18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 38. runde i La Liga d. 4. juni 2023

Vi står foran en voldsom sidste spilledag i La Liga, hvor hele seks hold kan tage den sidste billet ned i den næstbedste række. Og så skal vi også have fundet ud af, hvem der tager den sidste plads ud i Europa. Nicolai Lisberg kælder dig på til en historisk bundkamp i Spanien.

Imago1030536946h skaleret, voksne caucasian atleter konkurrerer udendørs i sport uniform.

Foto: Imago / Aflosport

Mallorca – Rayo Vallecano X (1-1)

[Søndag d. 4. juni kl. 18.30]

To gode bud på sæsonens positive overraskelse. Mallorca, fordi de har formået at spille med i den bedste halvdel af tabellen, og på sidstedagen stadigvæk har mulighed for at komme i Europa, selvom det ikke virker videre sandsynligt. Europa er også inden for rækkevidde for Rayo Vallecano, der dog er afhængig af, at Osasuna, Girona og Athletic alle smider point. Så det bliver næppe to hold, der kommer til at spille chancen fuldt ud, da for mange ting ganske enkelt skal gå deres vej.

Hos Rayo er det ifølge spanske medier en offentlig hemmelighed, at Iraola ikke fortsætter i næste sæson, så måske de gerne vil give ham en ordentlig afsked. Mallorca har en del skader foruden Ndiaye, der er i karantæne, så selvom de som oftest vinder 1-0 hjemme, så går jeg denne gang med en pointdeling i en målfattig kamp.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Sevilla 1 (2-0)

[Søndag d. 4. juni kl. 18.30]

Baskerne sikrede Champions League-pladsen, og det er en rigtig flot bedrift af dem, efter de i store dele af sæsonen har haft voldsomme problemer med skader. De skal naturligvis slutte godt af på hjemmebane, men motivationen er ikke på sit højeste, og de er uden Silva, der er skadet, foruden Elustondo, der er i karantæne.

Det betyder dog formentlig ikke det store, for det er et Sevilla-hold, der kommer ind til dette opgør med en Europa League triumf i bagagen. Onsdag sejrede de i en dramatisk finale mod Roma efter straffe, og udover 120 opslidende minutter, så har de ganske givet også fejret godt og grundigt i Budapest efter kampen. Mendilibar har vendt en katastrofal sæson til Champions League fodbold, så det her bliver reservernes kamp. Sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Athletic 1 (3-0)

[Søndag d. 4. juni kl. 18.30]

Det blev til en sejr ude mod Sevilla, da Rodrygo igen viste, at han fået sit store gennembrud i denne sæson. Specielt i foråret, hvor han har erobret den sidste plads i angrebet. Særligt målet til 2-1 mod Sevilla var af høj klasse og viste brasilianerens fine overblik og beslutningstagen, da han køligt satte bolden fladt i nettet. Real Madrid har dog haft en sæson på det jævne. Det er godt nok er endt med tre titler, men alligevel føles det som om, de slutter lidt uforløst. 

Det gør det ganske givet også for gæsterne fra Bilbao, der, med mindre de leverer lidt af en overraskelse på Bernabéu, slutter uden for de europæiske pladser. Formen har været stærkt nedadgående for Athletic, der blot har vundet en enkelt af de seneste syv kampe og senest tabte hjemme til Elche. 

Både Benzema og Vinicius Junior er tvivlsomme for hjemmeholdet, men derfor ser jeg alligevel hjemmeholdets vej i denne sidste runde kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Villarreal – Atlético Madrid X (1-1)

[Søndag d. 4. juni kl. 18.30]

På papiret en rigtig lækkerbisken i sidste spillerunde i La Liga, men der er reelt set intet på spil. Nuvel, gæsterne kan stadig nå andenpladsen i La Liga og dermed gå forbi naboerne Real Madrid, men det er også den eneste form for spænding, vi finder her, da Villarreal hverken kan gøre til eller fra. De slutter femmer i ligaen. Som sådan en fin placering, og de seneste par måneder giver løfter om, at de til næste sæson igen kan blande sig i kampen om pladserne til Champions League.

Begge mandskaber er uden en del profiler, så jeg er i tvivl om, hvad vi skal forvente her. Bliver det en lidt halv tam affære, hvor ingen rigtig vil noget, eller eksploderer det i lidt af en målfest, når der måske sløses lidt bagude? Uanset hvad ligner uafgjort det mest oplagte resultat.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Osasuna – Girona 1 (2-0)

[Søndag d. 4. juni kl. 18.30]

En direkte kamp om den sidste plads ud i Europa er på spil, når Osasuna får besøg af Girona. Osasuna har skæbnen i egne hænder, da de går ind til denne runde på den adgangsgivende syvendeplads. De er noteret for 50 point, det samme som Athletic, men da de er bedre indbyrdes, har de altså fordelen af, at tre point i kampen her er nok til Europa. Det ville være lidt af en bedrift, skulle det lykkes for hjemmeholdet, med det samme kan i høj grad siges om gæsterne fra Girona, da det som oprykker var forventet, at de skulle blive en del af nedrykningskampen. 

Det er de ikke blevet, og det skyldes i høj grad deres hjemmebane. Til denne kamp er de potentielt uden syv spillere, og mod et Osasuna-hold, der selv kan klare skærene med en sejr, rækker det ikke til point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Real Betis – Valencia X (1-1)

[Søndag d. 4. juni kl. 21.00]

De er kun nummer 15, men Valencia står næsten med de bedste muligheder af de seks hold for at undgå plads nummer 18. Den ender de faktisk kun på, hvis Real Valladolid slår Getafe, Cadiz taber til Elche, Celta Vigo slår Barcelona og Almería får point mod Espanyol, samtidig med at de selv taber. Så det sker ikke…Valencia har hentet point i seks af de eneste otte kampe, og selvom det ikke altid har være lige kønt, har det som ikke andet været effektivt under Baraja.

Betis slutter sekser, uanset hvad de foretager sig søndag, så de skal først og fremmest fejre legenden Joaquin i den sidste kamp i karrieren. Her kommer den tidligere Valencia-spiller til at tangere Zubizarettas rekord for flest kampe i La Liga, så mon ikke de kan enes om at dele i porten?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Barcelona X (1-1)

[Søndag d. 4. juni kl. 21.00]

Catalanerne fik taget afsked med Busquets, Alba og for en stund også Camp Nou, da de sikkert vandt hjemme mod Mallorca i sidste weekend. En sejr yderligere her, og så vil de være det hold i Europas topligaer, der har hentet flest point i sæsonen.

Det er dog Celta Vigo, der fortjener størst fokus i denne kamp, da hjemmeholdet fortsat er i fare for at rykke ned. Og med tanke på, hvor dårligt Celta er spillende for tiden, kan det bestemt ikke udelukkes. Deres problem er, at de stort set er dårlige indbyrdes med alle de andre bundhold, hvorfor de helst skal sikre sig point mod Barcelona for ikke at komme i problemer. 

Barcelona, der i øvrigt skal en tur til Japan og møde Vissel Kobe allerede tirsdag og virker som et hold, der er gået på ferie. De rejser til Galicien uden Balde, der kom galt afsted mod Mallorca, ligesom Pedri heller ikke er klar. Det er til gengæld Aspas for hjemmeholdet, og det kan måske netop være det, der gør, at Celta bliver oppe.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Espanyol – Almería 1 (2-1)

[Søndag d. 4. juni kl. 21.00]

Braithwaite scorede for Espanyol, men det rakte kun til uafgjort, og dermed må de en tur ned i den næstbedste række. Også selvom de efterfølgende var så utilfredse med flere kendelser, at de har bedt La Liga få den nedrykning annulleret. 

Det sker nok ikke, og så kan de jo i stedet forsøge at sige pænt tak for støtten til deres fans i sæsonens sidste hjemmekamp, hvor Almería kommer på besøg. Gæsterne er sikre med uafgjort, men kan rykke ned, hvis de taber, Valladolid får point og Celta tager point fra Barcelona.

Suárez er fortsat i karantæne, og de har en del skader og er ikke særligt god ude, så jeg tror faktisk på, at Espanyol slutter bedst af, og så mp Almería sætter sin lid til de andre hold i bunden.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – Getafe X (0-0)

[Søndag d. 4. juni kl. 21.00]

Der er mange scenarier på spil i den sidste runde af La Liga, men de er et eller andet sted ligegyldige, hvis ikke Real Valladolid får point mod Getafe. De er dog omvendt også sikre på at overleve, hvis de skulle vinde deres kamp, ligesom uafgjort er nok, hvis et par andre resultater med Almería og Celta går deres vej.

For Getafe handler det om at få point her, og i tilfælde af nederlag at sørge for, at de ikke slutter a point med Valencia eller Almería på 18. pladsen. Gæsterne er ramt af karantæner til Djene og Portu, mens det er Monchu og Hingla, der er i karantæne hos hjemmeholdet, der også har en hel del skader. Getafe vil være godt tilfredse med at holde 0-0, og Real Valladolid skal trods kravet om sejr heller ikke forcere helt vildt før til sidst. Det lugter langt væk af få mål.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Elche – Cádiz X (0-0)

[Søndag d. 4. juni kl. 21.00]

Cádiz går ind til denne runde som det højest placerede hold af de seks, der fortsat kan rykke ned. Så det siger næsten sig selv, at meget skal gå galt, hvis ikke de nok en  gang lige akkurat sikrer sig en ny sæson. Det gør Elche som bekendt ikke, men de skal have ros for, at de efter nedrykningen “kom i hus” har spillet ganske fint og fået væsentligt bedre resultater.

Cádiz er sikre på overlevelse med point, uanset hvad der sker i de øvrige kampe, så jeg har en god idé om, hvad det taktiske oplæg bliver. Særligt fordi de har et væld af skader, foruden  Rúben Alcaraz, der er i karantæne. Elche har også et par skader og Clerc ude med karantæne, så det ligner en af flere uafgjorte kampe i denne runde.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af bet365.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Tips fra La Liga

11. dec.
Units 1/10
Tippet til 1.79
Units 4/10
Tippet til 3.10

Skriv et svar