18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til Barcelona – Rayo Vallecano i La Liga d. 24. april 2022

Der er spansk pokalfinale i weekenden, og derfor er der kun en udsat kamp fra 21. runde at se frem til fra La Liga. Men det kan også sagtens blive seværdigt, mener Nicolai Lisberg, der her kaster blikket på FC Barcelona – Rayo Vallecano.

Barcelona – Rayo Vallecano 1 (3-0)

På den ene side er det en styrke at kunne rejse sig ovenpå præstationen mod Cádiz og så levere det, som Barcelona gjorde torsdag ude mod Real Sociedad. Også selvom Xavi ikke var tilfreds med alle aspekter i spillet i særligt anden halvleg. På den anden side er det måske også et udtryk for, at der stadig er store udsving på det mandskab.

Men skal Barça hjemme mod Rayo Vallecano ikke bare køre dem over? Det vil jeg mene. Holdet fra udkanten af Madrid overraskede godt nok ved at tage alle tre point mod Espanyol torsdag, men jeg kan ganske enkelt ikke se dem hente en sejr her. De er et helt andet hold end eksempel Cádiz, der vandt for en uge siden på selvsamme stadion, og generelt er pilen nedadgående trods nylig sejr hos oprykkerne.

Jeg forventer at se Barcelona i stærkeste opstilling, hvor eneste uafklarede spørgsmål er Araujo, der er tvivlsom. I min optik vil en udesejr her vær en større sensation, end det Cadíz’ reserver leverede for nylig. Spørgsmålet er så bare, hvor stor sejren for hjemmeholdet bliver. Aubameyang kom tilbage på tavlen mod Real Sociedad efter en svær periode, og han har det med at score i stimer, så jeg satser på, at Barcelona nok skal finde vejen til målet.

Lisbergs bud: Barcelona -1,5 (AH) til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Se også:

Skriv et svar