18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 34. runde i La Liga d. 3. – 6. maj 2024

Real Madrid kan vinde det spanske mesterskab i denne runde, men det kræver en hjælpende hånd fra Girona, der tager imod Barcelona i rundens største kamp. Spanskboende Nicolai Lisberg melder ind med sit syn på 34. spillerunde, der også kan byde på nedrykker nummer to.

Alamy

Getafe – Athletic X (1-1)

Fredag d. 3. maj kl. 21:00

Med seks point op til Atlético på fjerdepladsen er det ved at være sidste chance, hvis Athletic skal krone en allerede historisk sæson med en plads i næste års Champions League. Der venter dog dem en svær udekamp mod Getafe fredag aften, i et opgør der forhåbentlig ikke bliver overskygget af de racistiske episoder, som vi har set i Getafe tidligere på foråret, og som Nico Wilmanns også blev offer for i sidste runde, da Athletic mødte Atlético

Hjemmeholdet er ikke helt ude af kampen om Conference League, omend det vil kræve noget af en præstation, men det er mere for at understrege, at de også har noget på spil her.

Gæsterne er favoritter, og har flere offensive kort at spille, selvom Getafe måske har det bedste i Greenwood, og med ham i storform kan jeg godt se, at Getafe kan drille Athletic.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Las Palmas 1 (3-0)

Lørdag d. 4. maj kl. 14:00

Der er al mulig grund til at frygte endnu et pointtab, men Real Sociedad skal ganske enkelt vinde mod Las Palmas, der er inde i en forfærdelig stime, hvor de går fra nederlag til nederlag.

La Real tabte også sidste fredag hjemme, men de spillede faktisk en rigtig fin kamp mod Real Madrid, men det var den gamle sang om, at de bare ikke kan score. En rigtig skarpretter på dette hold, og så kæmpede de med om top 4 i stedet for at at kæmpe for at fastholde deres europæiske spot.

Zubimendi og Zubeldia er igen ukampdygtige, men selvom det er to store profiler at måtte undvære, så bliver det længere fremme på banen, at de skal se, om Oyarzabal, Kubo, Barretnetxea med flere endelig kan fremvise en form for skarphed. Gør de det, tager de også de tre point mod Las Palmas, der skal være glade for, at sæsonen går på hæld, for det er lidt af en deroute, de har gang i.

Lisbergs bud: Real Sociedad -1 (EH) til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Cádiz 1 (2-0)

Lørdag d. 4. maj kl. 16:15

Lørdag kan Real Madrid blive spanske mestre. Det kræver dog, at de henter flere point mod Cádiz, end Barcelona formår at gøre mod Girona. Den catalanske kamp kan de jo ikke influere, men de kan i første omgang koncentrere sig om at vinde sin egen, når nedrykningstruede Cádiz kommer på besøg.

Real Madrid er rundens største favorit, men de skal i aktion allerede onsdag igen mod Bayern, hvor tyskerne kommer på besøg efter 2-2 i en hæsblæsende første semifinalekamp. Jeg tror ikke, at det er utænkeligt, at vi kan se 11 udskiftninger i truppen, eller i hvert fald tæt på, og det betyder også et længe ventet comeback til Courtois.

Så mange udskiftninger skaber en anden rytme på holdet, og fokus er nok også allerede fremme ved onsdagen, men selv med 11 reserver, så er Camavinga, Modric, Brahim og alle de andre stadig en klasse eller to over Cádiz’ udvalgte.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder uden at indkassere til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Girona – FC Barcelona X (2-2)

Lørdag d. 4. maj kl. 18:30

Det var en af sæsonens bedste kampe, da Girona i den omvendte kamp slog Barcelona med 4-3 i et brag af en fodboldkamp på Montjuïc. Nu mødes de så på Montilivi, og hvorfor skulle det ikke også kunne blive et festfyrværkeri? For hjemmeholdet kan med en sejr gå forbi Barcelona på andenpladsen og dermed indtage den position, der også giver adgang til den spanske Super Cup i den kommende sæson og yderligere sikre fem millioner euro i klubkassen.

Girona er fantastiske på eget græs, hvor de også har slået Atlético tidligere på sæsonen, og der er ingen tvivl om, at Michel kommer til at opildne sine spillere til at komme farende fra start og være tro med deres koncept.

Barcelona vil ganske givet forsøget at dominere på bolden, men vi så mod Valencia, hvordan de relativt let kunne overspilles, i en kamp hvor Araujo igen så lidt tvivlsom ud i et par situationer. Jeg synes, det er et meget lige opgør, vi har i vente, og jeg kan godt se den ende uafgjort, men først og fremmest ligner det en kamp med mål.

Lisbergs bud: X’et og BTS til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Mallorca – Atlético Madrid 1 (1-0)

Lørdag d. 4. maj kl. 21:00

Det kan blive en rigtig god dag for Mallorca, der i tilfælde af nederlag til Cádiz med en sejr her kan slå et afgørende hul ned til stregen. Jeg bryder mig som udgangspunkt ikke om udtrykket finaler, for der er jo intet trofæ på spil, men Aguirre vil kunne motivere sit hold med ordene om, at tre point næsten sikrer overlevelse.

Og det tror jeg faktisk på, at de henter. Af flere forskellige grunde. Formen har godt nok været lidt dalende efter pokalfinalen, men de er stadig modbydelige at spille mod på hjemmebane, hvor de kan lukke alle hold ned. De er gode i omstillingerne og på dødbolde, Atlético er jammerlige, decideret jammerlige, på udebane i denne sæson, og så rejser Simeone til ferieøen uden Griezmann, der er i karantæne. Jeg synes ganske enkelt, at bookmakerne overvurderer Atlético i denne kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,74 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Osasuna – Real Betis X (0-0)

Søndag d. 5. maj kl. 14:00

Skulle der have været en vinder i det intense Sevilla-derby i weekenden, så var det nok Betis, men Pellegrinis mandskab måtte nøjes med 1-1, i en kamp der på mange måder havde Isco i centrum. Som målscorer og som modtager af et gult kort, der betyder, at han sidder ude i denne kamp.

Når han har været fraværende, har vi set, at Betis’ offensiv slet ikke hænger sammen på samme måde, så hvad får hans fravær af betydning denne søndag?

Også hos Osasuna har de store fravær at forholde sig til. Topscorer Budimir sidder stadig ude efter at have brækket et par ribben for et par uger tilbage. Moi Gomez meldes tvivlsom, mens David Garcia med sikkerhed glipper kampen for Osasuna, der har tabt fem af de sidste seks kampe og absolut intet har at spille for.

To hold uden deres vigtige offensive profiler. Måske er det her, vi finder rundens obligatoriske 0-0-kamp.

Lisbergs bud: 0-0 til odds 9,40 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Villarreal X (2-2)

Søndag d. 5. maj kl. 16:15

Der er norsk angrebsduel, når Celtas Jørgen Strand Larsen møder Villarreals Alexander Sørloth. Sidstnævnte er brandvarm for tiden og er nu kun to mål fra Dovbyk på topscorerlisten, så den tidligere FC Midtjylland-angriber har i høj grad chancen for at slutte som Pichichi i denne sæson.
Mod Celta kommer der ganske givet rig mulighed for at udbygge måltotalen, da de lyseblå fra Galicien er det hold, der har lukket tredje flest mål ind i sæsonen.

I bund og grund skal Villarreal helst have en sejr for at holde liv i drømmen om top 7, mens Celta i bundkampen nok kan være meget tilfredse med et enkelt point, hvis Cádiz som ventet taber lørdag i Madrid. Norske angribere i centrum, men kommer der også en vinder?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Valencia – Deportivo Alavés 1 (2-0)

Søndag d. 5. maj kl. 18:30

Udvisningen af Marmadashvili blev dyr for Valencia, da de foran 2-1 mod Barcelona endte med at tabe 4-2 på et par sene scoringer af Lewandowski. Den georgiske keeper, der har været blandt sæsonens bedste, sidder derfor ude med karantæne her, og det giver næsten sig selv, at der svækker los che.

Men dog ikke mere, end at de stadig er store favoritter til at tage sejren mod Alavés, selvom baskerne overbevisende slog Celta Vigo i sidste runde med hele 3-0. Deres anden sejr i træk, og dermed er de stort set sikret overlevelse, så jeg forventer motivationen må være stærkest hos hjemmeholdet, der foruden deres førstekeeper også må se bort fra Fran Pérez, Gayà og langtidsskadede Diakhaby.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,17 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Almería 1 (1-0)

Søndag d. 5. maj kl. 21:00

Det har været verdens dårligst bevarede hemmelighed, at Almería ville rykke ned. Sidste weekend blev det så officielt, da de på symptomatisk vis tabte med 3-1 hjemme mod Getafe.

Rayo gjorde det ikke bedre ved at tabe 3-0 mod Villarreal, og som flere gange proklameret i disse spanske optakter, så har det ikke set særlig godt ud, siden Iñigo overtog dette hold. De skal dog stadig kunne slå nedrykkere fra Almería, der rejser til Madrid uden Ramazani, Viera og Robertone, der alle er i karantæne, akkurat som hjemmeholdets Cisse også er det.

Almerías seneste sejr i denne sæson kom godt nok på udebane mod et svagt spillende mandskab, men med så markante fravær tror jeg ikke på, at de kommer fra Vallecas med point.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,97 – SPIL HER >>*

Sevilla – Granada 1 (2-0)

Mandag d. 6. maj kl. 21:00

I sidste runde blev det Almería, og i denne runde kan det så blive Granada, der endegyldigt tager elevatoren ned i den næstbedste spanske række. Det kræver dog, at både Celta og Mallorca vinder, mens Granada selv taber ude mod Sevilla mandag aften.

Sidstnævnte scenarie er bestemt ikke urealistisk. Godt nok har de nu hentet syv point i deres seneste tre kampe og virker til at have fundet “storformen” på det helt forkerte tidspunkt, men deres to sejre de sidste par uger er kommet mod Alavés og Osasuna hjemme, så lad os ikke falde på halen over dette Granada-hold.

Det skal vi bestemt heller ikke gøre over Sevilla, men de er faktisk endnu bedre kørende med ti point i de sidste fire kampe, så selvom de har mange skader, og Suso er i karantæne, så leder Sergio Ramos resten af Sevilla til nye tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar