18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 29. runde i La Liga d. 2. – 5. marts 2021

Atlético Madrid kan mærke forfølgernes ånde i nakken, og spørger man Nicolai Lisberg, så kan den spanske top blive endnu tættere efter denne 29. spillerunde i La Liga. Her gæster Diego Simeones tropper Sevilla, mens Barcelona og Real Madrid får besøg af henholdsvis Valladolid og Eibar.

Levante – Huesca 1 (2-1)

En enkelt sejr på udebane i sæsonen. Huesca er ligaens dårligste udehold, og selvom det retfærdigvis skal nævnes, at de har spillet seks af 14 kampe på fremmed græs uafgjort, så må Levante være relativt store favoritter i rundens tidlige kampe fredag aften. Hjemmeholdet tabte godt nok mod Betis inden pausen, men de har offensivt vist fin form over længere tid.

Begge hold hører lidt til undtagelsen i La Liga, når det kommer til midterhold og bundhold, da det er to mandskaber, der gerne vil fokusere på det offensive spil, og derfor kan vi også godt se frem til en intens og interessant affære, men hvor Levantes hjemmebanefordel og bedre form alligevel bør vise sig udslagsgivende.

Aitor Fernandez er meldt klar til at vogte buret for hjemmeholdet, der omvendt må undvære Miramón og Vukcevic. Huesca er ubesejret i de seneste fem besøg til Levante og kan godt snuppe enkelt point, men jeg hælder alligevel mest til en hjemmesejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Granada – Villarreal X (1-1)

De to tilbageværende spanske hold i Europa League får optimale forberedelser til næste uges kvartfinaler, når de spiller lørdagens tidlige kamp. Gæsterne har nu vundet to i træk, og præstationen mod Dynamo Kiev i returen i Europa League var noget af det bedste, jeg har set fra Villarreal i denne sæson, hvor defensiven ikke gav nogen som helst chancer væk, og hvor de havde langt større kontrol over kampen. Der er fortsat plads til forbedring, men formen er kraftigt opadgående, og det er også nødvendigt, hvis de vil slutte på en af de pladser, der giver adgang til næste års Europa League. Granada er kun en enkelt plads efter dem i tabellen, men forskellen er syv point, og der venter sydspanierne en kæmpe opgave torsdag, når de skal op mod Manchester United i klubbens vel nok største kamp nogensinde.

Det ville være oplagt at satse på Villarreal-sejr, men Granada har otte sejre og tre uafgjorte i 14 hjemmekampe, hvilket gør dem til ligaens femte bedste hjemmehold, og de har fået mindsket skadesfrekvensen i truppen i landskampspausen, så det kunne meget vel ende med en af de pointdelinger, der for Villarreals vedkommende har været alt for mange af.

Foyth er ude med karantæne hos Villarreal, der omvendt igen kan råde over Capoue, efter han har afsonet sin karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Eibar 1 (2-0)

Selvom Real Madrid sjældent overbeviser, så er det svært at se Zidanes tropper ikke få de tre point mod et Eibar-hold, der godt nok fik 1-1 i det baskiske derby ude mod Athletic for to uger siden, men som er i tæt på frit fald efter 11 kampe i træk uden sejr.

Landskampspausen har dog ikke været ubetinget god for holdet fra hovedstaden, for torsdag kom det frem, at Sergio Ramos er blevet skadet på ny, så ikke nok med at han er ude af lørdagens kamp, så er de kommende Champions League opgør mod Liverpool også i fare, ligesom El Clásico om en uges tid, også går hans næse forbi. Derudover er Toni Kroos, der måtte forlade den tyske landsholdslejr tidligt, fortsat tvivlsom til kampen, foruden Carvajal og Hazard, der efterhånden har misset store dele af sæsonen med diverse skader.

Også hos Eibar har de skadeskvaler, hvor spillere som Muto, Cote og Expósito alle forventes ude.

Real Madrid har ført ved pausen og vundet kampen i 10 ud af 13 opgør mod Eibar, så hvis man synes oddset på en hjemmesejr er for lavt, er der mulighed for at booste det en smule uden for alvor at risikere alverden.

Lisbergs bud: 1/1 HT/FT til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Osasuna – Getafe X (0-0)

Nu er fodbold selvfølgelig andet end mål, og der findes heldigvis flere opfattelser af, hvad ”god” og ”rigtig” fodbold er, men Osasuna – Getafe ligner ikke et opgør, du skal se for at blive klogere på nye angrebs trends. Getafe har scoret sølle 22 mål i sæsonen, mens Osasuna svinger sig op på hele 23 af slagsen. De seneste tre kampe i træk er endt uden scoringer for Osasuna (to gange 0-0 og et 0-2-nederlag mod Barcelona), mens Getafe nærmest er gået målamok med to mål i tre kampe.

Formen er bestemt opadgående for gæsterne, selvom det er Osasuna, der her må være små favoritter, men mest af alt ligner det et opgør uden alverdens mål mellem to hold, hvor en deling i porten ikke vil være helt skidt i forhold til bundkampen. Skal der være en 0-0 kamp i denne runde, så kunne den meget vel komme her.

Gæsterne har trioen Nyom, Damian Suárez og Jaime Mata med igen efter endt karantæne, mens Osasuna omvendt må se bort fra Moncayola, der sidder ude efter for mange advarsler.

Lisbergs bud: Under 0,5 mål til odds 5,75 – SPIL HER >>*

Alavés – Celta Vigo 2 (1-2)

Et enkelt point i de seneste seks kampe. Det er svært for alvor at være optimistisk på Alavés’ vegne, selvom de faktisk var tæt på et point ude mod Atlético Madrid for to uger siden, da Joselu brændte straffe kort før tid ved stillingen 0-1.

På nær Rodrigo Ely har de alle mand klar til denne vigtige kamp, som de gerne skulle have noget ud af, hvis de vil væk fra placeringen under stregen. Celta Vigo har omvendt en del skader, men jeg synes alligevel, at de har gode chance for at trække sig sejrrigt ud af denne kamp, eller om ikke andet slippe fra Baskerlandet med point. De to seneste indbyrdes opgør er blevet vundet i overbevisende stil med en målscore på 8-0, og Celta har hentet syv point i de seneste kampe mod bundholdene Valladolid, Huesca og Elche.

Lisbergs bud: Celta Vigo (AH 0) til odds 1,79 – SPIL HER >>*

Elche – Real Betis 2 (0-1)

Betis fik rejst sig efter derbynederlaget, da de tog en 2-0-sejr mod Levante og dermed manifesterede sin position som Europa League bejler med deres femte sejr i de seneste seks kampe. Torsdag meldte Betis ud på twitter, at Nabil Fekir har indstillet karrieren øjeblikkeligt, da han vil hellige sig til sine heste fremover, men hvis vi nu tillader os at gå ud fra, at det er en aprilsnar, så er franskmanden nok med søndag og ganske givet som starter på venstrekanten. Betis har altså samtlige profiler klar, mens Elche er uden Lucas Boyé, efter han har raget for mange gule kort til sig.

Elche er uden sejr i 21 af de seneste 23 kampe i ligaen, og ser vi bort fra sejren mod Sevilla, der i det opgør stillede med et B-hold, så er både formen og resultaterne stærkt bekymrende, for et hold der kun har to point ned til den forkerte side af stregen.

Jeg har flere gange gennem sæsonen undervurderet Betis, men den fejl gør jeg ikke søndag, når ligaens næstdårligste hold (lige efter Eibar) blive tildelt sæsonens 14. nederlag.

Lisbergs bud: 2-tallet mål til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Cádiz – Valencia X (1-1)

Valencia er uden sejr i 23 af deres seneste 25 udekampe i La Liga, mens Cádiz er uden sejr i ni af deres seneste ti kampe både hjemme og ude. Det vil være synd at sige, at det er to formstærke hold, der mødes søndag, og det er tæt på en modbydelig kamp at skulle spå om, da Valencia her er den stor ubekendte. Med Cádiz ved vi efterhånden, hvad vi får.

For hjemmeholdet kommer ud til kampen med en klar gameplan om at stå kompakt og så stase på dueller og omstillinger, mens det bliver op til Daniel Wass og holdkammeraterne at skabe kampen. Formår Valencia det, er de det bedste hold, men deres dårlige udebaneform får mig til at trække i retning af uafgjort.

Cádiz er uden Choco Lozano og Marcos Mauro, mens Valencia må undvære Jasper Cillesen, der døjer med knæproblemer.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Sevilla – Atlético Madrid X (1-1)

Den mest interessante kamp i denne runde, og den første af mange ”finaler” for Atlético Madrid for nu at bruge en fortærsket kliché, for efter Sevilla venter opgør mod Betis, Athletic Barcelona og Real Madrid i de sidste runder af sæsonen. Der var klasseforskel, da Atlético vandt det omvendte opgør i begyndelsen af januar, men det var på et tidspunkt, hvor det gled lidt lettere for Atlético, der godt nok vandt i senest runde, men kun takket være en redning på straffespark fra Oblak i de sidste minutter.

At være Atlético-tilhænger er at lide, og meget tyder på, at de kommer til at lide helt indtil det sidste, hvis de skal sikre sig det første mesterskab siden 2014, for Real Madrid og i særdeleshed Barcelona kommer buldrende.

Sevilla har fået rettet op på en hård februar og marts måned, hvor pokalen og Champions League blev overstået i løbet af få dage, og Julen Lopetegui kan råde over samtlige spillere til kampen, mens Diego Simeone muligvis må se bort fra Joao Felix, mens Carrasco er ude grundet karantæne.

En taktisk interessant affære i vente, hvor det bliver små marginaler, der bliver afgørende i opgøret mellem de to hold, der rent statistisk set har de bedste defensiver i ligaen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Barcelona – Real Valladolid 1 (3-0)

La Ligas bedst spillende hold netop nu, og som inden landskampspausen virkede ustoppelige. 6-1-sejren på den ellers notoriske svære udebane i San Sebastian var en manifestation og en opvisning i offensiv fodbold. Særligt imponerende var det at se Barcelona presspil gennem hele kampen, og hvordan de kampen igennem jagtede flere mål. Aggressiviteten er kommet tilbage hos Barcelona, og derfor er spørgsmålet også kun, hvor stort de vinder over Real Valladolid.

Landskampspausen har måske brudt rytmen en smule, men ikke nok til at den form vi efterhånden har set catalanerne har bygget op gennem månederne, alene af den grund forsvinder.

Siden Valladolid rykkede op i La Liga, ha de to hold mødt hinanden fem gange, og det er endt med fem sejre til Barcelona og en målscore på 11-1. Gæsternes chancer for at levere en overraskelse er forsvindende små, og de er ikke blevet større af, at der er udbrudt corona i truppen, hvorfor de potentielt må undvære helt op til ti spillere.

Orellana er ude med karantæne efter for mange gule kort, mens Herrero, Kike Pérez, Luis Pérez, Jiménez og Fernández alle er ramt af corona. Hos Barcelona er Piqué tvivlsom, men de har efterhånden fået godt styr på det defensivt, og mod en relativ tandløs offensiv kommer de ikke i problemer.

Valladolid kommer til Camp Nou for at grave sig dybt ned, og Barcelonas pasningsspil og fart i angrebsspillet skal stå sin prøve, men en sejr kommer ikke i fare.

Lisbergs bud: Barcelona -1,5 (AH) til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Athletic

De to klubber mødes søndag i pokalfinalen og spiller først deres ligaduel onsdag aften. Optakt til den kamp kommer mandag.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar