18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 6. runde i La Liga d. 16. – 18. september 2022

Bliver det til alle gode gange tre for Martin Braithwaite? Vinder FC Barcelona en ny storsejr? Og hvordan går det i rundens største kamp mellem Atlético Madrid og Real Madrid? Spanskboende Nicolai Lisberg er klar med optakt til samtlige ti kampe i sjette runde af La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg
Odds på La Liga*

*Reklamelink

Real Valladolid – Cádiz 1 (1-0)

Der står stadig 0 point ud for Cádiz i tabellen, der i sidste runde holdt Barcelona fra at score i 45 minutter, men endte med at tabe 4-0. Den defensiv der har været deres helt store kendetegn og styrke i de seneste to sæsoner er langt fra lige så solid som tidligere, og de ligner allerede nu et godt bud på den ene nedrykker i sæsonen.

Real Valladolid er fortsat et godt bud på et hold, der kan gøre dem selskab, men de har nu fået fire point i de seneste fire kampe. Med Shon Weismann tilbage i fulde omdrejninger, har de fået lidt mere at skyde med helt fremme, mens Cádiz til denne kamp lider af, at de er uden Choco Lozano. Det sjette nederlag i træk venter forude.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Real Mallorca – Almería 1 (2-1)

Øboerne tog føringen mod Real Madrid i seneste spillerunde, da duoen Muriqi og Kang-Ing Lee igen slog til. I sidste ende kunne de dog ikke holde Real Madrid fra chancer, og så tabte de 4-1. Men de gør det godt med forholdsvis simple dyder, hvor Maffeo og Costa på de to wingbacks har en vigtig rolle i det offensive spil. 

Almería har efter en fin start nu tabt to på stribe. Blandt andet til Real Valladolid, som er et af de hold, de skal måle sig med. Afgangen af Sadiq har uden tvivl hæmmet dem, og til denne kampe er potentielt uden seks spillere, hvor det kun er Leo Baptistão, der muligvis kan nå at blive klar. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Elche 1 (4-0)

Det hører til sjældenhederne, at Barcelona får ros i den spanske presse efter et nederlag, men det var tilfældet efter 2-0 nederlaget mod Bayern München tirsdag aften. For Barcelona spillede rigtig flotte 45 minutter, inden de blev straffet af et kynisk tysk mandskab. Operationen lykkedes, men patienten døde. Nu gælder det så igen La Liga, og selvom der er trukket store veksler på enkelte spillere, så tror jeg ikke, Xavi roterer alverden forud for en landskampspause. Så med Lewandowski til at lede tropperne, kommer de til at tage en ny sikker sejr. 

4-0, 3-0, 4-0 og 4-1 har de vundet de fire seneste kampe med i ligaen, og det kunne godt blive en sejr i nogenlunde samme størrelsesorden, når Elche kommer på besøg. For de ligger næstsidst med blot et enkelt point, og deres seneste to kampe er tabt med sammenlagt 8-1. Barcelona har alle mand klar, mens Elche fortsat må undvære Verdú, mens Gumbau og Mascarell er på vippen.

Lisbergs bud: Barcelona -2,5 (AH) til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Valencia – Celta Vigo X (2-2)

Sikke da en forskel en uge kan gøre. For to uger siden talte vi om Gattuso og tiki taka i samme sætning, da de fuldstændig smadrede Getafe med 5-1, og så tog de ugen efter til Rayo, hvor det blev til et 2-1-nederlag. “Sometimes maybe good, sometimes maybe shit.”

Det er nok et eller andet sted et godt billede på dette Valencia-mandskab, som jeg tror, vi kommer til at se svinge meget i løbet af sæsonen. Så hvilken udgave får vi at se lørdag, når Celta Vigo kommer på besøg?

Galicerne skuffede mig ved ikke i det mindste at kunne true Atlético i seneste runde, da de tabte klart med 4-1, hvor eneste lyspunkt var, at unge Gabriel Veiga scorede.

Inden da havde de dog vundet to i træk, og jeg synes, at bookmakerne undervurderer deres chancer for at få noget brugbart med hjem fra Mestalla.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,64 – SPIL HER >>*

Athletic – Rayo Vallecano X (0-0)

Efter nederlaget til Espanyol var Athletic tilbage i den sejrende rolle, da Elche fik en sæk på 4-1. I det opgør sad Yeray over med en skade, men han skulle blive klar til kampen her, hvor han så passende kan erstatte Vivian, der nu er blevet skadet. Generelt har Athletic en del skader i trupen, da Vesga og Herrera også forventes at glippe opgøret. Defensivt er de virkelig svære at bryde ned under Valverde, og jeg glæder mig til at se denne kamp mod Rayo Vallecano. 

Madrid-klubben kom godt igen efter et par dårlige kampe med sejr mod Valencia, og det er sådan en kamp, der ligger godt til dem, da de kan stå dybt, skubbe op og presse i perioder og så køre kontra via Isi.

Et skadesplaget Athletic hold der skal skabe en kamp. Det lyder som et opgør med endda meget få mål.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,86- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Osasuna – Getafe 1 (2-0)

Så vandt Getafe endelig en kamp. 2-1 over Real Sociedad, og dermed fik Quique Sánchez Flores en livline. Men nok en meget kort en af slagsen, da jeg fortsat ser store spillemæssige problemer på dette hold, og derfor ikke levner dem store chancer mod Osasuna. Ja, faktisk vil jeg næsten kalde det en sensation, hvis de skulle sejre her. 

Osasuna slog i seneste runde Almería ude og er nu oppe på en fjerdeplads. Alle tre kampe på deres vidunderlige hjemmebane er indtil videre vekslet til sejre, og de har et langt mere fasttømret koncept, som også har bevist sit værd i de seneste par uger. 

En øretæve, som den de rendte ind i mod Valencia, tror jeg ikke, de får, men Osasuna sejrer. Sikkert.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Villarreal – Sevilla 1 (2-0)

Var det stærkt af FCK at få uafgjort i Parken, eller var det skidt af Sevilla, ikke at kunne yde mere? Svaret ligger nok et sted midt imellem. Sevilla fortsætter den dårlige form, og jeg kan ikke for alvor se, der bliver ændret på det søndag, når de gæster Villarreal. Der er simpelthen for meget, der ikke fungerer for Lopeteguis mandskab, og netop Lopetegui kunne meget vel ryge i forbindelse med den forestående landskampspause.

Den gule ubåd spiller fortsat sine hjemmekampe hos naboerne fra Levante, mens stadion gennemgår renovering, og de er uden Gerard Moreno, men de er bare en mere velsmurt maskine end Sevilla. Moreno, der kan blive afløst af Baena, der blev helten torsdag aften, da Villarreal med reserverne og Filip Jörgensen i buret sejrede i Israel i Conference League. I forhold til Sevillas chancer for point trækker det også ned, at Lamela er ude med karantæne efter sit røde kort i sidste weekend.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Real Betis – Girona 1 (2-0)

Los verdiblancos tog ikke sådan på vej af et nederlag til Real Madrid, da de fik alle tre point i sidste rundes topkamp mod Villarreal. Her viste Pellegrinis mandskab, at de ikke bare råder over en god offensiv, men kan sammensætte en stringent defensiv, der kan forsvare feltet.

Torsdag fik de en sejr mod Ludogorets i Europa League, da legenden Joaquin og reserverne fik lov at få lidt spilletid. Til kampen mod Girona må de se fra både Juanmi, men måske endnu mere vigtigt Fekir. Girona har nu også sit at slås med, da de er uden hele otte spillere. Oprykkerne har gjort det fint indtil videre, men de får ikke udbygget pointhøsten mod et velspillende Betis-hold.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,79- SPIL HER >>*

Real Sociedad – Espanyol (1-0)

Disse linjer skrives fra San Sebastián og Anoeta umiddelbart efter slutfløjtet i baskernes Europa League kamp mod Omonia, der blev vundet med 2-1. Det var ikke nogen stor præstation, og de kommer til at mangle mål i løbet af sæsonen, nu da Sadiq også meldes ude resten af sæsonen. 

De havde dog blandt andre David Silva på bænken i alle 90 minutter, så mon ikke han kan gøre en forskel i denne kamp? Espanyol scorede to gange mod Sevilla i sidste runde, Braithwaite naturligvis med det ene mål, men de gav nogle alvorligt store gaver væk bagude og tabte derfor med 3-2. Real Sociedad er som regel stærke hjemme, og defensivt kan de nok også holde en ellers brandvarm dansker fra scoring.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,76 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Real Madrid X (1-1)

Rundens sene kamp er også den største. Atlético Madrid mod Real Madrid. Diego Simeone mod Carlo Ancelotti. Madrid-derbyet. Mens gæsterne i de hvide trøjer har gang i sin bedste sæsonstart i over 50 år med otte sejre i otte kampe, så er Atlético Madrid anderledes svingende. 4-1 mod Celta Vigo i sidste runde blev til 0-2 ude mod Leverkusen, der ellers frister en tilværelse under stregen i Bundesligaen.

Men til et derby skal Atlético nok være der. Ingen tvivl om det. I sidste sæson fik de endelig brudt stimen af kampe uden sejre mod naboerne, og selvom det primært skyldtes et reservespækket Real Madrid-hold der havde fokus på den forestående finale i Champions League, så var det vigtigt for selvforståelsen i den rød/hvide del af hovedstaden.

De seneste otte opgør mellem de to er endt med under 2,5 mål, og det ligner også et oplagt spil her. Ikke mindst fordi Real Madrids farligste mand, Karim Benzema hvis nogen skulle være i tvivl, med al sandsynlighed er ude. Hos Atlético har de også en del skadeskvaler, da Oblak er tvivlsom, ligesom Savic, Lemar og Giménez også er på vippen. Det er med andre ord defensivt, at de har problemer, hvor det kan blive til en startplads for Felipe, der ellers ikke har spillet i flere måneder grundet en skade. Real Madrid er vel nok små favoritter, men som nævnt ligner det primært en kamp uden mål. I hvert fald indtil Griezmann kommer på banen efter en times spil…

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,99 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar