18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rayo Vallecano – Real Madrid: Odds og optakt den 7. november 2022

Real Madrid måtte skuffende nøjes med uafgjort mod Girona i sidste weekend, der var dog allerede oprejsning onsdag, da de besejrede Celtic 5-1 i Champions League. (Foto: Bildbyrån)
Real Madrid måtte skuffende nøjes med uafgjort mod Girona i sidste weekend, der var dog allerede oprejsning onsdag, da de besejrede Celtic 5-1 i Champions League. (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid satte uventet point til i sidste weekends hjemmekamp mod Girona, men kan glæde sig over fortsat at toppe La Liga. Mandag gælder det en udekamp mod de lokale miniputter, Rayo Vallecano, som har vist fine takter på hjemmebane i denne sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rayo Vallecano – Real Madrid. Der er kampstart mandag d. 7. november 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Rayo Vallecano – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Juan Martinez
Stadion: Campo de Futbol de Vallecas, Madrid
Vejret: 12° svag vind

Rayo Vallecano – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Mandag aften står den på lokalopgør i Madrid, men ikke et af de store af slagsen. Hertil er der, og har der været, for stor forskel på niveauet hos henholdsvis Rayo Vallecano og Real Madrid. Hjemmeholdet var tilbage i den bedste spanske række i sidste sæson efter en hurtig tur nede i Segunda, og her leverede de ganske glimrende med en pæn 12.plads. I første del af sidste sæson var Rayo nærmest uovervindelige på eget græs, og i indeværende har de også været i god form hjemme i Madrid, i hvert fald på det seneste. De seneste fire hjemmekampe har kastet tre sejre af sig og et enkelt X er alle mod henholdsvis Valencia, Elche, Getafe og Cadiz. Ydermere er det allerede blevet til flere gode resultater mod et flere af de store hold i rækken. Senest blev det til en udesejr på 1-0 over Sevilla, mens det også er blevet til point ude mod Barcelona og Atlético Madrid. Det er ikke sikkert, at det bliver helt nemt for Real Madrid at løbe med sejren her.

Den spanske kongeklub er solidt kørende i denne sæson, selvom de i sidste uge løb ind i hele to pointtab. Først tabte de ude mod Leipzig i Champions League, mens de søndag smed point hjemme mod Girona. Før de to kampe, var der ikke mange fingre at sætte på madrilenernes sæson, og det er der vel egentlig fortsat ikke. Real Madrid topper La Liga og vandt deres gruppe i Champions League, så Carlo Ancelotti er sikkert fint tilfreds. Onsdag rejste gæsterne sig ovenpå de to pointtab med en storsejr over Celtic i Champions League, så umiddelbart er der ikke grund til bekymring. Til dette opgør må Real Madrid undvære Toni Kroos, som er ude med karantæne efter han senest modtog sit første røde kort i karrieren i sidste weekend, til gengæld ventes Benzema, at kunne spille en rolle her.


Rayo Vallecano:

  • Randy Nteka (Midtbane, Reserve) – Karantæne
  • Radamel Falcao (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Real Madrid:

  • Karim Benzema (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – Karantæne

Rayo Vallecano forventet startopstilling: Dimitrievski; Balliu, Lejeune, Catena, F. Garcia; Valentin, Lopez, Comesana; Palazon, Camello, A Garcia

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Modric, Tchouameni, Camavinga; Valverde, Rodrygo, Vinicius


Odds på Rayo Vallecano – Real Madrid

Oddsene peger på en favoritværdighed til Real Madrid

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Værterne bider fra sig

Det er ikke altid, at Real Madrids præstationer er lige inspirerende, men som oftest hiver de sejren i land alligevel. Sidste weekends kamp mod Girona, var dog en af de få kampe, hvor en uinspireret indsats også kostede point. Den spanske storklub kom dog lynhurtigt tilbage på sporet, da de i onsdags bankede Celtic med 5-1 i Champions League. Spørgsmålet er så hvilken udgave af Real Madrid, som tropper op mandag aften?

Rayo Vallecano har begrundet håb for at få noget med fra opgøret. Senest blev det til en 1-0 sejr ude over Sevilla, mens det også allerede er blevet til point ude mod Barcelona og Atletico Madrid. På hjemmebane er den lille Madrid-klub godt kørende med tre sejre af de seneste fire, så selvtilliden må være i orden. De indbyrdes opgør fra sidste sæson var tætte, men endte i begge tilfælde med sejr til Real Madrid på henholdsvis 1-0 og 2-1. Og en lignende snæver sejr til gæsterne lyder også som et realistisk scenarie her.

Real Madrid er som regel til at tale med i løbet af 90 minutters fodbold, og selvom de vinder størstedelen af kampen, så har de altså også indkasseret mål i seks af de seneste syv kampe. Rayo Vallecano er ikke uden chance her, taget den fine form in mente, og jeg tror som minimum, at de får lov at komme på måltavlen. Om det rækker til point er mere usikkert.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,80
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Rayo Vallecano – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H


Expected Goals: Rayo Vallecano vs. Real Madrid – de seneste tre kampe:

Rayo VallecanoResultatxGReal MadridResultatxG
Sevilla – Rayo Vallecano(0-1) 0,98 – 1,12Real Madrid – Celtic(5-1) 4,59 – 1,9
Rayo Vallecano – Cádiz(5-1) 4,16 – 0,14Real Madrid – Girona(1-1) 3,69 – 1,77
Atlético Madrid – Rayo Vallecano(1-1) 0,79 – 1,33Leipzig – Real Madrid(3-2) 2,48 – 2,41
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Rayo Vallecano – Real Madrid?

Rayo Vallecano – Real Madrid spilles mandag den 7. november 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Rayo Vallecano – Real Madrid?

Rayo Vallecano – Real Madrid spilles på Campo de Futbol de Vallecas i Madrid

Skriv første kommentar

Skriv et svar