18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 4. runde i La Liga d. 1. – 3. september 2023

Real Madrids skadesproblemer fortsætter, men det samme gør Bellingham-målene og sejrene. Kan de tage tre nye point i derbyet mod Getafe, og hvordan følger Atlético Madrid og Barcelona op på sidste uges målrige sejre? Nicolai Lisberg melder ind fra sin bopæl i det spanske med optakt til samtlige kampe i fjerde runde af La Liga.

Foto: IMAGO / Guillermo Martins

Cádiz – Villarreal X (1-1)

[Fredag d. 1. september kl. 19.30]

Hvis man kunne koncentrere Quique Setíen på flaske, så ville det være kampen mod FC Barcelona i sidste uge. Fremragende offensiv, lystbetonet spillestil, men med store mangler bagude. Et 4-3-nederlag der efterlader Villarreal med tre point efter to runder, og hvor begge nederlag spøjst nok er kommet hjemme.

Nu skal de en tur til Cádiz, hvor kampbilledet bør være tydeligt for enhver. Setiens mandskab kommer til at have bolden i over 60 procent af tiden, men de kommer også ofte til at løbe panden mod muren mod Cádiz’ fine defensiv, der dog skuffede gevaldigt ved blot at få uafgjort hjemme mod Almería senest trods en mand i overtal i næsten hele anden halvleg.

Men skuffelsen får dem ikke til at ændre ved oplægget til denne kamp, og jeg forstår ikke, at de her er gjort til så store underdogs. Godt nok er Fede San Emeterio i karantæne, ligesom der er lidt skader at forholde sig til, men det ryster dem ikke. 

Lisbergs bud: 1X til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Almería – Celta Vigo X (1-1)

[Fredag d. 1. september kl. 22.00]

Benítez’ mandskab viste sig præcis som ventet at være en svær nød at knække for Real Madrid, men også de, akkurat som Almería i runden forinden, måtte give fortabt over for Jude Bellingham. Der er i øvrigt nok nogle i den lyseblå del af Galicien, der vil mene, at det frispark der blev begået på Kepa i begyndelsen af kampen og som kostede en annulleret scoring var i den meget tynde ende.

Nu mødes englænderens to seneste ofre så i tredje runde, og det er en kamp, hvor begge helst skal have point, da de ligger side om side i bunden af tabellen med blot et enkelt point. Jeg hælder nok til, at gæsterne er svag favorit, hvis ellers de griber kampen an på samme måde som mod Real Madrid, men uafgjort ligner det mest sandsynlige udfald. 

Édgar González er i øvrigt ude for hjemmeholdet med karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Granada 1 (1-0)

[Lørdag d. 2. september kl. 14.00]

To hjemmekampe og modstandere som Girona, Las Palmas og Celta Vigo. Real Sociedad burde have været med helt i toppen af tabellen, men de har efter tre runder blot skrabet tre point sammen efter tre uafgjorte på stribe. Senest mod Las Palmas ude, hvor der skulle et par store redninger fra Álex Remiro til, før de fik point. Spillet er voldsomt haltende, og tabet af Silva virker indledningsvist til at hæmme dem mere, end jeg havde troet/frygtet.

Nu venter endnu en oprykker og endnu en hjemmekamp, og denne gang må det altså ikke glippe for baskerne. Granada fik godt nok sæsonens første sejr i kampen mod Mallorca, men det krævede blandt andet også et brændt straffe fra Muriqui, før de tre point kom i hus.

Kubo er tvivlsom til kampen her for hjemmeholdet, og hvis han er væk, så mangler der for alvor kreativitet på holdet. Hjemmesejr, men med den mindst mulige margin.

Lisbergs bud: Real Sociedad vinder med præcis én til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Getafe 1 (1-0)

[Lørdag d. 2. september kl. 16.15]

Spillere der har scoret i deres første tre kampe for Real Madrid i dette årtusinde: Wesley Sneijder, Cristiano Ronaldo og Jude Bellingham. 

Jeg lover, at jeg på et tidspunkt nok skal holde op med at fokusere så meget på Bellingham i disse optakter, men hvad dælen skal man gøre, når han gang på gang leverer varen. Og presset på Bellingham som målscorer stiger kun yderligere, for i kampen mod Celta måtte Vinicius lade sig udskifte med en baglårsskade, der ventes at holde ham ude i seks uger. Læg dertil, at Rodrygo brændte straffe i kampen mod Celta, og så er det efterhånden let at se, hvor Real Madrids mål skal komme fra.

Kepa fik en vellykket debut med et clean sheet, da kampens første scoring blev annulleret af VAR grundet et frispark på spanieren inde i feltet. Det var i øvrigt et opgør, der viste, hvad Real Madrids udfordringer fortsat er, og det kommer denne kamp også til at gøre.

For Getafe er igen Getafe under Bordalas, op Djené er igen den udgave af Djené, der i en periode gjorde ham til en af La Ligas bedste defensive spillere.

Vi så, hvad de kunne gøre i åbningskampen mod Barcelona ved at slå modstandernes spil i stykker, og det bliver også tilgangen her. Så kan Bellingham igen vise sig som Real Madrids redningsmand, eller er det nu, at Joselu leverer varen i Vinicius’ fravær?

Lisbergs bud: X/1 Halvleg/fuldtid odds 4,45 – SPIL HER >>*

Deportivo Alavés – Valencia 1 (2-1)

[Lørdag d. 2. september kl. 18.30]

Så gik den ikke længere for Valencia, der tabte mod Osasuna, efter en kamp hvor de faktisk spillede ganske fint og var uheldige med at indkassere helt til sidst. Starten på sæsonen har som nævnt været positiv, men der skal ikke mere end et nederlag til her mod oprykkerne fra Alavés, og så har vi balladen.

Kampen mod Osasuna viste i øvrigt også, at Barajas i fremtiden gør klogt i at benytte Guerra lidt længere tilbage på banen, hvilket de spanske medier også indikerer kommer til at ske mod Alavés. 

Hjemmeholdet leverede en af sæsonens mest underholdende kampe mod Sevilla for halvanden uge siden, mens de på udebane har tabt til to af de formodede nedrykningskonkurrenter fra Cádiz og Getafe, så hvad kan vi forvente her? Mod et Valencia-hold, som jeg tror vil sætte sig på kampen, kan Alavés lukrere på omstillinger, og det kan give tre point i et meget åbent opgør.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Real Betis – Rayo Vallecano 1 (2-1)

[Lørdag d. 2. september kl. 21.00]

Efter to sejre i træk kom Rayo Vallecano ned på jorden igen. Eller de blev vel rettelig kylet ned i asfalten, da Atlético fuldstændig ødelagde dem med 7-0 i egen rede. Flere af målene scoret efter simple opspil, hvor Rayos defensiv så mere end bare tvivlsom ud.

Så hvordan rejser de sig, når de skal en tur til den grønne del af Sevilla? Real Betis tabte en voldsom intens kamp på San Mamés, da en drømmestart med to scoringer efter ti minutter ikke var nok, da de efterfølgende indkasserede fire gange i den anden ende. 

Hjemmeholdet er naturligvis favorit, ikke mindst Rayos seneste kamp taget i betragtning, men det ender langt fra med en ny afklapsning af Rayo, der endda kan øjne muligheder for point, hvis ellers defensiven forbedres.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Girona – Las Palmas 1 (1-0)

[Søndag d. 3. september kl. 14.00]

Las Palmas var gode i opgøret mod Real Sociedad. Eller de var i hvert fald bedre end baskerne og havde med lidt mere held og skarphed også taget tre point. Men det gjorde de ikke, og de manglende mål kan sagtens blive et tilbagevendende tema igennem det meste af denne sæson. Medmindre naturligvis Sory Kaba, flankeret af de to tidligere Barcelona-spillere Munir og Sandro Ramirez, pludselig rammer et niveau, som jeg har svært ved at få øje på.

Girona derimod har ikke problemer med at score og ligger aktuelt på en tredjeplads. Der ender de naturligvis ikke sæsonen, men de kan og bør kunne tage tre point mod oprykkerne, i en kamp der dog mest af alt ligner et opgør uden de store chancer, men hvor Gironas større kvalitet foran mål bliver afgørende.

Lisbergs bud: Ingen af de to hold scorer to mål eller flere til odds 2,21 – SPIL HER >>*

Mallorca – Athletic Club X (0-0)

[Søndag d. 3. september kl. 16.15]

En af sidste sæsons store oplevelser set med Mallorca-briller, Vedad Muriqui, er fortsat ikke kommet på tavlen i denne sæson, og senest tillod han sig endda at brænde et straffe, da Mallorca tabte med 3-2 mod Granada i en ikke videre god indsats. 

Udover Muriquis mange mål så var sidste sæson kendetegnet af en god defensiv, men den har været svær at få øje på i begyndelsen, hvor de har indkasseret i alle tre kampe.

Nu kommer Athletic på besøg efter en 4-2-sejr mod ellers defensivt stærke Real Betis, så det ligner vel ikke, at Mallorca tager det første clean sheet i sæsonen? Det kunne det faktisk godt gøre. Mallorca er af en anden kaliber hjemme, og med til Athletics flotte sejr i sidste uge hører også, at to af målene blev sat ind efter straffe.

Er to sejre i træk ensbetydende med, at Valverdes mandskab endelig er kommet i gang, eller bliver de manglende mål endnu engang temaet i denne kamp? Jeg hælder mest til det sidste.

Lisbergs bud: Kampen ender 0-0 til odds 7,25 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Sevilla 1 (2-0)

[Søndag d. 3. september kl. 18.30]

Det er to hold med meget forskellige formkurver, der går ind til denne kamp. Atlético med syv point efter de første tre runder og en voldsom 7-0-sejr ude mod Rayo Vallecano i seneste runde. En stærk kontrast til Sevilla, der heller ikke i deres tredje kamp fik point og som i øvrigt har brugt ugen på at forhandle om et skifte af Lucas Ocampos til Premier League.

Atlético er efter sidste uges storsejr nu det mest scorende hold i La Liga, men det var ikke alt, der var godt nyt, da Depay allerede i første halvleg måtte udgå med en skade, der gør ham tvivlsom her. Afløser Morata scorede dog to gange efter sit indhop, så de er dækket nogenlunde ind, selv hvis hollænderen som ventet får et hvil.

Sevilla er det omvendt svært at finde meget positivt at sige noget om. Det skulle da lige være, at sæsonens bedste indsats kom mod Manchester City, og at de også her mod Atlético møder et hold, der nok passer Mendilibar bedre at stå overfor. Men Atlético er i fin form, og selvom det ikke bliver til syv af slagsen igen, så rækker det til en ny sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Osasuna – FC Barcelona X (1-1)

[Søndag d. 3. september kl. 21.00]

Barcelona har under Xavi været kendt for en god defensiv og meget få mål, men mod Villarreal var det lige modsat med en underholdende 4-3-sejr. Et opgør, hvor de var foran 2-0, bagud 3-2 for så til sidst at snuppe alle tre point. Frenkie De Jong var bedste mand i det opgør, men alle talte efter kampen om Yamine Lamal, der er ved at få sit store gennembrud i klubben i disse uger. 

Det er dog måske på en lidt billig baggrund, da jeg ikke synes, det er alverden, der fungerer rent offensivt for Barcelona for tiden, og som i kampen mod Villarreal måtte skifte Andreas Christensen ud med en mindre skade. Han er derfor tvivlsom her, ligesom Balde, der ikke var med mod Villarreal, er det.

Til gengæld kan de så glæde sig over, at Raphinha kan gøre comeback, mens Pedri fortsat er ude med skade.

Osasuna har næsten alle mand klar, men de lider under, at de har en svær kamp torsdag mod Club Brügge for at komme i Conference League. De viste dog mod Valencia, at de godt kan præstere trods et presset kampprogram, og jeg synes, de undervurderes gevaldigt her, hvorfor jeg prøver med en lille overraskelse.

Lisbergs bud: 1X til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

11. dec.
Units 4/10
Tippet til 3.10
spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar