18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 3. runde i La Liga d. 26. – 29. august 2022

Barcelona kom i gang, Real Madrid fortsatte formen, og så er der dybe panderynker i Atlético, mens Villarreal topper ligaen. Der er nok at se frem mod i tredje runde af La Liga, som Nicolai Lisberg stiller skarpt på her.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg
Odds på La Liga*

*Reklamelink

Girona – Celta Vigo X (2-2)

Der var tempo fra første fløjt, da Girona til tider udspillede Getafe mandag aften. Jeg tog i hvert fald mig selv i flere gange at blive decideret forbløffet over niveauforskellen, hvor tilskuerne også guidede hjemmeholdet frem. Nu gælder det så Celta, og det bliver en anden kamp, for Celta kan langt mere på banens sidste tredjedel end Getafe. Evnen til at forsvare er dog måske ikke for alvor bedre, så hvilken kamp har vi i vente?

Jeg tror, at taktikken fra Girona igen bliver at komme blæsende fra start, og hvis de får scoret i de første 30 minutter, giver det energi til mere. Fysikken er ikke til at køre det høje pres i 90 minutter, som vi så mandag, men  de kommer til at smide en masse indlæg ind i feltet, og de skal nok komme på tavlen. Akkurat som Celta også bør gøre det.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,93 – SPIL HER >>*

Real Betis – Osasuna 1 (2-1)

To af de hold, der har overrasket mig positivt. Betis, fordi de har fortsat takterne fra store dele af sidste sæson, og Osasuna fordi de har formået at krydre defensiv stabilitet med offensiv potens. Jeg har ikke tjekket hele den europæiske kampkalender, men der kan ikke være mange andre kampe fredag klokken 22.00, så det er en glimrende mulighed for dig, der ikke følger de to hold så tæt for at sætte dig ned og se en god kamp med en masse taktiske aspekter.

Betis kommer til at tage greb om kampen og kan måske endda tilføje Canales som omdrejningspunkt til en allerede fin offensiv med, mens et skadesfrit Osasuna-hold kommer til at forholde sig anderledes afventende og så satse på, at de kan bryde Betis’ opstil et par gange eller tre. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,92 – SPIL HER >>*

Elche – Real Sociedad 2 (0-1)

Baskerne blev skilt ad i anden halvleg af kampen mod Barcelona, men der var også flere positive ting at tage med for Imanol Alguacil i 1-4-nederlaget søndag. De formåede at spille sig til flere fine tilbud, og kan de gøre det mod Barcelona, kan de også gøre det mod Elche.

La Ligas grå mus har lagt fra land med et enkelt point i de første tre kampe og med et klassisk gråt udtryk. Det er ikke helt skidt, men det er heller ikke helt godt. Elche kan formentlig benytte Lucas Boyé fra start, men  jeg tvivler på, at der er nok til at få noget ud af kampen mod Real Sociedad. Også selvom det i skrivende stund ser ud til, at Real Soceidad i fremtiden må klare sig uden Alexander Isak, da han meldes på vej til Newcastle for 70 millioner euro.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Mallorca 1 (2-0)

Hvis bare Rayo kunne spille i Barcelona hver weekend. Først fik de uafgjort mod FC Barcelona, og fredag hentede den en 3-0-sejr mod naboerne fra Espanyol, i en kamp hvor begge mandskaber var reduceret til ti mand efter en halv times spil.

I sidste sæson var det særligt på hjemmebane, at de var gode foran deres inkarnerede fans, og kan de matche de første par præstationer i ligaen mod et Mallorca-hold, der har visse problemer, så kan de sagtens tage en sejr. Lejeune er i karantæne for hjemmeholdet efter sit røde kort mod Espanyol.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Almería – Sevilla X (1-1)

To hold med meget en forskellige start på sæsonen, selvom de ligger side om side i tabellen med samme pointantal og målscore efter de første to kampe. For hvor Almería vil være tilfredse med spillet, og for så vidt også udbyttet, så har Sevilla skuffet på flere parametre. I weekenden kunne de end ikke besejre Real Valladolid, og de var heldige med at få hevet et enkelt point hjem i slutminutterne.

Marcus Acuña sidder over efter sin udvisning, på samme måde som Álex Cetelles gør det for hjemmeholdet. Det kunne godt ende med, at de to hold fortsat har samme point og målscore efter tredje spillerunde i La Liga.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Getafe – Villarreal 2 (0-2)

Jeg havde forholdsvis høje forventninger til Getafe forud for sæsonen. Måske det allerede er på tide at sløjfe disse efter de første to kampe. For det er som sådan ikke 0 point, der foruroliger mig, men snarere spillet. Indsatsen mod Girona var decideret ringe, og uheldigt selvmål eller ej, så var de aldrig i nærheden af rent spillemæssigt at kunne matche oprykkerne. Det er bekymrende. Særligt fordi de nu møder topholdet fra Villarreal, der fortsatte den flotte start med en 2-0-sejr ude mod Atlético Madrid i en dramatisk kamp.

Hvis jeg indtil videre har ramt ved siden af med Getafe, ser Villarreal til gengæld ud til at ligne et hold, der kan spille sig i top 4. Også selvom vi måske lige skal se, hvordan de kommer ud af transfervinduet. De spiller med fantasi, fart og hvad der virker til at være defensiv stabilitet, så de skal kunne tage tre point og ride videre på bølgen mod Getafe, når top møder bund.

Angileri sidder ude med karantæne hos Getafe, mens Villarrel omvendt havde held med at få annulleret Gerard Morenos gule kort fra kampen mod Atlético.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Barcelona – Real Valladolid 1 (2-0)

Så kom Barcelona i gang. Så kom Lewandowski på tavlen. Og så mindede Ansu Fati os om, hvor fantastisk en spiller han er. Der var rigtig meget positivt at tage med fra turen til San Sebastián, da Barcelona vandt med 4-1 søndag mod Real Sociedad. De tre sidste mål sat ind, efter Xavi udviste mod og begyndte at spille med tre bagude for at få plads til flere offensive folk. Det lover godt for Barcelona, hvor det særligt offensivt begynder at se lovende ud. Defensivt vil De Jong fortsat for meget på bolden, mens bagkæden ikke helt virker afstemt endnu. Men så er det jo godt, at Busquets kan være med igen efter overstået karantæne.

4-1-triumfen har forløst catalanerne, og nu skal de tage den selvtillid med ind til kampen mod Real Valladolid. Oprykkerne kom på tavlen, da de fik uafgjort mod Sevilla, et opgør de med lidt held godt kunne have vundet. De fik dog også udvist Jawad El Yamiq i slutfasen, hvorfor han glipper kampen her.

Vi så mod Rayo, at Barcelona stadig mangler at finde formen mod godt organiserede defensive mandskaber, men så godt organiseret er Valladolid hellere ikke, at jeg kan se dem tage point på Spotify Camp Nou.

Lisbergs bud: Barcelona HT/FT til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Espanyol – Real Madrid 2 (1-3)

Det var lidt en bombe, der sprang, da Casemiro meddelte sit farvel efter en lang række succesfulde år i Real Madrid. I kampen mod Celta så hans farvel i første omgang ikke ud til at betyde det store, men det kan det sagtens gøre senere på sæsonen, da Tchouaméni, i hvert fald ikke endnu, er på samme niveau som brasilianeren.

I sidste sæson var det faktisk netop en kamp mod Espanyol, der førte til Real Madrids og Ancelottis første nederlag, men det var også et Espanyol-hold i en anden forfatning og med en R.D.T i topform.

Fredag aften tabte de skuffende til Rayo. Skuffende fordi de allerede efter et kvarter kom i overtal, men det hjalp ikke det store, da Sergi Gomez blev udvist efter den halve time. Der var egentlig fint spil, men de manglede det sidste i for alvor at blive farlige, og evner man ikke det mod Real Madrid, så kan man heller ikke tage point. Jeg synes, Ancelotti og Pérez leger lidt med bredden af truppen, hvis ikke, der hentes nyt blod til. Det koster meget vel senere på sæsonen, men ikke på RCDE Stadium søndag.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,51- SPIL HER >>*

Cádiz – Athletic 2 (0-1)

Ligesom Getafe har Cádiz lagt fra land med to kampe og to nederlag. Så ser det anderledes solidt ud for Athletic. De holdt for anden gang i træk nullet, og da de samtidig også fik scoret en af de sjældne mål, så hentede de sæsonens første sejr. Fraværet af Iñigo Martínez har indledningsvist ikke set ud til at skade dem, og mod en forholdsvis ordinær offensiv hos Cádiz – Choco Lozano fraregnet – så kan de også sagtens holde Cádiz fra at score. Med fare for at gentage mig selv fra talrige tidligere optakter så bliver spørgsmålet derfor, om de selv kan score i den anden ende.

Cádiz har et væld af skader og Tómas Alcarcón i karantæne.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Valencia – Atlético Madrid2 (0-1)

Diego Simeone tabte for første gang til Unai Emery, og en lovende sæsonstart blev pludselig vendt til dybe panderynker i Atlético. Efter kampen kom det endda til konfrontation mellem Atléticos fans og Hermoso, da de skulle have sunget anti Real Madrid sange mod Hermoso, der har en fortid i Real Madrids ungdomsafdeling, og som derfor klatrede op på tribunen for at få fat i enkelte fans.

Samtidig viste Álvaro Morata sig igen at være Álvaro Morata efter en flot start på sæsonen, så hvor efterlader det nu Atlético? Valencia kom også ned på jorden under Gattuso, da de tabte mod Athletic. De havde egentlig flere gode tilbud i den kamp, men manglede lidt skarphed.

Det ligner en ekstrem hårdt spillet kamp med en masse dueller, men hvor jeg tror, at Atléticos større individuelle klasse lige akkurat sikrer dem en sejr. Det bliver dog uden Nahuel, der er ude det næste lange tid efter sit tåbelige røde kort i overtiden mod Villarreal.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,09 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar