18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 26. runde i La Liga d. 17. – 19. marts 2023

26. spillerunde i La Liga står i El Clásicos tegn, når Barcelona hjemme tager imod Real Madrid søndag aften. Det er make or break for Real Madrid, der i tilfælde af alt andet end sejr nok må indse, at rivalerne løber med titlen. Nicolai Lisberg kæder dig på til den og alle rundens øvrige kampe i det spanske.

Foto: Scanpix

Real Valladolid – Athletic X (0-0)

[Fredag d. 17. marts kl. 21.00]

Da vi tog hul på det nye år, var Athletic et hold, der måske kunne gøre sig forhåbninger om at kæmpe med om Champions League-pladserne, men nu er de i stedet et hold, der skal kigge mere ned end op. Fire kampe i træk uden sejr har placeret dem i syv points afstand fra stregen, så der begynder at være pres på Valverde forud for denne fredags kamp mod Real Valladolid.

I sidste uge tabte baskerne med 1-0 mod Barcelona, i en kamp hvor de følte sig gevaldigt bortdømt ved en annulleret udligning, og hvor de faktisk evnede at sætte Barcelona under pres i anden halvleg. Men det var tredje kamp i træk, at de måtte gå fra banen uden at score.

Real Valladolid smed dyrebare point ude mod Elche i overtiden, hvor både Hongla og Mesa blev smidt ud, hvorfor de er i karantæne her. Med deres røde kort er vi i øvrigt over 100 af slagsen nu i denne sæson i La Liga samlet set.

Hjemmeholdet er stærkt decimeret til denne kamp, så jeg tror ikke, de kan levere en sejr, men kan de få uafgjort mod et Athletic-hold, der igen, igen viser manglende skarphed?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Almería – Cádiz 1 (1-0)

[Lørdag d. 18. marts kl. 14.00]

Det var noget af et drama, der udspillede sig, da Cádiz i sidste uge spillede 2-2 mod Getafe. Gæsterne udlignede i 16 minutters overtid på straffe, og efter kampen stak det helt af. I en sådan grad, at der efterfølgende er blevet udstukket 17 karantænedage til ledere og spillere hos Cádiz.

Nu gælder så endnu et bundbrag mod hjemmestærke Almería, og her er Cádiz uden Carcélen og Fali, ligesom blandt andre Brian Ocampo med flere er ude med skader. 

Det får mig til at jagte hjemmesejren, da Almeria normalt er stærke på eget græs.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Girona X (1-1)

[Lørdag d. 18. marts kl. 16.15]

To oprykkere der for et par uger siden ikke så ud til at skulle bekymre sig om nedrykning. Det vil  man jo nok hævde, at Rayo fortsat ikke skal med ni point til stregen, men de er, præcis som i den forgangne sæson, gået fuldstændigt i stå her i foråret, og de er nu oppe på fem kampe i træk uden sejr.

Girona har dog tabt sine to seneste opgør efter en ellers god periode, og de er ramt på skadesfronten, modsat Rayo, hvor det kun er Balliu, der med sikkerhed sidder ude, da han er i karantæne. Et tæt opgør, hvor jeg jagter et velbetalt X, selvom  hjemmeholdet må påtage sig favoritrollen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Espanyol – Celta Vigo 2 (0-2)

[Lørdag d. 18. marts kl. 18.30]

Espanyol fik en fantastisk start i sidste uges opgør på Bernabéu, men de var aldrig i nærheden af point, da de var presset tilbage i stort set samtlige minutter af det opgør. 

Afstanden mellem lørdagens duellanter er blot fire point, men formen taler så sandelig i Celta Vigos favør.

De slog sikkert Rayo med 3-0 i sidste uge, da Aspas vendte tilbage som Celtas vigtigste spiller efter i et par uger at have overladt scenen til Veiga, og med fare for at måtte æde mine ord, når vi når ind i april, så er Celta det af de hold i den nederste halvdel af tabellen, der måske kan kigge mere op end ned.

Den tidligere Celta-spiller Denis Suárez skal møde den klub, hvor et dårligt forhold til præsidenten satte ham helt ud af spil, så mon ikke han er ekstra motiveret for at vise sit værd? Jeg går nu alligevel med en sejr til de formstærke gæster, der dog må undvære Óscar Rodríguez, der er i karantæne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Valencia 1 (1-0)

[Lørdag d. 18. marts kl. 21.00]

Hvem bliver super sub for Diego Simeone i denne runde? Da de seneste vandt mod Girona, var det Álvaro Morata, der kom ind fra bænken og sikrede en sen, sen sejr til Atlético. 

Det var 12. gang i sæsonen, at en indskiftet spiller scorede for Atlético Madrid, flest af alle i La Liga, og det kan selvfølgelig fortælle noget om en god bredde og en god hånd hos Diego Simeone, eller det kan være et udtryk for, at Atlético sjældent rammer rigtigt fra start af en kamp. 

Nu gælder det Valencia, der under Baraja har fået ny ilt, og som igen tror på overlevelse. Det ligner et opgør med få mål, hvor det bliver mere intenst end kønt, og hvor Atlético kommer til at kæmpe hårdt for at finde det afgørende mål, der måske/måske ikke skal komme fra bænken igen.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Real Betis – Real Mallorca 1 (2-0)

[Søndag d. 19. marts kl. 14.00]

Det europæiske eventyr for Real Betis sluttede endegyldigt torsdag aften, da Manchester United også sejrede på Estadio Benito Villamarín. En kamp hjemmeholdet dog havde solgt lidt på forhånd ved blandt andet at have Borja Iglesias og Canales på bænken.

Pellegrini er begyndt at rette fokus mod La Liga, hvor Real Sociedads dårlige form betyder, at Betis for alvor har meldt sig ind i kampen om Champions League pladserne.

Mod et formsvagt Mallorca-hold, der godt nok har Muriqui klar igen, så skal de kunne tage de tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Osasuna – Villarreal X (0-0)

[Søndag d. 19. marts kl. 16.15]

Så kender vi Villarreal igen. Efter et par gode præstationer i ligaen, røg de torsdag ud af Conference League med et nederlag på 1-0 hjemme mod Anderlecht. En lidt skuffende præstation, og skal denne sæson ikke blive helt urimelig, så skal de til at finde stabilitet over en længere periode i ligaen, hvor de stadig kan slutte på europæiske pladser. 

Det bliver dog svært ude mod Osasuna, der godt nok er dalet en smule i niveau i foråret, men som stadig er utroligt svære at spille mod på El Sadar. Oroz er i karantæne for hjemmeholdet, mens Baena sidder ude for gæsterne, i et opgør der ligner en pointdeling.

Lisbergs bud: 1X til odds 1,53 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Elche 1 (2-0)

Søndag d. 19. marts kl. 16.15]

Nummer fire mod nummer sidst, og alligevel kan man næsten anfægte, at det er stakkels Elche, der kommer ind til dette opgør i bedst form. For Real Sociedad har fuldstændig mistet glansen i de seneste måneder. 

Torsdag røg ud af Europa League efter 0-0 hjemme mod Roma, og det var den fjerde af de seneste fem kampe, at de ikke fik scoret.

De har til opgøret her Merino og Carlos Fernández i karantæne, men de må ganske enkelt kunne rejse sig mod ligaens dårligste hold, der blot har hentet seks point på udebane i sæsonen. Særligt også fordi Elche har både Cheikh og Milla i karantæne.

Lisbergs bud: Real Sociedad vinder, og Elche scorer IKKE til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Getafe – Sevilla 1 (1-0)

Søndag d. 19. marts kl. 18.30]

I en liga hvor stort set alle hold fra den nederste halvdel kan rykke ud, er der selvfølgelig bundkamp på programmet uge efter uge, og denne runde er ingen undtagelse, når Getafe hjemme tager imod Sevilla. 

Sevilla der inden denne runde indtager 13. pladsen, men som med en række resultater i weekenden der går mod dem risikerer at ryge ned under stregen. 

De led gevaldigt torsdag, da de var i aktion i Europa League mod Fenerbahce, men de kneb sig lige akkurat videre som det eneste spanske hold i den turnering. Getafe er ramt af, at både Alderete og Duarte er i karantæne, men de er bedre ud i evnen at spille en grim og intenst kamp, så det giver dem vigtige tre point, i en kamp som jeg synes, at bookmakerne lidt fejlagtigt holder Sevilla som favorit i.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Barcelona  Real Madrid X (1-1)

Søndag d. 19. marts kl. 21.00]

Verdens største klubkamp, og denne gang som potentielt mesterskabsafgørende. For når Barcelona hjemme tager imod Real Madrid, så har catalanerne en chance for at lægge afgørende afstand til rivalerne. 

Inden denne runde er forskellen mellem de to ni point, og det siger næsten sig selv, at skulle det blive yderligere forøget, så henter Real Madrid ikke Barcelona. Xavi har en ganske fin statistik mod Madrid, da han har vundet tre ud af fire opgør, men det er faktisk første gang, at han står i spidsen for Barça hjemme på Camp Nou i et El Clásico.

Barcelona fik i sidste weekend endnu en af de efterhånden obligatoriske 1-0-sejre, da de vandt i baskerlandet mod Athletic, efter endnu en forholdsvis uskøn indsats. 

Real Madrid kommer med to sejre i træk, først hjemme mod Espanyol og i midtugen mod Liverpool. I sidstnævnte kamp var Camavinga foretrukket på midtbanen sammen med Kroos og Modric, men de spanske medier hælder, til at han afløses af landsmand Tchaumeni til søndagens storkamp, hvor Benzema meldes klar, efter han ellers kom lidt galt afsted i forbinelse med målet mod Liverpool.

Hos Barcelona er der fortsat tvivl om, hvorvidt Pedri kan nå at blive klar, og hvor villig Xavi er til at risikere sit kreative omdrejningspunkt fra start. Barcelona har været bedst i de indbyrdes opgør i 2023, men Real Madrid er måske marginalt bedre spillende i øjeblikket, og jeg går derfor med et uafgjort resultat, i hvad der for mig er en helt åben kamp. Også selvom Real Madrid ret beset ikke kan bruge uafgjort til alverden, hvis de vil holde det spinkle håb om et nyt spansk mesterskab i live.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra La Liga

15. apr.
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15

Skriv første kommentar

Skriv et svar