18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 6. runde i La Liga d. 21. – 23. september 2021

Barcelona er i krise efter en ny, dårlig indsats, så kan catalanerne rejse sig ude mod Jens Jønsson og Cádiz, og får Atlético Madrid endelig gang i målscoringen efter to målløse kampe? Nicolai Lisberg ser nærmere på sjette runde i La Liga, der også byder på Real Madrid mod Mallorca.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Getafe – Atlético Madrid 2 (0-1)

Nu har Simeones mandskab aldrig været et super sprudlende offensivt hold, selvom de har haft deres momenter, men to gange 0-0 hjemme mod først Porto og siden Athletic må alligevel give anledning til bekymring. I ingen af de to kampe formåede de for alvor at skabe alverden, og oven i hatten blev Joao Felix så vist ud i sidste runde, så han er nu ude af denne kamp mod naboerne fra Getafe.

Gæsterne leverede en god præstation mod Barcelona før landskampene, men det der skulle have været et afsæt til en god periode blev i stedet en form for sovepude. For de har været tæt på elendige siden da, og i weekenden blev det til 3-0 mod oprykkerne fra Rayo Vallecano. Getafe kæmper fortsat med at finde formen under Míchel, der meget vel kunne være et godt bud på første trænerfyring, ikke mindst, hvis de som ventet smider point mod Atlético. Der har været syv røde kort i de seneste seks kampe, de to har spillet, hvor der ikke er blevet scoret over 2,5 mål i nogle af disse kampe. Faktisk har Atlético helt vanvittigt holdt buret rent i de sidste 20 (!) indbyrdes opgør mod Getafe. Form og historie in mente, og så er der næsten statsgaranti på en snæver Atlético sejr. Foruden Felix er gæsterne uden Koke, Lemar og Kondogbia, mens hjemmeholdet har hele otte spillere tvivlsomme til opgøret.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,68 – SPIL HER >>*


Athletic – Rayo Vallecano 1 (1-0)

201. Det er antallet af kampe i træk, som Iñaki Williams nu har spillet for barndomsklubben, hvis han som ventet også får spilletid tirsdag aften. Og det gør han jo nok. For udover aldrig at være skadet, så har han også fået en fin start på sæsonen med foreløbigt to scoringer for Athletic, der blot har lukket et enkelt mål ind i sæsonen. Rayo Vallecano har efter en svær start hentet syv point i de seneste tre kampe. Imponerende, men uden at skulle agere djævlens advokat, så har det været mod Granada, Getafe og Levante, tre hold placeret blandt de fem nederste.

Det er efterhånden et par år siden, at de to hold sidst mødtes, men kigger vi lidt i historiebøgerne kan vi se, at Athletic som oftest vinder hjemme på San Mamés, og det sker også tirsdag. Merquelanz er ude for Rayo, mens Athletic må undvære Sancet, Berchiche, Álvarez og Nolaskoain.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*


Levante – Celta Vigo X (2-2)

To hold der har potentiale til mere, som sjældent får det forløst. Efter Celta Vigos flotte ottendeplads og opløftende fremgang under Coudet i slutningen af sidste sæson, kunne man med rette have store forventninger til de lyseblå fra Galicien, men igen har de skuffet med blot et enkelt point efter fem runder. Fredag tabte de så til Cádiz hjemme i en uinspirerende indsats. Levante er ikke meget bedre. Jeg har flere gange skrevet om deres potentiale, men heller ikke de rammer niveau for tiden. 1-1 mod Elche var ikke helt skidt, men det var fjerde gang i træk, at de måtte dele i porten.

Det er to hold der har deres klare styrker i det offensive spil, og det bør alt andet lige være grobund ofr en underholdende kamp, der ser ud til at være helt lige. Aidoo er ude med covid hos gæsterne, mens Levante har Bardhi Campaña, Malsa og Soldado på skadeslisten.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*


Espanyol – Alavés 1 (2-1)

Efter i sidste runde at have indkasseret en scoring i det 99. minut, var det denne gang Espanyol til at nyde godt af de lange tillægstider, der efterhånden er ved at blive normen i det spanske. I hvert fald kunne Cabrera i det 98. minut sikre 2-2 mod Betis. Espanyol er den eneste af oprykkerne, der endnu ikke har hentet en sejr, men modsat tirsdagens modstander fra Alavés, så har de trods alt fået point på kontoen. Holdet fra Barcelona er nu uden sejr i de seneste 15 la Liga kampe, de har spillet, men jeg tror på, at den stime brydes onsdag.

Der har været fremgang at spore på holdet de seneste par kampe, og i hvert fald mere end hos gæsterne, der sammen med Getafe dyster om at være ligaens dårligste hold. Begge hold har en del skader, men værst ser det dog ud for Espanyol, der blandt andet må undvære Calero og Puado, mens Vidal er på vippen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,87 – SPIL HER >>*


Sevilla – Valencia 1 (2-0)

Los Che leverede en flot i indsats i store del af kampen mod Real Madrid, og det var da også en tilfreds Bordalás, der talte med pressen efter kampen, selvom han lige havde set sit hold smide en 1-0 føring og endte med at tabe 1-2 til Real Madrid. Det var en kamp, der kostede mange kræfter, og også en del skader, da både Carlos Soler og Thierry Correia måtte udgå med skader inden for de første 25 minutter, og de kommer ikke med til Sevilla, ligesom Gayà og Cheryshev ej heller gør det

Der er kommet en helt anden gejst på dette Valencia-hold i denne sæson, men er bredden til at kompensere for flere skader og trætte spillere, når de onsdag møder Sevilla på udebane? Jeg kan godt tvivle. Sevilla var ikke uheldige at slippe fra San Sebastián med 0-0, da Oyarzabal brændte straffe i den kamp. Det fjerde straffe fløjtet mod Sevilla i de seneste to opgør, men kun en enkelt er gået ind. Det er svært at sige, hvad der er mest imponerende. Sevilla har kun Suso tvivlsom til opgøret, og efter to uafgjorte i træk forventer jeg at se et hold, der ville forsøge at sætte sig på kampen og sikre sig de tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Real Madrid – Mallorca 1 (3-0)

Hovedstadsklubben har blot spillet en enkelt kamp i denne sæson, hvor de ikke har scoret i det 80. minut og frem. Søndag aften gjorde de det endda to gange, da først Vinicius Junior, på et afrettet skud, og senere Benzema sikrede en 2-1-sejr på Mestalla. Vi kan rose Real Madrid for deres moral og evnen til at komme tilbage, eller vi kan kritisere dem for at, det ofte er nødvendigt med sene scoringer for at redde point eller sejre. Jeg vælger her og nu den første tilgang. Ikke alt fungerer for Ancelottis mandskab, men der er mere dynamik på holdet, og Courtois og Benzema har fået et tredje ben til taburetten, når det kommer til spillere, som de kan regne med bliver udslagsgivende. Vinicius. Brasilianeren har nu scoret fem mål i sæsonen, efter at have kæmpet med netop målscoringen i de foregående år.

Nu gælder det så Mallorca hjemme på Santiago Bernabéu. 3-3 lyder deres målscore efter fem runder, så hvis vi tager ”målfesten” i 0-2 nederlaget mod Athletic ud af ligningen, så er det ikke de mest sprudlende kampe, som oprykkerne præsterer. Mod Real Madrid kommer det taktiske oplæg også til at være at forsøge at holde gæsterne på afstand og så lukrere på omstillinger, men det ligner en svær opgave at holde La Ligas mest og næstmest scorende spillere nede i 90 minutter. Det er to skadesplagede mandskaber, der duellerer onsdag, men selvom det naturligvis er et slag for hjemmeholdet at måtte undvære Mendy, Carvajal, Kroos, Bale med flere, så har de en langt større kvalitet blandt reserverne end Mallorca, der er uden blandt andre Russo, Maffeo, Sedlar, Galarreta, har.

Lisbergs bud: Real Madrid half time/full time til odds 1,78 – SPIL HER >>*


Villarreal – Elche 1 (2-1)

Fire kampe, fire uafgjorte og en målscore på 2-2. Som i sidste sæson er problemet for Villarreal, at de spiller for mange kampe uafgjort, men modsat sidste år, så har Gerard Moreno ikke ramt det niveau, vi tidligere har set. Generelt mangler holdet mål blandt sine forreste, og de skal heller ikke sætte deres lid til Moreno til denne kamp, da han formentlig ikke når at blive klar for den gule ubåd.

Elche er det hold, der har spillet tredjeflest kampe uafgjorte, og defensiven har vist sig bedre, end jeg havde forventet forud for sæsonen, så det ville jo være oplagt at gå med en pointdeling her, men med fare for at se dum ud onsdag aften, så stor jeg nu alligevel, at Villarreal henter sæsonens første sejr. Gæsterne har Verdú i karantæne, mens Bigas og Boyé er ude med skader.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*


Granada – Real Sociedad X (1-1)

Så kender vi Granada igen. Fra 1-2 og 0-4 mod Betis og Rayo til 1-1 på Camp Nou, hvor de endda var tættest på sejren. Som i sidste sæson så fortsætter de deres slingrekurs, men selvom pointet mod Barcelona var flot, så er det fortsat ikke lykkes at vinde en kamp. Hjemme mod Sociedad er de ikke favoritter mod Sociedad, der er godt spillende, og burde have vundet storkampen mod Sevilla i seneste runde, men det er altså værd at kigge lidt på skadeslisten hos baskerne. Monreal, Carlos Fernández, Barrenetxea og Silva er mes sikkerhed ude, mens både Illarramendi og Isak er meget tvivlsomme. Det bliver væsentligt tættere, end det bookmakerne med deres oddssætning giver udtryk for, og jeg synes, det er værd at jagte det velbetalte X her.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*


Osasuna – Real Betis X (1-1)

Betis fik vendt 0-1 mod Espanyol, og lignede et hold i cruise control på vej mod tre point, men et rødt kort til Pezella blev dyrt. For i otte minutters overtid dukkede Cabrera op og sikrede Espanyol 2-2 efter en nedfaldsbold. Optimisten der ser glasset som halvfuldt vil hævde, at Betis efter fem runder blot har tabt en enkelt kamp, mens pessimisten vil fokusere på, at de også kun har vundet en enkelt.

Og apropos pessimisme så er de hårdt ramt af skader. Udover karantænen til Pezella, så er de torsdag uden Miranda Bartra, Sabaly og Ruíz, mens Lainez måske heller ikke når at blive klar. Osasuna har å nær Barja alle mand klar til kamp, og de kommer med en frisk sejr mod Alavés i bagagen. En duel, hvor jeg har svært ved at se Betis hente de tre point, og hvor uafgjort nok ligner det mest sandsynlige udfald. 

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Cádiz – FC Barcelona 2 (0-2)

Pero qué Barça es este? Hvad er det her for et Barcelona-hold, spurgte de spanske medier dagen derpå, efter en pinlig optræden mod Granada, hvor de måtte kæmpe hårdt for at få det ene point, som Araujo sikrede i overtiden. Præstationen mod Bayern blev ikke just revancheret, og skal vi tro de spanske medier, så hænger Koemans fremtid i en tynd tråd. Nogle af aviserne hævder endda, at en beslutning allerede er taget, og at det blot gælder om at finde hans afløser. Torsdag skal Barcelona, med eller uden hollænderen på sidelinjen, så forsøge at få en sejr ude mod Jens Jønsson og co. Gæsterne fik deres første sejr i sæsonen, da de lidt overraskende slog Celta Vigo i fredagens kamp, og de kravlede dermed lidt væk fra bunden.

Hos Barcelona blev skadeslisten ikke mindre mandag aften, da Balde nu også er tvivlsom til opgøret, og det kan betyde, at Dest rykkes over på venstre back. Det helt store problem for Barcelona er at sætte tilpas tempo i kampene og finde mellemrummene, og det ligner et kampbillede, hvor catalanerne vil forsøge at sætte sig på opgøret og have bolden i mere end 70 procent af tiden, men hvor det kan blive svært at skabe chancer. Det ville ikke overraske, hvis hjemmeholdet kan holde stand, men Barcelona, trods dårlig form og mange skader, er stadig et bedre hold.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,53 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar