18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til den udsatte kamp Atlético Madrid – Levante d. 16 februar 2022

I skyggen af Champions League møder Atlético Madrid bundproppen Levante onsdag aften i 21. rundes udsatte kamp. Nicolai Lisberg ser nærmere på det opgør, hvor det formentlig kommer til at handle om sejrens størrelse.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Atlético Madrid – Levante 1 (3-1)

Det var det gamle og det moderne Atlético Madrid, vi så udfolde sig lørdag aften. Det gamle, fordi det trods en mand i undertal lykkedes at hente en vild sejr i sidste minut på baggrund af en stor holdindsats. Det moderne fordi de lukkede tre mål ind på 12 minutter i slutningen af første halvleg.

Og her står Atlético så. Lige akkurat uden for top fire og med store problemer defensivt. Det samme kan dog siges om Levante. På en sidste plads i ligaen med 13 point op til redning er de selvsagt lidt længere væk fra top 4, men de har også store problemer bagude. 50 mål har de lukket ind undervejs, heraf fire i seneste runde mod Betis. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at hjemmeholdet tager en sejr, men mere hvor stor den bliver.

Felipe er ude efter sin stempling i weekenden, og selvom Giménez måske kan nå at blive klar, så lugter det mest af Hermoso i forsvaret,. Hos Levante er de ramt af flere skader, ligesom Soldado er ude med karantæne, men de har stadig Morales og Roger til at volde de bagerste hos Atlético problemer, så kan Atlético spille til nul? Det kan Levante uden tvivl ikke, og Atléticos fans bør få sig en lidt mere rolig onsdag aften, trods alt.

Lisbergs bud: Atlético Madrid -1,5 (AH) til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink


Læs også Lisbergs rundeoptakt til Champions League

Skriv et svar