18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 34. runde i La Liga d. 29. april – 2. maj 2022

Et enkelt point gør Real Madrid til spanske mestre, mens der er hård kamp om Champions League pladserne efter Barcelonas formdyk. Endelig er det ved at være sidste udkald for Levante og Alavés i bunden af tabellen. Nicolai Lisberg ser nærmere på en hæsblæsende 34. spillerunde af La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Sevilla – Cádiz 1 (1-0)

To hold med en del på spil, men i hver sin ende af tabellen, og hvor formkurven faktisk kun er marginalt bedre hos hjemmeholdet end gæsterne, der som bekendt chokerede på Camp Nou med en sejr, inden de så tabte med 3-2 til Athletic i seneste runde.

De er blevet væsentlig bedre organiseret siden trænerskiftet, og mod et Sevilla-mandskab, hvis store problem er at score, så ligner det et opgør, hvor hjemmeholdet skal forsøge at dirke gæsternes defensiv op i en kamp med mange dueller og knap så meget smukt spil. Rafa Mir er i karantæne for Sevilla, der trods offensive kvaler skal kunne tage en spinkel sejr og dermed næsten cementere deres top 4 placering.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,58 – SPIL HER >>*

Deportivo Alavés – Villarreal 1 (2-1)

De gjorde, hvad de kunne, men der var klasseforskel, da Villarreal onsdag tabte med 2-0 mod Liverpool. Det kræver altså et mindre mirakel, hvis de skal vende det resultat i returen på tirsdag, men det får ganske givet et skud. Emery skiftede 11 mand mellem de to Bayern-kampe i kvartfinalerne, så kunne han finde på at gøre noget lignende her?

Med Betis’ sejr i pokalen i lørdag er syvende pladsen nu adgangsgivende til Conference League, men jeg tror ganske enkelt ikke, det fylder det store hos Emery her og nu, hvorfor vi sagtens kan se flere udskiftninger. Det kan blive Alavés’ held, da de er presset til sejr. Vi nærmer os et tidspunkt af sæsonen, hvor motivationen alene kan give sejre, og det må alt andet lige være hjemmeholdet, der har mest at spille for.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Espanyol 1 (2-1)

Et enkelt point, og så er Real Madrid mestre. Det burde jo være muligt mod udesvage Espanyol, men ligesom med Villarreal, så har Real Madrid også en kamp i den kommende uge, der formentlig fylder mere. Fem kampe til at sikre et enkelt point skal nok lykkes uanset hvad, så det bliver et reservespækket Real Madrid-hold, som Ancelotti sender på banen lørdag. Faktisk i en sådan grad, at spanske medier forventer, at det kun er Rodrygo, der får genvalg i forhold til kampen mod Manchester City.

Nacho og Militao er begge ude med karantæner, mens de øvrige profiler spares. Espanyol vandt den omvendte kamp, og kan måske øjne muligheden for et point, så de når de magiske 40, men de har haft deres bedste tid i denne sæson, så selvom Real Madrid kommer med alle reserverne, så tror jeg fortsat på, at de henter en sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Valencia – Levante X (2-2)

Der er lokalopgør, og det alene burde jo betyde, at motivationen er stor hos begge mandskaber. Hos Valencia kan jeg dog godt forestille mig, at de stadig er ramt efter den tabte finale i Copa del Rey mod Betis. Deres sæson er dermed forbi, og så skal der formentlig mere end en kamp mod Levante til for at sætte sig op. Kunne det endda være en mulighed for Bordalás til at se nogle af de yngre spillere an?

Levante skal have point og helst alle tre, hvis deres storstilede comeback fortsat skal holdes i live. Det gør også, at jeg tror, de kommer aggressivt ud til kampen, og mod et Valencia-hold, der måske ikke er på 100 procent, så kan det danne grobund for en rigtig interessant kamp med mange mål.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Athletic Club – Atlético Madrid X (0-0)

Med fire point ned til Betis på femtepladsen kan Atlético og Diego Simeone endnu ikke sætte flueben ud for Champions League til den kommende sæson, så de skal gerne have noget med hjem fra Baskerlandet, og det tror jeg også de får, selvom de skuffende tabte til Mallorca, da de sidst spillede ude, og blot fik 0-0 mod Osasuna i seneste runde.

Det er med andre ord målscoringen, der fortsat er et problem, og med Joao Felix ude i resten af sæsonen er den vigtigste spiller i forhold til at sætte sine medspillere i scene fraværende. Athletic scorede hele tre gange mod Cádiz i seneste runde, men det er fortsat et af de mest ineffektive hold i ligaen, så selvom Atlético er uden Savic, der har karantæne, så kommer de ikke til at skabe alverden. Marcelino og Simeone er to af de bedste trænere i forhold til at organisere deres mandskaber og som begge kører en stram 4-4-2. Jeg har svært ved at se, at det skulle kaste alverdens scoringer af sig.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Elche – Osasuna 1 (1-0)

Med to sejre i træk, og to clean sheets, har Elche ramt formen på det helt rigtige tidspunkt. Imponerende ikke mindst taget i betragtning af, at de to sejre er kommet i en periode, hvor Lucas Boyé er ude med en skade, der også holder ham ude at dette opgør. En ny sejr mod Osasuna og så er det lige før, at de er sikret overlevelse.

Der er Osasuna allerede efter ni point i de seneste fem runder, så hvad er der tilbage at spille for? To afværgede straffe fra Herrera afholdt dem fra at få ørene i maskinen mod Real Madrid sidst de var i aktion, så mod et top tændt Elche hold, kan de godt få det svært.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Granada – Celta Vigo X (1-1)

Jeg har flere gange omtalt Granada som en tumling, der altid formår at rejse sig, selv når det ser værst ud, og lige nu ser det for alvor svært ud. De er røget under stregen, og så har de et væld af fravær til denne vigtige kamp søndag. Duarte, Quini og Víctor Díaz er alle ude med karantæne, mens spillere som Machís og Gonalons er tvivlsomme. De mange afbud kan betyde, at Sergio Barcia får sin første start i denne sæson i midterforsvaret, og kan han virkelig levere mod Celta Vigos offensiv?

Celta er endnu ikke matematisk sikret overlevelse, men det kan de blive med en sejr her. De er dog heller ikke videre godt spillende og må til opgøret undvære Solari og Murillo, der har karantæne, mens Mallo er ude med en skade.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,38 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Real Sociedad  2 (1-2)

Jeg var overbevist om, at Rayo var gået i stå, og at de ville blive en del af nedrykningskampen. Men så ændrede tre dage i Barcelona det hele. Først vandt de 1-0 ude mod Espanyol, og tre dage senere vandt de sensationelt med 1-0 mod Barcelona på Camp Nou. Noget af en præstation af et hold, der på få dage fordoblede antallet af point på udebane i sæsonen. Med ti point ned til stregen er de nu i realiteten sikret, men de håber selvfølgelig på, at de kan gøre arbejdet færdigt hjemme, selvom de må undvære Balliu, der har raget for mange kort sammen.

Hos Real Sociedad kostede ineffektivitet dyrt, da de tabte til Barcelona, og deres Champions League drømme ser ud til at være braste i denne omgang. Der er dog stadig Europa League, der skal sikres, og præstationen mod Barcelona var særdeles opløftende, så jeg har dem faktisk som små favoritter, selvom Silva fortsat er i karantæne. Isak og Sørloth kan ganske enkelt ikke være lige så ufarlige to kampe i træk.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Mallorca 1 (2-0)

For første gang nogensinde har Barcelona tabt tre hjemmekampe i træk. Det er i sig selv voldsomt, og når vi tager med i beregningen, at det er mod Frankfurt, Cádiz’ reserver og Rayo Vallecano, ja så er det ganske enkelt chokerende.

Champions League er pludselig kommet i fare igen for Xavis tropper, der har haft svært ved at kompensere for fraværet af både Piqué og særligt Pedri.

Mallorca slog for nyligt Atlético Madrid, og de kæmper en brav kamp for at holde sig oppe, så de kommer med en tro på, at også de kan få point mod Barcelona, men tro gør det ikke alene.

De er blevet bedre i duellerne under Aguirre, og Barcelona har haft det svært mod fysisk stærke hold på det seneste. Jeg har svært ved at se, at hjemmeholdet ligefrem ruller hen over Mallorca, men de skal selvfølgelig kunne tage de tre point.

Lisbergs bud: Barcelona fører ved pausen til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Getafe – Real Betis 1 (1-0)

Hvis de ellers er blevet færdige med at fejre triumfen i pokalturneringen efter sejren over Valencia, så venter der fortsat Betis et par store kampe i sæsonen. Europa League er allerede sikret, men de har kun fire point op til Atlético Madrid på fjerdepladsen. Skal de indhentes, så skal de vinde ude mod Getafe, men det kan sagtens blive vanskeligt.

Hjemmeholdet kommer med en 2-0-triumf mod Celta Vigo i bagagen, og velvidende om at en ny sejr næsten sikrer overlevelse. Det bliver en tæt duel, men motivation, samt mental træthed hos gæsterne, kan meget vel være det, der lige akkurat giver Getafe sejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar