18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 33. runde i La Liga d. 19. – 21. april 2022

Ophører Real Madrids held og dygtighed mod Osasuna? Bryder Barcelona den dårlige stime mod Real Sociedad, og hvem tager afgørende skridt i den tætte bundkamp? Nicolai Lisberg leverer svar til alle de spørgsmål og mange flere i sin optakt til samtlige kampe i 33. spillerunde af La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Mallorca – Deportivo Alavés 1 (1-0)

Sejren mod Atlético Madrid gav ikke just vinger, for Mallorca tabte klart mod Elche lørdag. Faktisk så klart, at de 3-0 var billigt sluppet, da Elche havde let ved at spille sig igennem på indersiden af begge backs hos øboerne.

Det er bekymrende, at man kan falde så meget i forhold til defensiv organisation, så hvor efterlader det dem forud for endnu en neglebider? Alavés fik en sejr mod Rayo Vallecano og holdt liv i håbet om overlevelse, men skal det håb fastholdes, kræver det en sejr mod Mallorca.

Det er to hold, der ikke har vist alverden på det seneste, men Mallorca har hjemme ramt et topniveau, som jeg endnu har til gode at se fra Alavés i 2022, så en spinkel sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Real Betis – Elche 1 (2-0)

De har ganske givet ærgret sig i Betis over at se Atlético Madrid score i absolut sidste sekund mod Elche, for dermed blev afstanden til fjerdepladsen og potentiel Champions League det større. Omvendt kan de så glæde sig over en helstøbt indsats ude mod Real Sociedad fredag, der gav et fortjent point, da ingen af de to mandskaber kunne finde vej til nettet.

I weekenden gælder det så en af klubbens største kampene i nyere tid, når Valencia venter i finalen i pokalen, og hvad betyder det så for denne kamp? Pellegrini har i alle turneringer stillet tæt på stærkeste opstilling i hver kamp, men kunne han alligevel spare en spiller eller to forud for finalen?

Elche spillede måske sæsonens bedste kamp, og særligt i første halvleg var de flyvende, da de udraderede Mallorca med 3-0 hjemme og lagde noget der minder om afgørende afstand til stregen. De skal nok hente flere point til samlingen, men det bliver ikke på Benito Villamarín.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Villarreal – Valencia 1 (2-1)

Der er derby, og det er med to hold, der faktisk har blikket rettet lidt længere frem. For lørdag spiller Valencia finale mod Betis i Copa del Rey, og udover en titel så handler det også om at sikre sig adgang til europæisk fodbold, for det når de ikke gennem ligaen, efter de skuffende tabte med 2-1 mod Osasuna i weekenden på Mestalla. For Villarreal gælder det kampen mod Liverpool i semifinalen i Champions League, og det er værd at huske, at da de skulle møde Bayern i returen sparede Emery 11 spillere mod Athletic

Det gør han dog ikke denne gang, men der var store rotationer på det hold, der slog Getafe ude med 2-1 i weekenden, og som dermed holder fast i den syvendeplads, der giver Conference League, såfremt Valencia ikke vinder Copa del Rey.

Da der ikke er La Liga i weekenden, har Villarreal længere tid til at forberede sig til deres kamp mod Liverpool, end Valencia har til deres opgør mod Betis, og det kan godt få afgørende indflydelse i forhold til, hvordan de to trænere vælger at stille op. Jeg forventer ikke stærkeste opstilling hos nogen af mandskaberne, men Villarreal må hjemme være favorit til en sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Granada 1 (3-0)

Det var Atlético, som vi kendte dem, sådan som de tog sig ud søndag eftermiddag. Lidende, dramatisk og med en knap sejr i absolut sidste sekund, da de trods en mand i undertal vandt med 2-1 mod Espanyol. En vigtig sejr i bestræbelserne på at sikre den Champions League plads, som der er så hård kamp om.

I den anden ende af tabellen kæmper Granada en hård kamp for at undgå nedrykning, men 1-4 mod en anden nedrykningskandidat fra Levante er ikke just måden, man sikrer overlevelse på. Et eller andet sted har denne kamp alle ingredienserne til at blive en ”batacazo” for Atlético, hvor de dummer sig i en kamp, hvor alt er timet og tilrettelagt. Men der har været noget i nogle af de foregående opgør mellem de to (6-1 på Wanda i seneste sæson), der faktisk får mig til at gå i den anden grøft og med en tro på, at Atlético henter en sjælden sikker sejr. De er nu videre efter Champions League kampen mod City og kan fokusere på ligaen, selvom det taler i mod en sikker sejr, at Joao Felix sent mandag aften bekræftede, at han misser resten af sæsonen.

Lisbergs bud: Atlético fører ved pausen til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Getafe X (1-1)

Jeg havde ærlig talt troet, at Getafe på nuværende tidspunkt ville have lagt afgørende afstand til bunden, efter de i begyndelsen af året begyndte at ramme deres potentiale, men et par nederlag, senest hjemme mod Villarreal, har nu igen sendt dem i fare for nedrykning.

Uden for fare er til gengæld Galiciens helte, da de på fornem vis hentede en udesejr mod Athletic søndag aften, da de kunne drage vest på med en 2-0-sejr i bagagen. Celta er favorit, men de har haft det bedst på udebane i denne sæson, så kan Getafe slippe af sted med et enkelt point?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Osasuna – Real Madrid X (1-1)

Med 2-1 ude mod Valencia gjorde Osasuna mine bekymringer til skamme, da jeg havde troet, at sæsonen i store træk var ovre for deres vedkommende. Så kan de nu også levere noget mod Real Madrid, der har en midtugekamp mod Manchester City at skulle forholde sig til? Ancelotti har benyttet sig af Once de Galla gennem hele sæsonen, og gjorde det også mod Sevilla, hvor man nok engang leverede et af de comebacks, man efterhånden har stort kørekort i, da 0-2 blev vendt til 3-2 i anden halvleg.

Selvfølgelig med Benzema som matchwinner, men efter en stor præstation af Rodrygo. Camavinga var godt nok valgt til startopstillingen i det opgør, men det var fordi, Casemiro havde karantæne, så mon ikke brasilianeren glider ind på sin vante plads her? Jeg tror det.
 
Det vil være typisk Real Madrid at levere mod de store, for så at komme i problemer mod de små, og derfor jagter jeg det velbetalte X, der med Barcelonas seneste pointtab faktisk heller ikke er så skidt endda.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Espanyol – Rayo Vallecano 1 (2-0)

Det vel nok de to hold i ligaen, hvor der er størst forskel ude og hjemme. 59 point har de to mandskaber tilsammen hentet på eget græs, mens det kun er 14 af slagsen ude. Begge tabte da derfor ikke overraskende på udebane i weekenden, men særligt for Espanyols vedkommende gjorde det ekstra ondt, da Atléticos mål blev scoret i ti minutters overtid. 

Vi kan  sagtens begynde at kigge på individuel og kollektiv form samt alverdens statistikker, men alene det faktum, at kampens spilles på Espanyols hjemmebane gør, at der ikke bør være tvivl om, hvor x’et på din kupon skal sættes. Særligt fordi bookmakerne leverer rigtig fine odds på 1-tallet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,54 – SPIL HER >>*

Levante – Sevilla X (1-1)

La remontada. Det er noget af et comeback, som Levante har gang i, og det vil være ret så fantastisk, skulle de ligefrem sikre overlevelse efter den start, de fik på sæsonen. Men der er faktisk grund til at tro på, det kan lade sig gøre, efter de på fornem vis vandt med hele 4-1 i weekenden mod Granada.

Sevilla så også ud til at være på vej mod en fornem sejr, da de førte med 2-0 mod Real Madrid efter en stærk indledning på kampen, men i anden halvleg blev de sat under et anderledes pres, og så tabte de 3-2. Det kræver lidt at rejse sig efter den kamp, og det er et mandskab, der har været langt fra efterårets form, så måske Levante kan lukrere på det.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Cádiz – Athletic X (0-0)

Cádiz tog mindre sensationelt alle tre point, da de mandag gæstede Barcelona, og vandt med 1-0. Da Rayo Vallecano, Granada og Mallorca alle tabte, så røg de op over stregen. At flere ting gik deres vej i sejren på Camp Nou skal ikke tage noget fra Cádiz, der igen har fundet den defensive stabilitet, der i sidste sæson gav dem så mange snævre sejre. En stor runde for Jens Jønsson og co., hvor eneste negative aspekt vel var, at både Levante og Alavés vandt, så der er blevet flere hold at bekymre sig om i bunden af tabellen.

Marcelino har ganske givet nok af bekymringer hos baskerne, for det fungerede ikke søndag aften, da de tabte med 2-0 til Celta, og de har tidligere haft det svært mod Cádiz. Baskerne kan ikke score, og Cádiz er igen gode til at spille til nul. Under 2,5 mål virker selvskrevet, men heller ikke videre godt betalt, så jeg går med X’et.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – FC Barcelona 2 (1-2)

0-0 hjemme mod Real Betis samtidig med at Atlético tog en sen sejr mod Espanyol. Det var ikke just sådan, Real Sociedad havde håbet, at weekendens runde ville udvikle sig, for efter en god periode ser det nu igen svært ud at skulle kvalificere til Champions League.

Svær bliver kampen hjemme mod Barcelona også, selvom catalanerne tidligere har haft det vanskeligt, når de skulle en tur til San Sebástian. Denne gang bliver turen dog lidt lettere af, at de ikke skal bekymre sig om David Silva, da han blev udvist mod Betis og derfor glipper kampen. Barcelona skulle mandag have rejst sig oven på nederlaget mod Frankfurt i Europa League, men det blev til det andet nederlag i træk, da de tabte med 1-0 mod Cádiz.

Det bliver ganske givet tæt mod et hjemmehold, der har den ret så besynderlige målscore 12-6 på eget græsså det er jo lige før, jeg tror på målfest, når jeg spår en 2-1-sejr til gæsterne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,22 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Se også:

Skriv et svar