18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 3. runde i La Liga d. 2. – 5. september 2022

Lørdag eftermiddag og aften bliver en sand lækkerbisken, når Real Madrid, Real Betis, Real Sociedad, Atlético Madrid, Sevilla og FC Barcelona alle skal i aktion. Nicolai Lisberg er klar med sin dom over en hæsblæsende fjerde spillerunde i La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg
Odds på La Liga*

*Reklamelink

Celta Vigo – Cádiz 1 (2-0)

Iago Aspas. Hvert år er det lidt det samme, men Celta er og bliver Iago Aspas. Den spanske angriber har scoret i samtlige tre kampe for Celta Vigo, og fredag gav det tre point mod Girona, hvorfor Celta nu er oppe på fire point og en plads midt i tabellen.

Fire var også nøgletallet for Cádiz, der dog tabte hele 4-0 hjemme til Athletic. Det var overraskende, at de blev oppe i sidste sæson, men det vil være endnu mere forunderligt, hvis det lykkes igen, hvis indsatsen i de første tre kampe er det niveau, vi skal forvente fra deres side. Nul scoringer og syv lukket ind i den anden ende vidner om, at problemerne er lidt over det hele. Det er ikke fordi, Celta har spillet videre godt, og de har også deres problemer at slås med, men hjemme på Balaídos skal de naturligvis kunne tage de tre point. Måske på mål af Aspas for fjerde kamp i træk.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Mallorca – Girona 1 (1-0)

Øboerne fik en flot sejr ude mod Rayo Vallecano i sidste runde, hvor både Vedat Muriqi og Kang-In Lee kom på tavlen. Den duo kan måske ikke ligefrem blive guld værd, men den kan i hvert fald godt tænkes at være solid nok til at sikre Mallorca overlevelse. En af de klubber de skal kæmpe med om at slippe væk fra bunden er Girona, der til denne kamp må se bort fra hele seks spillere,. Heriblandt Yangel Herrera.

Det gør i min optik Mallorca til favorit, i hvad jeg dog tror bliver en målfattig affære. Lidt kuriøst er de seneste fem kampe mellem de to alle endt 1-0, og senest var det med Mallorca som sejrherre. Det kunne godt blive udgangspunktet nok engang.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Real Betis 1 (2-1)

Spørgsmål: Hvad hedder Real Madrids og Real Betis mest vindende træner i forhold til sejrsprocent? Manuel Pellegrini. Den 68-årige chilener skal op mod sin tidligere klub og det i et ægte topopgør, da los verdiblancos har maksimumpoint, præcis som Real Madrid har det, efter de første tre runder. Pandaen Borja Iglesias har været i fantastisk form med fire mål i de første tre kampe, og jeg glæder mig personligt til at se, om denne forrygende Betis offensiv kan gøre noget ved Real Madrid, der nu endelig er tilbage på Bernabéu efter at have spillet de første tre runder på fremmed græs grundet ombygning på stadion.

Real Madrids angrebshåb hedder naturligvis også Karim Benzema i denne sæson, og han scorede to gange mod Espanyol, da Real Madrid fik en sen sejr. Det var nu ikke, fordi han spillede nogen stor kamp, men klasse fornægter sig ikke. I kampen mod Espanyol var det interessant, at Ancelotti gik lidt mod sit løfte og placerede Alaba på venstre back for at få Rüdiger ind i midterforsvaret, men jeg tror, at han har franskmanden med fra start igen lørdag eftermiddag, og så må Rüdiger på bænken. Tchouaméni har indledningsvist fået Real Madrids fans til at glemme Casemiro, men det er i en kamp som denne, at hans defensive evner skal testes. 

To fantastiske offensiver, men som også kan spille mere låst. Det bliver ikke nødvendigvis en målfest, men begge hold skal nok komme på tavlen.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Atlético Madrid X (1-1)

Braís Mendez kom i gang for sin nye klub, da kongerne af 1-0-sejre fik lige præcis dette, da de slog Elche ude i den seneste runde. Det kunne dog have været endt anderledes, hvis Merino ikke havde forsøgt sig med en panenka fra pletten, da han fik chancen. Det var den første kamp uden Alexander Isak, der er skiftet til Newcastle. Ali Cho var valgt som afløser i den kamp, men det er ikke utænkeligt, at Real Sociedad kan nå at få nyt blod ind på agriberpositionen inden kampen mod Atlético Madrid. Det er faktisk overvejende sandsynligt, og det nye blod tilhører formentlig Umar Sadiq.

Diego Simeones tropper fik lige akkurat hevet en 1-0-sejr i land mod Valencia, da Griezmann kom ind fra bænken og blev matchvinder. Franskmanden har været rygtet væk fra den spanske hovedstad, men det ser umiddelbart ud til, at han bliver. 

Vi har en meget tæt kamp i vente, og det er svært at se, at det ligefrem skulle blive vanvittigt målrigt. I sidste sæson var Real Sociedads målscore på hjemmebane 16-9, og mod et Atlético-hold, der vil stå dybt, lugter det derfor ikke af mange mål. Gæsterne har fortsat Molina ude med karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,32 – SPIL HER >>*

Sevilla – FC Barcelona 2 (1-3)

Det er en kæmpe kamp, vi slutter af på lørdag, og det er principielt med hele fire danske spillere involveret. Ok, Braithwaite spiller nok ikke, og kan allerede være væk inden kampstart, men til gengæld er Kasper Dolberg på vej til Sevilla. Det er spændende, da Sevilla ikke ligefrem har haft kvalitet på nier positionen i denne sæson. Sat lidt på spidsen kan man sige, at de ikke har haft kvalitet særligt mange steder, da de blot har fået et enkelt point, i hvad der ellers har været et meget overkommeligt startprogram med to oprykkere og Osasuna. Men det går ikke deres vej, og indsatsen mod Almería i sidste runde var et nyt lavpunkt.

Så går det bedre for Barcelona, der fulgte op på 4-1 mod Real Sociedad med 4-0 mod Real Valladolid. Særligt første halvleg var som at se det gamle Barcelona, og dem der bare mente, at Lewandowski var en målscorer, må efterhånden også have set, hvad polakken besidder af kvalitet i spillet med bolden. Det er et godt tidspunkt at møde Sevilla på for Barcelona, der muligvis kan råde over AC igen, efter han sad over i weekenden med feber. Eneste fraværende for Barcelona er i skrivende stund Aubameyang, der har haft indbrud i sit hjem, hvor han blev overfaldet og nu meldes ude i en måneds tid. Til kampen mod Real Valladolid var den tidligere Sevilla-spiller Koundé endelig blevet registreret, og han kan muligvis blive benyttet på højre back positionen igen.

Jeg synes ikke, at Lopetegui endnu er lykkedes med at finde formlen mod de store hold, når Sevilla har mødt dem, og med tanke på den forfatning de er i, så bliver det, Dolberg eller ej, til et nyt nederlag lørdag.

Lisbergs bud: Barcelona 1,5 (AH) til odds 3,30- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Osasuna – Rayo Vallecano 1 (2-1)

Mod Betis rendte Osasuna ind i sit første nederlag, og det var der for så vidt intet at indvende noget imod. De har et godt hold, men det niveau er de trods alt ikke på. Nu gælder det så Rayo, der også tabte i sidste runde, da det blev til 0-2 hjemme mod Mallorca. Den ellers flotte sæsonstart med fire point i de første to runder har dermed fået et lille hak, og et nyt nederlag her, og så er de fire point i Barcelona næsten glemt.

Osasuna er gode hjemme på El Sadar, hvor det også er blevet til fuld gevinst i de første to kampe, og der bør være gode muligheder for, at det bliver til den tredje hjemmesejr i træk. Også selvom gæsterne har Lejeune med igen efter overstået karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Athletic – Espanyol 1 (2-0)

De blå og hvid stribede fra Barcelona finder konstant på måder at besværliggøre tilværelsen. I anden runde var det et håbløst rødt kort til Sergí Gómez, der kostede ellers sikre point, og i seneste runde var det så Lecomte, der først gik galt af bolden og siden sparkede Ceballos ned, da det blev til et 3-1-nederlag til Real Madrid. De spillede faktisk en fin kamp i det opgør, efter de var kommet bagud 1-0, og det havde ikke været helt ufortjent, kunne de have holdt stand lige en god håndfuld minutter længere.

Men det kunne de ikke, og derfor er de fortsat kun noteret for det ene point, de lige akkurat sikrede sig i Vigo i første spillerunde. Nu skal de så en tur til Bilbao, hvor ubesejrede Athletic venter. Athletic, der endnu ikke har indkasseret i sæsonen under Ernesto Valverde, og som for alvor fik hul på bylden med hele 4-0 mod Cádiz i seneste runde. Ja, selv Iñaki Williams kom på tavlen. Han blev dog også skadet, og er derfor tvivlsom til denne kamp.

Espanyol er uden synderne fra de to foregående runder, Lecomte og Sergí Gómez, og det ligner et nyt nederlag til Diego Martínez’ mandskab.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Villarreal – Elche 1 (2-1)

Det var ikke ligefrem en fantastisk kamp, som Villarreal og Getafe leverede for os søndag, men skulle der have været en vinder, skulle det uden tvivl have været Villarreal, der brændte et par store chancer i slutfasen, hvor særligt Chukwueze havde mulighed for at blive matchvinder efter at være kommet ind fra bænken.

Nu kunne man jo fristes til at tro, at det var det for Villarreal, forstået på den måde, at de så ryger tilbage i den kedelige fælde med for mange dumme pointtab, men de bør kunne rejse sig hurtigt igen mod Elche, der kun har fået et enkelt point i de første tre runder. Álex Collado ligner allerede nu en mand, der kan blive en stor gevinst for Elche efter nogle fine optrædener, men det er ikke nok mod Villarreal, der akkurat som Athletic endnu ikke har indkasseret en scoring.

Lisbergs bud: BTS til odds 2,20- SPIL HER >>*

Valencia – Getafe 1 (1-0)

Det lykkes for Getafe at få point i sidste runde, da det blev til 0-0 mod Villarreal. Det var så også det positive, der var at sige om den kamp, for nøj hvor spiller de ideforladt. Man kunne naturligvis også skyde lidt på Valencia, der blot har hentet tre point indtil videre under Gattuso, men her er der dog en helt anderledes gameplan, og de var uheldige med at tabe til Atlético mandag aften. Gayà afsoner den sidste af fire spilledages karantæne, og i skrivende stund er der usikkerhed om deltagelsen hos Paulista og Duro, men selv uden dem, så har jeg Valencia som forholdsvis klare favoritter.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – Almería X (1-1)

Det er naturligvis ikke i kampe mod Barcelona på udebane, at Valladolid skal hente sine point, men de var heller ikke i nærheden af det, efter en første halvleg hvor de snildt kunne have været større bagud. De fik stoppet blødningen i anden halvleg, måske mest af alt fordi Barcelona trådte på bremsen, men indtrykket efter de første tre runder har ikke været imponerende. Modstandere som Barcelona, Villarreal og Sevilla er selvfølgelig en del af forklaringen herpå.

Men Almería har ligeledes mødt Sevilla samt Real Madrid, og her har udbyttet, men også præstationerne, været en ganske anden. I skrivende stund har de fortsat Sadiq i truppen, men han meldes på vej til Real Sociedad, og uden ham så mister de en stor del af deres gameplan, så optakten her er skrevet ud fra den tanke, at han ikke spiller med mandag aften. De har stadig fart i Ramazani, men det giver dem kun et enkelt point.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar