18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Lisberg: Tips til 23. runde i La Liga d. 4. – 7. februar 2022

Daniel Wass debuterer for Atlético Madrid på Camp Nou mod Barcelona i rundens største kamp, men der er masser af andre interessante opgør i toppen af tabellen i denne 23. spillerunde i La Liga. Nicolai Lisberg har kastet sit blik på de ti opgør.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Getafe – Levante 1 (2-0)

Der er kun fire placeringer til forskel på de to hold i tabellen, men der er en verden til forskel på deres aktuelle niveau og selvtillid. For mens Getafe fortsat kravler op ad og er inde i en god stime med tre sejre i de seneste fem kampe, så er Levante lige så elendige, som de har været hele sæsonen. Senest blev det til et 0-2-nederlag hjemme mod Cádiz, og kan man ikke vinde den slags kampe, så rykker man ud.

For fredag aften kan jeg heller ikke se dem levere noget ude mod Getafe. Det er deres form ganske enkelt ikke til, og det bliver ikke just bedre af, at både Morales og Campaña er ude med karantæne til dette opgør. Getafe har alle mand klar, og det ligner et stensikkert 1-tal på din kupon.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Elche – Alavés X (1-1)

Fire kampe i træk uden nederlag og et par gode opgør mod Real Madrid før pausen. Først i pokalen, hvor de var lidt uheldige med at ryge ud i forlænget spilletid, og dernæst i ligaen, hvor de fik 2-2 med hjem fra Santiago Bernabéu. I den kamp kom Lucas Boyé nok en gang på tavlen. Syv sæsonmål er det blevet til fra hans side, og der var rygter om, at Barcelona måske kunne finde på at hente ham i dette vindue. En indikation af, at Barcelona ikke er, hvad de har været, men også den klasse, som Boyé har vist gennem hele sæsonen.

Klasse har Joselu også, selvom han ikke kom på tavlen, da Alavés lidt uheldigt tabte mod Barcelona senest. Baskerne er ganske godt spillende for tiden, og jeg har svært ved at udpege en decideret favorit her, hvor hjemmeholdet dog har en del spillere tvivlsomme til kampen. En spinkel hjemmesejr eller en pointdeling virker som det mest oplagte udfald.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Mallorca – Cádiz X (1-1)

Copa del Rey-eventyret sluttede for øboerne for denne gang, da de onsdag tabte med 1-0 mod Rayo Vallecano. Dermed kan de koncentrere sig fuldt ud om overlevelse i La Liga, hvor de i øjeblikket har to point ned til stregen. Siden sensationsejren ude mod Atlético har de spillet fem kampe og blot hentet et point med en målscore på 1-10, så det er en opgave, der kræver fokus.

Cádiz ligger to point efter i tabellen, men de har fået lidt luft under vingerne på det seneste. Først blev det til en 2-0-sejr ude mod Levante, og onsdag leverede de en rigtig god præstation, der gav minder om starten på sidste sæson, da de havde Valencia ude i torvene i pokalen, selvom de i sidste ende tabte 2-1. 

To hold med to pokalnederlag, så hvem ryster bedst den skuffelse sig af sig? Choco Lozano er ude med karantæne hos gæsterne, mens hjemmeholdet må undvære Franco Russo.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Rayo Vallecano 1 (2-0)

Som et af få hold formåede Celta Vigo at tage point ude mod Rayo Vallecano, da de to hold krydsede klinger tilbage i november måned, så hvad kan de gøre på hjemmebane mod et Rayo-hold, der godt nok gik videre i pokalen onsdag aften, men som også virker til at have mistet lidt af dampen i de senere uger?

Celta virker omvendt som et hold, der endelig er ved at ramme formen fra sidste forår, og de er faktisk blandt de mere formstærke hold i ligaen. Eduardo Coudet har alle mand til rådighed til denne kamp, og Celta Vigo bør kunne drage fordel af, at de ikke har været i pokalaktion i midtugen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Osasuna – Sevilla 2 (0-1)

Andalusierne har det generelt godt mod Osasuna. Fem sejre og en enkelt uafgjort i de seneste seks indbyrdes opgør er det blevet til, og den form og selvtillid får de også brug for lørdag aften. For de formåede ikke at lægge yderligere pres på Real Madrid i de forgange runder ved først at spille 1-1 mod Valencia og senest 2-2 mod Celta Vigo. I begge de to kampe virkede deres defensiv mere medgørlig, end vi har set tidligere på sæsonen.


Osasuna er kommet lidt igang igen efter en svær periode med to sejre i deres tre seneste opgør, men det har været mod Granada og Cádiz, så jeg vil passe på med at tale om decideret vendepunkt. Rent spillemæssigt hænger det stadig ikke sammen, og til dette opgør er de uden Nacho Vidal og Brasanac, der begge har karantæne, Kike Barja er skadet, mens Oier måske kan nå at blive klar efter corona. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Valencia – Real Sociedad  1 (3-2)

Bryan Gil er tilbage i La Liga. Det kan godt være, at Tottenhams fans ikke for alvor synes, de indtil videre har fået noget ud af deres investering, men den klejne Beatle-lignende tekniker var en gave for ligaen, sidst han spillede i Eibar. Han bliver spændende at følge i Valencia, selvom han nok ikke får den store rolle i denne lidt oversete storkamp. De seneste tre kampe i La Liga for Valencia siger kun et enkelt point, og det var ikke overbevisende i pokalen mod Cádiz, men de tre kampe i La Liga var mod Real Madrid, Sevilla og Atlético, og de fortjente væsentligt mere end de fik ud af anstrengelserne.

De har godt nok mistet Wass dette vindue, men duoen Guedes og Duro helt oppe foran begynder at vise niveau, så jeg har dem faktisk som favorit mod Real Sociedad, der torsdag efter disse linjer skrives skal op i mod Betis i kvartfinalen af Copa del Rey.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,90 – SPIL HER >>*


Barcelona – Atlético Madrid X (1-1)

Der er storkamp i La Liga, og det kan meget vel være med Daniel Wass fra start, efter han har benyttet pausen til at skifte Valencia ud med de spanske mestre fra Atlético. Barcelona har også skiftet en del ud, hvor både Traoré og Aubameyang er nye spillere, og særligt sidstnævnte kan blive en gevinst for Barcelona i foråret. Ikke mindst nu, hvor Ansu Fati fortsat er ude et godt stykke tid endnu. Med en sejr kan Barcelona gå forbi Atlético i tabellen, men det kræver bedre spil, end det de viste mod Alavés for et par uger siden. 

Godt spil er også påkrævet hos Atlético, der godt nok leverede et flot comeback, da to scoringer i slutminutterne var med til at vende 0-2 til 3-2 mod Valencia, men det er bekymrende, at de indkasserer så meget som de gør. Både Suárez og Giménez har været med Uruguay på landsholdstjeneste, ligesom Araujo har været det hos Barcelona, men det svækker umiddelbart Atlético mest, at de to spillere kan komme tilbage med lidt træthed i kroppen.

Selvom Atlético har haft overhånden i de seneste fem indbyrdes opgør, så har Diego Simeone aldrig vundet en kamp på Camp Nou som Atlético-træner. De har chancen denne gang mod et svækket og selvtillidsramt Barcelona-hold, men det kunne sagtens ende med en pointdeling.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Real Betis – Villarreal 1 (2-1)

Endnu et interessant opgør i vente, som sagtens kan være med til at bevise, at La Liga er meget mere end den traditionelle top 4. Real Betis fortsætter sin fantastiske sæson og slog senest Espanyol med hele 4-1 ude, hvorfor de efter 22 kampe faktisk ligger foran både Barcelona og Atlético Madrid i tabellen.

Der venter dog dem en svær kamp på bagkant af deres tur til San Sebastián i pokalen torsdag aften, når Villarreal gæster El Estadio Benito Villamarín. Det var egentlig ventet, at Betis skulle spille på et andet stadion grundet optøjerne i Copa del Rey kampen mod Sevilla, men de har fået lov at blive på deres normale hjemmebane, uden der dog må lukkes tilhængere ind på grada sur, hvorfra genstanden blev kastet i derbyet.

Villarreal sikrede en sikker sejr mod Mallorca, sidst de var i aktion, og de bevæger sig langsomt op i tabellen, hvor de hører hjemme. Gerard Moreno har scoret syv mål og leveret to assists i sine seneste seks kampe, men han glippede seneste kamp og er også tvivlsom her. Betis er favorit i en kamp, hvor begge mandskaber godt kunne komme på tavlen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,42 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Granada 1 (2-1)

Modsat konkurrenterne havde Real Madrid et meget roligt transfervindue, hvor lidt løse rygter om en endelig aftale med Mbappé fra sommer af, var det der fyldte mest. Når det aktuelle førerhold ikke gik ud og hentede spillere, så er det også en indikation af, at det faktisk går meget godt i hovedstaden. Også selvom de senest måtte nøjes med 2-2 mod Elche.

Hjemme mod Granada skal det give tre point, men det bliver måske ikke helt let. Benzema er tvivlsom grundet en mindre skade, mens Vinicius er ude med karantæne. Dertil kommer, at de har en pokalkamp torsdag aften, som måske kan føje yderligere spillere til skadeslisten. Granada er dog i så dårlig en forfatning, at selvom de tidligere har leveret store resultater ude mod de store hold, så tror jeg ikke, de kan andet end at levere en hæderlig indsats.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder med præcis ét mål til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Athletic – Espanyol 1 (2-0)

I sig selv var det skidt, at Espanyol tabte med 4-1 hjemme mod Betis inden pausen, men hvad værre var, at Raúl De Tomas blev udvist i det opgør, hvorfor han ikke er med mandag aften. Uden R.D.T så er Espanyol et forholdsvist ordinært hold, og det skal Athletic udnytte til at tage tre point i rundens sidste kamp. Godt nok har baskerne en stor kamp mod Real Madrid torsdag aften i pokalen, men der er tid til at hvile sig efter de anstrengelser.

Formen er i hvert fald markant opadgående, og i lillebror Williams har de fået sig en spiller, der kan levere noget af den offensive kvalitet, som de har efterspurgt så længe i Bilbao.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar