18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 26. runde i La Liga d. 23. – 26. februar 2024

Intense bundbrag, Lewandowski i målform, og Sergio Ramos tilbage på Bernabéu. Det er blot nogle af overskrifterne fra 26. runde af La Liga, hvor spanskboende Nicolai Lisberg har en tro på, at Girona rejser sig efter et par svære uger.

(Foto: IMAGO / Sportimage)

Real Sociedad – Villarreal 1 (1-0)

Fredag d. 23. februar kl. 21:00

Så skete det. Real Sociedad scorede. Og så endda hele to af slagsen i én og samme kamp. Det var ude mod Mallorca, der ellers ikke lukker alverdens mål ind, og selvom den sidste scoring først kom i det 93. minut, på et tidspunkt hvor de havde været en mand i overtal i omtrent 50 minutter, så må det alt andet lige have forløst noget.

Ikke at jeg tror, at det er en ketchup-effekt, for så mange chancer skaber La Real fortsat ikke. Mod Villarreal i rundens tidlige kamp bør de dog have fine muligheder for at komme frem til lidt mere. Villarreal fik kun uafgjort hjemme mod Getafe, og de har indkasseret i 11 af de seneste 12 kampe. 

Sørloth sad ude med en skade i kampen mod Getafe, og han meldes også tvivlsom her, selvom han er med i kamptruppen, ligesom Oyarzabal stadig gør det for hjemmeholdet, hvor Imanol også først på dagen formentlig må vurdere, om Tierney, Elustondo og Becker når at blive klar.

Villarreal har det svært i defensiven, så selv et harmløst Real Sociedad-offensiv får en sejr her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Granada – Valencia 2 (1-3)

Lørdag d. 24. februar kl. 14:00

Sidste uges opgør mod Almería var udset som den helt store kamp for Granada, skulle de få kontakt til holdene over stregen, men det blev kun til 1-1 hjemme, og selvom de da fik mindsket afstanden til Celta med et enkelt point, så var det ikke tilfredsstillende.

Det var det måske heller ikke for Valencia, der kun fik 0-0 mod Sevilla, selvom de havde flere fine tilbud, og det var andet kamp i træk at Barajas mandskab ikke formåede at score.

De har sæsonen igennem haft det lidt med at sejre og tabe i perioder, så jeg tror ikke, at der ligefrem går panik i dette hold, som jeg derfor spår gode chancer for at få noget med hjem fra det sydspanske, hvis de er mere skarpe og også kommer succesfuldt ud af det pres, som jeg forventer Granada vil indlede kampen med. Hjemmeholdet er uden Gumbau, der er i karantæne, mens der hos gæsterne er tvivl om, hvorvidt Diego López når at blive klar.

Der er endda meget pæne odds på, at Valencia sejrer, mens man kan gardere sig med X2 til fine odds 1,43.

Lisbergs bud: 2 til odds 2,79 – SPIL HER >>*

Barcelona – Getafe 1 (2-1)

Lørdag d. 24. februar kl. 16:15

Jeg synes faktisk, at Barcelona mod Napoli ramte et rigtig fint niveau, hvor de forsvarede sig godt og havde kontrol over kampen, uagtet at det stadig var en smule for statisk, når de spillede den rundt om italienernes felt. Selvom det i sidste ende kun rakte til 1-1, så var det en væsentligt bedre præstation, end det vi så mod Celta, hvor de var alt, alt for stillestående og heldige med at få endnu en af de meget sene sejre, da Lewandowski fik to forsøg fra pletten helt til sidst.

Lewandowski er i fin målform for tiden, men rent spillemæssigt synes jeg stadig ikke, at det er den samme udgave af polakken, som vi tidligere har set. Men det bliver ganske givet fra ham, det igen skal komme, når Getafe kommer på besøg.

Og her får Xavi så lov til igen at øve sig på at spille mod et hold, der står dybt. Getafe fik godt nok point senest, men har ellers mistet momentum en smule, så mon ikke det bliver en klassisk Barcelona-kamp, hvor spillet ikke når de forventede højder, men hvor de alligevel sejrer?

Lisbergs bud: 1-tallet og BTS til odds 2,89 – SPIL HER >>*

Deportivo Alavés – Mallorca 1 (1-0)

Lørdag d. 24. februar kl. 18:30

Det var en dyr kamp for Mallorca, da de i sidste runde tabte hjemme til Real Sociedad. Udover et indkasseret mål i det 93. minut, så fik også både Raillo og Van der Heyden røde kort, så de er ikke med lørdag aften. Det mest positive for Mallorca var derfor, at rivalerne lige under dem heller ikke for alvor formåede at slå kapital af deres kampe, så der er stadig lidt luft ned til stregen.

Ikke så meget, at de på nogen måder er sikret overlevelse, men jeg tillader mig alligevel at tro, at Aguirre også kigger frem til midtugen, hvor de har en unik mulighed for at spille sig i en pokalfinale i returkampen mod Real Sociedad. En kamp der meget vel kan tage lidt fokus, og derfor går jeg med en sejr til hjemmeholdet, der på nær langtidsskadede Sedlar samt Tenaglia har alle mand klar.

Lisbergs bud: 1-talet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Almería – Atlético Madrid 2 (0-2)

Lørdag d. 24. februar kl. 21:00

5-0 mod Las Palmas i en af sæsonens bedste præstationer efterfulgt af et 0-1-nederlag ude mod Inter i Champions League. Den sidste lille uge har været Atlético i en nøddeskal. Selvfølgelig kan man tabe ude mod et ekstremt velspillende Inter-hold, men de skabte tæt på intet og Siemone valgte til den kamp at ofre en decideret anden angriber for at have en mere løbestærk LLorente liggende ved siden af/bag Griezmann.

Sådan har det lidt for ofte været på udebane i denne sæson, men mod Almería må Simeone vel alligevel have så meget tiltro til sine spillere, at vi i det mindste ser los rojiblancos med to på toppen. Det bliver dog ikke med Griezmann, da han er ude med en skade.

Almería har leveret fine præstationer mod de store i La Liga (uafgjort mod Girona og spinkle nederlag mod Barcelona og Real Madrid), men der skulle de heller ikke have bolden. Nu er de lidt presset frem, hvis chancen for overlevelse stadig skal holdes bare minimalt i live, og det giver Atlético de omstillings muligheder, de så inderligt har brug for.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Cádiz – Celta Vigo X (1-1)

Søndag d. 25. februar kl. 14:00

Stakkels Celta. Det er ikke mange kampe, der i slutfasen er gået deres vej i løbet af sæsonen, og således heller ikke i sidste runde hjemme på Balaídos mod Barcelona, da de begik straffe i overtiden. Et straffespark, som Guaita i første omgang reddede, men som tv-billederne også viste, ved at være for langt foran stregen.

Det her er derfor måske rundens mest interessante kamp. For det er to hold med kniven for struben, der mødes søndag klokken 14:00. Cádiz er fortsat uden sejr i knap seks måneder og ligger lige under stregen, mens Celta blot har tre point  flere på den livgivende 17. plads.

Hjemmeholdet er hårdest ramt af skader, men det her kommer til at handle lige så meget om nerver som om kvalitet. Måske gæsterne er en svag favorit, men jeg har umiddelbart svært ved at udpege en vinder.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Real Betis – Athletic X (0-0)

Søndag d. 25. februar kl. 16:15

Med sejren mod Girona kan Athletic fortsat drømme om top 4 og Champions League plader i den kommende sæson, og generelt er det en sæson fuld af drømme, for i midtugen skal de spille den anden semifinale i pokalen, når de skal forsøge at fastholde 1-0-føringen fra den første kamp mod Atlético Madrid. Der er altså nok af store kampe på programmet for baskerne, og søndag venter endnu en ude mod Real Betis.

Pellegrinis tropper var torsdag i aktion i Europa League torsdag mod Dinamo Zagreb, og jeg vil herunder opdatere, skulle de have fået skader, der kan influere opstillingen til denne kamp. Det står dog klart, at hverken Roca, Sokratis eller Miranda kommer i spil søndag, da de alle har karantæne, ligesom Isco er ude med en skade. Et spil på gæsterne vil være oplagt, men Betis er defensivt stærke, så løber Athletic panden mod muren på Benito Villamarín?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Las Palmas – Osasuna X (1-1)

Søndag d. 25. februar kl. 18:30

Det var lidt af en ørefigen, som Las Palmas fik i sidste weekend, da de tabte med hele 5-0 mod Atlético. En kamp, hvor de mistede bolden i et par farlige situationer, men det er deres stil, og det er den, der har bragt dem op i kampen om pladserne til Europa, så den kommer de ikke til at ændre på, og det skal de da heller ikke. 
For Osasuna er langt fra ligeså dygtige i presset som Atlético, og særligt Correa, var det, så jeg forventer et kampbillede, hvor de kommer til at have lidt mere ro på i det opbyggende spil.

Gæsterne fik en sejr mod Cádiz senest, men det var også en kamp, der kostede David Garcia en advarsel, så han ikke kan være med her. Akkurat som tilfældet er det for hjemmeholdets Perrone.

Det var ikke overraskende svanen Budimir, der var helten mod Cádiz senest med to scoringer, og den kroatiske angriber er i rigtig fin form med 13 mål i sæsonen. Han er god i luften og bliver en trussel på dødboldene, men jeg har Las Palmas til som minimum at få point.

Lisbergs bud: X’et til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Sevilla 1 (2-0)

Søndag d. 25. februar kl. 21:00

Den helt store historie er jo, at Sergio Ramos vender tilbage til Bernabéu, og det bliver naturligvis en varm velkomst. Men når først kampen er i gang, vil den tidligere Real Madrid-anfører gøre alt i sin magt for at gøre livet surt for hjemmeholdets offensiv, der fortsat er uden Jude Bellingham. Defensivt må de foruden deres skadede midterstoppere også undvære Carvajal og Camavinga, der begge er i karantæne. Carvajal efter et rødt kort i slutningen af kampen mod Rayo. Det gør, at bagkæden igen får nyt udtryk, men det er Real Madrid efterhånden vant til, og mon ikke spillet alligevel kommer til at være mest på den sidste tredjedel.

Sevilla holdt stand mod Valencia, og det var fjerde kamp i træk uden nederlag, så det er vel den bedste periode, som de har præsteret i denne sæson.

Ligesom hos Real Madrid har Sevilla et væld af skader, men i en femback-kæde kan de meget vel lykkes med at få hjemmeholdet ned i tempo og bryde rytmen i kampen. Det rækker næppe til pont, men jeg tror ikke nødvendigvis, vi får en målfest.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder uden at indkassere til odds 2,13 – SPIL HER >>*

Girona – Rayo Vallecano 1 (3-1)

Mandag d. 26. februar kl. 21:00

To nederlag i træk. Nuvel, ude mod Real Madrid og Athletic, men der er alligevel et vist pres på Girona, når de igen skal spille mandagskamp. De to nederlag er i øvrigt kommet med Michel på tribunen, da han har været i karantæne, og selvom de måske var kommet uanset hans fravær mod stærke modstandere, så er det en kæmpe fordel at have ham tilbage mod Rayo. Især hans aktioner under kampene og insisteren på at de ikke må give afkald på deres stil bliver vigtig oven på to nederlag, hvor selvtilliden formentlig har lidt en smule skade.

Yann Couto, der havde en mareridtskamp på Bernabéu for et par uger siden, er igen med efter overstået karantæne, og det bliver vigtigt, at han rejser sig foran hjemmepublikumet og kommer i sine konstante rush op ad banen for at lægge pres på Rayos bagkæde, som jeg forestiller mig kommer til at stå dybt.

Iñigo Pérez fik et flot point mod Real Madrid i sin debut, men Rayo får det svært i denne kamp uden en karantæneramt Izi, så Girona kommer tilbage på sporet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar