResultatxG
Real Valladolid – Real Betis(1-1)0,53 – 1,06Granada – Cádiz(0-1)0,95 – 1,36
Real Madrid – Real Betis(0-0)1,41 – 0,56Barcelona – Granada(1-2)1,72 – 0,73
Real Betis – Athletic Bilbao(0-0)0,63 – 1,42Sevilla – Granada(2-1)1,51 – 1,03
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Real Betis – Granada d. 10. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar