18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

La Liga live stream

Du har fremragende muligheder for at live streame La Liga. Hos bet365* kan du både spille på og streame samtlige kampe fra La Liga. Med en spilkonto hos bet365* kan du følge FC Barcelona og Real Madrid uge efter uge. I det følgende viser vi dig, hvordan du kommer i gang med livestreaming hos bookmakerne.

La Liga mobile symbol, moderne og isoleret designikon

Få adgang til live streaming af La Liga

Ved at oprette en konto hos bet365* kan du spille på og følge den bedste spanske fodboldliga via live stream. Du skal blot følge nedenstående guide, og herefter kan du spille og streame hos bet365*.


Stream og odds på La Liga hos bet365*
1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra La Liga

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.


Regler og vilkår for at se La Liga via stream

Du kan både spille og live streame hos bet365*, hvis du har penge på spillekontoen. Alternativt skal du have placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Live stream og odds kampe fra La Liga hos bet365 – KLIK HER!*


Historien om La Liga

Spansk fodbold har til alle tider været kendt for sit besnærende fodboldspil og ligeledes en hel masse drama, især mellem ærkefjenderne Real Madrid og Barcelona. Selvom de to hold oftest kæmper en ensom kamp om tronen i Spanien, er hold som Atletico Madrid og Sevilla begyndt at nærme sig og kan til tider spille op med giganterne. Derudover spiller nogle af de største stjerner i La Liga, hvor navne som Lionel Messi og Gareth Bale kan nævnes sammen med en hel række andre.

Turneringen har eksisteret siden 1928, hvor FC Barcelona hjemtog titlen foran Real Madrid. De to klubber har siden da udkæmpet en indædt kamp om at være den største klub i Spanien. Barcelonas tilhørsforhold til Catalonien, som i flere omgange har kæmpet for løsrivelse fra Spanien, har gjort kampen mod hovedstadsklubben til mere end blot en regulær fodboldkamp for klubbernes fans. Dette har også kunnet ses på grønsværen, hvor flere drabelige opgør har udspillet sig, især i perioden 2010-2012, hvor henholdsvis karismatiske Jose Mourinho og Pep Guardiola styrede Real Madrid og FC Barcelona. Kampene i disse år var nemlig præget af hårdt spil, mange gule og røde kort og alt i alt mange dramatiske episoder. Selvom dramatikken så småt er på retræte i de indbyrdes kampe, kan man altid forvente en intens atmosfære med flotte detaljer og mange mål, når de to storklubber tørner sammen.


Spilletider for La Liga

Kampene i La Liga spilles oftest fra fredag til mandag med kampstart efter klokken 18 på grund af det varme vejr i Spanien. Når vi nærmer os vinterhalvåret og temperaturerne dermed falder, vil flere kampe gradvist blive spillet tidligere på dagen. Det kunne eksempelvis være om formiddagen. I dette tilfælde vil kampene blive spillet i weekender.


Se meget andet fodbold end La Liga via live streaming

Er du interesseret i at følge La Liga, er du muligvis også interesseret i spil på og live streaming af fodbold fra andre store ligaer verden over.

Ligue 1
Er du glad for at kunne spille på og følge de mange stjerner fra den bedste spanske fodboldrække, vil du med garanti også være interesseret i at se kampe fra den bedste franske liga, hvor Neymar og co. kan følges på tæt hold. Derudover er fransk klubfodbold inde i en relativ god periode, hvor både Paris Saint Germain, Marseille og Monaco for nyligt har leveret flotte resultater i den hjemlige liga såvel som på den europæiske scene.

EFL Cup
Mange spillere begiver sig i disse år fra enten Spanien til England eller England til Spanien. Spillere som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Diego Costa har inden for de senere år taget turen enten den ene eller den anden vej. Som fan af La Liga er der altså mange gode grunde til at følge med i engelsk fodbold. Selvom Capital One Cuppen ikke er den største turnering i England, vil de store hold i takt med turneringens fremskriden gradvist benytte sig af de store spillere for at få fingre i trofæet.

Campeonato Brasileiro
Hvis du er mere til lækre detaljer, ekstrem offensiv fodbold og mindre taktisk snilde, kan du med fordel kaste interessen på kampe fra den bedste brasilianske liga. Mange af nutidens store stjerner som Neymar, Oscar og Marcelo startede deres karrierer i hjemlandet Brasilien, og du kan derfor være heldig at spotte fremtidens helt store talenter. Talenter, som muligvis kommer til at spille dominerende roller i blandt andet Spanien.

Alle de tre ovenstående turneringer kan du spille på og live streame hos bet365*.