18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 8. runde i La Liga d. 7. – 10. oktober 2022

For første gang i over to år går Barcelona ind til en runde i La Liga som tophold. Men kan de forsvare den status efter den skuffende indsats mod Inter i Champions League? Og kan Real Madrid igen vinde, efter at have smidt point for første gang i sæsonen mod Osasuna? Spanskboende Nicolai Lisberg kaster sit blik over ottende runde af La Liga, hvor den store historie er Sampaolis comeback i Sevilla, der møder højtflyvende Athletic.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg
Odds på La Liga*

*Reklamelink

Osasuna – Valencia X (1-1)

Osasuna fik deres efterhånden obligatoriske point på Bernabéu i sidste runde, da Kike Garcia scorede et flot mål i anden halvleg der sikrede dem 1-1. Den kamp kostede dog også en udvisning til David Garcia, hvorfor han glipper dette opgør med karantæne. 

Også hos Valencia har de en mand i skammekrogen, da Marcos André blev udvist i en dramatisk kamp mod Espanyol, hvor Valencia udlignede til slutresultatet 2-2 dybt inde i overtiden.

Gattusos hold er fortsat lidt svær at blive kloge på, og de er til denne kamp også uden Castillejo, der er skadet. Osasuna kan meget vel tage sejren, men de taber i hvert fald ikke.

Lisbergs bud: 1X til odds 1,35 – SPIL HER >>*

Almería – Rayo Vallecano 2 (1-2)

Fire nederlag på stribe. Fire kampe uden at score. Det er efterhånden lidt trættende at gentage sig selv, men det salg af Sadiq har kostet dem dyrt. Nu skal Almería så forsøge at komme på både point- og måltavlen igen, når de møder Rayo Vallecano.

Det er på hjemmebanen Vallecas, at de som regel er stærkest, men de har faktisk hentet fire point på udebane i denne sæson, og med Almerías form in mente, er det bestemt ikke utænkeligt, at der kommer yderligere point på kontoen. Rayo har alle profilerne klar til kampen, mens Almería måske må undvære Chumi og Pozo.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Granada 1 (2-0)

Det var Atlético, der vandt sin sidste kamp i ligaen, mens Girona tabte, og alligevel sidder jeg med følelsen af, at det er hjemmeholdet der har mest at revanchere. For i midtugen tabte de skuffende med 2-0 til Club Brügge, og gruppespillet bliver endnu en neglebider for Simeones tropper.

I sidste runde vandt de som nævnt, da de slog Sevilla ude, så der er fortsat kvalitet i holdet, selvom det virker til at Simeone kæmper lidt med at finde den rette formation. Til dette opgør skriver de spanske medier, at han så muligvis vil forsøge sig med Morata alene på toppen. Girona har et par skader, og lukkede hele fem mål ind mod Real Sociedad senest. Er de ved at miste lidt af pusten?

Snæver sejr til hjemmeholdet, der ikke indkasserer.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Sevilla – Athletic X (1-1)

Det har været en ren elendighed at følge Sevilla i denne sæson. Senest med 1-4 hjemme mod Dortmund, hvor de egentlig i perioder af kampen var rigtig godt med, men hvor de i deres dårlige perioder var urimeligt dårlige. Det kostede som ventet Lopetegui jobbet, der dog de facto var fyret inden det opgør, og nu er Jorge Sampaoli så tilbage i Sevilla. Må jeg minde om, at hans første La Liga kamp som Sevilla-træner endte med en 6-4-sejr mod Espanyol…

Han er en af Bielsas mange disciple, men det tager nok alligevel lidt tid, før vi ser det markante kursskifte, der kommer til at ske i Sevilla. Så forvent ikke festfyrværkeri fra start, og da særligt ikke mod Athletic, der har en af ligaens bedste defensiver, og som med Nico Williams nu også har fundet en måde at skabe chancer og score mål. En voldsom interessant kamp, vi har i vente lørdag, og hvor Sevilla måske med fornyet energi og Sampaoli på bænken kan få et point.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Getafe – Real Madrid 2 (0-2)

Så gik den ikke længere. Efter at have lagt fra land i denne sæson med lutter sejre, agerede Osasuna stopklods i sidste rundes kamp. En kamp der mindede om mange af dem, Real Madrid har spillet i denne sæson. Hvor de ikke rullede sig ud, men alligevel gjorde nok til at få de tre point. Eller sådan havde det i hvert fald været, hvis Benzema havde scoret på straffe ti minutter før tid.

Nu gælder det så Getafe og et andet hårdt kæmpende hold. Getafe har dog ikke samme organisation som Osasuna, som vi også kunne se i 3-2-nederlaget mod Valladolid. Modric er formentlig klar til minutter igen, ligesom Courtois meget vel kan gøre comeback, og så bliver det til en sejr i det lille Madrid-derby til storebror fra Real.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,49- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Real Valladolid – Real Betis 2 (0-2)

Sergio Leon scorede to gange, da Valladolid i sidste runde besejrede Getafe ude med 3-2 i en vigtig bundkamp. Deres blot anden sejr i ligaen. Mens nogle af de andre oprykkere, jeg tænker særligt på Almería, virker til at være gået lidt i stå efter en god start, så forholder det sig nærmest omvendt med Valladolid, der først nu virker til at være kommet i gang.

De får dog også brug for noget ekstraordinært, hvis de skal have noget ud af kampen mod Betis. Pellegrinis tropper vandt torsdag ude mod Roma i Europa League, og de fik dermed oprejsning efter nederlaget mod Celta i seneste runde. En kamp hvor Felipe blev udvist efter 20 minutter, hvorfor han glipper søndagens opgør. Fekir er tvivlsom til kampen her, men Valladolid har bestemt også deres fravær at kæmpe med, så jeg går med en sejr til gæsterne, der bliver voldsomt undervurderet af spiludbyderne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Cádiz – Espanyol X (1-1)

Martin Braithwaite havde endnu engang en hovedrolle, da Espanyol i seneste runde spillede 2-2 mod Valencia hjemme. Den var dog knap så positiv, da han blev udvist i det 92. minut ved stillingen 2-1 til Espanyol, hvorefter Valencia udlignede til 2-2 fire minutter senere. Dermed glipper den danske landsholdsspiller de næste to kampe for Espanyol.

Hos Cádiz har de Isa Carcelén i karanætne, men ellers er det positivt, at de faktisk har hentet fire point i de seneste to kampe. Dog uden at splile godt. En kamp mellem to mandskaber, der begge har svært ved at skrabe point sammen og som dummer sig gang på gang.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Villarreal X (0-0)

Begge hold fik sejre torsdag, da de i henholdsvis Europa League og Conference League tog den tredje sejr i træk og satte sikker kurs mod forårets knockout kampe. Villarreal med et B-hold, hvorfor de i hvert fald ikke bør være mærkede alverden af de strabadser.

Måske de så har haft tid til at tænke over, hvordan de kommer i gang igen i La Liga efter tre kampe i træk uden sejr. Nederlaget mod Betis var der ikke det store at indvende noget mod, men siden er det blevet til uafgjort mod Sevilla hjemme og Cádiz ude – to opgør de skulle have vundet. Morales scorede hattrick for dem torsdag, men han ligner en mand, der igen må en tur på bænken, selvom de godt kunne bruge en offensiv spiller med mål i støvlerne i Morenos fravær.

Jeg synes, at det her opgør er helt lige. Real Sociedad er smalle favoritter hjemme, og kommer de foran, får gæsterne det svært, men uafgjort ligner et oplagt resultat.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,89- SPIL HER >>*

FC Barcelona – Celta Vigo 1 (2-0)

Den største VAR-skandale i Champions Leagues historie kaldte den lokale presse nederlaget til Inter, og de har da en pointe i det straffe der ikke blev dømt, men det må ikke skygge over, at Barcelona faktisk spillede en sløj kamp, hvor spillet var alt for stationært, og hvor de ikke lykkedes med at få sat Lewandowski i scene. Så hvor meget har Celta set af den kamp, og måske mere vigtigt, hvor meget er de i stand til at kopiere fra Inters taktik?

De har tidligere haft et godt tag på Barcelona på Camp Nou gennem årene og vandt også 2-1 for to sæsoner siden, i hvad der skulle vise sig at være Messis sidste kamp for La Blaugrana.

Nederlaget mod Inter kostede i øvrigt yderligere to skader, da Andreas Christensen og Kessie ikke bliver klar til denne kamp. Andreas Christensen beskadigede nogle ledbånd i den ene ankel, men der er ikke nogen meldinger om, hvor lang tid han forventes ude.  Celta har omvendt alle mand klar og kommer med en frisk sejr, men jeg tror ikke, Barcelona igen kan spille så skidt som mod Inter.

Lisbergs bud: Barcelona vinder første halvleg til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Elche – Mallorca 2 (0-2)

Øboerne tabte godt nok i sidste runde mod Barcelona, men de havde stor ære af kampen, hvor de var fuldt ud på højde med deres modstandere, og med lidt mere held som minimum kunne have fået et point. Det går dog fortsat godt for Mallorca, spillemæssigt og pointmæssigt, og det står derfor i stor kontrast til Elche, der i sidste runde tabte mod Rayo. Ikke så overraskende, for det var deres femte nederlag i træk. Et enkelt point har de samlet i sæsonen indtil videre og det med en målscore på 3-18 til følge.

I enkelte kampe tidligere på sæsonen bilder jeg mig ind, at de faktisk har spillet ganske hæderligt rent offensivt, men det har været svært at få øje på gode momenter i de seneste mange uger. Mallorca er et godt organiseret hold, der ikke efterlader meget plads, og med Muriqi og Kang-In Lee har de også kvalitet nok til at score det eller de fornødne mål, der sikrer dem de tre point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar