18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 32. runde i La Liga d. 24. – 26. april 2021

Atletico Madrid, Real Madrid, Barcelona og Sevilla hentede alle 3 point i den seneste runde, hvilket også betyder at mesterskabsræset mindst er lige så spændende. Atletico Madrid er muligvis ved at rejse sig selv for asken, og indtager lige nu førerpladsen. Nicolai Lisberg giver her sit bud på hvad samtlige kampe i runde 32 ender ud med.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg


Elche – Levante 2 (1-2)

Det er ikke fordi, Elche på noget tidspunkt af sæsonen har storspillet, men de er nu oppe på syv kampe i træk uden sejr, og det er ikke just den bedste tid at komme ind i en formkrise, når man ligger under stregen, og der blot mangler seks runder af sæsonen.

Gæsterne har tabt to i træk, men det har været mod Villarreal og Sevilla, så selvom jeg erkender, at de heller ikke rammer topformen i øjeblikket, så er de i min optik stadig favoritter til at hente tre point lørdag middag. Der har ikke været den store forskel mellem Levante ude og hjemme i denne sæson, og så er det værd at fokusere på, at Elche er uden hele fire stamspillere. Carillo er fortsat skadet, mens Verdú, Rigoni og Milla alle sidder ude med karantæne på dette kritiske tidspunkt af sæsonen.

Levante har Rochina i karantæne og skader til blandt andre Vukcevic og Radoja, men særligt offensivt har de i Roger og Morales en duo, der kommer til at volde Elche defensiven store problemer. Levante får point mod Elche, men det bliver snært, om det bliver en sejr, eller de må nøjes med et enkelt point.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,49 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – Cádiz 1 (1-0)

Oprykkerne lagde hårdt fra land med fire udesejre i træk, heraf to mod Athletic og Real Madrid, men siden da er det blot blevet til en enkelt gevinst på fremmet græs for Cádiz, der næsten kan dufte overlevelse og endnu en sæson i La Liga. I midtugen kunne de som ventet ikke gøre det store mod Real Madrid og tabte sikkert med 0-3, og nu venter så en udebanetur til Valladolid.

Et enkelt point vil være glimrende for gæsterne, og mod et Valladolid-hold, der er uden sejr i de fem seneste kampe, hvoraf tre er endt uafgjort, ville det da også være oplagt at satse på et X. Jeg vælger dog alligevel at gå med en hjemmesejr. Gæsterne er ude blandt andre uden Jens Jønsson, der har karantæne, og danskeren har været en vigtig brik på midten af banen for oprykkerne. Også Salvi er i karantæne, mens Perera og Álex er ude med skader. Hos Valladolid lysner det til gengæld, og de kan måske have både Weissman og El Yamiq med igen, og så synes jeg ikke, at spillet har været så dårligt, som resultaterne ellers indikerer. Barcelona scorede først i det 90. minut, og de fik uafgjort mod Sevilla, så det er et hold, der bør have kvaliteten til at besejre et afbudsramt Cádiz-mandskab.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Valencia – Alavés X (1-1)

Javier Calleja. Det er de færreste trænere, der får rejst en statue uden foran stadion efter blot tre kampe, men fortsætter han sin imponerende start, så skal de måske overveje det i det nordlige Spanien. For siden han kom til, har Alavés hentet to sejre og spillet en enkelt uafgjort. Senest med en triumf mod Callejas tidligere klub Villarreal, som han bekendt også reddede fra nedrykning tilbage i 2019, efter han ellers var blevet fyret tidligere på sæsonen.

Nu har Alavés ikke reddet livet endnu, men de er med den gode form kravlet op over stregen, og de er faktisk blot fem point efter Valencia i tabellen.

Hjemmeholdet har traditionelt set godt styr på Alavés og har vundet sine seneste syv hjemmekampe mod lørdagens modstander, men vigtigere end historie er aktuel form, og her er Valencia igen røget ind i problemer med fire kampe på stribe uden sejr. Senest en skuffende præstation i 3-1-nederlaget mod Osasuna.

Til denne kamp må de muligvis undvære Soler, der er tvivlsom, men så kan de glæde sig over at Maxi Gomez er tilbage, hvis det da giver anledning til glæde med tanke på angriberens seneste form. Selvfølgelig skal Valencia være favorit hjemme, men der er altså fine odds at hente på, at Alavés’ form er mere end bare en sporadisk opblomstring.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Real Betis 1 (2-1)

Mens Florentino Pérez dyster med sig selv om at levere det ene håbløse argument efter det andet for etableringen af en Superliga, så er der en anderledes professionalisme over Real Madrids spillere. Præstationen mod Cádiz var afklaret, og så var det værd at notere sig, at de fik tilkendt det første straffespark siden udekampen mod Barcelona helt tilbage i begyndelsen af sæsonen.

Real Madrid virker med andre ord som et hold i fin form, og de er nu oppe på 16 kampe i træk uden nederlag på tværs af alle turneringer. De har en semifinale mod Chelsea i Champions League, som de stadig er en del af trods denne uges palaver, at forholde sig til i den kommende uge, men det får næppe indflydelse på, hvordan Zidane vælger at starte med sine 11 udvalgte. Det gør til gengæld skader, hvor Kongeklubben fortsætter med at være hårdt ramt.

Valverde er nu blevet test positiv for Corona, og dermed er han ude, ligesom Ramos, Vazquez, Kroos og Mendy også forventes at være det. Til gengæld er det positivt nyt, at Carvajal meldes klar til en startopstilling, for selvom Odriozola kom på tavlen mod Cádiz, så har han ikke samme kvalitet. Modric er i øvrigt tvivlsom, da han døjer med lidt muskulære problemer.

Hos gæsterne fra Betis har de ikke alverdens skader, men til gengæld må de undvære Fekir, efter han blev udvist mod Athletic. En udvisning der kom efter blot 11 minutter, og den ekstra indsats hans holdkammerater måtte levere i den resterende del af den kamp, kan måske vise sig udslagsgivende mod Real Madrid. Betis har været en af sæsonens store positive overraskelse, men de har nu fire uafgjorte i træk, og med Real Madrids aktuelle form så har jeg svært ved at se dem få noget med hjem fra hovedstaden.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Huesca – Getafe X (1-1)

Kan man lukke fem mål ind og efterlade et positivt indtryk? Ja. For det gjorde Getafe netop på Camp Nou tirsdag, hvor det ene indkasserede mål var et fuldstændigt absurd selvmål, og hvor to af Barcelonas scoringer først kom helt til sidst, da Getafe jagtede en udligning.

Offensivt spillede de en af deres bedre kampe, og det giver håb for den resterende del af sæsonen midt i en skidt periode med seks kampe uden sejr. Det samme gør det, at Nyom igen er tilbage i truppen efter endt karantæne, ligesom Olivera måske også kan nå at blive sin skade kvit.

Huesca kunne ikke stille noget op i mod Atlético, som de fortjent tabte 2-0 til, og derfor er de igen presset til at hente point søndag. De er fire point efter Getafe i tabellen, så en sejr vil være tiltrængt, men det er en af de her klassiske opgør, der er djævelsk tæt, og hvor uafgjort ligner et brugbart resultat for begge hold, men dog mest for Getafe. De to hold scorer ikke alverden, hvorfor en sikker sejr til en af de to mandskaber virker udelukket, og 22 gange har de tilsammen delt i porten i denne sæson.

Lisbergs bud: X’et til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Villarreal – Barcelona 2 (1-2)

Ustoppelig! Catalanske Sport havde Messi på forsiden af torsdagens avis efter 5-2-sejren over Getafe, efter argentineren leverede en ny stor indsats med to mål i første halvleg. Men er Barcelona ustoppelige? Det er i så fald nu, de skal vise det, for i løbet af de næste 14 dage venter kampe mod Villarreal, Granada, Valencia og så Atlético Madrid. Barcelona har fortsat skæbnen i egne hænder, men det kræver defensivt en bedre indsats, end det de leverede mod Getafe, hvor Koeman var så rasende på Mingueza, at han flåede ham ud i anden halvleg. Siden undskyldte hollænderen sin aktion, som han mente måske var lidt for hård, men Koeman er også under pres for at levere.

Kampen mod Villarreal kommer dog på et gunstigt tidspunkt, da hjemmeholdet fire dage senere spiller en af klubben største kampe, når den står på semifinale i Europa League mod Arsenal. En turnering, som fylder meget hos klubben, men måske især hos Emery, der kan blive lokket til at spare et par spillere mod Barcelona, skulle Betis tabe til Real Madrid lørdag aften.

Barcelona er ubesejret i hele, og hold nu fast, 25 kampe mod Villarreal, og en af sæsonens bedste indsatser fra Blaugrana så vi også i det omvendte opgør, hvor de fuldstændig udspillede Villarreal på Camp Nou. Det bør bliver noget mere vanskeligt denne gang, men med deres form in mente og mod et Villarreal-hold der har tankerne en smule rettet mod torsdag og som tabte til Alavés tirsdag, så ligner det tre vigtige point i topstriden til Barcelona.

Lisbergs bud: 2-tallet mål til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Sevilla – Granada 1 (2-0)

Vi har været påpasselige med for alvor at lukke Sevilla ind i mesterskabskampen, men det er vist ved at være på tide. Blot seks point er der op, og de har i denne runde den letteste kamp af de fire tophold. Godt nok vandt Granada overbevisende med 4-1 mod Eibar, men….. det var Eibar.

Granadas sæson er forbi, og det er ikke på udebane, at de har leveret de bedste resultater, faktisk er de det femte dårligste udehold trods en aktuel placering som nummer otte i ligaen. I midtugen venter en udsat kamp mod Barcelona, og jeg har svært ved at forestille mig, at vi ikke kommer til at se et par rotationer i de kampe.

Sevilla har vundet otte af sine seneste ni hjemmekampe, og onsdag mod Levante holdt de nok engang nullet. Det 15. clean sheet i sæsonen, og det har kun Atlético gjort bedre.

På nær Sergi Gómez, der alligevel ikke har haft en bærende rolle i denne sæson, så har Lopetegui alle mand klar.

Lisbergs bud: 1-tallet mål til odds 1,44 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Osasuna X (1-1)

3-1 sejren sendte Osasuna forbi Celta Vigo i tabellen, og det er kun at lette på hatten af deres seneste præstationer. Ubesejret i seks kampe på stribe og tre sejre i træk. Det er en kunst at finde formen på det helt rigtige tidspunkt, og det har Osasuna gjort. Det samme kan ikke helt siges om Celta, hvis forsvar nok en gang har vist sig at være deres helt store problem. Faktisk er det statistisk set ligaens næst dårligste med 50 indkasserede mål. Mod Sociedad kom de foran, men der var åbent hus i den anden ende, og derfor ligger Celta også hvor de gør.

Osasuna har allerede nået de magiske 40 point, der som oftest sikrer overlevelse, mens Celta blot mangler to af slagsen, så kunne det ikke godt lugte lidt af en deling i porten?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Athletic – Atlético Madrid 2 (0-1)

Fem uafgjorte på stribe. Det er selvsagt hverken helt godt eller helt skidt for Athletic, hvis sæson, der som flere gange påpeget i disse optakter, virker til at være forbi. Der mangler fortsat ni kampe, da de har en kamp i hånden, men de kan hverken gøre til eller fra i tabellen.

En kamp mod Atlético er dog altid et specielt opgør grundet de to klubbers fælles historie, og derfor kommer de ikke til at lægge sig fladt ned. Gæsterne er kommet tilbage på sporet, der leder mod den første ligatitel siden 2014, og lidt interessant er det sket uden Suárez og Felix. Først med 5-0 med Eibar og siden 2-0 Med Huesca. Jeg skal ikke forsøge at tale de sejre ned, for Atlético skabte et væld af chancer i de to opgør, men det var mod sidst og tredjesidst i tabellen, så det er ikke ensbetydende med, at de er på samme niveau, som vi så i efteråret. En der dog er på det niveau, hvis ikke højere, er Angel Correra, der har vist sig som en engel sendt fra oven. Han har i de seneste par kampe taget den offensive dirigentstok i stjernernes fravær, og det forventes at han skal gøre det igen søndag, da Felix, Suárez og Lemar alle er tvivlsomme til kampen, ligesom det også skal nævnes, at Giménez sidder ude med karantæne efter for mange gule kort.

Hos hjemmeholdet har de Capa tilbage efter karantæne, men de er hårdt ramt af skader til blandt andre Muniain, Yeray, Berchiche og muligvis også Iñigo, og formen er som sagt bekymrende. Uafgjort ude mod Betis var ikke skidt, men de var en mand i overtal i 80 minutter uden for alvor at skabe det store. Kan de ikke det mod et hold i undertal, er det svært at se dem gøre alverden mod Atlético.

Med lidt held kan Athletic måske hive det ene point, men Atlético er alt andet lige favoritter på San Mamés.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,58 – SPIL HER >>*

Eibar – Real Sociedad 2 (1-2)

Runden lukkes ned mandag med et derby i Baskerlandet. Det nok sidste for Eibars vedkommende, da det er svært at se dem redde sig endnu en sæson. 15 kampe på stribe uden sejr er de nu oppe på efter de tabte med 4-1 til Granada, og dermed lyder målscoren på 2-9 i de seneste to kampe.

Gæsterne fik omvendt endelig brudt en skidt stime med den første sejr i seks kampe, da de slog Celta Vigo i en underholdende affære.

Det burde være oplagt at gå med en sejr til Sociedad, og der ender jeg også, men lad mig først forklare, hvorfor det måske alligevel ikke er så åbenlyst. For i en mørk tid kan et derby måske give Eibar lidt af den gejst, der har kendetegnet holdet siden oprykningen, men som vi stort set ikke har set i sæsonen. Derudover har de blandt andet Gil tilbage i fuldt vigør, mens gæsterne, der ikke har det store at spille for, potentielt er uden ti spillere, hvor Merino, Silva, Elustondo, og Fernández er blandt de mest prominente afbud.

Men Gil, derby og en skadesplaget modstander er alligevel ikke nok til, at jeg tror, det her Eibar-hold kan tage point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar