18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 27. runde i La Liga d. 4. – 7. marts 2021

Barcelona brager derudaf, mens Real Madrid med hiv og sving udbygger føringen i front. I denne runde er der også topkamp i Andalusien, når Real Betis og Atlético Madrid dyster om en plads i Champions League. Nicolai Lisberg dykker ned i alle ti kampe i 27. runde af La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Deportivo Alavés – Sevilla 2 (0-1)

Fire uafgjorte i de seneste seks kampe har kostet Sevilla i toppen af tabellen, hvor der nu er seks point op til Real Madrid, men de fik sig dog en vigtig sejr senest med 2-1 i derbyet mod Real Betis. I det opgør havde de endda Kounde ude med karantæne, men franskmanden er klar igen, og det er godt nyt, for makkeren Diego Carlos meldes tvivlsom i de spanske medier. Generelt har Sevilla en række potentielle fravær at forholde sig til, mens Alavés blot skal erstatte Loum, der er i karantæne.

Det ligner endnu en af de helt tætte kampe, hvor Sevillas udfordring bliver at score, men Alavés’ nylige formdyk gør, at jeg har gæsterne som favorit.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Osasuna – Villarreal 2 (1-2)

Yeremi Pino. Sikke da en kamp, som den blot 20-årig angriber hev op ad hatten mod Espanyol, hvor han nærmest ene mand sænkede catalanerne, da han nettede fire gange i en overbevisende 5-1-sejr. Med de fire mål slog han et væld af rekorder for Villarreal, der ikke er set bedre i det seneste halvandet års tid.

Champions League kvalifikation via tabellen er bestemt fortsat en mulighed, og der virker til at være en god balance på holdet, som har manglet lidt tidligere. Osasuna virker omvendt til at være gået lidt i stå, så selvom de har alle mand klar til kamp, så ser jeg dem ikke få noget ud af anstrengelserne i lørdagens tidlige kamp.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Espanyol – Getafe X (1-1)                     

5-1-nederlag mod Espanyol var slemt, men det var også en indikation af, at los Periquitos her og nu er et godt stykke fra den form, vi tidligere har set fra dem i sæsonen, og faktisk er de nu oppe på otte kampe i træk uden sejr.

Getafe har også resultatmæssigt mistet lidt momentum, men seneste rundes 2-2-opgør mod Alavés var faktisk en ganske fin bedrift i forhold til, at de kom bagud to gange og var en mand i undertal fra den halve time og frem. Til denne kamp er de i øvrigt hårdt ramt af karantæne, da både Damían Suárez, Jorge Cuenca og Aleña er ude. Hos Espanyol skal de forsøge at komme tilbage på sporet uden David López og Morlanes.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Valencia – Granada 1 (1-0)

Det holdt hårdt mod Mallorca, men Valencia fik vendt stimen og fik sikret sig en sejr, der gav Bordalas en smule ro. Onsdag fik han ligefrem snor, da det lykkedes dem at spille sig i pokalfinalen efter en samlet sejr mod Athletic, og lige pludselig kan en elendig sæson ende med at blive mindeværdig for Los Che. 

Så hvad er motivationen mod Granada? Har to sejre i træk givet selvtillid, eller slækker de på koncentrationen i et opgør, hvor både Ilaix og Alderete er ude med karantæne, men Gayà er skadet? Hos Granada er det Duarte, der er i skammekrogen. Jeg kunne et eller andet sted godt se Granada levere overraskelsen, men ender alligevel med at gå med en Valencia-sejr. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Real Sociedad 1 (2-0)

0-0 efter 82 minutter i udekampen mod Rayo Vallecano, og så leverer Vinicius Junior en assist til Karim Benzema, der giver Real Madrid de tre point. En solid defensiv og så de to oppe foran, og så har du faktisk hele historien om Real Madrids sæson. Det er meget få kampe, at de for alvor har foldet sig ud, selvom der var tegninger til en mere offensiv stil under Ancelotti i begyndelsen af sæsonen.

Med returkampe i Champions League ventende i midtugen, kunne det være fristende at spare en spiller eller to, men da Casemiro og Mendy er ude af det opgør, spiller de med sikkerhed her, mens der omvendt er tvivl om Alabas deltagelse.

Hos Real Sociedad har de et væld af fravær, og de var også i aktion onsdag aften, da de fik en tiltrængt sejr mod Mallorca, så jeg kunne godt forvente lidt træthed hos baskerne, når vi kommer til lørdag aften.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Cádiz – Rayo Vallecano 1 (1-0)

Blot et enkelt nederlag i de seneste seks ligakampe er positivt, men når det kun har kaste fire point af sig, så rykker det ikke for alvor det store i tabellen, hvor Cádiz inden denne runde fortsat er placeret under stregen. Søndag middag får de en gylden mulighed for at få kontakt til nogle af de øvrige hold, når Rayo kommer på besøg. Oprykkerne gjorde en fin figur mod Real Madrid, men de tabte for femte gang i træk, og har nu ikke vundet i ligaen siden 18. december.

Læg dertil, at de sent torsdag aften var en tur i Sevilla for at spille returkamp i Copa del Rey semifinalen mod Betis (et opgør der blev spillet efter disse linjer er skrevet), at Falcao er tvivlsom, at Catena er i karantæne, og at de har tabt 9 ud af 12 udekampe i sæsonen. Det skal Cádiz kunne udnytte til egen fordel.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Elche – FC Barcelona 2 (1-3)

Det kan lyde dumt at tale om en styrketest af Barcelona efter flotte sejre mod Napoli, Atlético Madrid og senest Athletic, men for mig at se, er det et definerende punkt i forhold til, hvor langt de er i deres udvikling, hvis de kan tage til Elche og uden større problemer sikre sig en komfortabel sejr. Indikationerne på, at det burde lykkes er gode, for der er efterhånden flere spillere, der begynder at ramme niveau. I seneste runde vendte Depay tilbage med mål, Dest begynder endelig at vise sit niveau fra Ajax-tiden, Dembélé stråler, og Frenkie De Jong er vel næsten ikke set bedre.

Jeg har været imponeret af Elche den seneste halvanden måneds tid, men de fik en ordentlig rids i lakken med 3-0-nederlaget mod Levante, så jeg har svært ved at se dem gøre noget mod et velspillende Barcelona-hold, for hvem lazarettet bliver mindre og mindre for hver dag. Elche må til denne kamp undvære Gumbau med karantæne.

Lisbergs bud: Barcelona fører ved pausen til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Mallorca 1 (2-0)

Onsdag blev det til det tredje nederlag i træk for Mallorca, for hvem, nedrykningsstregen for alvor begynder at komme tæt på. Det gør den ikke for Celta Vigo, men de er fanget lidt i ingenmandsland, hvor jeg ikke rigtig kan se dem opnå noget i denne sæson. Hjemme på Balaídos skal de dog, også uden den helt store motivation, være gode nok til at tage en sejr, når Mallorca kommer på besøg, også selvom bookmakerne overvurderer deres favoritværdighed en smule.

Hjemmeholdet har alle mand klar, mens Ruiz de Galarreta sidder ude for gæsterne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Real Betis – Atlético Madrid 2 (1-2)

Søndagen lukkes ned med rundens helt store kamp, når Betis tager i mod Atlético Madrid. Betis kan meget vel torsdag have spillet sig i finalen i Copa del Rey, men de har fortsat en top 4-placering at spille for i ligaen, hvor netop Atlético Madrid er største udfordrer. Simeones tropper har vist opadgående formkurve, senest med en 2-0-sejr mod Celta Vigo, og jeg er faktisk tilbøjelig til at tildele dem favoritværdigheden her.

Betis kommer uden tvivl til at sætte sig på opgøret og have bolden mest, men med Felix’ opblomstring, Correas fart og Griezmann på vej tilbage i omdrejninger, så er der muligheder for Atlético i omstillingerne. Deres muligheder for sejr mindskes af, at Felipe må vikariere for Savic, der har rodet en karantænedag til sig, men også Betis er ramt af fravær. Værst er det, at Canales er ude med karantæne, fordi de uden ham mister manden, der kan sætte offensiven i scene.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Athletic – Levante 1 (2-0)

Der nu kun syv point op for Levante til stregen, efter de senest tog en 3-0-sejr mod Elche. Jeg tror fortsat, det er for sent for dem at redde livet i de resterende 12 runder, og jeg har også svært ved at se dem få noget ud af turen til Bilbao.

Baskerne har haft en lidt omskiftelig tid med to gange 4-0, en sejr og et nederlag, inden de så røg ud mod Valencia i pokalen, men de er et bedre hold end Levante, og mod ligaens dårligste defensiv, så bør selv de komme på tavlen. Marcelino kan råde over samtlige mand, efter Nico Williams igen er klar, mens Levante blandt andet er ruden Mustafi, Campaña og Postigo.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Nicolai Lisbergs rundeoptakt til Bundesligaen

Skriv et svar