18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 5. runde i La Liga d. 9. – 12. september 2022

Fortsætter Real Madrid og Barcelona den gode form, i hvad der ligner overkommelige kampe, eller er ser vi overraskelser i 6. runde af La Liga? Og kan Martin Braithwaite følge op på den flotte start i Espanyol? Nicolai Lisberg ser nærmere på samtlige ti opgør i femte spillerunde i La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg
Odds på La Liga*

*Reklamelink

Girona – Real Valladolid 1 (1-0)

Jeg har været lidt efter Real Valladolid indledningsvist, men de fik en vigtig sejr i seneste uge mod en af de formodede nedrykningsrivaler fra Almería. Nu venter så endnu en nedrykningskandidat og medoprykker fra Girona, så kan de levere igen?

Det taler klart til deres fordel, at de har alle mand klar til kamp, mens Girona må undvære hele syv spillere, heriblandt Yangel Herrera og Stuani, hvilket alt andet lige gør deres offensiv mindre slagkraftig. Girona fik et sent point ude mod Mallorca i seneste runde og har en stærk hjemmebane, men er det nok til at hive alle tre point, i hvad der ligner en målfattig kamp?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Valencia 2 (1-2)

Efter den flotte start med fire point i de første to kampe, er det blevet hverdag for Rayo, der som bekendt var min favorit til at rykke ned, inden sæsonen gik i gang. Nu skal de efter to nederlag på stribe op mod Valencia, der vandt hele 5-1 mod Getafe i sidste runde, i en kamp der var afgjort efter de første 15 minutter ved stillingen 3-0. Valencia var gode, men Getafe var også uhørt dårlige, så vi skal ikke lægge alt for meget i det resultat.

Valencia har siden sidst hentet Edinson Cavani, men han er endnu et stykke fra kampform, så han er ikke i spil til opgøret her. Til gengæld kan de så glæde sig over, at Gayà endelig er tilbage fra den voldsomme karantæne, han fik på bagkant af sidste sæson efter nogle kommentarer om dommeren. En tæt kamp, hvor Valencia ikke taber.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,53 – SPIL HER >>*

Espanyol – Sevilla 2 (0-1)

Jeg har været på Espanyols stadion et væld af gange. En af portene er opkaldt efter John Lauridsen, der er en legende på de breddegrader, og nu har Espanyols fans så fået en ny dansker at glædes over. For selvom Martin Braithwaite endnu ikke er legende i klubben, så kom han godt fra land med scoring i sin debut, da Espanyol vandt for første gang i sæsonen. Og det endda ude mod ubesejrede Athletic. Han spillede på kanten ved siden af Joselu, og det giver Espanyol noget andet pondus oppe foran, men jeg tror ikke, at en enkelt scoring og sejr bare løser de åbenlyse problemer, de stadig har.

Heller ikke selvom det er kriseramte Sevilla, de møder. De oplever lige nu deres værste start nogensinde, og Lopetegui er på vej ud. Måske det allerede sker efter weekenden, selvom jeg faktisk ser fine muligheder for, at de kan tage en sejr her mod et undervældende hjemmehold. Espanyol er uden flere spillere, og selvom Sevilla ikke er gode, så skal deres individuelle kvaliteter på særligt de offensive pladser snart til at komme til udtryk.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Cádiz – FC Barcelona 2 (0-3)

Fra min plads på Camp Nou kunne jeg onsdag aften se Barcelona smadre Viktoria Plzen, hvor Lewandowski og Dembélé igen rullede sig ud. Så hvorfor skulle de ikke kunne fortsætte takterne mod Cádiz, der ligger sidst i tabellen med fire nederlag og en målscore på 0-10?

Alt peger i retning af en Barcelona-sejr, selvom Cádiz faktisk slog Blaugrana i sidste sæson på Camp Nou, i en kamp hvor de endda stillede med B-holdet.

Tirsdag skal Xavis mandskab op mod Bayern på udebane, så måske han sparer en spiller eller to, men buddet herfra er, at det først sker i anden halvleg, når/hvis Barcelona er komfortabelt foran. Vi så lidt rotationer til kampen mod Plzen, hvor AC, og Alba fik en startplads, men de to kan meget vel ryge på bænken igen til weekenden.

Testen for dette Barcelona-hold er mod Bayern i næste uge, men derfor kan de jo godt snuppe en storsejr på vejen derhen.

Lisbergs bud: Barcelona HT/FT til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Celta Vigo 1 (3-1)

Hvad er chancerne for, at Antoine Griezmann kommer på banen efter det 60. minut? Det har franskmanden gjort i samtlige kampe indtil videre, da en klausul med Barcelona om en fremtidig transfersum dermed kan undgås. Det er specielt særligt, fordi Griezmann i øjeblikket er sit holds farligste spiller, hvilket han igen viste i Champions League mod Porto i en dramatisk kamp.

Farlig er også Aspas, der har scoret i samtlige kampe i ligaen og ligger på en delt førsteplads på topscorerlisten i La Liga. To sejre i træk er det blevet til for Celta, men de får det svært mod Atlético, der er tvunget til at hente tre point. Det skal muligvis ske ude Savic og Cunha, der begge er tvivlsomme, mens Reguillon endnu ikke er klar til debut. Hos gæsterne er det særligt fraværet af Paciencia, der springer i øjnene.

Lisbergs bud: BTS til odds 2,05- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Real Madrid – Mallorca 1 (3-1)

De forsvarende mestre er nu eneste hold med maksimumpoint, og i Champions League kom de også fint fra land med 3-0 ude mod Celtic. Og dog. For i den kamp måtte Karim Benzema udgå med en knæskade. I begyndelsen frygtede de, at det var menisken, men så galt var det heldigvis ikke, og han kan derfor nøjes med cirka to uger på sidelinjen.

I de sidste fire kampe uden Benzema har Real Madrid tabt to og spillet to uafgjorte, men det bør ikke være franskmandens fravær, der her giver dem et pointtab, selvom Mallorca faktisk har imponeret mig i de første fire runder i La Liga. Eden Hazard ser ud til at skulle afløse Benzema, og belgieren havde også en god kamp i Celtic med mål og assist. 

Det der taler mod en Real Madrid-sejr er, at Ancelotti ser ud til at give Lucas, Nacho og Rüdiger spilletid i bagkæden, hvor Alaba så muligvis skubbes ud på venstre back. Men selv med lidt rokeringer, så henter Real Madrid den femte sejr i træk.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Elche – Athletic X (1-1)

Jeg sidder egentlig tilbage med en følelse af, at Elche til tider har spillet ganske fin fodbold, men de har endnu til gode at vinde en kamp. Senest tabte de med hele 4-0 mod Villarreal. En del af årsagen til deres sløje pointhøst kan forklares med et svært kampprogram, så jeg ser dem faktisk have nogenlunde muligheder i opgøret mod Athletic. Valverdes tropper indkasserede og tabte for første gang i sidste runde, da de blev nedlagt af Espanyol og Braithwaite.

De scorer fortsat for få mål, og det kan godt koste dem i udekampen her, hvor jeg synes, at bookmakerne overvurderer deres chancer for at hente tre point.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Getafe – Real Sociedad 2 (0-1)

Sikke en rædderlig forestilling, som Getafe leverede mod Valencia sidste søndag. Det er aldrig godt at tabe 5-1, men det var også måden, de tabte på, hvor de begik den ene fejl efter den anden og virkede som et hold helt uden selvtillid. Quique Sánchez Flores er fortsat træner i klubben, men det kunne meget vel blev sidste kamp, hvis de, som jeg tror, taber mod Real Sociedad søndag. 

Gæsterne fik en flot sejr torsdag ude mod Manchester United, men spørgsmålet er, hvor meget den kamp har kostet af kræfter, for det var A-kæden, der fik lov at spille i det opgør. Getafe snører sækken efter ydmygelsen i sidste runde, men Real Sociedad skal formentlig bare bruge en enkelt scoring for at sikre sig en velbetalt sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,23- SPIL HER >>*

Real Betis – Villarreal X (2-2)

Det blev til et nederlag mod Real Madrid, i en kamp som Betis ellers havde fin ære af. Dermed røg deres ubesejrede stime, men torsdag fik de lidt oprejsning, da de vandt med 2-0 i Finland i Europa League. 

Villarreal var også i aktion torsdag hjemme mod Lech Poznan i Conference League, og det med Filip Jørgensen på mål for den gule ubåd, der også sparede tæt på alle profiler i en vild 4-3-triumf. Torsdagens kampe bør derfor ikke sidde i benene hos de to mandskaber, hvorfor jeg også har store forventninger til søndagens sene opgør. Offensivt har de hver især deres styrker, hvorfor jeg også har svært ved at udpege en decideret  favorit.

Betis er uden Fekir og Juanmi, hvilket skader deres chancer en smule, men ikke mere end at de sagtens kan få point, i hvad der godt kan blive en underholdende affære.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Almería – Osasuna X (1-1)

Osasuna kom tilbage på sejrskurs, da de fik tre sene point i kampen mod Rayo Vallecano i seneste runde. Tre sejre er de nu oppe på. Alle tre sejre på hjemmebane.

Almería tabte omvendt på en sen scoring af Weissmann, da de ikke fik noget ud af deres tur til Valladolid, i hvad der var deres første kamp uden Sadiq, der som bekendt er skiftet til Real Sociedad. De har stadig fart oppe foran, men de mangler noget X-faktor uden Sadiq, og det kan Osasuna sagtens udnytte til at få de første point på fremmed græs. Særligt fordi Almería må undvære op til seks spillere mandag.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar