18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 29. runde i La Liga d. 15. – 17. marts 2024

Sideoversigt

Rundens kamp finder sted søndag, når Atlético og Barcelona mødes i Madrid, men der er også interessante opgør på programmet, når Villarreal og Valencia mødes i et derby, mens Nicolai Lisberg tester odds 8,80 i kampen mellem Rayo Vallecano og Real Betis.

(Foto: IMAGO / NurPhoto)

Real Sociedad – Cádiz X (1-1)

Fredag d. 15. marts kl. 21:00

Pellegrinos mandskab vandt en fodboldkamp for første gang siden september sidste år, da de slog kapital på Atléticos dårlige udebaneform i seneste runde. En sejr der gør, at der igen er kontakt til Celta og de øvrige hold over stregen, men de får deres sag for, hvis de skal have noget med hjem fra Baskerlandet fredag aften.

Real Sociedad var bagud i to omgange mod Granada senest, men fik alligevel vendt det til en 3-2-sejr, da André Silva kom ind fra bænken og blev helten. Det var vigtigt for Real Sociedad endelig at vinde igen, men problemerne synes ikke at være forbi af den grund, og med tanke på, at de blot har vundet fem gange i sæsonen foran egne fans, hvor problemet ofte har været at dominere kampene mod de mindre hold, så kunne jeg godt se Cádiz, der er uden en karantæneramt Alejo, få noget med hjem fra opgøret mod et skadesplaget Real Sociedad-hold.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Mallorca – Granada 1 (1-0)

Lørdag d. 16. marts kl. 14:00

De var ganske fint med i kampen mod Barcelona, men Mallorca måtte til syvende og sidst give fortabt over for Lamine Yamal. Et enkelt point havde ellers været guld værd i bundkampen, men der er til gengæld fine muligheder for, at de kan få tre af slagsen i lørdagens tidlige kamp, når Granada kommer på besøg.

Mallorca har nemlig igen fået gang i Muriqui, og for blot to uger siden besejrede de Girona her på banen. Under Aguirres kyndige ledelse er de blevet et hold, der er svære at spille mod for alle mandskaber, og som sjældent giver det store væk på hjemmebane, så jeg holder dem også som klare favoritter i denne kampe, selvom tabet af Samu Costa, der er ude med karantæne, ganske givet vil kunne mærkes.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Osasuna – Real Madrid 2 (1-2)

Lørdag d. 16. marts kl. 16:15

Det tog lidt tid, men da først Real Madrid fik hul på bylden, væltede det også ind med mål mod Celta i slutfasen af sidste uges kamp, der endte med en 4-0-sejr. En kamp, hvor Arda Güler scorede sit første mål efter skiftet denne sommer, og hvor Antonio Rüdiger fejrede det, som kun Rüdiger kan fejre det.

Det var et opgør uden Jude Bellingham, der også her afsoner karantæne efter sit røde kort mod Valencia, og i hans fravær spillede Brahim Diaz en ny, god kamp. Han får formentlig genvalg helt på toppen, hvor han flankeres af Vinicius og Rodrygo.

Kampen mod Celta var lidt af en trodsreaktion oven på den pauvre indsat mod Leipzig i Champions League, men så gunstige betingelser får de næppe ude mod Osasuna, som jeg godt kan se gøre opgøret bøvlet for gæsterne. Men når Real Madrid er den ene part i en fodboldkamp, så plejer de som regel lige akkurat at få hevet en sejr hjem til sidst.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder med præcis én til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Getafe – Girona 2 (0-2)

Lørdag d. 16. marts kl. 18:30

Girona er ikke sådan at slå ud af kurs selv efter nogle halvsvære uger, og de fik en meget fortjent sejr senest mod Osasuna, selvom vi måtte sent hen i kampen, før Savio endegyldigt kunne afgøre det opgør.

Nu venter der så lidt af en test for Michel, når de skal en tur til Coliseum i udkanten af Madrid, hvor Getafe står klar til at tage i mod. Getafe, der tabte senest mod Valencia i den første kamp uden Borja Mayoral, som de altså må undvære i resten af sæsonen. Og det er et kæmpe slag for gladiatorerne, for uden Mayoral kommer meget, og nok også for meget, offensivt ansvar til at hvile på Greenwood.

Getafe kommer til at spille fysisk og intenst, akkurat som vi kender dem, men den del mestrer Girona også ganske glimrende, så hvor andre hold ofte har løbet hovedet mod muren på banen her, så kan jeg faktisk godt se Girona have værktøjerne til at nedbryde hjemmeholdet. Det skal dog med, at Yangel Herrera er ude med en skade, mens Tsygankov er meldt tvivlsom.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Athletic – Alavés 1 (2-0)

Lørdag d. 16. marts kl. 21:00

Sidste uges sejr over Las Palmas sammenholdt med Atleticos nederlag til Cádiz betyder, at Valverdes hold for alvor rækker ud efter en plads i top 4. Og selvom den meget vel kun er til låns, så bør de lørdag aften kunne overnatte på den eftertragtede plads på bagkant af deres derby mod Alavés.

Gæsterne fik godt nok en sejr i kampen mod Rayo senest, men de kommer til San Mamés som klare underdogs, selvom Athletic til denne kamp må se bort fra Aitor Paredes, der er i karantæne efter for mange advarsler.

Athletic er blandt de bedste hjemmehold i ligaen, og jeg kan ganske enkelt ikke se, hvordan Alavés i 90 minutter skal kunne overleve det tryk og den fart, som særligt hjemmeholdets forreste kan komme med.

Lisbergs bud: Athletic vinder uden at indkassere til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Sevilla – Celta Vigo 1 (3-1)

Søndag d. 17. marts kl. 14:00

0-4 ude mod Real Madrid var tilsyneladende dråben, der fik bægeret til at flyde over, og så røg Rafa Benitez på porten. Ny mand i spidsen for Galiciens lyseblå helte er den erklærede Celta-fan Claudio Giráldez, der kommer fra en succesfuld periode hos klubbens ungdomshold. Er han manden, der endelig får styrt på dette Celta morads?

På langt sigt tikker han mange af de rigtige bokse i forhold til at føre Ceta op i tabellen, men spørgsmålet er, hvad han kan nå at gøre på den korte bane, hvor der nu kun er to point ned til Cádiz under stregen.

Sevilla fik igen point i seneste runde, og selvom det måske lidt skuffende kun blev til 2-2 ude mod Almería, så bilder jeg mig ind, at jeg stadig bliver ved med at se små forbedringer på dette hold.

Hjemmeholdet må muligvis undvære En-Nesyri, der døjer med lidt ankelproblemer, men selv uden deres farligste mand, så har jeg hjemmeholdet til at tage sejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Las Palmas – Almería 1 (2-0)

Søndag d. 17. marts kl. 16:15

Hvis du slår begrebet uriaspost op i ordbogen, så kommer der formentlig et billede frem af Pepe Mel. For det er en sand uriaspost, han er blevet sat på som ny træner for Almería, der i denne uge fyrede Gaizka Garitano. Ti point har La Ligas bundprop, der fortsat jagter første sejr i sæsonen, og de skal på de sidste ti kampe forsøge at hente 14 point på Celta Vigo, der lige nu er første hold over stregen.

Det sker ikke, og selv med en potentiel træner-effekt har jeg svært ved at se, at det skulle blive til point i denne kamp. Godt nok har Las Palmas mistet en smule momentum i de seneste par uger, og Almería spiller, som tidligere proklameret, bedre end resultaterne antyder, men de har også både Édgar González og Dion Lopy i karantæne til denne kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Villarreal – Valencia X (1-1)

Søndag d. 17. marts kl. 16:15

Det var lige før, at Villarreal leverede en af turneringens største comebacks, da de var tæt på at vende 0-4 fra den første kamp mod Marseille, men i sidste ende måtte de nøjes med en 3-1 sejr og endnu en positiv oplevelse. For den sejr kom efter en god periode, der ligefrem kan se dem få kontakt med Valencia, skulle de også vinde dette derby, når Marcelino fortsætter sin rundtur mod endnu en af sine tidligere klubber.

Valencia fik ganske som ventet en sejr mod Getafe, sidst de var i aktion, men det bliver en helt anden opgave denne gang, hvor jeg forventer, at Villarreal vil forsøge at sætte sig på spillet. Det er nødvendigvis ikke helt dumt set med Valencia-øjne, da flere af Villarreals flotte præstationer i de seneste par måneder – Marseille-kampen undtaget – har været, når de selv kunne spille på omstillinger.

Hjemmeholdet har et væld af skader til denne kamp, ligesom Alberto Moreno er i karantæne, så mod et Valencia-hold, der kun har stakkels Diakhaby på skadeslisten, foruden Guillamon i karantæne, så kan jeg sagtens se Los Che få minimum uafgjort med hjem fra Estadio de la Cerámica.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Real Betis X (0-0)

Søndag d. 17. marts kl. 18:30

Puha, Rayo. Det begynder virkelig at se dystert ud for den lille Madrid-klub, der er i færd med at kopiere et velkendt fænomen. Gode præstationer i efteråret, og så går de i stå i foråret. De seneste par sæsoner har det betydet, at drømmen om Europa er visnet, som kalenderåret har skiftet, men denne gang kan det ligefrem ende med en nedrykning, hvis ikke der sker noget drastisk.
Iñigo Perez fik et flot point i debuten mod Real Madrid, men han har siden blot hentet et point i de efterfølgende tre kampe, og problemet er, at de ikke kan score. Hverken R.D.T eller Izi er således spillere fyldt med tro på egne evner for tiden.

Hos Real Betis er der måske heller ikke den største tro på tilværelsen i øjeblikket, efter de senest tabte med 3-2 hjemme mod Villarreal, men her kan en del af deres offensive kvaler forklares med skader. Dem har de fortsat en del af til denne kamp, og derfor går jeg med en pointdeling, i hvad der godt kunne blive et låst og nervøst opgør.

Lisbergs bud: 0-0 til odds 8,80 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Barcelona X (2-2)

Søndag d. 17. marts kl. 21:00

Søndagens sene kamp er også rundens kamp. To spanske mastodonter, der begge gik videre i Champions League i midtugen og dermed kan holde en ellers på mange måder skuffende sæson i live for en stund endnu. Det er også to hold, der kæmper om den sidste spanske plads ved VM for klubhold i næste sæson, der kan indbringe mellem 25-75 millioner euro, men det er en anden historie til en anden god gang.

Onsdag leverede Atlético en af de præstationer, vi altid forventer, de er i stand til, men som vi alt for sjældent har set i denne sæson, da de slog Inter med 2-1 hjemme i en på alle måder flot forestilling, der stod i skarp kontrast til 0-2-nederlaget ude mod Cádiz i seneste runde. Så hvilken udgave af Atlético får vi at se søndag aften? Jeg hælder til Inter-versionen. Fordi de er på hjemmebane, og fordi de har Griezmann med igen.

Hos Barcelona døjer de fortsat med skader, men også de kunne tage meget mere end bare videre avancement med fra deres kamp mod Napoli, da de i perioder i første halvleg spillede rigtig, rigtig godt. Jeg kan dog godt frygte, hvordan deres midtbane med Fermin Lopez og Andres Christensen til at støtte op om Gündogan, tager sig ud, hvis Atlético som forventet kommer i deres aggressive pres. Et meget lige matchup, hvor det mest sandsynlige udfald synes at være et X, selvom det ikke rigtig rykker noget for de to mandskaber.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar