18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 31. runde i La Liga d. 21. – 22. april 2021

La Liga er trådt ind i en midtuge runde, hvor fokusset endnu engang er på Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid. Ikke fordi de var en af klubberne, der meget kontroversielt havde tilsluttet sig European Super League segmentet, men fordi at mesterskabskampen er åben på vidt gab. Nicolai Lisberg tager jer her igennem samtlige kampe af runde 31, og giver sine anbefalinger til de bedste spil.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg


Levante – Sevilla 2 (1-2)

Julen Lopeteguis mandskab stormer derudaf, og lige pludselig fremstår de som det mest formstærke hold i La Liga. Sølle seks point er der op til førstepladsen, men det er nok alligevel en tand for optimistisk at tro på mesterskab til Andalusien, selvom de har gang i den bedste sæson nogensinde målt på antal point efter 31 runder.

Onsdag aften gælder det Levante, der tabte for anden hjemmekampe i træk. Denne gang med hele 5-1 mod Villarreal. Sæsonen har været præget af stimer for klubben i Valencia, og det virker til, at de igen er tilbage i en skidt en af slagsen, hvor forrige rundes sejr mod Eibar nok mest af alt var et udtryk for Eibars forfatning.

De er onsdag uden flere profiler grundet skader, ligesom Clerc har karantæne efter for mange gule kort.

Sevilla har omvendt alle mand klar, og de er ubesejret i syv kampe i træk, og så har de traditionelt set et godt tag på Levante, som de har besejret i seks af de seneste syv kampe.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,67 – SPIL HER >>*

Osasuna – Valencia X (1-1)

To hold der ligger nogenlunde side om side i tabellen, og som begge blot mangler en lille håndfuld point i de resterende kampe for at kunne sætte flueben ud for boksen med overlevelse. Osasuna er godt kørende med to sejre i træk, da de fulgte op på udesejren mod Villarreal med en kontrolleret 2-0-gevinst mod Elche i weekenden.

Valencia spillede for anden gang i træk 2-2, da de denne gang kom tilbage ved to lejligheder mod Betis, og historisk set har de overhånden mod Osasuna, som de ikke har tabt til i 12 af de seneste 13 indbyrdes opgør. Til opgøret her kan de igen råde over Paulista, der er tilbage i truppen, mens Soler, der scorede i weekenden, omvendt er tvivlsom.

Valencia har haft det svært på udebane i denne sæson, men jeg kan godt se dem få noget ud af anstrengelserne her i en kamp, der skriger på få mål og pointdeling. De to hold har tilsammen spillet uafgjort 21 gange i sæsonen, og Osasuna er ikke et mandskab, der bare farer frem.

Det bliver et kampforløb med håndbremsen trukket hos begge hold, velvidende at et enkelt point ikke er helt skidt i det samlede regnskab.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Real Betis – Athletic 1 (2-1)

Puha. Et nyt pokalnederlag til Athletic. Det andet på tre uger, og det sjette pokalnederlag i træk. Det der kunne blive en historisk sæson er nu på vej til at blive en fiasko trods Supercup succesen i januar. I ligaen har de ti point til europæiske pladser og ti point til nedrykning, så med syv runder tilbage er det svært at se, at de skulle kunne komme i nærheden af hverken det ene eller det andet.

Marcelino kan godt tillade sig at afprøve nogle ting i den resterende del af sæsonen, og det kan meget vel koste ude mod Betis, der godt nok skuffede lidt i seneste runde ved kun at få 2-2 hjemme mod Valencia, men som fortsat er inde i en fin stime, selvom der er begyndt at snige sig lidt for mange uafgjorte ind.

Hjemme på Benito Villamarin er de nu ubesejret i fem kampe i træk, og motivationen kan meget vel blive den afgørende faktor her. Det er også værd at nævne, at Athletic har Capa i karantæne, mens anfører Muniain er tvivlsom.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Alavés – Villarreal 2 (1-2)

Den gule ubåd fandt kursen, da de vandt med hele 5-1 ude mod Levante i et opgør, hvor Chukwueze strålede, og hvor Moreno igen kom på tavlen. På nær svipseren mod Osasuna for et par uger siden, så har Villarreal været i fortrinlig form, det bedste vi har set fra dem i sæsonen, og derfor er de også favoritter ude mod Alavés.

Men, og der er altid et men med Villarreal, de har en semifinale mod Arsenal næste torsdag i Europa League, hvor Emery nok gerne vil vise sig selv frem over for sin tidligere klub Arsenal (Som Villarreal møder, hvis englænderne da ikke er smidt ud af turneringen inden da), og han sparede i kampen mod Osasuna flere profiler netop forud for en kamp i Europa League.

De fleste spanske medier melder dog, at det blive A-kæden, vi ser onsdag aften, og hvis det gør det, så henter Villarreal også en sejr, selvom Alavés faktisk hentede tre point mod Huesca. Hjemmeholdet er et af tre hold på 27 point i tabellen, og de kommer til at kæmpe stenhårdt for hver en bold, men de er igen uden Duarte, ligesom Pellistri er på vippen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Elche – Real Valladolid X (1-1)

Nummer 19 mod nummer 18 i tabellen. Det er næsten kriminelt spændende i bunden af tabellen af La Liga, hvor seks hold er i overhængende fare for at rykke ud, og hvor Elche og/eller Valladolid formentlig bliver den ene af dem. Valladolid kan med en sejr øge afstanden til fire point til Elche, så det er omsonst at fortælle, hvad der står på spil for de to klubber.

De to hold har virket forkrampet i de seneste mange uger, og det virker som om, at det er uafgjorte resultater, de klynger sig til i håbet om, at det kan være måden at samle point nok sammen på, for ingen af dem kan for alvor levere en præstation, der kan give tre point. Elche er uden sejr i sine seneste seks kampe i La Liga, mens Valladolid blot har vundet en enkelt af sine seneste 13 opgør.

Gæsterne er uden et par spillere heriblandt Weissman, mens Carillo sidder ude for hjemmeholdet. Lidt ligesom i kampen mellem Osasuna og Valencia, så forventer jeg at se to hold med en forsigtig tilgang til opgøret, og uafgjort ligner en meget logisk konsekvens.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Cádiz – Real Madrid 2 (1-2)

Jeg havde egentlig tænkt mig at rose Real Madrid for deres præstation mod Getafe. Ikke fordi de spillede en stor kamp, men fordi de var så afklaret efterfølgende og virkede som et hold med en plan for de resterende runder i ligaen, hvor et point ude mod Getafe, med en trup alvorligt ramt af skader, faktisk ikke var helt skidt.

Men søndag aften kom det frem, at Real Madrid sammen med Atlético Madrid og Barcelona er stiftende medlemmer af den nye Super League, og så er det svært at finde meget sympati for det, de har gang i.

Men nu skal det jo her handle om det sportslige, og der ser det fortsat fornuftigt ud for Kongeklubben. Ikke mindst fordi både Casemiro og Nacho er tilbage i truppen, efter de sad over mod Getafe grundet karantæne. Derudover er Varane kommet sig så meget ovenpå sin coronasygdom, at han også kan være med igen, ligesom Toni Kroos næppe igen skal tilbringe 90 minutter på bænken, som han gjorde det mod Getafe.

Cádiz er ubesejret i sine tre seneste hjemmekampe med to sejre og en uafgjort, og det er da værd at huske på, at de faktisk vandt det omvendte opgør i Madrid.

De har leveret flere store resultater i løbet af sæsonen, men det vil være lidt af en overraskelse, hvis Real Madrid igen smider point.’

Lisbergs bud: 2-tallet mål til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Huesca 1 (2-0)

5-0 med Eibar i en kamp, hvor hverken Suárez, Lemar eller Felix var med. Eibar viste sig at være præcis den modstander, som Atlético havde brug for at møde på nuværende tidspunkt, og kan det samme ikke meget vel gøre sig gældende for Huesca?

Suárez og Felix er med sikkerhed ude igen, mens der er håb om, at Lemar kan nå at blive klar. 5-0 sejren har givet selvtillid til de forreste, men jeg forventer ikke, at de nu på noget nær magisk vis har fundet en recept på at score mange mål. Atlético er fortsat Atlético, og selvom de her møder en modstander, der bør efterlade lidt ekstra plads at spille på, så skal de igen kæmpe for at hive en sejr i land.

Oprykkerne kom ned på jorden igen med et lidt skuffende nederlag mod Alavés oven på to sejre i træk, og de er fortsat en del af den tætte bundstrid. De kommer til at jagte det uafgjorte resultat, men de er ramt af, at de potentielt kan være uden fem spillere torsdag aften i Madrid.

Lisbergs bud: 1-tallet mål til odds 1,41 – SPIL HER >>*

Granada – Eibar 1 (2-0)

De har gjort det før, men jeg kan simpelthen ikke se nogle tegn på, at de skulle kunne gøre det igen. Sikre overlevelse. Eibar er et hold uden en plan, og det blev tydeligt i weekenden, hvor de tabte med hele 5-0 mod Atlético Madrid. Dermed er de nu oppe på 14 kampe i træk uden sejr, og de begynder efterhånden at have gravet så dybt et hul i bunden af tabellen, at de ikke kan komme op igen.

Mod Granada har de lidt kuriøst vundet samtlige syv af de seneste indbyrdes opgør, men det er også det eneste argument, jeg kan finde for, at det skulle kunne lykkes igen.

Det er ikke fordi Granada er meget bedre for tiden med fem nederlag i sine seneste seks kampe, men det var mere forståeligt som en reaktion på den mange europæiske kampe og en decimeret trup. Truppen er fortsat ramt af skader, men det lysner så småt, og måske både Kenedy og Soro er klar til en plads på bænken, mens det omvendt står klart, at Luis Suárez sidder over med karantæne.

De mange skader er grunden til, at vi finder så fine odds på en hjemmesejr, men Eibar er altså også hårdt ramt, og de vil derfor gøre alt for at få Gil klar i tide, da han har været noget nær eneste lyspunkt i sæsonen. Måske Eibar kan kæmpe sig til et enkelt point, men jeg synes, at Granada bør være relativt store favoritter hjemme, hvor de har hentet flotte 27 point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Celta Vigo 2 (1-2)

0-1, 1-6, 1-1, 2-2 og 1-2. Vi kan vist godt konkludere, at det i den seneste måneds tid næsten udelukkende har handlet om pokalfinalen for Real Sociedads vedkommende, der fuldstændig har tabt pusten i ligaen, hvor det senest blev til et 2-1-nederlag hjemme mod Sevilla.

Alt blev – forståeligt nok – sat ind på succes i Copa del Rey, men der mangler altså fortsat syv runder for Sociedad. Det gør dig selvsagt også for Celta Vigo, der ikke just kan siges at have samme kontinuitet som Sociedad. I de seneste seks opgør er det blevet til to sejre, to uafgjorte og to nederlag, og to af disse kampe er endt 4-3.

Det er altså svært at vide, hvad man helt skal forvente af de lyseblå fra Galicien, så hvorfor ikke prøve at satse lidt på en overraskelse? Sociedads form er bekymrende, og de er fortsat uden både Merino og Silva, ligesom Muñoz er tvivlsom. Celta har også en del skader men bortset fra en Santi Mina, der døjer med lidt småskavanker, er det ikke på samme måde til profilerne, så jeg vælger her at jagte den velbetale udesejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Barcelona – Getafe 1 (2-0)

4-0 mod Athletic i finalen i Copa del Rey var Barcelonas første titel i to år. Vigtigt for Koeman og vigtigt for klubben i den fortsatte genrejsning. At de så på 24 timer smed fansenes glæde over bord ved at gå med i den nye Super League er en anden historie.

Pokaltriumfen var også en velspillet kamp, hvor Messi leverede en af sine helt store præstationer, og hvor De Jong fortsatte den opadgående formkurve, vi har set fra hollænderen siden december. Med Real Madrids pointtab er de så absolut stadig med i kampen om mesterskabet, og på et formbarometer, der konstant svinger fra uge til uge, er vi måske endda derhenne, hvor de trods en aktuel tredjeplads igen er favorit til at sikre sig titlen.

I hvert fald bør det ikke være en hjemmekamp mod Getafe, der bremser deres opsving. Godt nok hev Getafe et point mod Real Madrid i seneste runde, og de vandt det omvendte opgør med 1-0, men det er ikke noget godt fodboldhold, og torsdag er de så uden Nyom, der er ude med karantæne, hvilket nok bekommer Barcelona ganske vel efter hans rolle i de to klubbers opgør tidligere på sæsonen.

Der er ingen tvivl om, at Getafe kommer til at spille aggressivt og stå dybt, men jeg forventer alligevel at Barcelona har midlerne til at bryde defensiven op.

Lisbergs bud: Barcelona -1,5 (AH) til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar