18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Rayo Vallecano – Real Madrid: Odds og optakt den 26. februar 2022

Real Madrid udbyggede forspringet i toppen af La Liga i sidste weekend, da de besejrede Alaves. Der er nu 6 point ned til Sevilla. (Foto: Bildbyrån)
Real Madrid udbyggede forspringet i toppen af La Liga i sidste weekend, da de besejrede Alaves. Der er nu 6 point ned til Sevilla. (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid spillede sig i sidste weekend ud af en lidt sløj periode med en sikker 3-0 sejr over Alaves. Denne gang venter Rayo Vallecano, som har vist sig flot frem i denne sæson, men som virker til fuldkommen at have tabt pusten. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rayo Vallecano – Real Madrid. Der er kampstart lørdag d. 26. februar 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Rayo Vallecano – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Campo de Futbol de Vallecas, Madrid
Vejret: 11°, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Rayo Vallecano
Real Madrid
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. februar 2022 18:04.

Optakt til Rayo Vallecano – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Madrid virkede før seneste spillerunde til at have tabt pusten lidt med kun én sejr og ét scoret mål i fire kampe på tværs af turneringer. Kampen mod Alaves var heller ikke den kønneste af slagsen, og især ikke 1.halvleg, men Real Madrid satte foden på speederen med en halv time tilbage, og endte med at vinde hele 3-0. Igen stod Vinicius og Benzema for et mål hver, og det er ikke første gang i sæsonen, at de to har været tungen på vægtskålen. Ancelottis mandskab er ikke inde i deres bedste spillemæssige periode i sæsonen, men med den seneste sejr fik de udbygget forspringet i toppen af rækken til 6 point, da Sevilla blot fik uafgjort ude mod Espanyol. Der er to uger til de skal spille returopgør mod PSG i Champions League, så tankerne bør for nu være fuldt fokuseret på at levere i La Liga.

Oprykkerne Rayo Vallecano har været en af de helt store positive overraskelser i La Liga i denne sæson! Madrilenerne ligger godt til i midten af rækken, hvorfra der er hele 11 point ned til Cadiz under stregen. Hjemmeholdet bør ikke komme i fare for nedrykning, og det er jo en sejr i sig selv, når man er oprykker. Rayo står noteret for 31 point i sæsonen, hvoraf hele 26 er hentet på eget græs. Kun Real Madrid og Sevilla har en bedre hjemmebanestatistik i indeværende sæson. Stærkt! Til gengæld er der så ikke nogle hold, som har hentet færre point end Rayo på udebane, så det står klart hvor forbedringspotentiale ligger! Så godt som sæsonen er forløbet indtil videre, så kan hjemmeholdet godt tillade sig at være skuffet over de seneste resultater. De seneste fire ligakampe har resulteret i fire nederlag, og selv på den frygtindgydende hjemmebane er Rayo blevet besejret to gange indenfor de seneste fire spillerunder, de eneste to nederlag i sæsonen på eget græs.


Rayo Vallecano:

  • Martín Merquelanz (Kant, Reserve) – Skadet


Real Madrid:

  • Ingen kendte fravær

Rayo Vallecano forventet startopstilling: Zidane; Hernandez, Saveljich, Catena, Fran Garcia; Comesana, Suarez; Palazon, Trejo, Garcia; Falcao.

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Hazard, Benzema, Vinicius Junior


Odds på Rayo Vallecano – Real Madrid

Bookmakerne har Real Madrid som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. februar 2022 18:04.


Odds-forslag: En rolig uge for Real Madrid giver fuldt udbytte

Ancelottis mandskab er ikke inde i sæsonens bedste spillemæssige periode, men efter et par halvsløje resultater i streg, så var de tilbage i sidste weekend med en sikker 3-0 sejr over Alaves. Der er som regel fuld smæk på kampprogrammet for Real Madrid, som også gør og har gjort sig til i Champions League, Super Cup, Copa del Rey… Men i denne omgang har det stjernebesatte mandskab haft en hel uges forberedelse til dette opgør, og der i øvrigt ikke meldt om nogle fravær til dette opgør. Det lyder lovende for ligaens tophold!

Godt nok rammer Real Madrid ikke det højeste niveau vi har set fra dem i sæsonen, men det gør Rayo Vallecano godt nok heller ikke. Om forspringet til nedrykningsstregen er blevet så komfortabelt, at de ikke føler trang til flere point, eller om de bare er løbet tør for benzin vides ikke, men oprykkerne er i hvert fald inde i sæsonens dårligste stime. Fire liganederlag i streg, herunder de to første nederlag på eget græs i sæsonen. Pilen peger ikke just opad for hjemmeholdet, og desværre for dem, så tror jeg, at der venter endnu et nederlag her mod Real Madrid, som med friske stænger bør køre den her sikkert i land.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,70
Real Madrid vinder
Gå til unibet *


Rayo Vallecano – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Rayo Vallecano er nummer 11 i La Liga med 31 point. Statistikken er på 9-4-11 og målscoren siger 28:29.

  • Real Madrid topper La Liga med 57 point. Statistikken er på 17-6-2 og målscoren 51:20.

  • Garcia og Falcao deler topscorerværdigheden for hjemmeholdet med fem mål hver.

  • Benzema fører topscorerræset i La Liga med atten træffere.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte i en 2-1 sejr til Real Madrid hjemme på Bernabeu.


Expected Goals: Rayo Vallecano vs. Real Madrid de seneste tre kampe:

Rayo VallecanoResultatxGReal MadridResultatxG
Elche – Rayo Vallecano(2-1)2,39 – 0,45Real Madrid – Alavés(3-0)3,34 – 1,18 
Rayo Vallecano – Osasuna(0-3)1,18 – 1,13 PSG – Real Madrid(1-0)2,39 – 0,18
Rayo Vallecano – Real Betis(1-2)1,19 – 1,39 Villarreal – Real Madrid(0-0)0,81 – 1,55 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Rayo Vallecano – Real Madrid?

Rayo Vallecano – Real Madrid spilles lørdag den 19. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Rayo Vallecano – Real Madrid?

Rayo Vallecano – Real Madrid spilles på Campo de Futbol de Vallecas i Madrid

Skriv et svar