18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 7. runde i La Liga d. 26. – 28. september 2023

Der er kommet nyt tophold i La Liga, efter Real Madrid tabte derbyet til Atlético. Så kan Bellingham og co. rejse sig igen allerede onsdag? Hvordan klarer Barcelona sig når de gæster Mallorca, og hvem i alverden kan stoppe Gironas offensiv? Nicolai Lisberg er klar med sin dom over midtugerunden fra den spanske.

Antoine Griezmann Atletico Madrid La Liga

Foto: IMAGO / Jose Breton

Sevilla – Almería 1 (1-0)

[Tirsdag d. 26. september kl. 19.00]

Andaluserne var ikke uheldige med at komme fra Osasuna med et enkelt point, da hjemmeholdet var bedst i det opgør, men manglede skarpheden. Men Sevilla er nu oppe på tre kampe i træk uden nederlag, og kan de også sejre mod Almería torsdag aften, så kan vi måske begynde at tale om, at de så småt har overvundet den elendige start, de fik på sæsonen.

Og de burde jo sejre her, når ligaens bundprop gæster Ramón Sánchez Pizjuán. Godt nok fik Almería point mod Valencia i weekenden, men de ligner fortsat et hold, der får det endda meget svært med at sikre overlevelse. Både Navas og Ramos er på vippen, ligesom et par andre spillere med sikkerhed er ude, men Sevilla skal ganske enkelt tage en sejr, selvom det sagtens kan blive svært.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Mallorca – FC Barcelona 2 (0-2)

[Tirsdag d. 26. september kl. 21.30]

”Dette hold har hjerte”. Barcelonas konti på de sociale medier havde travlt med at fejre Xavis mandskab efter lørdagens comeback, hvor de bagud 0-2 med ti minutter igen fik vendt det til en sejr på 3-2. Og det var måske også med til at vise noget om holdets karakter, i en kamp hvor langt fra alt fungerede. Altså lige indtil det hele klappede i slutfasen. 

Og igen var det med to gange Joao i en hovedrolle, da Cancelo både scorede og assisterede, mens Félix stod for kampens detalje med sit vip til Lewandowskis reducering.

Opgaven bliver formentlig lidt den samme tirsdag aften, når de gæster Mallorca. I sidste sæson havde øboerne en af La Ligas bedste defensiver, men sidste sæson er efterhånd lang tid siden, og senest lukkede de hele fem mål ind mod Girona, efter de ellers var kommet foran. De kan godt volde problemer for Barcelonas med deres hårde, aggressive stil, men aftalerne sidder ikke lige i skabet længere, så det bliver til en ny sejr til gæsterne, der dog må undvære De Jong, der blev skadet i sejren over Celta.

Lisbergs bud: Barcelona vinder uden at indkassere til odds 2,52 – SPIL HER >>*

Athletic – Getafe 1 (3-0)

[Onsdag d. 27. september kl. 19.00]

Der var ikke meget Bordalask over Getafes indsats ude mod Real Sociedad søndag, hvor de tabte 4-3, og nu kan de så prøve med endnu en tur til Baskerlandet, når Athletic tager imod onsdag aften. Athletic, der bare fortsætter med at hente sejre, efter de senest slog Alavés med 2-0, hvor Iñaki var manden i fokus rent offensivt med mål og oplæg. Men faktisk er det efterhånden defensiven, jeg synes begynder at ligne noget, der kan pege mod en bedre sæson end de de foregående for Bilbaos stolthed.

Normalt ville min analyse gå på, at Bordalas’ Getafe kan lukke de fleste hold ned, men i tre udekampe har vi nu set dem lukke ni mål ind og tabe samtlige tre kampe, så jeg vælger at tro på, at Athletic kan tage nye tre point og for alvor styrke sit kandidatur i kampen om top 4 placeringerne. Også selvom Nico Williams stadig sidder ude, ligesom Ruiz de Galarreta i øvrigt gør det.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Las Palmas 1 (1-0)

[Onsdag d. 27. september kl. 19.00]

Så gik den ikke længere fra Real Madrid, hvis stime af lutter sejre blev stoppet af Atlético Madrid i søndagens derby efter en kamp, hvor indlæg og dårlig markering fra Alaba var en skidt kombination. I det opgør overraskede Ancelotti en smule ved at spille uden Joselu, der først kom ind efter pausen, men mon ikke han er med her mod Las Palmas fra start? Også selvom Vinicius Junior efterhånden er ved at være klar igen, så tvivler jeg på, at det rækker til 90 minutter for brasilianeren, der har siddet ude det seneste stykke tid med en skade.

Las Palmas kommer til hovedstaden med mod på tilværelsen efter en voldsom vigtig sejr mod oprykkerkollegaerne fra Granada. Et mål scoret i overtiden af Kirian Rodriguez, i øvrigt på oplæg af Sory Kaba, i en kamp hvor de faktisk var en mand i undertal i den sidste halve time, da Marmol blev udvist, hvorfor han heller ikke er med på Bernabéu.

Las Palmas har måske lidt overraskende La Ligas bedste defensiv, og de kan sagtens komme til at holde Real Madrid hen i store dele af kampen, for det er fortsat et Madrid-mandskab, der kæmper unødvendigt meget med at skabe chancer.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder med præcis ét mål til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Villarreal – Girona 2 (1-2)

[Onsdag d. 27. september kl. 19.00]

En uafgjort, et nederlag og en enkelt sejr. Det er det foreløbige resultat af skiftet fra Setíen til Pacheta. Hverken helt godt eller skidt, og det er vel også sådan, vi kan bedømme de første tre kampe rent spillemæssigt. 

Senest ude mod Rayo var de ikke uheldige med at komme derfra med et point, da Moreno blev udvist i anden halvleg efter et tåbeligt andet gult kort, så han er ude her, ligesom jeg formoder Baena er det, efter han måtte lade sig udskifte i den kamp. Baena, der vel har været Villarreals bedste mand i sæsonen. Derudover er der også spørgsmålstegn ud for Gerard Moreno.

Mens der er en del elendighed hos Villarreal, så er alt fryd og gammen hos højtflyvende Girona, der bare bliver ved med at vinde og ved med at spille offensivt. 5-3 blev det til Mallorca, og det er kun, fordi de går lidt i stå i anden halvleg, at deres sejre ikke er større, og at de derfor ikke topper ligaen. Jeg kan godt se catalanerne snuppe en ny sejr her, og meget vel med det unge stjerneskud Savio i en fremtrædende rolle. Jeg kan i hvert fald ikke forstå, hvad bookmakerne har set de seneste par uger, der skulle forklare, hvorfor hjemmeholdet er favorit.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Cádiz – Rayo Vallecano X (0-0)

[Onsdag d. 27. september kl. 21.30]

To hold, der begge fik 1-1 i deres seneste kampe. Rayo måske lidt skuffede mod Villarreal, da de ikke slog kapital på det at være en mand i overtal i slutfasen, mens Cádiz trods føring ude mod Betis nok er meget fint tilfreds med at få samlet lidt sammen til kistebunden.

De to hold ligger begge i den bedste halvdel af tabellen, men min forventning er, at de ryger stille og roligt ned gennem rækken, men uden at komme i overhængende nedrykningsfare. Tre point vil lune, men det er et helt lige opgør, der sagtens kunne ende uden vinder og måske endda også uden mål.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Valencia – Real Sociedad 2 (1-2)

[Onsdag d. 27. september kl. 21.30]

Vel nok den kamp, jeg personligt ser mest frem til i denne runde. For det er to hold, der lige nu og her er interessante at følge. Lad mig begynde med hjemmeholdet først, der måske lidt skuffende kun fik 2-2 mod Almería lørdag, men de unge spillere har ret hurtigt påtaget sig den ellers stor opgave det er at genrejse Valencia. Og selvom der naturligvis er visse udfald, så gør de det strålende.

Det gør Real Sociedad også, og nu har de langt om længe fået Oyarzabal tilbage i en forfatning, der minder om noget, vi har set før. Et mål på straffe og så helt til sidst i en fuldstændig fri position gør det ikke alene, men han indgår bedre i relationerne, og når de samtidig har Kubo i den form, så er de underholdende at følge. 

Valencia er fortsat enormt svingende, og de kan godt få problemer mod Real Sociedad, hvis de vil for meget på bolden. Særligt fordi de til dette opgør har fere fravær i defensiven, der kan koste dyrt.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,08 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Alavés 1 (1-0)

[Torsdag d. 28. september kl. 19.00]

Det var en hård skæbne for Celta Vigo, da de lørdag aften tog hjem fra Barcelona tomhændet efter en 2-0-føring og en flot præstation. På mange måder en Benitez-masterclass, sådan som holdet var sat op. Så når de kan spille så godt, så skal de vel også kunne tage tre point mod Alaves, der tabte mod Athletic 2-0 fredag?

Det vil jo være den lette konklusion, men det virker bare til, at Celta og Benitez er mere komfortable mod de store hold, hvor deres taktiske oplæg virker mere skarpt. 

De lyseblå fra Galicien har haft et svært kampprogram, så det er jo et opgør mod Alavés, der skal bruges til at hente tre point, og det tror jeg også sker, for baskerne har tabt alle sine udekampe indtil videre og endnu ikke formået at score på fremmed græs.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Granada – Real Betis 2 (1-3)

[Torsdag d. 28. september kl. 19.00]

To af denne sæsons skuffelser hidtil. Oprykkerne ligner det dårligste hold i ligaen, mens Betis har været et godt stykke fra det Betis, som flere – inklusive undertegnede – faldt pladask for i de sidste par sæsoner.

Granada har lukket lige knap tre mål ind pr. kamp i sæsonen, og de kunne end ikke få point ude mod Las Palmas, selvom de ved stillingen 0-0 var en mand i overtal i den sidste halve time. Betis er ikke oppe i omdrejninger, og de måtte nøjes med 1-1 mod Cádiz efter en ellers flot scoring fra Guido Rodriguez, men de får oprejsning ude mod Granada torsdag.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Osasuna – Atlético Madrid X (1-1)

[Torsdag d. 28. september kl. 21.30]

De første 20-25 minutter fra Atlético mod Real Madrid var fuldstændig fantastiske. Der var Atlético, som vi tidligere har set dem mod blandt andet Liverpool og Barcelona i Champions League, hvor de går aggressivt og højt op og nærmest overfalder deres modstander. Det niveau kunne de ikke holde i alle 90 minutter, men da Real Madrid havde en af de dage, hvor opdækning ikke betød det store, så kunne Atlético altså løbe med tre fortjente point og spille sig tilbage i kampen om mesterskabet.

Men det evige spørgsmål er jo, om de så også kan vise det mod de lidt mindre hold? Osasuna var klar bedst i kampen mod Sevilla, men fik alligevel kun 0-0, og de kæmper også lidt med at ramme samme niveau som i sidste sæson. Både Koke og Memphis fik spilletid mod Real Madrid, så det lysner på skadesfronten hos Simeone, men klog af erfaring tror jeg desværre for los colcheneros, at de her må tage til takke med uafgjort.                        

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar