18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 28. runde i La Liga d. 11. – 14. marts 2022

Real Madrid skal forsøge at følge op på bedriften i Champions League, mens Barcelona skal fortsætte de opmuntrende takter under Xavi. Og så er der flere drabelige bundopgør i vente. Nicolai Lisberg zoomer ind på 28. spillerunde i La Liga

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Atlético Madrid – Cádiz 1 (2-0)

Diego Simeones mandskab har gang i en af sine bedste perioder i denne sæson, og det falder måske ikke overraskende sammen med, at Joao Felix igen har ramt sit absolutte topniveau. Først scorede han mod Manchester United i Champions League, og i weekenden var det portugiseren, der førte an i 3-1-gevinsten ude mod Real Betis. Dermed er Atlético tilbage i top 4, og det spanske liga forbund har været så venlige at tildele dem fredagskampen her, så de kan forberede sig bedst muligt til midtugens returkamp på Old Trafford i Champions League.

Cádiz slog som ventet udesvage Rayo, senest de var i aktion, og der er kun et enkelt point op til redning, men det er svært at se dem for alvor komme tættere på den mission her. I seneste sæson var de dygtige til at levere mod de store hold, og i denne sæson har de da også fået 0-0 mod både Barcelona og Real Madrid, men jeg levner dem ikke de store muligheder fredag, hvor de må undvære Alejo med karantæne. Deres mulighed består dog i, at Atlético har et væld af skader, og at Simeone nok ikke tør tage chancer med Correa eller Koke, men med Griezmann og Felix helt fremme har de nok kvalitet til at sikre sig de tre point.

Lisbergs bud: Atlético fører ved pausen til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Levante – Espanyol X (1-1)

Det var en uhyre vigtig sejr for Espanyol mod Getafe i seneste runde, for det har ellers ikke været imponerende, sådan som Vicente Morenos tropper har taget sig ud i de seneste mange uger. At sejren kom på hjemmebane, var dog ikke særligt overraskende, for ude har de blot hentet syv point. Nu gælder det bundproppen fra Levante, der desperat jagter miraklet og redningen. 

Jeg tror fortsat ikke på, at de lykkes med den bedrift, men spørgsmålet er, om de kan lykkes med en sejr i lørdagens tidlige kamp. Jeg kan godt have min tvivl. Formen er i klar fremgang, men Morales er på vippen, og hvis han ikke bliver klar, mangler de noget af den kreativitet og trussel rent offensivt, som der skal til. Derudover er Miramón i karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Granada – Elche X (1-1)

Det uafgjorte resultat mod Cádiz viste sig som en kortvarig oprejsning, for efter 3-1 mod Valencia var Granada tilbage i den tabende rolle. Jeg har tidligere kaldt dem en tumling, der formår at rejse sig, når det ser værst ud, men det kunne unægtelig se ud som om, at de denne gang er slået i jorden uden at være i stand til at rejse sig. Taber de også lørdag til Elche, så bør alarmklokkerne for alvor bimle hos Granada, der nu er oppe på ni kampe på stribe uden sejr. 

Elche følte sig bortdømt i opgøret mod Barcelona, hvor et par hånd på bolden situationer i feltet ikke faldt ud til deres fordel. Den debat vil jeg egentlig ikke gå ind i, men de leverede en fornuftig præstation, hvor de dog defensivt havde det svært. Gæsterne kan bedst bruge et enkelt point, men det er en kamp på vippen, der kan gå begge veje. Pastore er efter sin udvisning mod Barcelona i karantæne i de kommende fire runder.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Villarreal – Celta Vigo 1 (3-1)

Sikke da en kamp, som Celta Vigo og Mallorca leverede søndag. 4-3 vandt galicerne i et opgør, der bare alene i de sidste ti minutter bød to scoringer og to røde kort. Det sidste mål sat ind af – naturligvis – Iago Aspas i det 97. minut. Til trods for, at gæsterne ved hele tre lejligheder formåede at komme tilbage, så var Celta Vigo klart bedst, og jeg tror godt, vi kan forvente en ny underholdende kamp, når de gæster Villarreal. Den gule ubåd tabte lidt skuffende mod Osasuna, men de er stadig godt kørende, hvor de dog også har en returkamp i Torino at tænke på i den kommende uge. Det bør dog ikke få Emery til at spare spillere, men han har alligevel nok af bekymringer. Gerard Moreno og Paco Alcácer er ude med skader, ligesom Alberto Moreno nok en gang er blevet langtidsskadet og først forventes tilbage i oktober. Hos Celta er Hugo Mallo ude med karantæne. 

Rammer Villarreal niveau, så henter de også en sejr her og få et godt rygstød til deres ottendedelsfinale onsdag. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Getafe – Valencia 1 (1-0)

Bordalás vender tilbage til Getafe, som han havde så stor succes med, når Valencia skal forsøge at fortsætte sin gode stime, der har budt på tre sejre i træk og en plads i pokalfinalen. Til trods for den form, så har jeg faktisk mest fidus til Getafe. De er godt nok dalet lidt i niveau og tabte senest til Espanyol, men der var de også uden Damían Suárez, Jorge Cuenca og Aleña, der alle er tilbage her efter endt karantæne. Omvendt må Valencia undvære Musah grundet for mange gule kort, ligesom anfører Gayà også er ude.

Getafe kommer til at gå hårdt til værks, så selvom Valencia med Guedes, Soler og Gil råder over en potent offensiv, så kan de godt risikere at slå sig på Getafe, der med en sejr kan taget et stort skridt væk fra bunden.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Rayo Vallecano – Sevilla 2 (0-1)

Seks nederlag i træk. Rayo har fortsat syv point til stregen, men de er gået fuldstændigt i stå både spillemæssigt og resultatmæssigt, og selv den fænomenale opbakning de kan læne sig op ad på El Estadio de Vallecas ser ikke for alvor ud til at gøre nogen forskel for tiden. 

Hos Sevilla mistede de sidste weekend, det jeg formoder var et afgørende skridt i kampen om mesterskabet, da de måtte nøjes med 0-0 mod Alavés. Otte point på 11 kampe kan jeg ganske enkelt ikke se dem hente på Real Madrid, dertil har de fortsat for svært ved at score. Udfordringen til denne kamp, der kommer efter en europæisk kamp torsdag mod West Ham, bliver ganske givet igen at få hul på bylden. Begge hold er uden flere profiler, men Sevillas bedre bredde bør blive afgørende, for de kan  bedre kompensere for fravær af blandt andre Joan Jordan, Papu Gomez og muligvis også Diego Carlos, end Rayo kan undvære Isi Palazón og Álvaro García, ligesom Falcao og Saveljich muligvis også må sidde over.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,27 – SPIL HER >>*

Real Betis – Athletic 2 (0-1)

Har Betis endelig mistet pusten? Sådan indledte jeg min optakt til deres Europa League kamp onsdag mod Eintracht Frankfurt, og efter at have set det opgør, må svaret være ja. De tabte i hvert fald med 2-1 i en kamp, hvor Frankfurt endda tillod sig at brænde straffe, og det var andet hjemmebanenederlag i træk. Det at spille med i tre turneringer har været en hård prøvelse for Pellegrinis tropper, der nu også er gledet ud af top 4.

Jeg synes, der er tydelige træthedstegn at spore hos Betis, og jeg forstår derfor heller ikke, at bookmakerne holder dem som så klare favoritter. Athletic er heller ikke helt stabile, men deres største problem er, når de møder hold, der gerne vil stå dybt, og de så ikke formår at dirke dem ned i det etablerede angrebsspil. Det sker ikke mod Betis, der vil efterlade plads i omstillingerne, og derfor jagter jeg den velbetalte udesejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Deportivo Alavés 1 (2-0)

Der er baskisk derby søndag, og det med hjemmeholdet som storfavorit. Alavés holdt godt nok Sevilla fra fadet, men det er et hold, der også selv har svært ved at score med blot 21 mål i sæsonen, så når Joselu ikke leverer, så er det begrænset, hvad de har at byde på.

Efter at være blevet slået ud af Leipzig I Europa League har Real Sociedad kunne holde fri torsdag, og det har givet dem tid til at justere på et par ting efter 4-1-nederlag til Real Madrid. Det nederlag var fuldt fortjent, men kan de vise noget af det, de gjorde i begyndelsen af kampen, så kommer en sejr her heller ikke i fare.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,53 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Osasuna 1 (2-0)

Det holdt hårdt, men tvivlsomme kendelser eller ej, så fik Barcelona endnu en sejr, da de slog Elche med 2-1. Dermed fortsætter Xavis mandskab sin opstigen, og de er nu oppe på tredjepladsen. Måske er det de seneste ugers gode form, der i denne uge fik Laporta til at sige, at han nok burde have afskediget Koeman tidligere, selvom den slags udtalelser ikke tjener meget mere end populistiske formål. Jeg skriver disse linjer lige ankommet til Camp Nou forud for kampen mod Galatasaray torsdag, så med fare for, at de skulle få skader i det opgør, så ligner det en ny Barcelona-sejr. 

Osasuna har godt nok ligaens næst bedste defensiv på udebane og slog senest Villarreal efter en ellers svær periode, men de er ikke i samme forfatning som først på sæsonen. Ávila er i karantæne for gæsterne, mens det samme gør sig gældende hos Barcelonas Nico.

Lisbergs bud: Barcelona -1,5 (AH) til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Mallorca – Real Madrid 2 (1-2)

Así , gana el Madrid! Sådan vinder Real Madrid. Onsdag aften blev der tilført et nyt kapitel til fortællingen om, at 90 minutter er meget lange på Santiago Bernabéu, da spanierne slog PSG ud af Champions League efter hattrick af Karim Benzema. En utrolig aften, og et utroligt comeback, men det må ikke overskygge, at Real Madrid i cirka en time var det med afstand næst bedste hold og havde svært ved for alvor at skabe det store. Så kan der have sneget sig lidt selvtilfredshed, og træthed, ind, når de nu gæster Mallorca?

Casemiro og Mendy er tilbage igen efter karantæne mod PSG, og begge ligner startere, mens Kroos måske kan få en pause. Mallorca har Reina i karantæne og går ind til kampen med tre nederlag på stribe, men de er bestemt ikke uden muligheder her, selvom Real Madrid nok ender med at tage en spinkel sejr. Sådan vinder Real Madrid nemlig oftest i La Liga.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder med præcis ét mål til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Nicolai Lisbergs rundeoptakt til Bundesligaen denne weekend

Skriv et svar