18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 24. runde i La Liga d. 9. – 12. februar 2024

Der er spansk guldduel, når Girona skal forsøge at fortsætte eventyret ude mod mægtige Real Madrid. Kan catalanerne gå forbi dem i tabellen, eller tager Real Madrid et stort skridt mod endnu et spansk mesterskab? Nicolai Lisberg melder ind fra det spanske med en stor optakt til netop den kamp, ligesom der også ses frem mod rundes øvrige opgør.


IMAGO / ZUMA Wire

Cádiz – Real Betis X (0-0)

Fredag d. 9. februar kl. 21:00

Cadiz under Mauricio Pellegrino begynder for alvor at ligne det Cadiz, som vi har lært at kende i La Liga over de seneste sæsoner. Ikke videre sprudlende, men svære at nedbryde. Det måtte Villarreal også sande i sidste runde, da de ikke kunne sparke hul på Cadiz’ defensiv og måtte nøjes med 0-0. Det andet 0-0-resultat for Pellegrino i ligeså mange kampe i spidsen for sin nye klub.

Betis var noget bedre til at skabe chancer mod Getafe, men der måtte et straffe fra Isco til, før de fik udlignet i en kamp, der også endte med pointdeling. Isco, der er ude til denne kamp med en skade, og derfor får vi endelig Fekir at se på den position, han har haft patent på i flere sæsoner. Med tanke på Cadiz’ genvundne defensive styrke og Betis mangel på kreativitet uden Isco, så kunne det måske ende med den tredje 0-0-løsning i træk?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Deportivo Alavés – Villarreal 1 (2-1)

Lørdag d. 10. februar kl. 14:00

Sejren mod Barcelona blev ikke fulgt op, da Villarreal kun fik 0-0 mod Cádiz, hvor de særligt i første halvleg havde svært ved at skabe chancer. Nu gælder det så Alavés, der omvendt ikke kunne stille noget op mod Barcelona i deres kamp mod catalanerne, der blev tabt med 3-1.
De to hold ligger næsten side om side i tabellen, og det skal hjemmeholdet være bedst tilfredse med. Det skal de også være med skadesituationen, hvor Kike García og Carlos Vicente er tvivlsomme, men ellers er alle mænd klar, modsat hos Villarreal hvor Bailly, Foyth, Pedraza og muligvis også Parejo blandt andet meldes ude.

På nær sejren mod Barcelona, der var en freak kamp af rang, har det været så som så med store Villarreal-præstationer, så mod et mere afklaret Aalvés-hold får de det svært i lørdagens tidlige kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,22 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Osasuna 1 (1-0)

Lørdag d. 10. februar kl. 16:15

I Champions League har de gjort godt opmærksomme på sig selv med en gruppesejr, men i La Liga synes jeg, de kæmper noget mere med at finde deres modige udtryk. Således blev kampen mod Girona, lidt i stil med nabokrigen mod Athletic for et par runder tilbage, mere et forsøg fra Imanol på at slå modstandernes spil i stykker end at koncentrere sig om sit eget. Det lykkedes med 0-0, men jeg savner noget initiativ fra det her hold, der har så mange dygtige boldspillere til trods for skader.

De kommer ikke til at være en faktor i kampen om top 4-placeringerne, så de skal koncentrere sig om kvalifikationen til Europa League, og den kommer kun i hus med mere modigt spil, som vi så lidt mere til i efteråret. Efter pokalkampen ude mod Mallorca har de nu spillet 0-0 tre gange i træk, og faktisk har det været resultatet i halvdelen af deres seneste 12 kampe. De formår at bryde bedre holds rytme, men har svært ved at få gang i deres egen mod mindre hold. Oyarzabal er på vippen til denne kamp, hvor jeg sagtens kunne se dem få det svært mod et godt organiseret Osasuna-hold, der formentlig har alle mand klar, og som har noget at revanchere efter sæsonens dårligste præstation i sidste uge mod Celta Vigo hjemme.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Girona 1 (3-2)

Lørdag d. 10. februar kl. 18:30

Así, así, así, gana el Madrid. Den klassiske slagsang, som fans benytter sig af, når kendelser falder ud til Real Madrids fordel, fandt også vej til Montilivi i sidste runde, da Girona fik et mål annulleret mod Real Sociedad, hvilket kostede dem en sejr. Godt nok var det ikke Real Madrid, der stod på den anden side, men det er de spanske giganter, som, Girona står overfor denne weekend, og op til kampen har det ikke skortet på mere eller mindre subtile referencer til, at storklubben får hjælp af dommerne. I deres egne kampe, men også modstanderens. Men nok om det her.

For det er nummer 1 mod nummer 2, der mødes lørdag klokken 18:30, når Real Madrid hjemme tager imod Girona, og det er lidt af en kamp, som vi har i vente. Real Madrid vandt godt nok relativt overbevisende det omvendte opgør i Girona med hele 3-0, men det er også tæt på eneste gang, vi har set Girona i deciderede problemer i denne sæson.

Så får vi en gentagelse lørdag aften, hvor hjemmeholdet kører gæsterne over? Jeg tror det ikke. Girona viste især i udekampen mod Barcelona, at de evner at spille på omstillinger, men samtidig tage kontrol over kampen i perioder, og jeg forestiller mig, at Michel vil forsøge at kopiere den taktik, selvom han må gøre det via sin assistent, da han er i karantæne. Udfordringen bliver, at Real Madrid måske er verdens bedste omstillingshold og er komfortable med at overlade initiativet til modstanderne, så Girona skal finde balancen, så de ikke blive rendt over som i kampen på hjemmebane i efteråret. Og de skal forsøge at finde det uden Blind og Herrera, der begge fik advarsel nummer fem i kampen mod Real Sociedad.

Hos Real Madrid skal de håbe på, at Rüdiger når at blive klar, for selvom Carvajal på bolden gjorde det ganske fint som makker til Nacho, der i øvrigt også er tvivlsom, i midterforsvaret, så manglede de højde og drøjde på dødboldene, hvor Atlético var tæt på ved flere lejligheder i sidste uges Madrid-derby, der endte 1-1 efter to tabte dueller i overtiden inde i feltet. For mig at se, er det vigtigere, at Rüdiger er helt klar, end at Vinicius, der måtte begynde på bænken senest, bliver det, fordi de i Brahim Diaz har en spiller, der rammer karrierens bedste form for tiden.

Jeg tror på, det bliver mere jævnbyrdigt end i Girona, og det bør blive et åbent kampbillede, hvor særligt duellen mellem Savio og Carvajal (hvis han spiller på backen) har stort potentiale, men i sidste ende vinder Real Madrid.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder og BTS til odds 2,46 – SPIL HER >>*

Las Palmas – Valencia 1 (1-0)

Lørdag d. 10. februar kl. 21:00

Garcia Pimientas tropper kunne nok have håbet på mere mod Granada, men det lykkedes trods alt at få 1-1, selvom Áaron Escandell blev udvist i anden halvleg, da de ellers var ovenpå. Valencia storspillede heller ikke mod Almería, men de fik en sejr, og dermed er dette faktisk et opgør om en plads i Conference League næste år, såfremt Mallorca ikke vinder pokalen.

Og hvem står bedst her? Jeg synes, at det ligner et helt åbent opgør, hvor jeg forventer, at hjemmeholdet kommer til at være mest på bolden, mens Valencia vil forsøge at slå til på omstillinger over kanterne, men det skal ske uden Diego López, der er ude med en skade.

Hvis ikke Las Palmas indkasserer tidligt, så har jeg dem som små favoritter i en kamp, hvor det formentlig kommer til at handle om ikke at dumme sig og give afkald på organisationen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Getafe – Celta Vigo 1 (2-0)

Søndag d. 11. februar kl. 14:00

Der er en del om buddet, men alligevel føles Celta Vigos seneste sejr på 3-0 ude mod Osasuna som et af de mest forbløffende resultater i denne La Liga-sæson. For jeg indrømmer gerne, at jeg på ingen måder havde set det komme. Men Celta var for en sjælden gangs skyld ekstremt skarpe, og med Jørgen Strand Larsen i topform har vi med en af de angribere at gøre, vi efterhånden skal til at tale mere om. For hvor er nordmanden dog god. Som afslutter og iscenesætter, og mon ikke han blive et varmt navn til sommer?

Jeg tror ikke på, at Celta får lige så meget plads i bagrummet på ydersiden af stopperne mod Bordalas’ Getafe, som de gjorde mod Osasuna, og hvad kan de så i det etablerede angrebsspil?

Hjemmeholdet er uden Gastón Álvarez, men holder de hovedet koldt, og sørger for at kortene kun har gul farve, så tager de sejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Mallorca – Rayo Vallecano X (0-0)

Søndag d. 11. februar kl. 16:15

Så fik Rayo endelig Izi i gang som efterspurgt i sidste optakt, men det nyttede ikke alverden, da de noget overraskende tabte mod Sevilla hjemme mandag aften med 1-2. Så spørgsmålet trænger sig på. Kan Rayo komme i nedrykningsfare? Vinder Mallorca søndagens duel, så er der kun tre point mellem de to, og med Cádiz, der så småt virker til at være kommet i gang, skal Rayo snart have vendt skuden.

Mallorca har også brug for point, da de indtager 18. pladsen, men de har også et Copa del Rey-eventyr at forholde sig til, da den første semifinale mod Real Sociedad endte 0-0. Returen er dog først om et par uger, så selvom det var en hård kamp, så må det ikke stjæle fokus her.

Jeg kan i princippet godt se Rayo få noget med herfra, og måske endda alle tre point, men mest af alt ligner det en kamp uden alverdens mål mellem det næstmindst og tredjemindst scorende hold i ligaen.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Sevilla – Atlético Madrid 2 (0-3)

Søndag d. 11. februar kl. 18:30

Diego Simeones mandskab spillede gode 60 minutter på Bernbaéu sidste søndag, og selvom målet faldt sent, så var det ikke helt ufortjent, at Llorente kunne dukke op i de døende sekunder og sikre 1-1, da han udnyttede en afstemningsfejl i Real Madrids defensiv. Et mål der kom efter indskiftningen af Memphis Depay, og selvom jeg fuldt ud anerkender Moratas målnæse, så er påstanden herfra, at Atlético er bedre, når Depay spiller. Og måske Simeone er enig med mig, for ifølge de fleste spanske medier, ser det ud til at være tilfældet mod Sevilla.

Hjemmeholdet fik en ekstrem vigtig sejr mod Rayo mandag aften, der gav lidt luft og en smule ro, men alt er stadig kaos i den rød/hvide del af Andalusien, hvor de til dette opgør må undvære op mod ni spillere grundet skader, mens det hos gæsterne er værd at notere, at Saúl er ude med karantæne.

Man kunne jo foranlediges til at tro, at sejren mod Rayo var en form for vendepunkt for Sevilla, men så optimistisk er jeg ikke, og mod et hold, der gerne vil fremover banen, men ikke evner at gøre det med organisationen intakt, så kan Atlético faktisk godt sikre sig noget så sjældent som en komfortabel sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Barcelona – Granada 1 (3-0)

Søndag d. 11. februar kl. 21:00

El tigrinho var for anden gang i træk på pletten, men Vitor Roque endte med at blive vist ud efter to gule kort, der var i den meget tvivlsomme ende. Barcelona har forsøgt at appellere dommen, men uden held, så umiddelbart ser det ud til, at han ikke kommer i spil mod Granada. Men også uden Vitor Roque, så skal det være en mulighed for Barcelona for at fortsætte stimen af sejre. Og måske endda også med en overbevisende af slagsen.

I kampen mod Alavés var det set med de danske briller også interessant, at Andreas Christensen spillede på den defensive midtbane for første gang i sin tid i Barcelona. Han havde indledningsvist nogle problemer med boldomgangen, men fik spillet sig op i løbet af kampen. Han kunne meget vel få lov at begynde på samme position igen, men ellers er det væsentligste i startopstillingen hos hjemmeholdet, at ter Stegen kan gøre comeback efter et par måneder ude, hvis ikke Xavi vælger at hvile ham i endnu en uge for ikke at risikere noget.

Hjemmeholdet er fortsat hårdt ramt på især kanterne, mens gæsterne har Gonzalo Villar og Piatkowski i karantæne. De fik et flot point i sidste runde efter at have spillet store dele af kampen i undertal, men denne gang giver det ikke noget til tabellen.

Lisbergs bud: Barcelona fører ved pausen til odds 1,56 – SPIL HER >>*

Almería – Athletic 2 (0-2)

Mandag d. 12. februar kl. 21:00

Valverdes mandskab er en fryd for øjet, og det kan blive en rigtig stor sæson for Athletic, der onsdag tog første stik i semifinalen mod Atlético Madrid i Copa del Rey, da de blev første mandskab i over et år til at vinde på Metropolitano.

For Almería bliver det en sæson, der byder på nedrykning. Og selvom de har hentet 0-0 mod Girona og havde Real Madrid i tovene på Bernabéu, så ser jeg dem ikke få noget ud af denne kamp. Dertil er der ganske enkelt for meget, der går Athletics vej for tiden. Også selvom det skulle vise sig, at Nico Williams ikke når at blive klar for baskerne. Hos Almería er Baptistao i øvrigt i karantæne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar