18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Betis – Atletico Madrid: Odds og optakt den 11. april 2021

Atletico Madrid har tabt pusten i toppen af La Liga, og pludselig spidser det til med både Barcelona og Real Madrid lige i hælene. Det bliver en hård omgang søndag aften, når de skal på besøg hos ligaens 5.plads fra Real Betis. Formår hjemmeholdet at gnide salt i det åbne Atletico sår? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Betis – Atletico Madrid. Der er kampstart søndag d. 11. april 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365

Odds på Real Betis – Atletico Madrid

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Atletico Madrid som favoritter til opgøret.

Real Betis – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Benito Villamarín:, Sevilla
Vejret: 21°, svag vind

Optakt til Real Betis – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Skader, karantæner og startopstillinger[/b]
Nu skal de virkelig til at passe på i Atletico Madrid! Det ellers så komfortable forspring er skrumpet ind til 1 point ned til Barcelona og 3 point til bysbørnene fra Real Madrid. Det er ingen nem udebanetur de skal på søndag, for Real Betis har virkelig bidt fra sig i 2021.

Hjemmeholdet er siden starten på 2021 kravlet sikkert men solidt opad i tabellen, de indtager nu en flot (og overraskende) 5.plads i La Liga, og står med fine kort på hånden i forhold til at spille sig i Europa League til næste sæson. Det er blevet til 13 La Liga kampe siden årsskiftet, her er det kun blevet til sølle to nederlag til Betis, som har måtte give fortabt imod Sevilla og Barcelona, men i de resterende kampe har hente otte sejre og tre uafgjorte. Det er noget af en udvikling for et hold, som i vinters lå en del længere nede i tabellen. Nu er det ikke fordi de har kørt deres modstandere ud af banen, men de har haft evnen til at afgøre de tætte og ofte målfattige kampe til deres egen fordel.

Atletico er gået nærmest helt i stå i toppen af ligaen, de havde ellers et forrygende stort forspring til forfølgerne, og hvis der var tidlig udbetaling på mesterskabet, var det lige før man kunne have indkasseret. I de seneste ti runder er det gået stødt ned ad bakke for det ellers så suveræne mandskab, og det er bemærkelsesværdigt, at det i de seneste ti runder kun er hver anden kamp de vinder. Hvis de fortsætter med det pointsnit, så skal vi ikke mere end et par weekender frem før de dumper ned på 3.pladsen. Generelt er det nogle meget målfattige kampe de er ude i, og i starten af sæsonen havde de den skarphed det kræver, at afgøre de tætte kampe, men offensiven har virket tandløs på det sidste og defensiven er begyndt at indkassere mål igen. Der er store offensive kvaler forud for dette møde, topscorer Suarez er ude og lige så de næste to angribere i rækken, Felix og Dembele. Det bliver formentlig en startellever uden en reel angriber og det er ikke ligefrem hvad de har brug for lige nu.

Real Betis:
Marc Bartra (Forsvar, Fast) – Skadet
Víctor Camarasa (Midtbane, Reserve) – Skadet
Dani Martín (Målmand, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid:
Yannick Carrasco (Kant, Fast) – Skadet
Luis Suarez (Angreb, Fast) – Skadet
Moussa Dembélé (Angreb, Reserve) – Skadet
João Félix (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Real Betis forventet startopstilling: Bravo; Emerson, Mandi, Ruiz, Moreno; Guardado, Rodriguez; Ruibal, Canales, Fekir; Iglesias.

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Trippier, Lemar, Koke, Llorente, Herrera, Saul; Correa.

Odds-forslag: Det bliver værre endnu…

Atletico Madrid skal se at komme tilbage til det niveau de viste i første halvdel af sæsonen, for der kommer to godstoge i form af Barcelona og Real Madrid smadrende bagfra, så der skal point til før det er for sent. De to forfølgere møder hinanden lørdag, så med en sejr kan Atletico øge afstanden til minimum et af de hold.

Der er bare ikke meget, som taler for en udesejr i dette opgør. Real Betis har været et fremragende bekendtskab på det sidste, de er stille og roligt steget op igennem tabellen, og med Europa League-billetter inden for rækkevidde, så har de masser at spille for. En af forklaringerne på udeholdets svingende resultater på det sidste, er den manglende slagkraft i offensiven. De har kun scoret et mål i de seneste fire kampe, det er altså ikke et tophold værdigt. Der er ikke noget der tyder på det skulle blive lettere denne gang med Suarez, Felix og Carrasco på skadesbænken.

Gummibenene har for alvor meldt sig i Atletico Madrid, og med deres markante fravær i offensiven in mente, så er det svært at forestille sig, at de skulle komme tilbage på sporet i en svær udekamp imod Betis. Krisen fortsætter for Simeone og co. søndag aften. Anbefalingen herfra lyder på en sejr til det undertippede hjemmehold.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Real Betis – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet har haft et flot 2021 og indtager nu La Ligas 5.plads med en statistik for sæsonen på 14-4-11 og en målscore på 39:42.

  • Atletico har tabt pusten lidt, men indtager ikke desto mindre 1.pladsen i ligaen med en statistik på 20-6-3 og en målscore på 51:19.

  • De to skarpeste for hjemmeholdet i denne sæson har været angriber Borja Iglesias og midtbanemanden Sergio Canales med 7 ligascoringer hver.

  • Det har været sundt med lidt luftforandring for Suarez, han har været brændende varm for Atletico igennem hele sæsonen og står noteret for 19 træffere i ligaen. Han er dog ikke at finde i truppen til søndagens kamp.

  • Atletico har vundet de tre seneste opgør imod Real Betis, og syv ud af de seneste ti. De har det ganske fint med den kommende modstander.

Skriv et svar