18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 30. runde i La Liga d. 2. – 4. april 2022

Kan Real Madrid rejse sig oven på fadæsen i El Clásico? Fortsætter Barcelona sin opblomstring i topkampen mod Sevilla, og kan det virkelig passe, at Granada – Rayo Vallecano er det opgør i runden med mest på spil? Nicolai Lisberg gennemgår samtlige kampe i 30. spillerunde af La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Getafe – Mallorca 1 (2-0)

To hårdt spillende mandskaber i bunden af tabellen, og det sætter også sit præg på denne kamp, allerede inden den er fløjtet i gang. For hos Getafe er Cuenca, Mitrovic og Jatko alle ramt af karantæne, mens det samme er tilfældet hos gæsternes Jaume Costa og Raíllo.

Mallorca kommer ind til kampen med fem nederlag på stribe, så selvom Getafe også er faldet lidt af på den, så skal de kunne tage tre point og lægge noget nær endegyldig afstand til netop Mallorca i bunden af tabellen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Levante – Villarreal 2 (1-2)

I sidste runde tabte Villarreal mod nummer tredjesidst, så kan det også blive til et nederlag mod nummer sidst? Det er i hvert fald forståeligt, hvis Emery og co. har midtugens Champions League brag mod Bayern München i tankerne, men skal de nok engang kvalificere sig til europæisk fodbold i den kommende sæson, så skal det ske gennem La Liga, hvor de inden denne runde indtager en syvendeplads.

Det er ikke alverdens point, de henter ude, med undtagelse af når de gæster Torino, men det er ikke nogen ulempe, at de møder et Levante-hold, der helst skal frem og jagte sejren, hvis de skal fastholde det spinkle håb om overlevelse. Normalt ville den øgede motivation hos hjemmeholdet få mig til at overveje et spil på dem, men der er noget i match uppet her, der gør, at jeg går med en sejr til gæsterne. Særligt fordi hjemmeholdet blandt andet er uden de Frutos, Clerc og Dani Gómez.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Real Madrid 2 (1-2)

Med Sevillas pointtab blev føringen i toppen af tabellen ikke for alvor mindsket for Real Madrid, men det er svært at tage seneste rundes 0-4-ydmygelse hjemme mod Barcelona som andet end et signal om, at det er et hold med sprækker. Selvom det var hele holdet, der sejlede i det opgør, så var det tydeligt, hvor meget de manglede Karim Benzema. Så det er godt nyt, at franskmanden er tilbage igen efter sin skade. Det vurderer de fleste spanske medier i hvert fald, men Ancelotti skal gå forsigtigt til værks, for i midtugen venter en Champions League opgave mod Chelsea.

Celta har blot vundt en enkelte af de seneste seks kampe, men jeg har en fornemmelse af, at spillet har været til mere i flere af de kampe, jeg har set, og de har før leveret resultater mod Real Madrid. Ancelotti er ikke manden, der normalt går i panik grundet et enkelt nederlag, og for ham fylder La Liga tæt på alt, så det forventer jeg, man kommer til at se i Galicien. Men hold øje med seneste nyt om Benzemas deltagelse.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Alavés 1 (2-0)

Det er ikke mange storsejre, Atlético får i løbet af en sæson, men jeg vil vove den påstand, at de er rundens største favorit. De har, ligesom Barcelona i øvrigt, fundet formen på det helt rigtige tidspunkt og henter den ene sejr efter den anden. Makkerparret Griezmann og Felix tager også hele tiden nye skridt, og så gør det formentlig mindre, at de må undvære Koke og Correa, der begge er ude med karantæne.

Alavés er uden sejr i de seneste fem kampe, og nu er det så også kommet frem, at talisman Joselu efter alt at dømme forlader dem på en fri transfer til sommer. De har fem point op til stregen, og jeg ser ikke nogen indikationer af, at denne afstand skulle være mindsket efter weekenden. Tværtimod.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,38 – SPIL HER >>*

Athletic – Elche X (1-1)

Endnu en kamp, hvor karantæner fylder en del. Yeray Álvarez er ude for hjemmeholdet, mens gæsterne må undvære både Pastore, Barragán og Mojica. Athletic skal jo kunne sikre sig tre point, men de har hele sæsonen igennem været for svingende, og særligt mod hold fra den nederste halvdel af tabellen. 

Elche kunne snildt have fået noget ud af kampen mod Valencia i seneste runde, og jeg vil heller ikke blive overrasket over, hvis de lukrerer på værternes manglende skarphed til at hente et vigtigt point i bundstriden.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Real Betis – Osasuna X (1-1)

Skulle jeg vælge tre af de fire vigtigste spillere for Betis i denne flotte sæson, så må det være Fekir, Borja Iglesias og Canales. Alle tre er ude af denne kamp, og det samme er i øvrigt  Pezella. Så kan Osasuna lukrere på, at Betis er uden flere profiler og har haft svært ved at holde dampen oppe i de seneste par runder? Jeg syntes i hvert fald, at det er en overvejelse og deraf også et spil værd.

Gæsterne har de seneste seks runder kun hentet et point færre end Betis, og senest tog de en 3-1-sejr mod Levante. De har været bedre ude end hjemme i sæsonen, så hvorfor skulle de ikke kunne få point ud af anstrengelserne her? Bookmakerne virker i hvert fald ikke til at tage Betis’ mange fravær med i ligningen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Granada – Rayo Vallecano 1 (2-0)

I en runde hvor Real Madrid skal rejse sig, og Barcelona møder Sevilla, kan jeg nok ikke kalde en kamp mellem Granada og Rayo Vallecano for rundens største kamp, men det er set herfra om ikke andet den med mest på spil.

Rayo har stadig nedrykningsstregen på behørig afstand, men det skyldes ikke de seneste par måneders form, hvor de er gået fra den ene dårlige præstation til den anden. Fem point på fremmed græs i sæsonen er dårligst af alle hold, og uden Falcao, Saveljich og Trejo får de det svært mod Granada, selvom hjemmeholdet også har deres fravær.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Valencia – Cádiz 1 (1-0)

En scoring i de sidste sekunder mod Villarreal gav tre livsvigtige point til Cádiz, senest de var i aktion. Jens Jønssons hold, også selvom danskeren ikke spiller alverden, rykkede dermed op over stregen.

Valencia fik også en 1-0-sejr, da Guedes sikrede alle tre point mod Elche i seneste runde, og de har faktisk gang i en ganske fin stime. Og netop stime må være ordet for Valencia i denne sæson, hvor de har svinget gevaldigt, men hvor pointene er kommet i klumper. Jeg så en stærkt spillende Bryan Gil stråle for U21 landsholdet fredag i sidste uge, ligesom Soler fik spilletid for Spanien dagen efter i sejren mod Albanien.

Læg dertil en formstærk Guedes, og så skal der være så meget individuel klasse, at Cádiz holdes fra fadet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,93 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Sevilla 1 (3-1)

En sejr søndag aften, og så går catalanerne rent faktisk forbi Sevilla og det endda med en kamp i baghånden. Der er så rigelig grund til endelig at være optimistisk hos Barcelona, ikke mindst efter 4-0-opvisningen mod Real Madrid før landskampspausen, hvor Barcelona foldede sig ud efter alle kunstens regler, og vel var tættere på både 5, 6 og 7-0, end Real Madrid var på en reducering.

De virker til at have ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt, da der efter dette opgør venter to kampe mod Frankfurt, som Xavi nok formentlig ikke har i tankerne allerede nu.

Sevilla er omvendt gået lidt i stå, eller de uafgjorte resultater er taget til, og det var ikke nogen stor kamp, de spillede mod Real Sociedad i seneste runde. Læg dertil skader til Delaney, Fernando samt spørgsmålstegn ud for både Papu Gómez og Bono, og så begynder det at ligne endnu en Barcelona-sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,51 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Espanyol 1 (2-0)

Baskerne var faktisk bedst i udekampen mod Sevilla i seneste runde, og det er da også dem, der har mest brug for en sejr mandag aften, da de gerne skal holde fast i sjettepladsen og adgang til europæisk fodbold i den kommende sæson. Det skal dog ske uden en karantæneramt Januzaj, mens Oyzarbal som bekendt er langtidsskadet.

Hos Espanyol har de igen fået styr på nogle af de basale ting, de især lykkedes så godt med i starten af sæsonen, men det mindsker deres chance for succes betydeligt, at Morlanes er ude med karantæne, ligesom der er tvivl om Raúl De Tomas, der også måtte melde fra til de spanske landskampe grundet en skade. Der er kæmpe forskel på Espanyol ude og hjemme, og en tur til Baskerlandet uden et par af profilerne rimer ikke just på point.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Se også: SpilXpoden med spiltips til weekenden

Skriv et svar