18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rayo Vallecano – Atletico Madrid: Odds og optakt den 19. marts 2022

Kan Atletico Madrid følge op på Champions League-triumfen mod Man. United, når de lørdag skal på besøg hos Rayo Vallecano? (Foto: Bildbyrån)
Kan Atletico Madrid følge op på Champions League-triumfen mod Man. United, når de lørdag skal på besøg hos Rayo Vallecano? (Foto: Bildbyrån)

Atletico Madrid kommer lige fra en stor skalp i Champions League, hvor de gjorde det af med Man. United, men der er ikke tid til at hvile på laurbæerne, for i La Liga kæmper Simeones mandskab for en top-4 placering. Bliver det til endnu en sejr lørdag aften mod Rayo Vallecano? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rayo Vallecano – Atletico Madrid. Der er kampstart lørdag d. 19. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Rayo Vallecano – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jose Munuera
Stadion: Campo de Futbol de Vallecas i Madrid
Vejret: 9°, svag vind


Optakt til Rayo Vallecano – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Atletico Madrid tog en stor skalp i tirsdags, da de vandt 1-0 på Old Trafford, og dermed sendte Man. United ud af den prestigefyldte cupturnering. Simeones mandskab slipper sjældent igennem den slags kampe uden negative røster om anti-fodbold og usympatisk tidstrækkeri, men det er de formentlig fløjtende ligeglade med hos Atletico, for det kaster altså resultater af sig.

Gæsterne har ikke tid til at dvæle for meget ved Champions League-succesen, for i La Liga er der fortsat vigtige point på spil. Kampen om top-4, og dertilhørende Champions League-billetter til næste sæson, er tæt. Real Sociedad og Real Betis er henholdsvis 4 og 2 point bag Atletico, som i skrivende stund indtager 4.pladsen, så der skal altså stadig høstes godt med point. Det virker som om, at Atletico er vågnet op til dåd i rette tid til at redde en ellers noget lunken sæson, resultatmæssigt er madrilenerne nemlig inde i sæsonens bedste periode med fire sejre i streg.

Rayo Vallecano har gjort et fornemt comeback til den bedste spanske række, hvor de i første halvdel af sæsonen gjorde sig til i den pæne ende af rækken. Det virker dog til at gassen er gået af ballonen på det seneste, men takket være den fine start på sæsonen, så bliver nedrykning ikke et tema hos den lille Madrid-klub. De seneste otte kampe har kastet seks nederlag og to x’er af sig, og selv på hvad der i starten af sæsonen var en frygtindgydende hjemmebane, er det blevet til fire nederlag i de seneste fem kampe. Senest blev det dog til et flot point mod rækkens 2’er fra Sevilla. Rayo har været lidt af et elevatorhold i de sidste par år, men det ser ud til at de får lov at spille med i den bedste spanske række igen til næste sæson.

Rayo Vallecano:

  • Radamel Falcao (Angreb, Fast) – Skadet
  • Esteban Saveljich (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Martin Merquelanz (Kant, Reserve) – Skadet
  • Unai Lopez (Midtbane, Fast) – Skadet

Atletico Madrid:

  • Daniel Wass (Back, Reserve) – Skadet
  • Sime Vrsaljko (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Thomas Lemar (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Matheus Cunha (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Rayo Vallecano forventet startopstilling: Dimitrievski; Balliu, M Suarez, Catena, F Garcia; Comesana, Valentin; Bebe, Trejo, Palazon; Guardiola

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Reinildo; Llorente, Kondogbia, Herrera, Koke, Carrasco; Griezmann, Felix


Odds på Rayo Vallecano – Atletico Madrid

Bookmakerne ser gæsterne som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Måltørken fortsætter…

Formkurven peger i modsat retning for de to Madrid-klubber, Rayo Vallecano og Atletico Madrid. Hjemmeholdet er gået helt i stå efter en ellers flot første halvdel af sæsonen, og er nu uden sejr i de seneste ni ligakampe. Gæsterne har derimod vundet fire kampe i streg for første gang i sæsonen 21/22, og er efterhånden ved at få reddet op på en ellers skuffende sæson.

Især offensivt er Rayo Vallecano gået pænt meget i stå, ikke siden sejren over Alaves tilbage i december har hjemmeholdet scoret mere end 1 mål i en betydende fodboldkamp, og i fem af de seneste syv ligakampe er de gået fra banen uden at score. Det gør det altså en smule svært at hive point i land! Atletico har under Simeone været kendt for en uigennemtrængelig defensiv, det har dog ikke været tilfældet i denne sæson, om end det har set bedre ud i den seneste måneds tid. Det ligner umiddelbart ikke en madrilensk målfest lørdag aften, for hjemmeholdet er i måltørke, og Atletico Madrid har muligvis lidt efterveer fra den flotte sejr i tirsdags over Man. United. Anbefalingen lyder på et målfattigt opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,68
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Rayo Vallecano – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Rayo Vallecano er nummer 13 i La Liga med 32 point. Statistikken er på 9-5-13 og målscoren 29:33.

  • Atletico Madrid er nummer 4 i La Liga med 51 point. Statistikken er på 15-6-7 og målscoren 52:36.

  • Falcao og Garcia deler topscorerværdigheden for Rayo med fem kasser hver.

  • Angel Correa topper listen hos gæsterne med elleve scoringer.

  • Netop Correa stod for målene i sæsonens første indbyrdes opgør, som endte med en 2-0 sejr til Atletico.


Expected Goals: Rayo Vallecano vs. Atletico Madrid – de seneste tre kampe

Rayo VallecanoResultatxGAtletico MadridResultatxG
Rayo Vallecano – Sevilla(1-1)0,67 – 0,48Manchester United – Atlético Madrid(0-1)1,04 – 0,73
Cádiz – Rayo Vallecano(2-0)1,7 – 0,89Atlético Madrid – Cádiz(2-1)0,67 – 1,31
Real Betis – Rayo Vallecano(1-1) 1,52 – 0,23 Real Betis – Atlético Madrid(1-3)1,1 – 2,2
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Rayo Vallecano – Atletico Madrid?

Rayo Vallecano – Atletico Madrid spilles lørdag den 19. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Rayo Vallecano – Atletico Madrid?

Rayo Vallecano – Atletico Madrid spilles på Campo de Futbol de Vallecas i Madrid

Skriv første kommentar

Skriv et svar