18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mallorca – Real Sociedad: Odds og optakt den 2. marts 2022

På trods af massivt spilovertag blev det til et 1-0 nederlag for Mallorca i weekendens kamp mod Valencia. Får øboerne hul på bylden denne gang? (Foto: Bildbyrån)
På trods af massivt spilovertag blev det til et 1-0 nederlag for Mallorca i weekendens kamp mod Valencia. Får øboerne hul på bylden denne gang? (Foto: Bildbyrån)

Mallorca led et sjældent hjemmebanenederlag i weekenden, da de aldrig kom sig over Valencias tidlige føringsmål. Denne gang venter endnu en svær opgave, når Real Sociedad kommer på besøg. Får øboerne hentet vigtige point til bundstriden, eller er Sociedad for stærke? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mallorca – Real Sociedad. Der er kampstart tirsdag d. 2. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Mallorca – Real Sociedad: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mario Melero López
Stadion: Visit Mallorca Estadi, Palma
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Mallorca – Real Sociedad: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter tre hjemmesejre på stribe gik den ikke længere for Mallorca, som i weekenden måtte se sig slået med 1-0 af Valencia. Ved den lejlighed bragte gæsterne sig lynhurtigt foran, og på trods af et massivt spilovertag kampen igennem, nåede Mallorca aldrig rigtig at blive farlige. Det var blot Mallorcas tredje hjemmebanenederlag i sæsonen ud af tretten kampe. Øboerne kunne ellers godt have brugt et point eller tre, for der er ikke mere end 5 point ned til Cadiz under stregen, dog har Mallorca spillet en kamp færre end alle konkurrenterne i bunden.

Real Sociedad fik oprejsning i weekenden, da de efter et par sløje kampe vandt med 1-0 hjemme over Osasuna. Forud for det opgør var baskerne blevet ekspederet ud af Europa League af RB Leipzig, samt fået røvfuld i lokalbraget mod Athletic Club. Weekendens sejr var en tiltrængt succesoplevelse! Real Sociedad er del af den tætte subtop i La Liga, hvor der bliver kæmpet med næb og klør for at Champions League og Europa League-billetterne til næste sæson. I skrivende stund indtager baskerne 7.pladsen, men har blot 4 point op til Barcelona på 4.pladsen. Udover Real Madrid og Sevilla på de to øverste positioner, så er der tæt kamp om de resterende placeringer.


Mallorca:

 • Dominik Greif (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Iddrisu Baba (Midtbane, Fast) – Skadet


Real Sociedad:

 • Ander Barrenetxea (Kant, Reserve) – Skadet
 • Nacho Monreal (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Adnan Januzaj (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Diego Rico (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Joseba Zaldua (Back, Fast) – Skadet

Mallorca forventet startopstilling: Rico; Maffeo, Valjent, Raillo, Costa; Sevilla, Sanchez; Kubo, Angel, D Rodriguez; Muriqi

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Elustondo, Le Normand, Pacheco, Gorosabel; Merino, Illarramendi; Oyarzabal, D Silva, Portu; Isak


Odds på Mallorca – Real Sociedad

Bookmakerne har gæsterne som favoritter.


Odds-forslag: Hjemmebanefordelen gør det helt tæt

Der er vigtige point på spil til hver sin ende af rækken for Mallorca og Real Sociedad. Hjemmeholdet kæmper for at holde afstanden til nedrykningsstregen, mens gæsterne kæmper for at hænge på i top-4 kapløbet.

Der er i hvert fald et niveau eller to til forskel på oprykkerne fra Mallorca og subtopholdet Real Sociedad, men gæsterne imponerer altså ikke for tiden, og da slet ikke på udebane, hvor det ikke er blevet til sejr i de fem seneste forsøg. Mallorca er til gengæld stærke på eget græs, hvor det kun er blevet til tre nederlag i tretten kampe. Med de faktorer in mente er niveauforskellen pludselig ikke så markant. Mallorcas hjemmekampe har for det meste været ganske målfattige, og nu hvor Real Sociedad ikke rammer topniveaet, så kan vi måske se ind i en tæt og målfattig affære. En pointdeler virker realistisk, og det kan hjemmeholdet egentlig været fint tilfredse med.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
3,30
Uafgjort
Gå til bwin *


Mallorca – Real Sociedad: Statistik, topscorer og H2H

 • Mallorca er nummer 16 i La Liga med 26 point. Statistikken er på 6-8-11 og målscoren 23:39.

 • Real Sociedad er nummer 7 i La Liga med 41 point, en statistik på 11-5-8 og målscoren 25:21.

 • Ángel Rodriguez, Daniel Rodriguez og Salva Sevilla deler topscorerværdigheden for hjemmeholdet med tre mål hver.

 • Mikel Oyarzabal er topscorer for Sociedad i denne sæson, spanieren står noteret for otte ligamål.


Expected Goals: Mallorca vs. Real Sociedad de seneste tre kampe:

MallorcaResultatxGReal SociedadResultatxG
Mallorca – Valencia(0-1) 2,12 – 0,47  Real Sociedad – Osasuna(1-0) 1,24 – 0,69 
Real Betis – Mallorca(2-1) 1,53 – 0,44 Real Sociedad – RB Leipzig(1-3) 1,3 – 2,67 
Mallorca – Athletic(3-2) 2,89 – 1,06  Athletic – Real Sociedad(4-0) 3,41 – 0,64
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Mallorca – Real Sociedad?

Mallorca – Real Sociedad spilles tirsdag den 2. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Mallorca – Real Sociedad?

Mallorca – Real Sociedad spilles på Visit Mallorca Estadi i Palma

Skriv et svar