18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 20. runde i La Liga d. 31. januar – 1. februar 2024

Real Madrid, Barcelona og Atlético Madrid skal alle i aktion i de udsatte kampe fra 20. runde af La Liga, og manges øjne kommer til at være rettet mod Barcelona og Xavi efter udmeldingen om, at han stopper i Barcelona til sommer. Nicolai Lisberg har set nærmere på onsdagens og torsdagens kampe.

(Foto: IMAGO / Sergio Ros)

Barcelona – Osasuna 1 (2-0)

Onsdag d. 31. januar kl. 19:00

Det er kamp et efter Xavis overraskende udmelding efter nederlaget mod Villarreal, hvor han som bekendt offentliggjorde, at han stopper i Barcelona efter sæsonen. Årsagen til den tidlige bekendtgørelse var ifølge hovedpersonen selv, at han håber på, at denne udmelding kan være med til at frigøre spillerne. Om det så lykkes, må vi vente med at se, men der i hvert fald brug for en form for frigørelse hos et Barcelona-hold, der er i kæmpe problemer.

Faktisk er de defensivt så dårlige i øjeblikket, at de er det hold i hele Europa i de store ligaer, der har lukket flest mål ind i 2024. Med til historien hører selvfølgelig, at de med Copa del Rey og Super Cup kampe også har spillet et par opgør flere end de fleste, men derfor er der stadigvæk noget galt i Barcelonas defensiv, som vi også så det mod Villarreal, i det de spanske medier kaldte for tidernes største freak kamp.
Der er ingen tvivl om, at tilskuerne på Montjuïc kommer til at støtte Xavis drenge i denne kamp på en anden og intens måde, men det er jo stadig de samme 11, der skal levere, og det mod Osasuna-hold, der har hentet syv point i de første tre ligakampe i 2024, og som modsat Barcelona har tæt på alle mand klar.

Det er en gentagelse af den ene semifinale i den spanske supercup, en kamp der var meget lige, og hvor Barcelona havde svært ved at at bryde Osasuna op. Jeg kunne godt se et lignende kampbillede og muligvis også et lignende resultat.

Lisbergs bud: Flest mål i 2. halvleg til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Atlético Madrid- Rayo Vallecano 1 (2-0)

Onsdag d. 31. januar kl. 21:00

Da de to hold mødtes først på sæsonen, var vi vidne til et af sæsonens mest overraskende resultater med hele 7-0 til Atlético. Det tør jeg næsten godt garantere ikke kommer til at ske igen, selvom det da virker overvejende sandsynligt, at Rayo heller ikke scorer denne gang. For 0-0 i weekenden mod Real Sociedad var sjette gang i de seneste syv ligakampe, at de ikke fik nettet til at blafre, og i det opgør var de heller ikke for alvor tæt på.

Atlético vandt sikkert mod Valencia efter en flot første halveg, hvor de skabte mange store tilbud og spillede med et tempo, som vi ikke altid ser fra deres side. Interessant var det at se Depay fra start i den kamp, og han var ud over sit mål en god spilstation og gav lidt mere rytme til holdet. Han ligner også en starter her, da Morata fortsat er tvivlsom.

Med Atlétios hjemmebaneform in mente og Rayos store problemer med at score, så virket et spil på, at Altético tager sejren uden at indkassere forholdsvist oplagt.

Lisbergs bud: 1-tallet og begge hold scorer IKKE til odds 2,26 – SPIL HER >>*

Getafe – Real Madrid 2 (1-2)

Torsdag d. 1. februar kl. 21:00

Det var tæt på at blive til et pointtab mod Las Palmas, men så dukkede Tchouameni op og påtog sig Bellingham-rollen i det 84. minut, kort tid efter at være skiftet ind, og så rejste Real Madrid alligevel fra ferieøen med en sejr i bagagen. Nu er Bellingham tilbage, og det mindsker jo ikke ligefrem muligheden for succes i Madrid-derbyet.

Bordalas’ mandskab vandt mandag aften 2-0 mod Granada, og det var ikke overraskende efter scoringer fra Greenwood og Mayoral. De to helt store offensive profiler for Getafe, der har været med til at løfte dem op i periferien af europæisk fodbold i den kommende sæson. Det er svært at finde to hold, der er mere forskellige i stil og udtryk end Getafe og Real Madrid, og jeg er spændt på, hvordan storklubbbens flere unge spillere kommer til at reagere på den hårdhændede behandling, de uden tvivl får. Jeg tænker selvfølgelig på de to brasilianere, men jeg forestiller mig også, at Bordalas har en tydelig gameplan med at få Bellingham provokeret så meget som muligt. 

Vi har set, at englænderen er en spiller, der godt kan lade sig frustrere, som vi også var vidne til i kampen mod Almería senest, og hvis ikke Real Madrid kommer hurtigt foran og får ro på kampen, kan det godt udvikle sig grimt. Men der er bare et eller andet over denne her klub, der har det med at komme bagud, men ligeså ofte har det med at få det vendt til egen fordel.

Lisbergs bud: Real Madrid scorer i begge halvlege til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar