18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mallorca – Barcelona: Odds og optakt den 1. oktober 2022

Robert Lewandowski har taget La Liga med storm! Polakken står noteret for 8 mål i seks ligakampe. (Foto: Bildbyrån)
Robert Lewandowski har taget La Liga med storm! Polakken står noteret for 8 mål i seks ligakampe. (Foto: Bildbyrån)

Barca buldrer derudaf i La Liga, hvor de har hentet fem storsejre i streg. I denne omgang er der fine forudsætninger for at udbygge den stime, når Lewandowski og co. gæster øboerne fra Mallorca. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mallorca – Barcelona. Der er kampstart lørdag d. 1. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Mallorca – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Gil Manzano
Stadion: Visit Mallorca Estadi
Vejret: 15° svag vind

Mallorca – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er liv og glade dage i Barcelona, som er kommet forrygende i gang med sæsonen. Efter et skuffende X i 1.spillerunde mod Rayo Vallecano, har catalanerne virkelig fundet melodien. Xavis mandskab er oppe på fem sejre i streg, og både spil og cifre har været imponerende i den periode. 4-1, 4-0, 3-0, 4-0, 3-0 lyder resultaterne af de seneste fem kampe. Barca fedter den ikke hjem! Lewandowski har taget La Liga med storm, og står allerede noteret for 8 mål i de første seks kampe. Så længe polakken er varm, så skal det nok blive til masser af point.

Landskampspausen var ikke en udpræget succeshistorie for Xavi og Barcelona. Som dagene gik tikkede flere og flere skader nemlig ind fra landsholdslejrene, så catalanerne må her klare sig uden Depay, De Jong og Kounde, samt Araujo, som tilmed må på operationsbordet. Skidt nyt for Barca, men ok nyt for Andreas Christensen, som kan se frem til flere startpladser.

Hjemmeholdet fra Mallorca er kommet fint i gang med sæsonen, hvor de med to sejre, to x’er og to nederlag har haft en udmærket pointhøst, som har sendt dem op på rækkens 10.plads. I sidste sæson reddede de kun skærene med 1 point ned til nedrykningsstregen, og med det taget i betragtning, må der være tilfredshed med de hidtidige resultater i denne sæson. Øboerne har hentet 7 point i de tre kampe mod direkte konkurrenter fra nederste halvdel af rækken, mens det blev til X ude mod Athletic Club. Til gengæld har de så heller ikke kunne stå distancen, når de for alvor er blevet matchet, hvilket resulterede i et 4-1 nederlag til Real Madrid og et 2-1 nederlag til Real Betis. Mallorca har holdt nullet i tre af sæsonens seks kampe, men mod et målfarligt udehold i Barcelona, så skal der nok også scores et mål eller to, hvis det skal blive til point her.


Mallorca:

 • Amath Ndiaye (Kant, Reserve) – Skadet
 • Rodrigo Battaglia (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


Barcelona:

 • Jules Kounde (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Frenkie De Jong (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Memphis Depay (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Hector Bellerin (Back, Reserve) – Skadet

Mallorca forventet startopstilling: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raillo, Copete, Costa; Sanchez, Ruiz de Galarreta, Grenier; Lee, Muriqi

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Christensen, Garcia, Alba; Kessie, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Raphinha


Odds på Mallorca – Barcelona

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona


Odds-forslag: Xavis tropper på cruise control

Barcelona har cruiset sig vej igennem de seneste fem kampe, som har budt på den ene storsejr efter den anden. Gæsterne har det mest scorende hold + det mindst indkasserende hold i ligaen, et fint billede på den flotte sæsonstart. Umiddelbart burde der ikke blive problemer med at ride videre på bølgen lørdag aften mod Mallorca, men om det bliver til endnu en storsejr er jeg ikke sikker på.

De to indbyrdes opgør fra sidste sæson endte begge i snævre Barca-sejre, og godt nok ser gæsternes mandskab langt stærkere ud nu, men med en del skader og mange spillere, som har været i landsholdaktion i sidste uge, så er det ikke sikkert, at der venter endnu en målfest. Barcelona har i øvrigt en vigtig Champions League-kamp mod Inter allerede på tirsdag.

Mallorca har allerede vist, at de forsvare godt med tre clean sheets i seks kampe. Øboerne kommer formentlig til at pakke sig om eget felt her, og det kan tage tid at lirke op for Barcelona. Anbefalingen lyder på en udesejr med mere beskedne cifre end i de seneste kampe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,15
Barcelona vinder OG Under 3.5 mål
Gå til unibet *


Mallorca – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Mallorca er nummer 10 i La Liga med 8 point for seks kampe. Statistikken er på 2-2-2 og målscoren 6:7.

 • Barcelona er nummer 2 med 16 point. Statistikken er på 5-1-0 og en voldsom målscor på 18:1.

 • Vedat Muriqi er topscorer hos hjemmeholdet med tre mål.

 • Robert Lewandowski er mest scorende spiller i La Liga med otte kasser.

 • Barcelona vandt snævert med 1-0 og 2-1 i sidste sæsons to indbyrdes opgør.


Expected Goals: Mallorca vs. Barcelona – de seneste tre kampe:

MallorcaResultatxGBarcelonaResultatxG
Mallorca – Almería(1-0) 0,64 – 0,33Barcelona – Elche(3-0) 4,13 – 0,06
Real Madrid – Mallorca(4-1) 1,56 – 0,53Bayern München – Barcelona(2-0) 1,13 – 2,88
Mallorca – Girona(1-1) 1,19 – 1,4 Cádiz – Barcelona(0-4) 0,56 – 2,8
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Mallorca – Barcelona?

Mallorca – Barcelona spilles lørdag den 1. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Mallorca – Barcelona?

Mallorca – Barcelona spilles på Visit Mallorca Estadi

Skriv første kommentar

Skriv et svar