18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Betis – FC Barcelona: Odds og optakt den 7. maj 2022

Barcelona kæmper lidt med spillet for tiden, men fik trods alt hevet en 2-1'er hjem mod Mallorca senest. (Foto: Bildbyrån)
Barcelona kæmper lidt med spillet for tiden, men fik trods alt hevet en 2-1’er hjem mod Mallorca senest. (Foto: Bildbyrån)

Barcelona brillerer ikke for tiden, men fik alligevel hevet en sejr i hus mod Mallorca senest. Denne gang venter en udekamp mod Real Betis, som kæmper for at holde liv i drømmen om en top-4 placering. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Betis – FC Barcelona. Der er kampstart lørdag d. 7.maj 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Betis – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Miguel Mateu Lahoz
Stadion: Estadio Benito Villamarin, Sevilla
Vejret: 29°, svag vind


Optakt til Real Betis – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en sæson med op- og nedture for FC Barcelona, som har skulle starte helt forfra oven på Messis afsked i sommer. Under ledelse af Xavi har catalanerne vist store fremskridt, og det hele kulminerede med en storsejr over ærkerivalerne Real Madrid, men siden er de altså gået lidt i stå. Først blev det til et nærmest chokerende exit til Frankfurt i Europa League, mens det efterfølgende er blevet til hjemmebanenederlag mod upåagtede modstandere som Cadiz og Rayo Vallecano. I sidste weekend fik Barcelona hevet 3 point i land i hjemmekampen mod Mallorca, og bibeholdte dermed 2.pladsen. Nu skal der ikke mere end en sejr til her mod Real Betis før Champions League-deltagelsen til næste sæson er sikret, og det må være en motivationsfaktor for Xavi og co. Så skidt som det har stået til i denne sæson må det trods alt siges, at en 2.plads vil være ganske godkendt.

Real Betis har spillet en flot sæson, det er allerede er blevet til en stor triumf i Copa del Rey, hvor de slog Valencia i finalen. Den præstation kaster Europa League-deltagelse af sig til næste sæson, men det stopper ikke der. Værterne kan nemlig stadig tillade sig at drømme om en placering i top-4, som vil give en noget overraskende billet til næste sæsons Champions League. Hjemmeholdet indtager 5.pladsen i La Liga, men der er blot 3 point op til Atletico Madrid på 4.pladsen. Det er ikke sket siden 2005, at Betis er endt i top-4, så det er altså en kæmpe bedrift, som er inde for overskuelig rækkevidde. De seneste tre kampe har dog kun kastet to point af sig, og de stribede er gået fra banen uden at score i alle tre tilfælde. Det skal der rettes op på hurtigst muligt, men heldigvis råder Pellegrini over mange talentfulde offensivspillere, så mon ikke, de snart får hul på bylden igen?

Real Betis:

  • William Carvalho, (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Martin Montoya (Back, Reserve) – Skadet
  • Marc Bartra (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Victor Camarasa (Midtbane, Reserve) – Skadet

FC Barcelona:

  • Sergino Dest (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Sergi Roberto (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Nico Gonzalez (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Real Betis forventet startopstilling: Bravo; Sabaly, Pezzella, Ruiz, Moreno; Rodriguez, Canales; Ruibal, Fekir, Juanmi; Iglesias

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Alves, Araujo, Garcia, Alba; F de Jong, Busquets, Gavi; Torres, Aubameyang, Memphis


Odds på Real Betis – FC Barcelona

Bookmakerne ser FC Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Kæmpe motivation hos hjemmeholdet

FC Barcelona er dalet lidt i niveau igen efter en ellers fantastisk periode med smukt spil og masser af mål. I de seneste fem kampe har hverken spil eller resultater været på højeste niveau, og blandt andet er det blevet til hjemmebanenederlag mod Frankfurt, Cadiz og Rayo Vallecano. Der er ikke voldsomt meget på spil for catalanerne i den resterende del af sæson, for Champions League-billetten til næste sæson er så godt som sikret, og måske det er den motivation, som mangler for tiden.

Betis har kun hentet to point i de seneste tre ligakampe, og er gået fra banen uden at score i alle tre tilfælde, så de har bestemt også set bedre ud tidligere på sæsonen, men fokus har måske også været rettet på Copa del Rey-finalen, som de endte med at vinde. I modsætning til Barcelona, så har hjemmeholdet masser at kæmpe for. Med fire spillerunder tilbage er der kun 3 point op til Atletico på 4.pladsen, som giver Champions League til næste sæson. Gæsterne fra Barcelona er umiddelbart hårdest ramt på fraværsfronten med Pique, Pedri, Nico Gonzales og Dest på tribunen, så der bør være muligheder for hjemmeholdet her. Motivationen taler i hvert fald Betis’ vej, og med Barcas form in mente, så ville det ikke overraske mig, hvis værterne hev en sejr i land her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
3,13
Real Betis vinder
Gå til Cashpoint *


Real Betis – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Betis er nummer 5 i La Liga med 58 point. Statistikken er på 17-7-10 og målscoren 56:38.

  • Barcelona er nummer 2 i med 66 point. Statistikken er på 19-9-6 og målscoren 63:34.

  • Juanmi er topscorer for hjemmeholdet med 14 ligamål.

  • Memphis Depay er topscorer for hjemmeholdet med 11 ligaplaffere.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte med en 1-0 sejr til Betis på mål af topscorer Juanmi.


Expected Goals: Real Betis vs. FC Barcelona – de seneste tre kampe

Real BetisResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Getafe – Real Betis(0-0)1,07 – 0,23Barcelona – Mallorca(2-1)1,42 – 0,87
Real Betis – Valencia(1-1)1,4 – 1,56Barcelona – Rayo Vallecano(0-1)2,21 – 0,09
Real Betis – Elche(0-1) 0,74 – 0,47 Real Sociedad – Barcelona(0-1)0,78 – 1,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Betis – FC Barcelona?

Real Betis – FC Barcelona spilles lørdag den 7. maj 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Betis – FC Barcelona?

Real Betis – FC Barcelona spilles på Estadio Benito Villamarin i Sevilla

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

Skriv første kommentar

Skriv et svar