18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 28. runde i La Liga d. 8. – 11. marts 2024

Sideoversigt

Et skadesplaget Barcelona-hold skal jagte sejren mod Mallorca, mens Real Madrid uden Jude Bellingham ser ud til at komme på en overkommelig opgave mod Celta Vigo. Nicolai Lisberg zoomer ind på 28. spillerunde i La Liga.

IMAGO / Maciej Rogowski

Barcelona – Mallorca 1 (1-0)

Fredag d. 8. marts kl. 21:00

Man ved, at præstationen har været mindre god, når selv Xavi på pressemødet efter kampen mod Athletic var kritisk over for spillet. For det var en misset mulighed for at bringe lidt spænding tilbage i mesterskabskampen, og hvad værre var, så blev både De Jong og Pedri skadede, så de nu er ude i det næste stykke tid. Læg dertil, at Araujo er i karantæne, og så melder to spørgsmål sig. Hvordan stiller Barcelona op, og er det her muligheden for Mallorca til at få et point?

Øboerne har modsat Barcelona allerede sikret sig en plads i næste års spanske supercup ved at kvalificere sig til pokalfinalen, men de skal også lige sørge for, at de ikke rykker ned. Med 1-0-sejren mod Girona, som de har haft godt styr på i denne sæson, tog de et stort skridt væk fra stregen, og jeg forestiller mig også, at de øjner muligheden for at skabe problemer for Barcelona, der også har klubbens vel nok vigtigste kamp i sæsonen – returkampen mod Napoli – at forholde sig til.

Det er markante fravær, men Lewandowski, Gündogan, Yamal med flere skal nok sikre de tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet og BTS IKKE til odds 2,24 – SPIL HER >>*

Valencia – Getafe 1 (2-0)

Lørdag d. 9. marts kl. 14:00

Bordalas-derbyet spilles lørdag klokken 14.00, og her skal Valencias unge hær forsøge at holde hovedet mere koldt, end de gjorde i det omvendte opgør i december. De har da om ikke andet også fået lidt træning i dramatiske afslutninger efter sidste uges kamp mod Real Madrid, der bød på en overflod af drama, hvor den triste nyhed naturligvis var Diakhabys voldsomme skade, der koster ham op mod et år på sidelinjen.

Baraja har sæsonen igennem ikke været bleg for at vise sine unge spillere tillid, og de skal nu tage ekstra ansvar i Diakhabys fravær, men det ansvar tiltror jeg dem egentlig også.

Jeg har hjemmeholdet som relativt klare favoritter, fordi meget af Getafes succes i denne sæson har været bundet op på Borja Mayoral og Mason Greenwood, og de glipper begge denne kamp. Greenwood med karantæne og Mayoral med en skade.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Cádiz – Atlético Madrid X (1-1)

Lørdag d. 9. marts kl. 16:15

Med kun fem point ned til Athletic på femtepladsen, kan Diego Simeone på ingen måder sælge La Liga, men det er forståeligt, hvis fokus alligevel er et andet sted lørdag, når de skal en tur til Cádiz. For i midtugen møder de Inter i returkampen i Champions League, hvor de skal forsøge at vende 0-1 fra den første kamp.

Cádiz har fem point op til stregen og er derfor det hold, der har mest brug for point, og selvom de ikke sætter alverden ind på kontoen, så synes jeg, at trænerskiftet for halvanden måneds tid siden har gjort dem mere konkurrencedygtige.

Har man fulgt lidt med i disse optakter, vil man vide, at Atlético på udebane er en yderst taknemmelig opgave for et hvilket som helst hold og med Greizmann fortsat ude, kunne Cádiz så ikke godt tage endnu et point til bundstriden?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Granada – Real Sociedad 2 (0-2)

Lørdag d. 9. marts kl. 18:30

Det var smukt at se, hvordan Real Sociedads fans fejrede spillerne hen mod slutningen af opgøret mod PSG, selvom deres helte røg ud af Champions League. For det har været en flot sæson. Eller rettere et flot efterår. For Real Sociedad er røget lidt i en velkendt fælde med at dale gevaldigt i niveau i løbet af foråret.

Så spørgsmålet melder sig. Bliver de frigjorte efter at være røget ud af både pokalen og Champions League inden for få dage, eller kommer der til at mangle gnist i de resterende 11 kampe i sæsonen? Jeg er splittet, og har derfor også svært ved at forudse, hvad vi får at se mod Granada. 

Hjemmeholdet tabte senest med hele 5-1 mod Villarreal, og det er ved at være absolut sidste chance, hvis løbet da ikke allerede er kørt i forhold til at sikre sig en ny sæson i La Liga.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,88 – SPIL HER >>*

Girona – Osasuna 1 (3-0)

Lørdag d. 9. marts kl. 21:00

De har tabt tre af de seneste fire kampe, så er det eventyret, der er ved at slutte for Girona? Mod Mallorca blev det igen, igen til nederlag, og med fare for at bruge klicheen om, at de er blevet læst, så har det været mindre sprudlende fra Michels mandskab den seneste måneds tid.

Jeg har dem alligevel som store favoritter mod Osasuna lørdag aften på Montilivi, selvom Yangel Herrera er tvivlsom. Osasuna er godt nok ganske fint spillende, og med Budimir har de en af ligaens p.t. farligste angribere, men jeg synes, at de tidligere på sæsonen har haft det svært i de kampe, hvor modstanderne har spillet med en vis fart i angrebene. Lidt tiltrængt oprejsning til Girona, der også stadig skal sørge for at slutte i top 4 og sikre Champions League til den kommende sæson.

Lisbergs bud: Girona -1 (EH) til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Alavés – Rayo Vallecano (0-0)

Søndag d. 10. marts kl. 14:00

Med henholdsvis ti og syv point ned til stregen ser det jo ganske fornuftigt ud for de to klubber, der sparker søndagen i gang, men de kan tilsammen blot mønstre en sejr i de seneste seks spillerunder, så vi taler også om to hold, der snart skal igang igen. Og hvem kommer så det?

Ingen af dem, for alvor, er buddet herfra. Selvom Cádiz først udlignede dybt ind i overtiden mod Rayo senest, så var der ikke noget i den kamp, der gav mig indtryk af andet, end at Rayos vej til overlevelse er brolagt med uafgjorte resultater herfra og frem til sæsonslutningen.

Alavés tabte som ventet derbyet til Budimir og Osasuna, og det er ved at være lang tid siden, vi har set noget fra dem rent offensivt. Målfattigt og med en pointdeling mellem to hold, der næsten har alle mand klar, efter Izi er tilbage fra skade hos gæsterne.

Lisbergs bud: Kampen ender 0-0 til odds 7,10 – SPIL HER >>*

Las Palmas – Athletic X (1-1)

Søndag d. 10. marts kl. 16:15

Det er to af de hold, der har overrasket positivt i denne sæson, men som måske også har mistet pusten en smule. Las Palmas var før og efter jul gode til at få hevet sejre i land på baggrund af en god defensiv, men de har nu lukket ni mål ind i de sidste tre kampe.

Athletic har også tabt lidt terræn i kampen for top 4, selvom jeg faktisk synes, at de præsenterede sig ganske fint hjemme mod Barcelona sidste søndag, taget i betragtning af at Nico Williams var ude med karantæne. Pointtabet betyder dog, at der nu er fem point op til Atlético Madrid på fjerdepladsen.

Netop Nico Williams er tilbage her og glider direkte ind på venstrekanten, men er det nok til at sikre sejren? Jeg kunne sagtens se det blive til en pointdeling.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Celta Vigo 1 (3-0)

Søndag d. 10. marts kl. 18:30

Det var ikke nogen god indsats, som Real Madrid leverede i midtugen mod Leipzig. Så langt fra. Men de gik videre, og med deres historie in mente, så er det ikke en præstation, der for alvor får mig til at blive bekymret på deres vegne. For de er mestre i altid at yde det, der lige nøjagtigt kræves.

Mod Celta Vigo bør de få gunstigere arbejdsforhold, men vi har set Celta sæsonen igennem levere flotte præstationer mod de store hold (2-3 ude mod Barcelona, 0-1 hjemme mod Real Madrid), men lige mangle de sidste marginaler.

Mod Leipzig blev Real Madrids individuelle klasse afgørende, men en væsentlig del af den forsvinder her, da Bellingham er i karantæne i de næste par kampe efter det røde kort i kølvandet på sidste uges dramatiske opgør mod Valencia. Det giver formentlig chancen til Brahim Díaz fra start, og det er ikke nødvendigvis skidt nyt, så Real Madrid tager en sejr og kommer også med en anderledes offensiv tilgang fra start af.

Lisbergs bud: Flest mål i 1. halvleg til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Real Betis – Villarreal 1 (2-1)

Søndag d. 10. marts kl. 21:00

Marcelino fik ikke nogen god retur til Marseille, da hans Villarreal-mandskab tabte med hele 4-0 mod franskmændene i Europa League torsdag aften. Dermed er de næsten ude inden returkampen, så nu kan de godt satse lidt på ligaen, hvor en god slutspurt måske kan katapultere dem op i tabellen. Omend den skal være meget god, den slutspurt. 

Inden nederlaget mod Marseille var de faktisk oppe på syv kampe i træk uden nederlag, og når de nu har hentet sejre mod Real Sociedad og Barcelona ude, kan de så gøre noget lignende mod Real Betis?

Jeg tror det ikke. Heller ikke selvom Betis stadig har en række skader og derudover har Pezzella i karantæne, for Pellegrinis mandskab er også ganske fint kørende og har kun tabt en enkelt kamp i sæsonen på eget græs.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Almería – Sevilla X (2-2)

Mandag d. 11. marts kl. 21:00

Vi lukker runden med en mandagskamp i det sydspanske. Almería har fortsat ikke vundet en kamp i denne sæson, og nu møder de så et Sevilla-hold, der rammer deres bedste form for tiden. Senest med en sejr på 3-2 mod Real Sociedad , hvor Sergio Ramos var i centrum med en scoring og et begået straffe.

Almería tabte deres kamp i sidste runde mod Celta Vigo, efter Bruno Langa blev udvist, og han pauserer derfor i denne kamp. Jeg fastholder, at Almería spiller bedre, end resultaterne indikerer, men de mangler kløgt i nogle afgørende situationer, så mod et ganske velspillende Sevilla-hold, der dog har Navas og Lukebakio på vippen, så rækker det nok højest til et enkelt point.

Lisbergs bud: X’et og BTS til odds 4,15 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar