18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 26. runde i La Liga d. 25. – 28. februar 2022

La Liga byder på det andalusiske derby mellem Sevilla og Betis i denne runde, hvor også Real Madrid skal møde naboerne fra Rayo Vallecano, mens Barcelona skal forsøge at fortsætte de flotte takter mod Athletic. Nicolai Lisberg er klar med sin gennemgang af 26. runde, der mandag aften lukkes ned med et kæmpe bundbrag.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Levante – Elche 2 (1-2)

En sen scoring ude mod Celta Vigo og et enkelt point til samlingen på bagkant af sensationssejren mod Atlético Madrid. Der er fortsat ni point til redning, men det er det bedste og mest stabile, vi har set fra Levante i sæsonen indtil videre, det som de viser nu. Det samme kan dog siges om Elche, der blot er redet videre på bølgen og også besejrede Rayo Vallecano i seneste rundes fredagskamp.

I det opgør var de endda uden et par profiler, men til denne kamp må de kun undvære Helibelton Palacios, der er ude med en skade. Topscorer Boyé ser ifølge de seneste meldinger ud til at blive klar, og spiller han fra start, så er jeg tilbøjelig til at jagte udesejren. Levante kunne i kampene mod Atlético og Celta lukrere på, at de ikke skulle skabe kampene, men det kommer de til at skulle gøre mod Elche, og matchuppet bør bekomme gæsterne bedst.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Mallorca – Valencia X (1-1)

Que duro. Valencia tabte søndag med 4-1 mod Barcelona, og i ligaen har de nu ikke vundet i syv kampe på stribe. Der er fortsat ti point ned til stregen, så de kommer ikke i fare for nedrykning, men det er bekymrende at se los che tage sig ud på den måde, selvom det skal nævnes, at de mod Barcelona også havde mange marginaler mod sig.

Debatten i det spanske går på, om Bordalas får det optimale ud af sin trup, og den debat vil kun blive forstærket, hvis de igen taber point, når de lørdag gæster Mallorca. Oprykkerne har fortsat stregen på nogenlunde afstand, og selvom tre point vil lune, så kan de sagtens bruge et enkelt point. Det vil i givet fald være det syvende uafgjorte resultat på hjemmebane i denne sæson.

Gayà er tvivlsom for Valencia, mens Lato er ude med karantæne efter for mange gule kort.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Getafe – Alavés 1 (1-0)

I en time kunne Alavés holde stand, indtil de så måtte se Real Madrid nette tre gange i de sidste 30 minutter, og dermed har de fortsat fire point op til redning. Jeg synes, det begynder at snerpe til for Alavés, der godt nok har alle mand klar her, men som i de seneste par runder ikke har ramt det niveau, der skal til, hvis de vil overleve i rækken.

Så er der mere schwung over Getafe, selvom de lidt skuffende blot fik 1-1 ude mod Cádiz, sidst de var i aktion. Både Carles Aleña og Mathías Olivera er tvivlsomme her, men selv uden dem på midten og backen, så er Getafe et bedre hold end Alavés, og de er ikke lige så afhængige af enkelte spillere, som Aavés er det af Joselu.


De seneste fem kampe mellem de to hold er endt uafgjort, tre af dem 0-0, og det ligner igen et målfattigt opgør, men denne gang med en spinkel sejr til Getafe.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Real Madrid 2 (0-2)

Velsagtens sæsonens største kamp for Rayo, når lokalrivalerne fra den finere del af Madrid kommer på besøg på Estadio de Vallecas. Fire nederlag i træk og fem i de seneste seks kampe fortæller historien om et hold, der er gået helt i stå, og for hvem pokaleventyret – der meget vel kan slutte næste torsdag, når de møder Betis – har kostet kræfter. Den korte forberedelsestid op til denne sæson, som de havde, ser nu ud til at straffe dem.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at et af spansk fodbolds bedste hjemmepublikum kommer til at gøre alt, hvad de kan for at bære holdet frem, men jeg tror desværre for Rayo, ikke at det rækker. Real Madrid er muligvis ikke på sit højeste netop nu, men de bør med deres erfaring og individuelle kvalitet helt fremme kunne afgøre tingene til deres fordel og dermed lægge yderligere pres på Sevilla, der senere i runden møder Betis.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Celta Vigo 1 (2-1)

Poco premio para el buen trabajo. Præmien var ikke så stor som ønsket, efter den arbejdsindsats Atlético lagde for dagen i onsdagens ottendedelsfinale i Champions League mod Manchester United, som de spanske medier konkluderede dagen derpå. Første halvleg var noget af det bedste, vi har set fra Simeones tropper i denne sæson, men de kunne ikke holde dampen oppe i anden halvleg og indkasserede nok engang.

I det opgør var både Griezmann og Suárez på bænken, men de kan ifølge de spanske medier se frem til en startplads, når Simeone må formodes at rotere en smule, ligesom han igen må se bort fra en skadet Koke. Celta har omvendt alle mand klar, men de skal løfte deres niveau fra seneste rundes 1-1 mod Levante, hvis de skal have noget ud af turen til Wanda Metropolitano. På Atléticos vegne kan jeg godt frygte, at de efter onsdagens flotte indsats ryger lidt tilbage i samme rille, og de kommer til at kæmpe hårdt for at sikre sig de tre point.

Lisbergs bud: Atlético vinder med præcis ét mål til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Villarreal – Espanyol 1 (2-0)

Jeg var imponeret over Villarreals optræden i Champions League mod Juventus, hvor en tidlig Vlahovic scoring ikke rystede spanierne, der spillede sig ind i kampen og også dominerede i store dele af opgøret, hvor de mere end fortjent fik udlignet til slutresultatet 1-1. De virker til at have ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt, og de virker endelig til at have fundet den stabilitet, de i ligaen har savnet i store dele af Emerys regeringstid.

Derfor må og bør Espanyol hjemme heller ikke blive et problem. Heller ikke selvom Emery måske roterer på en plads eller to for at stille med friske kræfter.

Espanyol har godt nok fået uafgjort mod både Sevilla og Barcelona senest, men de er uden sejr i seks kampe på stribe og har til denne kamp Vidal i karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Sevilla – Real Betis X (1-1)

El gran derbi, og med tanke på at det er rækkens nummer to mod nummer tre, er det også det sportsligt det største derby i La Liga netop nu. De to klubber har en årelang rivalisering, og det kommer ikke til at gå stille af sig, efter de scener der udspillede sig i de to klubbers pokalkamp for nylig, hvor kampen på Betis’ hjemmebane måtte afbrydes, efter der blev kastet en genstand ind på banen, der ramte Joan Jordan.

Det er Sevilla, der er toer, men det er Betis, der faktisk er bedst kørende, da Sevilla i seneste runde spillede en af de mange uafgjorte kampe, som forhindrer dem i at komme helt op at true Real Madrid.

Begge hold var i øvrigt i aktion torsdag, hvor de gik videre efter samlet sejre mod Zagreb og Zenit, men hvor Betis havde den fordel at spille på hjemmebane. Der er flere prominente fravær til kampen her. Betis er blandt andre uden Juanmi, der er i karantæne, mens det hos Sevilla er Kounde og Ocampos, der glipper kampen grundet diverse indsamlinger af advarsler. Generelt har Sevilla store problemer i defensiven med Rekik skadet og Diego Carlos på vippen, så der kunne godt ligge et resultat og vente for gæsterne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,32 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Osasuna  1 (1-0)

Med 13 kampe igen er det nok lidt for tidligt, sådan bare at konkludere, at Osasunas sæson er overstået, men de er ikke gode nok til at blande sig i kampen om de europæiske pladser, og jeg ser dem heller ikke komme i fare i forhold til nedrykning. Lige nu og her kan det måske give lidt frihed, men ellers kan de i de kommende uger snildt havne i motivationsfælden, hvorfor de er interessante at holde øje med i den kommende tid.

Real Sociedad har et stramt program for tiden. Torsdag røg de ud af Europa League mod Leipzig, søndag venter kampen mod Osasuna, onsdag en udsat kamp mod Mallorca, inden Real Madrid venter næste lørdag. Fire kampe på 10 dage. Det kræver rotationer, så ser vi allerede det mod Osasuna, der på papiret er den letteste kamp, eller venter de til torsdag mod Mallorca? Jeg er meget usikker, og det gør det også til en svær kamp at spå om, men hjemmesejren er trods en mindre god periode stadig velbetalt.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Athletic 1 (3-1)

Er det den endelige forløsning af Xavis Barcelona, vi er vidne til? Måske det stadig er for tidligt at konkludere, men 4-2-sejren ude mod Napoli torsdag var i hvert fald endnu et skridt i den rigtige retning, og det var anden kamp i træk, at de scorede fire gange. Barcelona er lige nu inde i sin bedste periode i sæsonen, og det klæder dem at have fået en afslutter som Aubameyang ind på holdet.

Athletic ved omvendt også, hvordan man scorer fire gange i en kamp, da de på en flot anden halvleg smadrede naboerne fra Real Sociedad med hele 4-0 i seneste runde. Både de og Marcelino har en evne til historisk set at volde Barcelona problemer, men det er oftest i cup turneringer, så jeg tror den konstant stigende selvtillid bliver udslagsgivende. Fraværet af Nico Williams er markant hos gæsterne, der også har Berenguer i karantæne. Hos Barcelona er Alba ude med karantæne, mens Pique modsat kampen mod Valencia er med igen.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Granada – Cádiz 1 (1-0)

Fem nederlag i træk, og så er spørgsmålet, hvor meget man bruge det til, at indsatsen senest mod Villarreal faktisk var ganske fin, hvis man holder med Granada. Der skal snart point på kontoen, for skulle de tabe mandag aften i rundens måske mest definerende opgør, så er der lige pludselig blot et enkelt point ned til Cádiz under stregen. Jens Jønsson og holdkammeraterne spillede en fin kamp mod Getafe, hvor de fik et enkelt point, men også de skal snart til at hente sejre.

Til dette opgør er de dog ramt af, at Espino er ude med karantæne, mens Carcelén, Álex Fernández og Tomás Alarcón alle er tvivlsomme. Jeg kan godt frygte, at det kan blive låst, fordi det for alt i verden gælder om ikke at tabe, men tør de spille lidt mere frit, så er Granada favorit til at tage de tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Mere med Lisberg? Det kan du finde i hans rundeoptakt til Bundesligaen

Skriv et svar