18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til den udsatte kamp Mallorca – Real Sociedad d. 1 marts 2022

Mens pokalsemifinalerne skal afgøres, skal der også overstås et hængeparti i La Liga, når Mallorca onsdag aften tager i mod Real Sociedad i den udskudte kamp fra runde 21. Nicolai Lisberg har set nærmere på det opgør.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Mallorca – Real Sociedad X (0-0)

Otte spillere. Det er det, som Imanol Alguacil potentielt må undvære, når hans mandskab onsdag rejser til Mallorca i den udsatte kampe fra runde 21. Af de mulige fravær er det Mikel Merino, der er tvivlsom til opgøret med en øm tå, der vil være mest markant. Jeg har på påpeget, at baskernes hårde kampprogram kommer til at koste dem i de kommende uger, og allerede lørdag venter en udekamp mod Real Madrid. De vandt i seneste runde 1-0 mod Osasuna, og dermed fik de rejst sig oven på en hård uge med 4-0-nederlag i derbyet mod Athletic samt exit i Europa League.

Mallorca tabte lidt skuffende mod Valencia, selvom de faktisk var godt med i det opgør, og stregen rykker faretruende tæt på. Det var deres blot tredje hjemmebanenederlag i sæsonen, og mod et afbudsramt Real Sociedad-mandskab, kunne der godt ligge et point og vente på dem, i et opgør der meget vel kunne blive lidt lås og uden alverdens scoringer. Jeg synes i hvert fald ikke, at forskellen mellem de to hold er så stor, som spiludbyderne ellers indikerer. Ruiz de Galarreta er fraværende for hjemmeholdet grundet en skade.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Skriv et svar