18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 31. runde i La Liga d. 12. – 15. april 2024

Efter en uges pause gør La Liga comeback og det efter en flot europæisk uge for de spanske hold. Så kan Barcelona, Real Madrid og Atlético alle bygge videre på præstationerne fra midtugen? Nicolai Lisberg har set nærmere på 32. runde af La Liga.

(Foto: Action Plus Sports Images / Alamy Stock Photo)

Real Betis – Celta Vigo X (1-1)

Fredag d. 12. april kl. 21:00

Det kører ikke for Betis, der for første gang i flere år er i fare for at glippe Europa efter en stime på fire kampe i træk med nederlag. Så umiddelbart skulle man jo mene, at en hjemmekamp mod Celta Vigo var en kærkommen mulighed for at komme tilbage på rette spor.

Men Galiciens lyseblå helte er kommet i gang under Giraldez med fire point i to kampe, og selvom præstationen mod Rayo senest isoleret set var en smule bleg, så indikerer det om ikke andet, at der er noget fornyet selvtillid i denne trup.

Jeg kan godt se dem få point mod et skuffende Betis-hold, der må have brugt pausen på at få arbejdet med holdets udtryk, men hvor Pellegrinis fremtid også fylder en del i kulissen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Girona X (2-2)

Lørdag d. 13. april kl. 14:00

Diego Simeones Atlético fik en sejr mod Dortmund i den første af to kvartfinaler efter virkelig flotte første 60 minutter, men som så ofte før set i denne sæson, så mistede de grebet om kampen, og de tillod tyskerne flere store muligheder i slutfasen.

De er dog stadig favorit til at spille sig i semifinalen, men hvis de skal være sikre på Champions League fodbold næste år, så skal de helst sørge for at holde fast i fjerdepladsen i La Liga, hvor de i sidste runde igen gik forbi Athletic.

Men der er også meget på spil for Girona, for en sejr her, og så vil jeg godt garantere, at sensationsklulubben booker billet til næste udgave af Europas fineste turnering, mens et nederlag åbner op for muligheden for, at Atlético kan overhale dem indenom.

For mig at se er det store spørgsmål, hvad Simone gør til denne kamp med tanke på, at der er returopgør i Tyskland allerede tirsdag. Jeg kunne godt se, at de særligt i bagkæden skifter et par mand, ligesom Barrios med sikkerhed er ude med karantæne, og jeg er ikke sikker på, de kan holde Gironas fart og omstillinger nede i alle 90 minutter.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Getafe X (0-0)

Lørdag d. 13. april kl. 16:15

En kamp mellem to hold, hvor der næsten kan gå Hans Scherfig i den i forhold til at tale om et forsømt forår. Getafe lignede således på et tidspunkt et hold, der skulle dyste om de europæiske pladser, mens Rayo så ud til at cruise sig til en ny sæson i La Liga.

Getafe kommer ikke til Europa næste år, og Rayo er i fortsat fare for at ryge ud. De har lige nu fem point ned til Cádiz, så med tanke på at Cádiz møder Barcelona, er et enkelt point så ikke ganske fint for Rayo i kampen mod lokalrivalerne fra Getafe?

Greenwood er stadig meget velspillende for Bordalas’ hold, men fraværet af Mayoral har svækket dem en del, så jeg synes, at dette opgør skriger af en pointdeler med få, hvis overhovedet nogen, mål.

Lisbergs bud: 0-0 til odds 7,00 – SPIL HER >>*

Mallorca – Real Madrid 2 (1-2)

Lørdag d. 13. april kl. 18:30

Det har været en flot pokalsæson for Mallorca, der desværre ikke kunne gøre arbejdet færdigt mod Athletic sidste lørdag, da de tabte finalen efter straffe. Men skal dette blive husket som en stor sæson, så skal de sørge for, at de ikke ryger en tur ned i den næstbedste række. Endnu er afstanden stadig nogenlunde komfortabel, men det kommende kampprogram er modbydeligt begyndende med Real Madrid hjemme.

Ancelottis mandskab skal en tur til ferieøen mellem de to kampe mod Manchester City, og de har tidligere haft det svært her på banen, så hvor meget tør han rotere med tanke på, at næste uge byder på El Clásico mod et godt spillende Barcelona-hold?

I den spanske presse forventer de en udskiftning på samtlige af de fire bagerste positioner, mens både Vinicius og en lidt formsvag Bellingham omvendt får lov til at spille fra start.

Det er en kamp, hvor vi skal holde et vågent øje med startopstillingerne, men hvor jeg alligevel tror, at Real Madrid akkurat tager sejren, fordi Mallorca skal rejse sig efter sidste weekends skuffelse.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Cadiz – FC Barcelona 2 (0-2)

Lørdag d. 13. april kl. 21:00

Catalanerne fik et godt udgangspunkt med en 3-2-sejr ude mod PSG i deres første kvartfinale, i en kamp hvor Pedri og De Jong gjorde comeback. Førstnævnte med et flot indhop, hvor han elegant fandt Raphinha i dybden, så brasilianeren kunne score sit andet mål i kampen, inden fødselar AC scorede på hovedstød efter hjørne.

Kampen her fløjtes i gang kort tid efter, at Real Madrid har været i aktion på Mallorca, og et eventuelt pointtab til dem vil for alvor tænde gnisten hos Barcelona forud for næste uges El Clásico. Det virker i hvert fald ikke til, at Xavi har opgivet håbet om at genvinde titlen, så jeg regner egentlig med, at han kommer i stærkeste startopstilling. Og dog. For uanset overvejelser om et hvil til et par af profilerne, så står det klart, at hverken Lewandowski, Cancelo og Iñigo kommer i spil, da de alle har karantæne, ligesom Ferran Torres måske kan få et par minutter i stedet for Lamine Yamal, der har spillet meget på det seneste.

Cádiz har næsten gang i deres bedste periode i sæsonen, de har historisk set haft et rigtigt godt tag på Barcelona, men jeg bilder mig ind, at gæsterne, trods fravær af et par individuelle profiler, har den kollektive klasse til at tage sejren.

Lisbergs bud: Barcelona vinder uden at indkassere til odds 2,92 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Las Palmas – Sevilla 2 (0-2)

Søndag d. 14. april kl. 14:00

Lige siden Garcia Pimienta i nogle medier blev nævnt som en potentiel afløser for Xavi til sommer, så er Las Palmas stille og roligt dalet ned gennem tabellen, og de flotte takter fra særligt efteråret og begyndelsen af 2024 har været svære at få øje på. Så vi behøver vist ikke længere tale om Las Palmas og Europa i samme åndedrag, men det er nu også ganske imponerende, at de heller ikke ser ud til på nogen måder at blive involveret i bundkampen.

Det er Sevilla fortsat, i hvert fald hvis vi bare kigger på tabellen, men præstationerne i de seneste par uger har været meget lovende. Senest med en sejr ude mod Getafe.

De har til denne kamp Acuña ude med karantæne, ligesom tilfældet er det hos hjemmeholdets Álvaro Velles, og ham kommer øboerne til at mangle inde i målet. Et lidt mindre farligt Las Palmas-hold, der begår nogle fejl i det opbyggende spil… kunne En-Nesyri og co. ikke godt udnytte det til næsten at lægge afgørende afstand til bunden?

Lisbergs bud: X2 til odds 1,44 – SPIL HER >>*

Granada – Alavés X (0-0)

Søndag d. 14. april kl. 16:15

Hvis Granada i runde 24 med uafgjort på Montjuic mod Barcelona troede, at de måske var ved at sætte en time sammen, så tog de fejl, da de seneste fem kampe er blevet tabt. De tre seneste i øvrigt uden at score og alle med et resultat på 0-1.

Så vi nærmer os det tidspunkt på sæsonen, hvor det også bliver matematisk sikret, at de må en tur ned i den næstbedste række.
Det er ikke fordi, Alavés’ form er så meget mere imponerende med blot en enkelt sejr i de seneste seks kampe, men de sætter stadig point på kontoen fra tid til anden.

Et enkelt point holder formentlig afstanden til Cádiz under stregen på minimum syv point, og derfor tror jeg heller ikke, at Alavés kommer farende frem, skulle stillingen være uafgjort kort inde i anden halvleg.

To hold der i grove træk har alle mand klar, og hvor forsigtighed godt kunne blive det ord, der kommer til at beskrive denne duel.

Lisbergs bud: 0-0 til odds 8,00 – SPIL HER >>*

Athletic – Villarreal 1 (2-0)

Søndag d. 14. april kl. 18:30

Hvis ellers Athletic-spillerne er blevet færdige med at fejre pokalsuccesen på La gabarra, deres lille ikoniske skib, så skal de nu forsøge at rette fokus mod søndagens duel, hvor Villarreal venter.

For selvom pokalen betød det første store trofæ i 40 år for baskerne, så har den måske også kostet en smule i ligaen, hvor de inden pausen røg ned bag Atlético på femtepladsen. Den placering kan muligvis kaste Champions League af sig, hvis ellers de spanske hold fortsætter deres præstationer i Europa, men eller skal de forsøge at komme en placering op.

Det skal ske ved at besejre et af La Ligas mest formstærke hold. Villarreal tabte godt nok sidste rundes kampe med 1-2 hjemme mod Atlético på en sen scoring, men inden da lød statistikken på fire sejre i træk, og de har – takket været Athletics sejr i pokalen – stadig en spinkel chance for at kvalificere sig til Europa.

Jeg tror, at sejren i pokalen mod Mallorca har givet selvtillid, og så meget af slagsen, at de selv med et par dages fejringer med deres fans også kan levere i denne ellers vanskelige kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Almería 1 (2-0)

Søndag d. 14. april kl. 21:00

Vi bliver i Baskerlandet, når søndagen skal lukkes ned og det der vel må kandidere til at være rundens største favorit. Godt nok har Real Sociedads forår ikke været det store at skrive om, men for Almería har det på alle måder været en jammerlig sæson. Så hvor overraskende var det reelt, at Pepe Mel ikke kunne følge op på sæsonens første sejr, da hans hold tabte med 0-3 hjemme mod Osasuna, i en kamp hvor de allerede var bagud 0-2 efter ni minutter.

Jeg erkender, at Real Sociedads store udfordring i denne sæson har været at score, og særligt hjemme synes jeg ikke, de har været gode nok til at skabe chancer mod de mindre hold, så måske det bliver en smule bøvlet, men ikke mere bøvlet end at de alt andet lige sejrer. 

Kubo er tvivlsom til kampen for La Real, mens gæsterne har Melero i karantæne.

Lisbergs bud: Real Sociedad vinder uden at indkassere til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Osasuna – Valencia X (2-2)

Mandag d. 15. april kl. 21:00

En lidt overset kamp sådan at lukke runden ned på. For efter det nu står klart, at syvendepladsen i La Liga kaster Conference League af sig, så er det her en duel om at sikre sig netop den plads. Den position sidder Valencia på lige nu med fem point ned til Osasuna, mens Betis er klemt inde mellem mandagens to duellanter.

For begge hold vil det være en stor bedrift at skulle ud i Europa. Osasuna for andet år i træk, selvom de ikke gik hele vejen til gruppespillet i turneringen, og for Valencia for yderligere at blåstemple Ruben Barajas projekt. Et projekt der kun bliver mere spændende fremadrettet af, at Diego López i denne uge forlængede kontrakten med Los Che til 2027.

Gæsternes defensiv er ramt af fravær til anfører Gayà foruden den langtidsskadede Diakhaby, så måske hjemmeholdet med en brandvarm Budimir er smalle favoritter, men jeg tror mest af alt på en livlig affære med mål.

Lisbergs bud: BTS til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar