18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 9. runde i La Liga d. 6. – 8. oktober 2023

Et skadesplaget Barcelona-hold skal forsøge at fastholde presset på Bellingham og Real Madrid, mens der er storkamp søndag eftermiddag mellem Atlético Madrid og Real Sociedad. Nicolai Lisberg er klar fra det spanske med sin dom over niende runde i La Liga.

Er Jude Bellingham den bedste fodboldspiller i verden lige nu?

Foto: IMAGO / ABACAPRESS

Athletic – Almería 1 (4-0)

Fredag d. 6. oktober kl. 21:00

To hold der begge indkasserede tre mål i seneste runde, men hvor Almería trods alt fik 3-3 efter et hattrick af Luis Suárez mod sin tidligere klub fra Granada. Et hattrick scoret på fire minutter og med oplæg fra Ramazani i alle tre tilfælde. Luis Suárez får dog ikke mulighed for at overgå den vilde bedrift fredag, da han er ude med en skade.

Athletic tabte forholdsvist klart baskerderbyet mod Real Sociedad, så de har brug for hurtigt at rejse sig igen. Og det skal de kunne gøre mod et af La Ligas dårligste mandskaber, der har indkasseret hele 21 mål i de første otte runder, og som altså er uden Suárez. 

Jeg kan ikke se gæsterne få point, og jeg tror faktisk på, at hjemmeholdet for engang skyld kan vinde en storsejr.

Lisbergs bud: Athletic -1 (EH) til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Cádiz – Girona X (1-1)

Lørdag d. 7. oktober kl. 14:00

Girona måtte afgive førstepladsen til Real Madrid, da de tabte sidste uges topkamp med 3-0. En kamp, hvor de indledte bedst og burde have scoret en enkelt eller to i de første ti minutter, inden Real Madrid så fik kontrol over kampen og viste den klasseforskel, der bør være mellem de to.

Men Girona er stadig underholdende at følge og en klar kontrast til Cádiz, der er holdet, der har været involveret i kampe med næstfærrest mål i ligaen indtil videre. Så hvad vejer tungest her? Cádiz’ gode organisation eller Gironas gode offensiv?

Girona har et væld af skader, så jeg tror på, at Cádiz kan hente point hjemme.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Osasuna 1 (2-0)

Lørdag d. 7. oktober kl. 16:15

Det går godt for Ancelottis hold, der godt nok kom bagud igen, igen mod Napoli i Champions League, men som på endnu en stor Jude Bellingham-aften leverede et comeback, der endte med 3-2. Bellingham der meget sigende var manden i fokus, da Vinicius Junior valgte at fejre englænderes flotte solomål med at tage et imaginært billede af ham.

Flere trænere har de seneste par kampe rost Real Madrid for at have gode ben, og det er også deres styrke i denne sæson, at de med Camavinga, Valverde, Bellingham og Tchouameni, der alle spillede i midtugen, kan sætte deres modstandere under et voldsomt pres.

Der kommer formentlig til at blive roteret en del til denne kamp, hvor Joselu og Modric med stor sandsynlighed skal spille fra start, men det gør ikke Madrid dårligere. Osasuna har med sejren mod Alavés senest fået lidt afstand til bunden og befinder sig igen i Osasuna-land i midten af tabellen. Real Madrid kører ikke hold over, så selvom de vinder her, så sker det ikke med en storsejr.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder med præcis to mål til odds 4,20 – SPIL HER >>*

Real Mallorca – Valencia 1 (1-0)

Lørdag d. 7. oktober kl. 18:30

Ellers så afstemte og defensivt orienterede Mallorca har nu spillet to kampe i træk 2-2. Først mod Barcelona hjemme og senest mod Rayo ude. Imod Rayo indkasserede de i det 102. spilminut, og først efter at Falcao havde fået endnu en chance fra pletten, efter det første forsøg var blevet brændt.

Denne gang tror jeg dog på en lidt mere klassisk Mallorca-indsats, når Valencia kommer på besøg. De unge fra Los Che tabte klart mod Real Betis, og jeg kan godt se dem rende  hovedet mod muren her, lidt i stil med kampen mod Real Sociedad hjemme for et par runder tilbage. Gayà, Diakhaby og Canós er ude, mens Correia er tvivlsom til kampen.

Lisbergs bud: 0-1 mål i kampen til odds 2,66 – SPIL HER >>*

Sevilla – Rayo Vallecano 2 (1-2)

Lørdag d. 7. oktober kl. 21:00

Det blev kun til 2-2 for Sevilla i Champions League, da de mødte PSV. To gange kom de ellers foran, men PSV fik udlignet ved begge lejligheder. I seneste runde leverede de rent defensivt en flot indsats, indtil Sergio Ramos tragikomisk sendte en bold i eget net i udekampen mod FC Barcelona.

Hjemme mod Rayo skal de helst have point, og gerne alle tre, men det er netop sådan et matchup, hvor vi før har set dem have det svært. Det er ikke fordi, alt spiller for Rayo, der har Mumin i karantæne, men de er eksperter i at spille denne slags kampe, hvor de kan stå dybt og så lukrere på de fejl, som Sevilla stadig laver i deres opspil. Rundens overraskelse kunne meget vel finde sted her. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 4,28 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Villarreal – Las Palmas 1 (1-0)

Søndag d. 8. oktober kl. 14:00

41-årige Pepe Reina blev den store helt for et presset Villarreal-hold, der torsdag aften vandt med 1-0 over Rennes efter en flot scoring af Sørloth. Søndag er Filip Jørgensen dog tilbage i buret, når Villarreal også skal forsøge at besejre Las Palmas og sikre lidt ro i klubben inden landskampspausen.

Las Palmas, der leverede et flot comeback mod Celta og hentede en sejr i det 97. minut, hvilket sendte dem over stregen. De to scoringer i det opgør var iøvrigt en fordobling af deres samlede måltotal for sæsonen, så jeg tror ikke just på, at de kommer til at producere alverden mod Villarreal. 

Det er to hold, der i grove træk gerne vil spille på samme måde, men som lige nu og her ikke evner stilen med masser af boldbesiddende. Baena er fortsat ude med karantæne for Villarreal, mens Gerard Moreno kan gøre comeback. Snæver sejr til hjemmeholdet, men først og fremmest et målfattigt opgør.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,60- SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Real Sociedad X (1-1)

Søndag d. 8. oktober kl. 16:15

Rundens mest interessante kamp. To hold der begge vandt i Champions League i midtugen, hvor særligt Real Sociedad imponerede mig med en meget moden præstation i Salzburg, hvor de vandt 2-0 takket være scoringer fra Oyazarbal og Brais Mendez, mens Atlético sled noget mere med det i deres sejr på 3-2 mod Feyenoord. 

Men det er lidt fortællingen om Atlético, at de i denne sæson er bedre rent offensivt end defensivt. En offensiv der til kampen her forstærkes af, at Morata er tilbage efter endt karantæne, selvom afløser Correa leverede mere end bare glimrende som kampens spiller i comebacket mod Cádiz i seneste runde.

To 3-2-sejre i træk og to comebacks. Er det så det, vi skal forvente her igen? Jeg tror det ikke. Imanol Alguacil ved godt, hvordan hans mandskab kan slå en kamp i stykker, og der skal roteres lidt efter turen til Østrig, hvilket kan koste Oyzarbal pladsen helt fremme. Målfattigt og uafgjort.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Getafe 1 (1-0)

Søndag d. 8. oktober kl. 18:30

Getafe vil med rette ærgre sig over, at de ikke fik mere ud af kampen mod Villarreal senest, hvor de var en mand i overtal i store dele af det opgør. Celta kan så omvendt ærgre sig over, at en føring indtil slutningen af kampen end ikke rakte til point takket være to sene scoringer fra Las Palmas.

Celta spillede dog en god kamp i det opgør, indtil slufasen, og jeg er særligt imponeret over Jørgen Strand Larsen, der for mig at se er ved at udvikle sig en af de bedre angribere i La Liga, selvom han nok vil ærgre sig over, at hans mål har det med at blive annuleret.

Celta er favoritter, men det bliver tæt.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Deportivo Alavés – Real Betis 2 (0-1)

Søndag d. 8. oktober kl. 18:30

To sejre på en lille uge. Er Real Betis så for alvor tilbage? Jeg synes det ikke bedømt ud fra præstationen mod Sparta Prag, hvor jeg faktisk synes, at det var de tjekkiske gæster, der var bedst i det opgør, og Betis havde svært ved at dæmme op for dem, når de satte tryk på.

Alavés har tidligere hjemme vist, at de også kan lægge tryk på en modstander, så jeg kunne godt forestille mig, at de i kampens indledning vil forsøge at lægge et stort pres på Betis. Problemet opstår, hvis de ikke kapitaliserer på det pres, for så er Betis så gode rent offensivt, hvor det er værd at lægge mærke til Assane Diao, der nu er oppe på tre mål i træk, at de kommer til at tage sejren.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Granada – Barcelona 2 (0-1)

Søndag d. 8. oktober kl. 21:00

Barcelona har sikker kurs mod videre deltagelse i Champions League, men sejren i Porto var dyr, da Lewandowski udgik med en skade, der holder ham ude en måneds tid. I  de spanske medier skriver de allerede om, at han derfor ser ud til at glippe El Clásico, men de bør nu også være bekymrede frem mod søndagens opgør ude mod Granada. Foruden Lewandowski er også Raphinha, Pedri og De Jong nemlig ude.

I Yamal og Félix har de fortsat kreative kræfter helt fremme, men hvem dukker nu op inde i feltet, når der er brug for det? Bedste bud er Ferran Torres, men det er en alvorlig svækkelse, at de er uden Lewandowski søndag.

Granada leverede et flot comeback mod Amería senest, og de er generelt væsentlig bedre i anden halvleg end første halvleg, så hvis ellers de kan lære, at det ikke er en god idé at være bagud 0-3 ved pausen, er der måske mere i dette hold end først antaget. Barcelona kommer til at lide, men de får tre point.

Lisbergs bud: Barcelona vinder uden at indkassere til odds 2,58 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar