18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 7. runde i La Liga d. 25. – 27. september 2021

Fortsætter Barcelonas dybe krise, scorer de gamle angribere Suárez og Falcao igen, og kan Real Madrid levere endnu en offensiv opvisning, når de møder Villarreal i rundens kamp? Nicolai Lisberg gennemgår samtlige kampe i syvende runde af La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Alavés – Atlético Madrid 2 (0-2)

Det er bund mod top, når Alavés tager i mod Atlético Madrid i rundens tidlige kamp. Tager vi fat i gæsterne først, så led de nok engang, da de kun lige akkurat formåede at hente en 2-1-sejr ude mod Getafe på to mål af Luis Suárez. Det ene mål sat ind id et 78. minut, og det betyder faktisk, at angriberen i sin karriere har scoret i samtlige minutantal i løbet af en fodboldkamp.

Det er imponerende, at han bliver ved, men det er også bekymrende, så svært Atlético har ved at skabe chancer, og det var ikke fordi de skabte alverden mod Getafe, indtil Suárez dukkede op inde i feltet ved to lejligheder. Getafe var ellers ligaens næstdårligste hold med det næstdårligste forsvar, og nu kan de så snuppe det dårligste hold af alle på samtlige parametre. Alavés tabte i midtugen til Espanyol, og de jagter forsat de første point efter fem kampe. Getafe havde held med at holde Atlético fra fadet med fight og relativ god organisation, men de to ting besidder Alavés ganske enkelt ikke i øjeblikket. Hjemmeholdet er uden Carballo, Lejeune, Mendéz og Pons, mens Joao Felix er ude med karantæne for Atlético, der fortsat må undvære Lemar og anfører Koke.

Lisbergs bud: Atlético Madrid half time / full time til odds 2,50 – SPIL HER >>*


Valencia – Athletic 2 (0-1)

Det var skuffende at se Athletic, og den måde de forsøgte at sætte særligt deres offensive spil sammen mod Rayo Vallecano. De havde svært ved at spille sig ud af gæsternes pres, og når der endelig var lidt plads at spille på, var boldomgangen ganske enkelt for dårlig. Dermed tog de et skridt tilbage efter en ellers god start, ikke helt ulig Valencia. Kampe mod Sevilla og Real Madrid er naturligvis vanskelige opgør, men de kan alligevel ikke været helt tilfredse med 0 point.

Marcelino vender tilbage til Mestalla, og hvis ellers han kan ryste skuffelsen af sig, så ser jeg faktisk hans hold havde ganske muligheder for at få point og måske endda alle tre af slagsen. Valencias døjer fortsat med ene del skader til blandt andre Gayà, Soler og Thierry.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*


Sevilla – Espanyol 1 (2-0)

En sejr til Sevilla. Alt hvad der skulle til, var simpelthen bare, at de holdt op med at begå straffespark. Siden 19/20 sæsonen har stopperparret Kunde og Diego Carlos tilsammen begået 17 straffespark, og det er måske lige i overkanten. Mod Valencia var der aldrig tvivl om kampens udfald, da Sevilla allerede efter 22 minutter førte med 3-0, og selvom de herefter mistede momentum en smule, så var det en sikker sejr. 

Nu skal de så op mod Espanyol, der endelig fik en sejr, da de slog Alavés. Raúl de Tomas, eller bare R.D.T, fik i tredje omgang godkendt et mål, da han scorede fra pletten og sendte sit mandskab lidt op i tabellen. Espanyol har gjort en ganske god figur, men jeg ser dem ikke kunne gøre noget mod et Sevilla-hold, der i anden halvleg endda kunne tillade sig at give nogle af de bærende kræfter et hvil i kampen mod Valencia. Gæsterne er potentielt uden seks spillere, mens det kun er Torres og Suso, der er ukampdygtige for hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*


Real Madrid – Villarreal 1 (3-1)

Ok, Mallorca havde valgt at møde op uden defensiv til kampen på Bernabéu, men lad det nu ikke tage noget fra Real Madrid, der kunne sætte et par reserver i kamp, og som bare rullede sig ud fra første fløjt. Der er så meget mere løbevillighed og bolde op i banen under Ancelotti, og de hvidblusede oplever lige nu den bedste sæsonstart i 34 år. Marco Asensio scorede hattrick mod sin gamle klub, men ingen var bedre end Benzema, der nok en gang var fuldstændig magisk, som afslutter og som spilstation.

Lørdag må det forventes, at de får noget mere modstand, når Villarreal kommer på besøg. Emerys tropper vandt endelig en kamp i denne sæson, da de slog Elche med 4-1, i et opgør hvor de langt om længe fik løst nogle af de offensive udfordringer, de har haft i begyndelsen. Det er et godt organiseret hold, og de har faktisk leveret fine præstationer mod nogle af de store hold, hvor de ikke skal skabe kampene, men kan de stoppe Real Madrid med den form, de er i nu? Jeg tror det ikke.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,83 – SPIL HER >>*


Mallorca – Osasuna X (1-1)

Det er naturligvis ikke ude mod Real Madrid, at oprykkerne skal hente sine point, men det var de så heller ikke i nærheden af at gøre onsdag aften, hvor de var spillet ud af banen fra første fløjt, og hvor de næsten var heldige med at slippe med 6-1. Flere gange så de endda meget sløje ud i defensiven, hvor der var større huller, end der var byggeprojekter på stadion.

Kang-In Lee var noget nær eneste positive oplevelse i den kamp set fra Mallorcas synspunkt, og meget afhænger også af ham offensivt i denne kamp, da øboerne har en del skader. Osasuna tabte torsdag mod Betis med 3-1, efter de ellers havde været foran med 1-0 i det opgør, og de svinger meget i deres præstationer. Af samme årsag kan denne kamp gå i alle retninger.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FC Barcelona – Levante X (1-1)

Ronald Koemans pressemøde tirsdag, hvor han i stedet for at svare på spørgsmål blot valgte at læse op af et statement, hvor han bad om tålmodighed, har skabt postyr i det spanske. Nogle kaldte de tåkrummende, mens andre fandt det forfriskende og ærgerligt. Budskabet gjorde dog ingen spillemæssig forskel, for i en virkelig dårlig præstation fik de blot 0-0 ude mod Cádiz. Særligt første halvleg var søvndyssende, men det blev faktisk bedre i anden halvleg, indtil Frenkie De Jong fik et rødt kort, som gør ham ukampdygtig til dette opgør mod Levante. 

Koeman er dead man walking i følge hele den spanske presse, men her og nu ser det ud til, at han også er på bænken mod Levante. Gæsterne har endnu ikke vundet en kamp, og tirsdag blev det til nederlag mod Celta på hjemmebane, i et opgør hvor Roger Martí brændte straffe ved stillingen 0-1 med 20 minutter igen. To dages mere hvile kan måske gøre, at de har lidt mere friske ben end Barcelona, og de er bestemt ikke uden muligheder på Camp Nou, hvor der nok skal blive plads til at løbe deres omstillinger. Hjemmeholdet er naturligvis favorit, men de har et par spillere skadet, og det vil ikke chokere mig, skulle de igen smide point. Jeg prøver derfor et dristigt, men velbetalt, X.

Lisbergs bud: X’et til odds 5,50 – SPIL HER >>*


Rayo Vallecano – Cádiz 1 (2-0)

En bager, bager brød, en chauffør kører bil, og en angriber scorer mål, som de konkluderede på spansk tv i sidste runde. Og Falcao er en angriber af den slags, der trods en fremskreden alder stadig ved, hvordan man placerer sig i feltet. Et frispark i overtiden mod Athletic blev hamret ind i boksen, hvor colombianeren fik revet sig fri og satte pandebrasken på, så Rayo Vallecano kunne tage fra San Mamés med tre point. Den tredje sejr i de seneste fire kampe. Det der særligt imponerede mig var, hvordan de selv ved stillingen 1-1 med et kvarter igen var aggressive i genpresset og hele tiden forsøgte at skubbe op.

Cádiz er lige modsat. Her gælder det først og fremmest om at forsvare sig, og så må målene kommer i anden række. Torsdag lykkedes det ganske glimrende med 0-0 mod Barcelona i en uskøn kamp.

Det passer gæsterne godt at kunne stå dybt, men Rayo Vallecano spiller med så meget opportunisme og power, at de henter en ny sejr. Fali er ny mand på skadeslisten for gæsterne, efter han måtte bæres fra banen i kampen mod Barcelona.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*


Real Sociedad – Elche 1 (2-0)

Med fare for at væres skadefro, så kunne vi endelig bevidne Elches begrænsninger, da de tabte med 4-1 til Villarreal. Tabellen lyver aldrig, siges det, men det gav ikke rigtig mening, at de præstationer som de har leveret skulle kaste seks point af sig. Søndag skal de op i mod Sociedad, og der kommer de heller ikke til at få flere point. Baskerne har siden 4-2-nederlaget i den første kamp holdt buret rent i fire kampe i træk, inden de så indkasserede to mod Granada i torsdagens 3-2-sejr. De er generelt stærke på hjemmebane, hvor kun et brændt straffe fra Oyarzabal mod Sevilla har medført, at de ikke har fuld plade, og de har været gode til at kompensere for de mange skader, de har haft.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,45 – SPIL HER >>*


Real Betis – Getafe 1 (2-0)

Getafe fik fordoblet måltotalen for sæsonen, og i store del af kampen mod Atlético leverede de faktisk en god indsats, der gav minder om de gyldne Bordalás dage. Det kan de jo i princippet bygge videre på, men tilbage står bare, at de stadig er uden point efter seks runder, og at Aleña fik rødt mod Atlético, hvorfor han er ude af kampen her. Generelt har gæsterne en del skader at tumle med, og gode 60 minutter giver ikke alverdens ballast.

Så er der noget mere optimisme i Betis. Efter en lidt svær sæsonstart, har de nu hentet syv point i de seneste to kampe, senest med en 3-1 sejr ude mod Osasuna på to sene scoringer. Det begynder at ligne det hold, vi så i foråret, og rammer de bare i nærheden af det niveau søndag aften, så henter de også en sejr mod et Getafe-hold på vej mod afgrunden.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,83 – SPIL HER >>*


Celta Vigo – Granada 2 (0-1)

Jeg havde troet, at dette skulle være et opgør mellem to hold uden sejr, men så kunne Celta Vigo tage fra Levante med tre point tirsdag. Gør det så dem til favorit? Måske,  men det var ikke nogen stor præstation, de leverede i det opgør, hvor et brændt straffe fra Levante også fik afgørende indflydelse.

Granada var foran mod Real Sociedad og også på vej mod det ene point, men en scoring i de sidste ti minutter kostede muligheden for point, og de er dermed under stregen. Udover nederlaget måtte Machís udgå med en skade, og han er tvivlsom til kampen her. Jeg skal ikke forsøge at gøre Granada til favorit, men når jeg alligevel vælger at jagte en udesejr, så er det fordi, at forskellen ikke er så stor på de to mandskaber. Granada har flere gange rejst sig efter et par dårlige præstationer, og Celta er enormt svingende i deres udtryk.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 5,50 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar