18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 35. runde i La Liga d. 10. – 13. maj 2024

Barcelona og målfarlige Andreas Christensen skal forsøge at tilbageerobre andenpladsen, mens meget denne weekend kan falde på plads i bunden af tabellen. Nicolai Lisberg varmer op til 35. runde i La Liga, hvor de nykårede mestre og Champions League-finalister fra Real Madrid kan sende Granada ned i den næstbedste række.

(Foto: Sipa US / Alamy Live News)

Deportivo Alavés – Girona 2 (1-3)

Fredag d. 10. maj kl. 21:00

Det kan godt være, der er en masse palaver om Dovbyks handel, da han blev hentet til Girona, og som i det mest utænkelige scenarie ligefrem kan betyde nedrykning for Girona, men på banen leverer den tidligere Superliga-angriber stort, og senest kom han naturligvis også på tavlen mod Barcelona, da Girona vandt slaget om Catalonien og spillede sig op på andenpladsen i ligaen.

Det er på mange måder en vild sæson, de har gang i, og efter lidt nedgang i foråret på bagkant af nederlaget mod Real Madrid, synes jeg, at de har genfundet formen på det seneste med tre sejre i træk. Det er som om, at det at Champions League-pladsen nu er på plads, har frigjort en smule.

Til denne kamp kan jeg derfor også godt se dem ride videre på bølgen. Godt nok har mange af deres pointtab i foråret været på udebane, men Alavés har intet at spille for og er uden Samu helt fremme, da han er i karantæne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Mallorca – Las Palmas 1 (1-0)

Lørdag d. 11. maj kl. 14:00

Jeg havde troet, at Mallorca i sidste weekend kunne tage et afgørende skridt væk fra bunden mod Atlético, men så må de i stedet forsøge at gøre det lørdag mod Las Palmas, der helt efter planen tabte igen, da de i sidste weekend led et 0-2-nederlag mod Real Sociedad.

Pimientas mandskab er det mest formsvage hold i ligaen og går fra nederlag til nederlag, men det gode efterår gør, at de med 99 procents sikkerhed har sikret overlevelse. Dette bør derfor være den klassiske ‘motivationskamp’, hvor hjemmeholdet skal ud at vise, at de har mest på spil.

Las Palmas kommer formentlig til at være mest på bolden, men jeg tror, de knækker nakken på Mallorcas aggressive pres og fysik på dødboldene, selvom formen så sandelig heller ikke er imponerende på den store af de baleariske øer.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,67 – SPIL HER >>*

Villarreal – Sevilla 1 (3-2)

Lørdag d. 11. maj kl. 16:15

To hold med skuffende sæsoner bag sig, men hvor foråret om ikke andet har budt på en form for optimisme frem mod den kommende sæson. Måske mest hos hjemmeholdet, der faktisk har spillet hæderligt i store dele af foråret.

I sidste runde kom de da også fint fra land med en tidlig scoring, men da Comesana blev udvist allerede efter et kvarter, endte det med nederlag mod Celta Vigo. Comesana sidder derfor naturligvis ude, ligesom Loíc Badé i øvrigt også gør det hos gæsterne, der ikke havde nogen problemer med at vinde deres opgør mod Granada, sidst de var i aktion.

Sørloth kom ikke på tavlen sidst, men nordmanden jagter stadig Dovbyk i kampen om at blive dette års Pichichi, og hvis man er villig til at vælge fødslen af ens barn fra til fordel for en udebanekamp, som han gjorde for to uger siden, så behøver vi ikke diskutere, hvorvidt han er motiveret eller ej. Villarreal er det bedst spillende af de to hold og tager sejren, i hvad der godt kan blive en underholdende affære.

Lisbergs bud: 1-tallet og BTS til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Granada – Real Madrid 2 (0-2)

Lørdag d. 11. maj kl. 18:30

Lørdag blev Real Madrid mester, og onsdag spillede de sig så endnu engang i en Champions League finale efter et sandt drama mod Bayern. Ja, der var store kontroverser sidst i den kamp, men det var også et Real Madrid-hold, der leverede en meget, meget flot kamp og i store dele dominerede tyskerne.

Nu skal de så forsøge at spille de sidste fire kampe i ligaen uden at få skader, men samtidig holde profilerne skarpe, så jeg forventer, vi kommer til at se Ancelotti rotere lidt fra kamp til kamp.

Det kan jo blive Granadas fordel, og de har da også brug for en fordel, for pointtab her, og så rykker de ud af La Liga, og mon ikke det bliver tilfældet? For selv med 11 reserver så er Real Madrid et væsentligt bedre hold, som de også beviste mod Cádiz for en uge siden.

Lisbergs bud: Brahim Díaz scorer til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Athletic – Osasuna 1 (2-0)

Lørdag d. 11. maj kl. 21:00

Det var med Williams-brødrene i centrum, at Athletic i sidste weekend vandt med 2-0 ude mod Getafe, da Nico assisterede storebror Iñakis to scoringer. Det blev dog en besværlig opgave at køre sejren i hus, da både Yeray og Paredes blev udvist i anden halvleg, ligesom træner Valverde også blev bedt om at forlade sin plads på bænken i en dramatisk slutfase, hvor Getafe brændte straffe med få minutter igen.

Yeray, Paredes og altså også Valverde er derfor ikke i spil her, så hvad får det af indflydelse? Jeg skal ikke narre nogen ved at tale det op til at være en fordel, men vurderingen er faktisk, at det ikke får den store betydning. For mens Athletic fortsat håber på at kunne klemme sig ind i top 4, så har Osasuna absolut intet at spille for, hvilket vi også har set de seneste par uger. Senest med et 2-0-nederlag hjemme mod Betis, hvor de også blev ramt af røde kort. Først til Moncayola og dernæst til træner Arrasate, så også de mangler lørdag.

Måske de kan finde lidt motivation i en form for derby, men slet ikke nok til, at de får noget med fra kampen.

Lisbergs bud: Athletic fører ved pausen til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Cádiz – Getafe 1 (1-0)

Søndag d. 12. maj kl. 14:00

Det er vist ved at være sidste chance for Cádiz, hvis ikke La Ligas badeand rent faktisk skal synke til bunds. Seks point er der op til Mallorca over stregen med fire runder igen, så der skal snart nogle point på kontoen.

De første af slagsen kan og skal komme mod Getafe, der senest tabte med 2-0 mod Athletic, i et opgør hvor de ikke kunne slå kapital på et overtal, da Greenwood også brændte straffe til sidst. Greenwood, der efter en flot sæson er blevet sat i forbindelse med et skifte til større adresser.

Getafe er det bedste af de to hold, men Cádiz har i flere sæsoner i træk været i stand til at finde noget frem, når det er allermest påkrævet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Celta Vigo 1 (4-2)

Søndag d. 12. maj kl. 16:15

Jeg var skeptisk på Atléticos vegne i sidste uges udekamp mod Mallorca, men selv uden Antoine Griezmann lykkedes det at hente en 1-0-sejr og dermed tage et stort skridt i retningen af kvalifikationen til Champions League. Søndag skal de gerne kunne tage endnu et, når nedrykningstruede Celta Vigo kommer på besøg.
For selvom Celta er kommet fint i gang under Giraldez, og de senest slog Villarreal med 3-2, så har Atlético vundet hele 15 af sine 17 hjemmekampe, og Griezmann er altså med igen.

Jeg kan godt lide denne udgave af Celta, og med en brandvarm nordmand på toppen skal de jo nok få deres chancer på Civitas Metropolitano, men de kan omvendt heller ikke holde Atlético fra at score. Måske vi ligefrem kan se frem til en underholdende og målrig affære?

Lisbergs bud: 1-tallet og BTS til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Valencia – Rayo Vallecano 1 (3-1)

Søndag d. 12. maj kl. 18:30

Skal man være skuffet over, at Valencia formentlig ikke kommer i Europa, eller tilfreds med, at de heller aldrig har været en del af nedrykningskampen? Jeg hælder til det sidste, men forstår så udmærket godt, at der er nogle Valencia-tilhængere, der for blot et par uger siden tillod sig at drømme om mere.

Blot en enkelt sejr i de seneste fem kampe er det blevet til, men sæsonen igennem har deres præstationer været lidt i stimer, og med fire kampe tilbage og et opgør hjemme mod Rayo er det måske tid til at indlede en ny.

Gæsterne har godt nok alle mand klar, mens Baraja igen, igen må se ungdommens vej for at finde sine 11. Det er dog 11, der har væsentlig mere kvalitet end Rayos foretrukne og vigtigst af alt også en større tro på tilværelsen trods øjeblikkelig formkrise.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,28 – SPIL HER >>*

Real Betis – Almería 1 (2-0)

Søndag d. 12. maj kl. 21:00

Pellegrinis fremtid er fortsat til intern debat i klubben, men chileneren er godt i gang med at gøre det, han har haft for vane de seneste par sæsoner – føre Betis i Europa. For efter sejren mod Osasuna har de nu fem point ned til Valencia på ottendepladsen, mens der også kun er to point op til Real Sociedad, der skal på en svær kamp i Barcelona mandag aften.

Opgaven for Betis i søndagens sene kamp bør være alt andet end svær, når allerede nedrykkede Almería kigger forbi Benito Villamarín. Ja, de vandt i weekenden ude mod Rayo, men måske det næsten siger mest om Rayos forfatning.

De er fortsat uden Ramazani, ligesom César Montes også er i karantæne, så det skal ganske enkelt være tre point til Betis.

Lisbergs bud: Betis vinder uden at indkassere til odds 2,27 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Real Sociedad 1 (2-0)

Mandag d. 13. maj kl. 21:00

Med nederlaget mod Girona måtte Barcelona ikke blot se Real Madrid endegyldigt sikre sig titlen, de måtte også overgive andenpladsen til Girona. En andenplads der giver adgang til den spanske Super Cup næste år og kaster fem millioner euro af sig. Så den plads vil de naturligvis gerne have igen i den østligste del af Catalonien.

Det kræver formentlig, at de kan slå Real Sociedad, der omvendt kæmper for at holde fast i sjettepladsen og deltagelse i næste års Europa League. La Real har spillet rigtig fint med mod de store i både Champions League og La Liga, men ofte har de manglet det sidste for også at få point i de kampe. Senest så vi det mod Real Madrid, hvor de skabte flere store chancer, men manglede skarpheden.

Barcelona spillede faktisk en rigtig fin kamp mod Girona, indtil Sergio Robertos fejl blev dyr, og rygraden af holdet faldt ud, så mon ikke de har lært lidt, og gæsterne igen kommer til kort mod en af de store.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar