18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rayo Vallecano – FC Barcelona: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Søndagens El Clasico bød på endnu en skuffelse til FC Barcelona, som allerede onsdag får muligheden for at rejse sig igen i udekampen mod Rayo Vallecano. Værterne har overrasket stort i denne sæson, de indtager La Ligas 7.plads og har tilmed vundet alle sæsonens fire hjemmekampe. Bliver det Barca, som bryder Rayo Vallecanos fine hjemmebanestatistik? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rayo Vallecano – FC Barcelona. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Rayo Vallecano – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu
Stadion: Campo de Futbol de Vallecas, Madrid
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 22:38.

Optakt til Rayo Vallecano – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter to sæsoner nede i den næstbedste spanske række er Rayo Vallecano tilbage i La Liga. Det endte kun med en 6.plads i Segunda i sidste sæson, men via playoffkampe sikrede Rayo Vallecano sig den tredje og sidste oprykningsbillet. På den baggrund må det siges at være en af sæsonens helt store overraskelser indtil videre, at værterne i skrivende stund indtager 7.pladsen i tabellen. Den flotte placering i La Liga skyldes hovedsageligt de fremragende præstationer på eget græs. Sæsonens fire hjemmekampe har budt på fire sejre og en fremragende målscore på 12:2. Faktisk er Rayo det næstmest scorende hold i La Liga i denne sæson med 17 mål, kun Real Madrid kan toppe den statistik. Jovel, modstanden i hjemmekampene har været af overkommelig modstand, men det er godt nok overbevisende det de har præsteret. På udebane er snakken en anden. Her er det blevet til fire nederlag, et x og kun en sejr i seks kampe.

På trods af en fin spillemæssig præstation i søndagens El Clasico, så endte det med endnu et nederlag til den hårdtprøvede spanske storklub fra Barcelona. Der er masser af fine spillere med talent på holdet, men i øjeblikket kan de ikke hamle op med de klubber, som de har skulle måle sig med i de sidste mange sæsoner. Den manglende topklasse kommer virkelig til udtryk i de store kampe. Dette opgør burde være 3 sikre point til Barcelona, men sådan som sæsonen er forløbet, så er intet givet på forhånd. Barcelona er stadig uden sejr på udebane i denne sæson, hvor det er blevet til x mod Athletic Club og Cadiz, samt nederlag til Atletico Madrid og Benfica. Der er stadig skadeskvaler i Barcelona, som til dette opgør må undvære Frenkie de Jong, Araujo, Pedri og Braitwaite, mens tvivlsomme Fati og Dembele formentlig ikke er fit til en startplads.

Rayo Vallecano:

 • Martin Merquelanz (Kant, Reserve) – Skadet

FC Barcelona:

 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Frenkie de Jong (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Moussa Wague (Back, Reserve) – Skadet
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ousmane Dembele (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Rayo Vallecano forventet startopstilling: Dimitrievski; Balliu, Saveljich, Catena, F. Garcia; Lopez, Comesana; Palazon, Trejo, A. Garcia; Nteka

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Garcia, Alba; Roberto, Busquets, Gavi; Dest, Aguero, Depay


Odds på Rayo Vallecano – FC Barcelona

Oddsene peger på en favoritværdighed til gæsterne fra Barcelona.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Fuld smæk på målscoringen

Hvis man udelukkende kigger på La Liga-tabellen, så ligner det umiddelbart et jævnbyrdigt opgør. Rayo Vallecano er 3 point foran Barcelona, som har en kamp i hånden. Hvis man så kigger på Rayo Vallecanos hjemmebanestatistik med fire sejre ud af fire mulige med en målscore på 12:2 vs. Barcelonas udebanestatistik med to x’er og et nederlag med målscoren 1:3, så tænker man umiddelbart, at det burde være Rayo Vallecano, som havde en lille fordel her. Men hvis vi går ud fra oddsene på kampen, så er Barcelona, på trods af ovennævnte, stadig store favoritter. Der er selvfølgelig også langt mere kvalitet hos Barcelona end hos Rayo, det er bare ikke kommet til udtryk i denne sæson.

Barcelona er historisk svage, hvilket en midlertidig 9.plads vidner godt om. Derfor har jeg også bange anelser ved at gå deres vej i dette opgør. Det bliver helt sikkert et tættere møde end man ville have forventet før sæsonen gik i gang, Rayo overpræsterer og Barca underpræsterer. Men hvor længe bliver de ved med det? Jeg vælger at kaste blikket på et målspil i stedet. Rayo Vallecano har haft en dejlig, frisk og aggressiv tilgang til deres hjemmekampe, som har resulteret i, at de pt. er det næstmest scorende hold i ligaen. Barcelona er i den grad til at tale med defensivt, men offensivt har de stadig evnerne til at gøre ondt på Rayo, som har indkasseret mål i de fem seneste kampe. Der kunne sagtens komme gang i den tirsdag aften, så anbefalingen bliver en målrig kamp, hvor både Rayo Vallecano og Barcelona kommer på måltavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,0
Over 2,5 mål og Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Rayo Vallecano – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Rayo Vallecano indtager 7.pladsen i La Liga med 16 point i ti kampe. Statistikken er på 5-1-4 og målscoren 17:12.

 • Barcelona finder vi på 9.pladsen med 15 point i ni kampe. Statistikken er på 4-3-2 og målscoren på 15:10.

 • Álvaro Garcia er topscorer for Rayo Vallecano med fire mål.

 • Memphis Depay er FC Barcelonas topscorer med fire mål. 

 • I sidste sæson vandt Barcelona tre gange over Rayo Vallecano, to gange i La Liga og en gang i Copa del Rey. I alle tre kampe kom begge hold på måltavlen.


Expected Goals: Rayo Vallecano vs. FC Barcelona de seneste tre kampe:

Rayo VallecanoResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Real Betis – Rayo Vallecano(3-2)1,65 – 0,96FC Barcelona – Real Madrid (1-2)1,44 – 0,99
Rayo Vallecano – Elche(2-1)1,25 – 0,36FC Barcelona – Dynamo Kiev(1-0)1,77 – 0,09
Osasuna – Rayo Vallecano(1-0)  0,77 – 0,17FC Barcelona – Valencia(3-1)2,05 – 0,40
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar