18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til Real Madrid – Athletic (udsat kamp) i La Liga d. 1. december 2021

La Ligas førerhold fra Real Madrid skal forsøge at udbygge føringen, når de møder Athletic i den udsatte kamp fra runde 9. Nicolai Lisberg er klar med sin dom.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg


Real Madrid – Athletic 1 (2-1)

Vinicius Junior. Får brasilianeren virkelig nok opmærksomhed i øjeblikket? For han er altså ved at udvikle sig til Real Madrids redningsmand. Jo, Benzema var manden med den vigtige udligning mod Sevilla, men skal der komme noget overraskende fra Real Madrid, skal det komme fra Vinicius. Som i kampen mod Sevilla, hvor han med en flot brysttæmning snød Ocampos, tog et træk ind i banen, fintede en afslutning og sparkede bolden op i målhjørnet til en 2-1-sejr i det 87. minut. 

Den magi kan de godt få brug for mod Athletic onsdag aften. Det er godt nok 16 år siden, at baskerne senest kunne rejse hjem fra Bernabéu med en sejr i bagagen, og 2-2 hjemme mod Granada samt fem kampe i træk uden sejr vidner ikke ligefrem om et hold, der er velspillende. Jeg tror heller ikke, de får en sejr i Madrid, men de kan sagtens gøre livet svært for Ancelottis mandskaber, der kommer til at kæmpe med at åbne dem op, og derfor har brug for noget af den føromtalte magi.
Athletic har endnu ikke tabt en udekamp i sæsonen (seks uafgjorte og en enkelt sejr), og jeg tror sagtens, det kan blive tæt, men Real Madrids individuelle klasse bliver afgørende.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar