18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 36. runde i La Liga d. 23. – 25. maj 2023

Der resterer tre runder af La Liga, og særligt i bunden af tabellen spidser det til. Og så er spørgsmålet, om Real Madrid og Barcelona kan rejse sig efter nederlag i weekenden. Nicolai Lisberg er klar med sin optakt til 36. spillerunde.

Vini Jr. blev udsat for racisme og så rødt i sidste runde. Foto: Bildbyrån

Vini Jr. blev udsat for racisme og så rødt i sidste runde. Foto: Bildbyrån

Celta Vigo – Girona X (1-1)

[Tirsdag d. 23. maj kl. 19.30]

Som skrevet i seneste optakt gør Celta for tiden, hvad de kan for at blive en del af den bundstrid, som de egentlig ikke har været en del af i denne sæson, men det er de nu. Fire point er der nu blot for dem og ned til stregen, og formkurven er bekymrende. En enkelt sejr i de tre sidste kampe er dog nok til at sikre eksistensen, og med en udekamp mod Cádiz og en hjemmekampe mod Barcelona er det nok her, der umiddelbart er bedst chance.

Girona mistede et skridt i kampen om syvendepladsen og Conference League, da de tabte til Villarreal, men da Athletic også tabte, og Sevilla blot fik uafgjort, lever deres europæiske drøm fortsat.

Hjemmeholdet har tvivl ud for Aspas, mens Luca de la Torre er i karantæne, mens det hos gæsterne er David López, der er i skammekrogen. For Celta rækker et point også, og selvom Girona helst skal vinde, så er det ikke et helt skidt udbytte.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Almería 1 (2-0)

[Tirsdag d. 23. maj kl. 19.30]

Baskerne tog en flot sejr på Camp Nou, hvor de udnyttede, at Barcelonas mesterskabsfejring måske fortsat sad lidt i hovedet hos nogle spillere. En flot og vigtig sejr, der dog kostede karantæner til Zubeldia og Illarramendi, der sidder over her, når udesvage Almería kommer på besøg.

Almería kan som nævnt ikke vinde ude, men de er til gengæld eminente hjemme, hvilket de også viste i 3-0-sejren mod Mallorca, og med 39 point og med en kamp i næste runde mod Valladolid, ved de også godt, at det er det opgør, hvor de sidste point skal sikres. Real Sociedad tager sejren, selvom Silva er på vippen, og de spiller sig dermed snublende nær en fjerdeplads.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,44 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – FC Barcelona X (1-1)

[Tirsdag d. 23. maj kl. 22.00]

I princippet et ubetydeligt nederlag, da de nykårede spanske mestre tabte mod Real Sociedad, selvom det betød, at de nu højest kan tangere Chelseas rekord for færrest mål indkasseret i en sæson. En rekord der formentlig skal sikres uden Araujo, der ikke var med mod Real Sociedad, og som også ser ud til at glippe kampen her, ligesom Pedri muligvis kan gøre det.

Sidstnævnte har været Barças mest betydningsfulde spiller i denne sæson, forstået på den måde, at spillet afhænger gevaldigt af, om han er med eller ej.

De møder ude et Real Valladolid-hold, der for alvor mærker presset, efter de i sidste runde røg ned under stregen, da de tabte med 2-0 mod Cádiz. Barcelona har haft det svært mod flere bundhold, der har spillet med intensitet og har forsvaret dybt og godt, og jeg kan også godt se dem få problemer her.

Lisbergs bud: 1X til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Elche – Sevilla 2 (1-2)

[Onsdag d. 24. maj kl. 19.30]

Et eller andet sted har hjemmeholdet ikke mere at spille for, andet end at agere party-pooper i de resterende kampe. Det gjorde de for halvanden uge siden mod Atlético Madrid, og de gjorde det igen i weekenden, da de tog point fra Getafe ude. Nu kan de så forsøge også at snuppe point fra Sevilla og dermed forpurre deres chancer for syvendepladsen.

Sevilla kan selvfølgelig være ligeglade med den syvendeplads, skulle de vinde finalen i Europa League, der spilles onsdag næste uge, men det forventes, at vi ser Mendilibars stærkeste 11 her, og så kan det ske, at de roterer lidt i weekenden i stedet. Det betyder også, at jeg går med en sejr til gæsterne. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Rayo Vallecano 1 (2-1)

[Onsdag d. 24. maj kl. 19.30]

Spansk presse ville gerne have Ancelotti til at forholde sig til kampen mod Valencia umiddelbart efter slutfløjtet, men det ville italieneren ikke. Han ville kun tale om det, der skete med Vinicius Junior, der igen, igen blev offer for flere racistiske tilråb, og som sidst i kampen endte med at blive udvist, da han kom i infight med en Valencia-spiller.

Allerede inden da var kampen blevet stoppet i ti minutter grundet de racistiske råb mod brasilianeren, der forståeligt nok var oppe at køre. En på alle måder forfærdelig sag, men skal jeg forsøge at fokusere lidt på det der sker på banen, så kan vi forvente, at Real Madrid gerne vil vise en trodsreaktion og en støtte til Vinicius, der altså ikke er med her grundet karantæne. Bortset fra ham ligner det ellers et Real Madrid-hold i stærkeste opstilling, der skal op mod naboerne fra Rayo, der har Mario Suárez i karantæne. 

Rayo tabte hjemme mod Espanyol i sidste runde, og de har ikke alverden at spille for, men en udekamp på Bernabéu skal de nok kunne sætte sig op til, og de har det ganske godt mod hold, der gerne vil styre opgørene. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Villarreal – Cádiz 1 (2-0)

[Onsdag d. 24. maj kl. 19.30]

La Ligas badeand er igen oven vande. 2-0-sejren i bundbraget mod Real Valladolid betyder, at Cádiz nu er meget tæt på overlevelse igen. Jeg kan ikke rigtig forklare, hvordan de gør det, for det er som sådan ikke spillet på banen, men det er den tro og intensitet de lægger for dagen, der gør forskellen. Og der skal også lidt tro til, før de kan skrabe yderlige point sammen onsdag. For til opgøret mod Villarreal er de uden ni spillere grundet skader, ligesom Choco Lozano er i karantæne.

Det ville jo være naturstridigt, skulle de tage point fra Villarreal, der fik en flot sejr mod Girona og virker til at ramme en fin form, men de må stadig være lidt skuffede over, at Real Sociedad i weekenden formåede at besejre Barcelona, hvormed deres håb om top 4 led et knæk.

Parejo og Pau Torres er tilbage igen, og selvom Villarreal er holdet, der mestrer Bataczo-disciplinen (At fejle når alt ellers er serveret på et sølvfad) bedre end de fleste, så skal de ganske enkelt kunne tage en sejr onsdag aften mod et skadesramt Cádiz-hold.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,53 – SPIL HER >>*

Espanyol – Atlético Madrid X (1-1)

[Onsdag d. 24. maj kl. 22.00]

Los Periquitos lignede et hold, der var helt væk. Det var om ikke andet min konklusion efter ved selvsyn at have set dem i derbyet mod FC Barcelona, hvor der manglede tæt på alt. Men de rejste sig og fik en flot sejr ude mod Rayo Vallecano, så selvom det stadig dufter af nedrykning, så har de om ikke andet givet sig selv en fin chance, da der kun er et enkelt point op til Getafe over stregen.

Så hvad har Espanyol kunne tage med fra den kamp, når de hjemme møder Atlético Madrid? Bliver det indsatsen fra Barcelona eller fra Rayo, der kommer til at vise sig? Jeg er oprigtig i tvivl, men det står om ikke andet fast, at det igen bliver uden Braithwaite, der også sad over med en skade mod Rayo. Gæsterne er dog noget hårdere ramt af skader, med blandt andre Oblak, Llorente, Depay, Reinildo, Savic og Lemar ude, men de var overbevisende mod Osasuna og tilbageerobrede andenpladsen, efter de havde tabt til bundproppen Elche i i runden forinden. Espanyol har ikke problemer med at score, og de får et point ud af anstrengelserne.

Lisbergs bud: Der scores præcist 2 eller 3 mål i kampen til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Real Betis – Getafe 1 (1-0)

[Onsdag d. 24. maj kl. 22.00]

Pellegrinis mandskab kunne ikke besejre Sevilla i derbyet, og dermed er deres sæson groft sagt forbi, da jeg ikke ser dem hente Villarreal, ligesom jeg ikke tror, de bliver indhentet af Athletic. 

For Getafe er historien lidt en anden, da de efter skuffende 1-1 hjemme mod Elche, godt nok kom over stregen, men formøblede muligheden for også at få den lidt på afstand. Kun bedre indbyrdes regnskab mod Real Valladolid holder dem aktuelt på den rigtige side af stregen, men det kan jeg godt tvivle på, at de også er efter denne runde.

For de får det svært mod Betis, i en kamp der skriger på mange advarsler. Der kommer dog ingen til Miranda, da han blev udvist i slutningen af opgøret mod Sevilla, og derfor er i karantæne til denne kamp. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Mallorca – Valencia X (1-1)

[Torsdag d. 25. maj kl. 19.30]

Barajas tropper tog et stort, og formoder jeg også afgørende, skridt væk fra bunden, da de søndag besejrede Real Madrid i et på alle måder kontroversielt opgør, som beskrevet lidt længere oppe. Med 40 point er der nu fem ned til stregen, og der er faktisk fine muligheder for at øge pointhøsten, når de skal en tur til Mallorca. 

Hjemmeholdet tabte, ikke overraskende, klart til Almería i weekenden, og den intensitet, der er så vigtig for deres måde at spille på, er blevet lidt mindre, siden de sikrede sig en ny sæson. Men hjemme er de stadig giftige, og et point lever begge hold helt sikkert fint med. Valencia særligt, fordi både Musah og Cömert er ude med karantæne efter den voldsomme kamp mod Real Madrid.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Osasuna – Athletic 1 (1-0)

[Torsdag d. 25. maj kl. 21.30]

Principielt set sluttede sæsonen for Osasuna med nederlaget mod Real Madrid i pokalfinalen, men de har faktisk fortsat chancen for at få europæisk fodbold i den kommende sæson. Der ligger dog tre hold over dem i tabellen, og et af dem er Athletic, der lige nu indtager syvendepladsen med tre point flere end torsdagens modstandere.

Athletic fik den forventede sejr mod Celta i sidste runde, men ellers er det svært at finde alverdens komplimenter frem, når snakken falder på Valverdes mandskab, da følelsen lidt er, at de har underpræsteret i store dele af foråret. De er fortsat ramt i defensiven med skader til et par af hjørnestenene, så jeg tror faktisk på, at Osasuna kan hente en sejr og fastholde drømmen om syvendepladsen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af bet365.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Tips fra La Liga

11. dec.
Units 4/10
Tippet til 3.10

Skriv et svar