18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til de udsatte kampe i La Liga d. 21. – 22. december 2021

Næsten alle storholdene skal i aktion i midtugen, når der spilles udsatte kampe. Taber Real Madrid igen point? Hvad kan Barcelona ude mod Sevilla? Og fortsætter Atlético sin sejrsløse stime? Nicolai Lisberg er klar med sin dom.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Villarreal – Alavés 1 (2-1)

Med en 3-1-sejr mod Real Sociedad ude beviste Villarreal, hvorfor de burde ligge højere oppe i tabellen. Et pointtab mod Alavés og så vil de derimod bevise, at bundniveauet er ufatteligt lavt, og det kunne egentlig næsten ikke være mere rammende for deres 2021, hvis det var den måde, året blev lukket ned på.

Men nu handler fodbold ikke om poesi, så vinder Villarreal rent faktisk kampen? Ja, hvis de bare rammer et nogenlunde niveau. Alavés tabte senest til Rayo, og de har blot samlet fem point sammen på udebane. Gæsterne er fortsat uden Lejeune, der sidder over med karantæne, mens Pina heller ikke er klar. Hos Villarreal er det fravær af Danjuma og Coquelin, der springer i øjnene.

Sejr til hjemmeholdet, der næsten helt uhørt så vil have sat gang i en stime.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,44 – SPIL HER >>*

Sevilla – Barcelona 1 (2-0)

Holdet fra Andalusien er højtflyvende, og Thomas Delaney var bogstaveligt talt vandret flyvende, da han meget energisk var involveret i den scoring, som Sevilla satte ind helt til sidst mod Atlético, da de vandt 2-1. En af de sjældne Lopetegui-sejre mod et af top 3-holdene, men allerede tirsdag kan de føje endnu en til samlingen. Og hvorfor skulle de ikke kunne gøre det?

Ja, Barcelona fik tre point mod Elche, men det holdt hårdt, og de døjer fortsat med mange skader på centrale positioner, selvom Piqué er tilbage efter endt karantæne. Hos hjemmeholdet håber de på, at matchvinder Ocampos og også Acuña når at blive klar, for også Sevilla har en del skader. Kampen mod Atlético kostede mange kræfter, men de er her og nu et bedre hold end Barcelona. Særligt foran eget publikum, der vil forsøge at føre deres helte frem, så afstanden til Real Madrid mindskes til blot tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,56 – SPIL HER >>*

Granada – Atlético Madrid 2 (0-2)

Tre nederlag i træk. To af kampene har været mod Sevilla og Real Madrid ude, så der skal ikke råbes om krise, men det er stadig historisk dårligt for Simeone og Atlético. Så skal det blive jul i den rød/hvide del af Madrid, skal de vinde mod Granada. Mesterskabet er tabt, men her og nu ligger de uden for top 4 efter en sløj periode.

Mod Sevilla spillede de faktisk en god kamp, og de har tidligere rundbarberet Granada, så det skaber forhåbning på deres vegne. Også selvom Savic og Giménez fortsat er ude med skader.

Granada fik en vigtig 4-1-sejr mod Mallorca, men de var ikke uheldige i det opgør, og denne gang rækker held ikke til point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Athletic – Real Madrid X (1-1)

Nogle gange skal man jo hyppe sin  egen hest, og hvis jeg ikke tager fejl, havde jeg forudset, at Real Madrid smed point mod Cádiz. Fordi de ikke har et selvstændigt niveau, men som oftest lige akkurat viser sig bedre end modstanderen. Det var de også søndag, men her kunne de ikke score. Så kan de det, i hvad vi næsten kan kalde corona-derbyet? I hvert fald har begge hold flere profiler ude, og det er svært helt at vide, hvordan situationen udvikler sig, da spillere som Modric i teorien kan nå at blive klar.

Marcelino excellerer primært mod de store hold, og Athletic fik brudt en negativ stime, da de vandt mod Betis med 3-2. Real Madrid kører på kedlerne, og det kunne godt koste et nyt pointtab.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar