18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 37. runde i La Liga d. 28. maj 2023

Efter en uge, der har handlet meget lidt om fodbold, står den næstsidste runde i La Liga for døren. Toppen er sat, så det er i bunden, vi finder de store dramaer i denne runde, hvor holdene fra nummer 13 og ned fortsat er i overhængende nedrykningsfare. Nicolai Lisberg er klar til at kaste en redningskrans ud til et par af mandskaberne.

1030284207 skaleret, gruppe af konkurrerende sportsmænd udendørs i løb.

Foto: Bildbyrån

Sevilla – Real Madrid 2 (0-2)

[Lørdag d. 27. maj kl. 19.00]

Sevilla havde jo nok håbet på mere i kampen mod Elche end 1-1, men når nu Gueye fik en tåbelig udvisning allerede efter 18 minutter, så er det nok begrænset, hvad det kunne blive til.

De kan fortsat nå syvendepladsen i ligaen, men lad mig minde om, at de onsdag skal spille Europa League finale mod Roma, hvor en sejr ikke bare vil sikre et trofæ, men også en plads i næste års Champions League og det endda som første seedet. Så vi behøver ikke have en stor fantasti for at forestille os, hvor Mendilibar og spillernes primære fokus ligger. Derfor ligner det også et hvil til profiler som Ocampos og En-Nesyri, mens andre måske ikke spiller sig helt ud. 

Det gør Real Madrid heller ikke for tiden, men de fik en sejr i kampen mod Rayo Vallecano, der blev en hyldest og en støtte til Vinicius, efter alt det han har været igennem. Spansk presse har ham til at starte dette opgør, så det vi alle venter på er selvfølgelig, hvordan han bliver modtaget. Med Vinicius tilbage og Sevilla med hovedet andetsteds får Real Madrid en sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Athletic – Elche 1 (2-0)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

Det var en skidt torsdag for Athletic. De tabte mod Osasuna, igen, og dermed mistede de syvendepladsen ligaen, da Osasuna nu er bedre indbyrdes. De er dog i min optik fortsat bedste bud på at tage den sidste europæiske plads. Og det er de blandt andet, fordi Elche kommer på besøg. Det er flot af Elche, at de efter nedrykningen faktisk har formået at samle flere point med sejr mod Atlético og senest uafgjort mod Sevilla, men så skal vi heller ikke gøre dem bedre.

Athletic er fortsat ramt i defensiven med skader til Iñigo og Yeray, men Elche har bestemt også deres fravær at forholde sig til, så det bliver til en tiltrængt sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,33 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Real Sociedad X (1-1)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

Det er ikke mange uger siden, jeg kaldte Atlético for La Ligas bedst spillende mandskab, men det er de ikke længere. Det ved jeg efterhånden i øvrigt ikke længere, hvem er, da alle topholdene taber på skift for tiden. Nederlag mod Elche, og så smed de minsandten en 3-0-føring mod Espanyol onsdag aften. Meget ukarakteristisk Atlético, hvis det da ikke var fordi, vi har set disse udfald i store dele af sæsonen.

Et enkelt point er nok for baskerne til endegyldigt at sikre sig top 4, og det kommer de til at jagte her, da der venter en svær hjemmekamp mod Sevilla i sidste runde. Men det skal ske uden Silva, der er ude med en skade.

Skader er også en af årsagerne til, at Atlético er faldet i niveau de seneste par uger, og de kan være uden 5-6 stamspillere søndag. 

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Mallorca 1 (2-0)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

Det er noget af nogle tømmermænd, som Barcelona lider under. Efter mesterskabet blev sikret mod Espanyol, er det blevet til to nederlag i træk og senest med 3-1 mod bundholdet Real Valladolid. En kamp hvor Andreas Christensen var uheldig med at score selvmål, og hvor Marc-Andre ter Stegen blev udskiftet i anden halvleg, så han rent statistisk set fik noteret kampen som et clean sheet i forhold til de spanske statistikker. Smart, men det siger også lidt om, at alt Barcelona har for øje for tiden er at lukke af, og den del går ikke videre godt.

Mallorca tog torsdag aften en sejr mod Valencia, da Muriqui gjorde det, som han har gjort så mange gange i sæsonen og sikrede endnu en 1-0-sejr hjemme. Dermed er de faktisk fortsat med i kampen om syvendepladsen, men det er de ikke efter nederlag på Camp Nou søndag, hvor Barcelona får lidt oprejsning. Pedri og Araujo er godt nok skadede, men der skal tages fint farvel med Busquets og Alba i deres sidste hjemmekamp for Barcelona.

Lisbergs bud: 1-tallet og Begge hold scorer IKKE til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Cádiz – Celta Vigo 1 (1-0)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

Som noget nær eneste bundhold fik Cádiz ikke point i midtugen, og dermed er det kun bedre indbyrdes forhold, der holder dem foran Real Valladolid under stregen. Det betyder også, at dette kan blive runden, hvor de sikrer sig, eller hvor de omvendt ryger under stregen. Jeg hælder mest til det første. De er som regel gode hjemme, panikker ikke over den situation de er i nu, selvom skaderne hober sig op, og så møder de et Celta-hold, der er gået helt i stå.

1-1 hjemme mod Girona fik dem godt nok på de magiske 40 point, der i langt de fleste sæsoner ville være nok til redning, men denne sæson er ikke som de fleste. Et nederlag her, og så er de i overhængende fare for at rykke ud.

Aspas er fortsat tvivlsom, og det er skidt for Celta, der er så afhængige af hans mål og ikke mindst lederegenskaber.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Getafe – Osasuna 1 (1-0)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

En flot sejr ude mod Betis sparkede Getafe over stregen, men langt fra i sikkerhed, da de har samme pointantal som Cádiz og Real Valladolid inden de to sidste spillerunder. Nu gælder det så Osasuna, der kommer med en frisk sejr mod Athletic i bagagen, og som generelt har imponeret ved at rejse sig ovenpå pokalskuffelsen for tre uger siden. De er nu oppe på syvendepladsen og har dermed fingeren i Conference League pladsen, men de kan jeg godt frygte, de må give afkald på efter denne runde. For Getafe har genfundet sig selv under Bordalas, og det begynder at ligne det Getafe, der er en ubehagelig modstander for alle hold at møde. Karantæne til Aleña og skader til blandt andre Unal rammer dem lidt, men de får point i denne kamp, der ikke ligefrem skriger på alverdens scoringer.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,53 – SPIL HER >>*

Girona – Real Betis 1 (1-0)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

Et nederlag hjemme mod Getafe, og så sluttede Real Betis’ sæson. De kan ikke nå femtepladsen, og sjettepladsen er også på plads grundet bedre indbyrdes forhold med Osasuna og Athletic. Så altså intet på spil her for Pellegrini og co., hvorfor jeg ser hjemmeholdets vej. 

Girona er fint spillende, kæmper stadig en kamp om at komme i Europa, og skal slutte godt af hjemme, hvor de overordnet set har været stærke hele sæsonen. Pezella er ny mand i skammekrogen hos Betis.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Villarreal 2 (1-2)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

Den gule ubåd har fundet stabiliteten her sidst på sæsonen, men da Real Sociedad også henter sejre, så ender det jo nok med en femteplads og Europa League. Og det kunne meget vel blive matematisk sikret i denne runde.

Rayo viste glimrende takter mod Real Madrid, men ellers er de også begyndt at svinge en del og tabte senest hjemme mod Espanyol, så det er ikke fordi, Villarreal ikke kan få noget med fra en ellers svær udebane. To hold med stort set alle profilerne klar (Albiol og Coquelin ude for Villarreal), men hvor det at gæsterne har mest at spile for, gør, at jeg godt kan se dem tage sejren her.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Almería – Real Valladolid 1 (2-0)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

På overfladen kræver det lidt at skrive denne kamp op til ugens kamp, men når vi nu har med nummer 15 og 18 at gøre, hvor kun et enkelt point adskiller de to, så må det nødvendigvis være sådan. Almería tabte som ventet udekampen mod Real Sociedad i midtugen, hvor et rødt kort til Luis Suárez allerede i første halvleg ikke just gjorde det nemmere. Suárez der derfor sidder over her.

Jeg har efterhånden gentaget det i de forudgående 36 runder, men det bliver det jo ikke mindre sandt af. Almería er det hold i Europa, hvor forskellen er størst ude og hjemme, og da de foran egne fans har hentet flere point end blandt andre Betis, så tror jeg på, at den statistik fortsætter, selvom Suarez er i karantæne, og de derudover med al sandsynlighed fortsat er uden Chumy.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Valencia – Espanyol 1 (1-0)

[Søndag d. 28. maj kl. 19.00]

Det lykkedes ikke for Valencia at få point med fra kampen på Mallorca, der foruden hele Vinicius-situation også blev forstyrret af, at Justin Kluivert havde indbrud i sit hjem og hans kæreste blev overfaldt af indbrudstyvene dagen inden kampen. Kluivert kom dog ind fra bænken, og han forventes at være med her fra start, hvilket er en klar gevinst for los Che.

Espanyol imponerede ved at levere sæsonens største comeback, da de vendte 0-3 til 3-3 mod Atlético, og det beviste to ting. At de scorer og indkasserer hyppigt, og at de ikke giver op. Et enkelt point sikrer formentlig Valencia, men kan Espanyol lade sig nøje? Og kan de overhovedet holde Valencia fra at tage alle tre? Jeg tvivler.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra La Liga

Skriv første kommentar

Skriv et svar