18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 33. runde i La Liga d. 28. – 29. april 2021

Fire hold har været en kamp bagud indtil nu i La Liga, hvilket også har gjort at ligaen ikke har vist sit sande billede. For faktum er nemlig at et af disse hold er FC Barcelona, der med en sejr kan overhale begge Madrid-klubberne og stryge op på en 1. plads. I bunden kan Valladolid også hente tre livsvigtige point, hvis de henter en sejr mod Bilbao. Nicolai Lisberg kommer her med sit skriv til disse to kampe.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg


Athletic – Real Valladolid 1 (2-1)

En enkelt sejr kan gøre en stor forskel. For før lød fortællingen om Athletic, at de ikke havde vundet i fem kampe i træk, men nu lyder den i stedet på seks kampe uden nederlag. For med sejren mod Atlético Madrid brød Marcelinos mandskab stimen af uafgjorte kampe, og de gjorde det med et hold, der havde skader til et par profiler. Det har de for så vidt stadigvæk med Muniain, Berchiche og Capa ude, mens Yeray Álvarez er tvivlsom.

Hos gæsterne har de også spillet lidt for mange uafgjorte, senest da det lidt skuffende blot blev til 1-1 mod Cádiz hjemme. Dermed er de nu oppe på seks kampe i træk uden sejr, og kun en enkelt gang er det lykkedes for Valladolid at holde buret rent i de seks kampe. De er under stregen, men de kommer ikke til Bilbao for at sætte sig på spillet, og kan de slippe af sted med et enkelt point, så er de ganske givet godt tilfredse. Slutprogrammet er i den svære ende for Valladolid med kampe mod Betis, Sociedad og Villarreal, så de kan ikke tillade sig at sælge denne kamp.

Med skader til flere profiler hos Athletic vil det ikke være utænkeligt, at Valladolid kan få tilkæmpet sig det ene point, men de virker til rent spillemæssigt at være gået lidt i stå, så jeg satser i stedet på en snæver sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: Athletic Bilbao vinder med præcist ét mål til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Barcelona – Granada 1 (3-0)

Da 2020 gik på hæld, var der mange verden over, der håbede på et bedre 2021 efter et år fyldt med corona og forfærdeligheder. Det gjorde de også i Barcelona. Året lukkede ned med et skuffende uafgjort resultat hjemme mod Eibar, og Barcelona, der havde oplevet den ene skandale efter den anden i 2020, lignede et hold, der ville gå et tumultarisk 2021 i møde, hvor al snak om mesterskab var væk, og det faktisk mere lignede en sæson, hvor målet var at slutte i top 4. Torsdag er det præcis fire måneder siden, at Barcelona spillede 1-1 mod Eibar og var milevidt fra Atlético Madrid i tabellen, men efter et forrygende forår står vi nu i en situation, hvor Barcelona med en sejr hjemme mod Granada kan spille sig op på førstepladsen i ligaen for første gang i sæsonen.

Og det kommer til at ske. Sidste uges sejr mod Villarreal viste nemlig noget af styrken hos holdet, hvor en fabelagtig Griezmann pludselig lignede den spiller, som Barcelona forventede, han ville blive, da de købte ham i forrige sæson. Alle kan danse en sommer, og Griezmann har næppe knækket koden i Barcelona på baggrund af en enkelt god kamp, men der er flere, der kan byde sig til for tiden, nu hvor eksempelvis Pedri oplever et lille formdyk.

Barcelona har siden december måned vundet 14 ud af 16 opgør, og de er tilbage som det bedste bud på en vinder af La Liga.

Granada har tabt ti ud af 16 udekampe i sæsonen, og de er potentielt uden ni spillere til denne kamp. I det omvendte opgør vandt Barcelona med 4-0, og selvom de måske ikke når op på samme cifre denne gang, så er Granada det hold, der har indkasseret flest mål i hele La Liga.

Lisbergs bud: Barcelona -1,5 (AH) til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar