18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 8. runde i La Liga d. 1. – 3. oktober 2021

Atlético Madrid brager ind i kriseramte FC Barcelona i rundens helt store kamp, mens Real Madrid skal rejse sig ovenpå ydmygelsen mod Sheriff Tiraspol. Nicolai Lisberg er klar med gennemgang af ottende runde i den spanske La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Athletic – Alavés 1 (2-0)

Det var tenderende til voldsomt, at det lykkedes for Alavés at vinde sæsonens første sejr i seneste runde. Ikke mindst fordi, det var Atlético Madrid, de var oppe i mod. Nu skal de så bevise, at det ikke bare vare en enlig svale, men at de faktisk kan sætte en form for stime sammen, og det kan jeg godt tvivle på, at de kan. For selvom de holdt stand mod Simeones tropper, så ser jeg ikke for alvor et hold, der er på vej frem, og af samme grund har jeg også Athletic som relativt store favoritter.

Baskerne er godt nok uden sejr i de seneste tre opgør, men det er stadig et væsentligt bedre hold end Alavés på stort set alle positioner, og historisk set har de godt styr på naboerne med blot et nederlag i de seneste ti indbyrdes kampe på San Mamés. Lejeune, Méndez og Pons er ude for gæsterne, mens hjemmeholdet må undvære Villalibre samt de langtidsskadede Berchiche og Nolaskoain. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*


Osasuna – Ray Vallacano X (1-1)

Der er efterhånden kun at bøje sig i støvet for det, som Rayo, og ikke mindst Falcao, leverer for tiden. Oprykkerne har vundet tre på stribe, fire af de fem seneste kampe, og spiller noget skønt angrebsivrigt fodbold, man kan lade sig inspirere af, i en liga hvor bundhold og oprykkere desværre i de senere år har haft et noget mere defensivt udtryk. Deres imponerende form placerer dem på en aktuel femteplads, men jeg tvivler på, at de fastholder den position efter denne runde. 

For mod Osasuna møder de et mandskab, der også så småt er ved at komme i gang, selvom der stadig er for mange udsving. Bandt andet fordi de blot har fået to point på hjemmebane i fire kampe. Til dette opgør er de uden Budimir, og måske også Aridane Hernández, der har lidt muskulære problemer, og jeg synes, det ligner et helt lige opgør.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,48 – SPIL HER >>*


Mallorca – Levante X (1-1)

Unai Emerys mandskab indledte denne sæson, hvor de endte den sidste. Med et pointtab i et opgør, de burde have vundet. For de dominerede kampen mod Granada, men de kunne ikke score det fornødne mål, og så endte det med 0-0. Samme resultat som Espanyol hentede ude mod Osasuna, som de dog kunne være anderledes tilfredse med. Med fare for at gentage mig selv, så er uafgjort det nye sort i Spanien. Fem ud af ti kampe i første spillerunde endte med et X, og denne kamp skriger også til himlen om en ny pointdeling. For selvfølgelig er Villarreal favorit, men de er stadig uden Parejo, og så er Foyth i karantæne efter at være blevet sendt ud mod Granada, mens den langtidsskadede Chukwueze heller ikke er klar endnu. Gerard Moreno virker en smule mærket efter EM-slutrunden, og alt det lagt sammen kan godt resultere i en ny pointdeling mod et Espanyol mandskab, der har alle mand klar til kamp.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Cádiz – Valencia 2 (0-1)

Det er blevet hverdag i Valencia igen. Bordalás kom flyvende fra land i sit nye job, men siden da er det blevet til to nederlag og en uafgjort, hvor det var en scoring dybt inde i overtiden, der skulle til, da de senest fik 1-1 mod Athletic på hjemmebane. En af årsagerne til de lidt pauvre resultater har været et svært program, og så de skader, der fortsat holder Gayà, Soler og nok også Thierry ude af denne kamp, ligesom Maxi Gómez mister opgøret grundet karantæne.

Cádiz fik tilkæmpet sig et point mod Barcelona for to uger siden, men da de mødte Rayo i seneste weekend var de chanceløse. Cádiz har endnu til gode at vinde på hjemmebane, og jeg ser faktisk Valencia som relativt store favoritter, trods skader, i kampen her.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*


Atlético Madrid – Barcelona 1 (2-0)

Rundens helt store kamp, hvor det er glædeligt, at de nye regler i Spanien betyder, at vi får en topkamp på et fyldt stadion. De mange tilskuere på lægterne er med til at tippe favoritværdigheden yderligere over i Atléticos favør, men det er andet end fans på stadion, der gør, at de faktisk går ind til opgøret mod Barcelona som storfavoritter.

Det er egentlig ikke, fordi de selv er godt spillende. Senest tabte de til bundproppen Alavés, og de havde inden da svært ved at besejre Espanyol og Getafe, ligesom de var på hælene mod Milan, inden to sene scoringer af Griezmann og Suárez gav dem en sejr i Champions League. Nej, deres favoritværdighed skyldes i høj grad den forfatning, som Barcelona befinder sig i. Efter der var kommet lidt optimisme ind i truppen ovenpå 3-0-sejren mod Levante og Ansu Fatis comeback, var det den rene elendighed mod Benfica, hvor de tabte 3-0 og nåede endnu et lavpunkt i sæsonen. Koeman er en ekstremt presset mand, og lørdag må han så se med fra tribunen, da han har karantæne til opgøret, efter han blev vist bort i seneste runde. 

Ikke meget fungerer for Barcelona, der dog måske kan glæde sig over at have Jordi Alba klar til kampen, mens Aguero, Dembélé og Braithwaite fortsat er ude med skader. Hos hjemmeholdet er Kondogbia i karantæne. Jeg forventer at se Atlético forsøge at mose Barcelona på fysik og intensitet i kampens første 20 minutter, og skulle det lykkes at komme foran der, vil de satse på at holde Barcelona i et jerngreb i resten af kampen.

Lisbergs bud: Atlético fører ved pausen til odds 2,52 – SPIL HER >>*


Elche – Celta Vigo 2 (0-1)

Det tog lidt tid, men nu begynder det igen at ligne det Celta-hold, vi så i slutningen af sidste sæson. Senest med en 1-0 sejr mod Granada. Elche begynder i øvrigt også at ligne sig selv, men det er knap så godt nyt, for det er et billede der viser en af ligaens dårligste hold. To nederlag i træk er det blevet til, efter de senest tabte med 1-0 mod Real Sociedad.

Ingen af de to mandskaber har været noget festfyrværkeri at iagttage i denne sæson, og med tanke på, at der i Elches seneste ni hjemmekampe er scoret under 2,5 mål, så ligner det heller ikke en af den slags opgør, hvor vi skal sætte næsten op efter noget stort.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,66 – SPIL HER >>*


Espanyol – Real Madrid 2 (1-3)

Der er en ny sherif i byen, og Real Madrid anholdt af sheriffen. Der var nok af overskrifter at tage fat på, efter Real Madrid sensationelt tabte hjemme til Sheriff Tiraspol i en af Champions Leagues største overraskelser nogensinde. Så hvad betyder det nederlag for Real Madrid, der indtil nu har virket som en utrolig velsmurt maskine? Var det bare en ”one off,” eller var det en indikation af, at noget ikke er, som det skal være? 

Jeg hælder mest til det første, og søndag får vi måske en del af svaret, når de tager en tur til Espanyol, hvor de skal forsøge at holde fast i førstepladsen. Hjemmeholdet er i bedring, selvom de senest tabte til Sevilla, men jeg tror ikke, at deres aktuelle form og niveau rækker til point mod Real Madrid, der må være opsatte på at levere et modsvar på kritikken. Real Madrid har fortsat lidt udfordringer på venstre backen, men ellers begynder skadessituationen at lysne, og der er ganske fine odds at finde på en sejr til gæsterne

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,74 – SPIL HER >>*


Villarreal – Real Betis X (1-1)

Det var en hård skæbne, som Villarreal led onsdag aften, da de var en tur på Old Trafford. For spanierne  var det bedste hold i det opgør og kom også fortjent foran, da Paco Alcácer endelig meldte sig tilbage i rollen som målscorer, men da en hvis Ronaldo dukkede op inde i feltet i det 95. minut, var det alligevel Manchester United, der tog sejren.

Ser vi bort fra resultatet, så var det positivt, at Villarreal fortsatte takterne fra kampen mod Real Madrid og viste prøver på det potentiale, som truppen besidder. Nu skal de så vise, at de også kan gøre det i rollen som favorit, hvilket har været et tilbagevendende problemer i hele perioden under Emery. Af samme årsag nærmest skriger det til himlen, at kampen her ender med endnu en pointdeling for Villarreal. I givet fald deres sjette i syv La Liga kampe. Betis var i aktion i Europa League torsdag, hvor de vandt 3-1 i Ungarn, og det kan måske betyde lidt trætte ben.

Villarreal skal være det bedste mandskab mod et Betis-hold, hvor Canales er ny mand på skadeslisten, men de har bare en uovertruffen evne til at dumme sig i denne slags opgør.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*


Getafe – Real Sociedad 2 (0-1)

Syv kampe, syv nederlag og en målscore på 2-12. Held og lykke med at finde en positiv vinkel på Getafes indledning på sæsonen. Så måske deres største chance for succes ligger hos gæsterne. Ikke at Sociedad gør det skidt, tværtimod. Baskerne er nummer to i La Liga, men de døjer med utroligt mange skader, hvorfor de til kampen søndag i princippet kan være uden ni spillere. Isak kan måske nå at blive klar, men Illarramendi, Silva, Sørloth og Monreal er med sikkerhed ude. 

Indtil nu har de været gode til at kompensere for fravær, ligesom det er imponerende, at en målscore på 10-6 har givet 16 point. Det vidner om et hold, der ikke spiller de mest målrige kampe, og når det samme kan siges om Getafe, så ligner det et målfattigt opgør, hvor gæsterne, selv trods mange skader, er favoritter til at tage sejren, da også Getafe har en del fravær at forholde sig til.

Lisbergs bud: Under 1,5 mål til odds 2,60 – SPIL HER >>*


Granada – Sevilla 2 (1-2)

Der er efterhånden ikke en kamp, der involverer Sevilla, hvor der ikke dømmes et straffe. Onsdag var det i deres favør, da et yderst kontroversielt dømt straffe gav dem uafgjort i Wolfsburg. Generelt er der en del, der går Sevillas vej i øjeblikket, og den medvind skal de bruge til at lægge pres på Real Madrid i toppen af tabellen, når de gæster Granada. Hjemmeholdet tabte til Celta Vigo på et sent indkasseret mål mandag aften, og de er fortsat uden sejr i sæsonen. Til denne kamp må de undvære Yan Eteki, mens Neyder Lozano og Gonalons er på vippen. Hos Sevilla er En-Nesyri ude med en skade, ligesom Thomas Delaney er ude med karantæne, efter han indkasserede et lidt tåbeligt rødt kort i seneste runde.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,83 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar